Blogger’s summer brunch

Huomenta ja ihanaa juhannusta ♥ Nyt palataan ajassa muutama päivä taakse päin, nimittäin kuten täällä postauksessa mainitsin niin me kokoonnuttiin sunnuntaina muutamien bloggaajien kesken brunssille Valkoinen Puu-nimiseen kahvilaan. Osa teistä saattaa muistaakin, että oon täällä blogissa maininnut kyseisen kahvilan ja heidän…

Ihanat kakut! Paikka on tunnettu herkullisesta tarjonnasta ja isoista kakkupaloista. Pääsimme brunssilla tutustumaan Valkoisen Puun tarinaan eli miten kahvila ja reseptit sai alkunsa. Sekä testaamaan tulevan kesän menua, nimittäin kahvila lähtee kiertämään festareita Coffee Box-tyyppisesti. Kesän festareille tulee liikkuva kahvila, josta voi käydä tilaamassa niin makeaa kuin suolaista herkkua. Listalta löytyy muun muassa heidän herkullista suklaakakkua, välimerenpiirakkaa, kinkkupiirakkaa jne. Voin sanoa, että ei hassumpi vaihtoehto rasvaiselle pikaruualle!

Mukana olevia festareita on muun muassa Provinssi, Ruisrock, Porijazz, Vauhtiajot sekä Kokkolan Venetsialaiset. Tarkempi listaus näkyy yläpuolella kuvassa, jos ootte menossa joihinkin noista niin suosittelen käymään testaamassa tämän. Mä ainakin odotan innolla, että pääsen Provinssissa testaamaan tämän Coffee boxin käytännössä!

Nyt mä nousen sängystä ylös, avaan verhot (aurinko jo pilkottaa tuolta välistä) ja herättelen Tatun. Seuraavaksi aamupalalle ja sitten altaalle, Limassolissa on tänään koko viikon kuumin päivä! Wi-fi toimii täällä todella heikosti, joten pahoittelut hieman hitaasta kommentteihin vastailusta.

Mutta kivaa päivää teille kaikille!

4 Comments
 • Inka Nitta
  Posted at 11:51h, 24 kesäkuun Vastaa

  Toi sun paitas näyttää super kivalta. Nam minkä näköinen kahvila <3

  • Saija
   Posted at 10:01h, 25 kesäkuun Vastaa

   Tuo on kyllä tosi kiva, tykkään erityisesti tuosta väristä :) Eikö olekin! Kannattaa joskus käydä, jos eksytte tänne suuntaan <3

 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 18:59h, 26 kesäkuun Vastaa

  On kyllä tosi nätti toi paituli mikä sulla on! :) Täältä ne kakku-kuvat sitten oli kun teit sen ”satunnaisia kuvia” POSTIN :)

  • Saija
   Posted at 10:05h, 27 kesäkuun Vastaa

   Ilo kuulla, että sä myös pidät siitä :) Siinä on kyllä niin kiva kuviointi ja väri. Joo ne oli tuolta räpsitty :p

Post A Comment