Bucket list: Summer 2017

Helou! Nyt jos koskaan on aika kurkistaa tämän kesän tavoitelistaan. Tällä kertaa mukana on niin rentoja kuin hauskoja tekemisiä, joten uskallan jo väittää että tästä kesästä tulee todella onnistunut. Ja jos kaikki kohdat eivät toteudu niin ei se oli niin vakavaa, eiköhän sitä vietetä ikimuistoinen kesä silti ;-) Voin päivitellä sitten taas syksyllä tänne, miten nämä kohdat toteutui vai toteutuiko ollenkaan. Mutta asiaan!

TÄNÄ KESÄNÄ AION:

Mennä elämäni ensimmäisen kerran kahdeksi päiväksi Provinssiin! (esiintyjinä muun muassa ihana Ellie Goulding).

Viettää sadepäivää leffassa tuoreiden mansikoiden kanssa.

 Räpsiä kuvakansiot täyteen kesäisiä kuvia ja videoita.

 Tehdä kaupunkikierroksia Suomessa, esimerkiksi reissut Tampereelle ja Turkuun.

 Viettää yhden somettoman päivän – joskus se vaan tekee hyvää!

 Hypätä vihdoin ja viimein benjihyppy (oon suunnitellut tätä varmaan viimeiset neljä vuotta, joten Saija jos nyt…)

 Grillata vähintään kerran viikossa ja testailla uusia herkkuja (jos teillä on vinkkejä niin saa antaa)

❥ Tehdä jokavuotiseen tyyliin yhden laivareissun joko Tukholmaan tai Tallinnaan.

 Kastaa talviturkin Suomessa viimeistään heinäkuun alussa :D

 Leipoa kesäisen kakun sekä opetella raakakakkujen valmistusta.

 Toteuttaa erilaisia kesämeikkejä sekä lakkaile kynnet muun muassa vaaleankeltaisella ja oranssilla.

❥ Päästä nauttimaan Suomen kesästä edes yhdeksi yöksi mökille

Blouse House of Brandon| Shorts H&M | Shoes Kendall + Kylie (gift) | Belt BikBok | Hat Gina Tricot

Katsella auringonlaskua laiturilla istuen (tämän voisi toteuttaa samalla mökkeillessä)

Järjestää kesäherkuista yhden piknikin läheiseen puistoon tai rantaan.

Tehdä juoksulenkkejä niin aurinkoisina kuin sateisina päivinä ja etsiä uusia lenkkipolkuja

Olla stressaamatta ja ennen kaikkea nauttia joka hetkestä! 

Löytyykö teidän kesän bucket-listalta samoja juttuja?

19 Responses to “Bucket list: Summer 2017”

 1. Avatar Kata sanoo:

  Aivan ihana bucket list Saija! Mukavan erikoisia mutta rentoja.:) Musta on kiva luoda joka kesä bucket list rennoin ottein ja katsella sitten mitä sitä onkaan toteutettu kesän aikana, en välttämättä edes muista enää kesän lopulla mitä olen sinne keväällä listannut, hauska katsoa mitä on ”vahingossa” toteuttanut:D

 2. Avatar Piia sanoo:

  Tosi kivan kuuloisia suunnitelmia, osittain samoja juttuja löytyy munkin listalta (http://www.lalalilja.fi/2017/06/kesan-2017-bucket-list.html) :) Mm. mökkeily ja auringonlaskujen ihailu ovat suunnitelmissa täälläkin!

  • Saija Saija sanoo:

   Täytyykin käydä lukemassa sun lista, auringonlaskujen ihailu on parasta :)!

 3. Avatar Taru sanoo:

  Mäkin tein tänä vuonna elämäni ensimmäisen bucket listin ja siihen kuuluu myös benjihypyn hyppääminen,jos sillä selättäisi korkean paikan kammon;D

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että sä oot kans innostunut tekemään ensimmäisen bucket listin :) Kuulostaa hyvältä! Toivottavasti saadaan molemmat benjihyppy toteutettua – se olisi kyllä huippu ja varmasti veisi korkean paikan kammon mennessään ;-)

 4. Avatar Kanerva sanoo:

  Joo, sinun on pakko toteuttaa benjihyppy – niin huisi kokemus!
  Itsellänikin bucket listilla juurikin piknikiä, kynsien lakkailua ja mahdollisesti myös someton päivä. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi täytyy kyllä, se vaikuttaa just sellaiselta mistä tulisin takuuvarmasti tykkäämään :) Kiva kuulla, että meiltä löytyy samoja juttuja bucket listoilta! Someton päivä tekee välillä niin hyvää :)

 5. Avatar Coconestar sanoo:

  Ihania ideoita! Tässä ohje (vahva suositus!) kesäisiin herkkuihin;

  Juhannusrulla; http://www.kinuskikissa.fi/juhannusrulla/?hakusivu=1

  Pohja:
  1 ½ dl salmiakkimixeriä
  1 rkl perunajauhoja
  50 g voita
  1 ½ dl vehnäjauhoja
  1 ½ tl leivinjauhetta
  5 munaa
  2 ¼ dl sokeria

  Täyte:
  2 dl kuohukermaa
  200 g vaniljarahkaa
  1 dl lemon curd -sitruunatahnaa
  1 sitruunan kuoriraaste
  ½ dl vaniljakreemijauhetta

  Kermapursotus:
  3 ½ dl vispikermaa
  1 ½ tl sokeria
  2 tl vaniljasokeria

  Lakritsipursotus:
  ½ dl vispikermaa
  1 ½ tl sokeria
  ¾ rkl Sokea Susi -lakritsijauhetta

  Sekoita salmiakkimixeri ja perunajauhot kattilassa. Kuumenna liedellä, kunnes kiisseli pulpahtaa, mutta älä jatka keittämistä. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon voi. Sekoittele, kunnes voi on sulanut ja seos on tasaista. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Siivilöi munavaahtoon puolet jauhoseoksesta ja lisää tämän jälkeen puolet salmiakkikiisselistä vatkaimen hitaimmalla teholla sekoittaen. Lisää tämän jälkeen loput jauhoseoksesta ja kiisselistä.

  Kaada taikina pellille (30 x 38 cm) leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 12 minuuttia. Kumoa samantien toisen pellin avulla leivinpaperin päälle. Irrota leivinpaperi salmiakkipohjasta. (Levyn voi kipata tämän jälkeen vielä kertaalleen toisinpäin, sillä peltiä vasten paistunut pinta on kauniimpi ja tarttuu vähemmän kiinni.)

  Täytä kääretorttu heti, kun pohja on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi. Vatkaa täytteen kuohukerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon muut ainekset. Levitä pohjan päälle ja kääri lyhyemmästä sivusta alkaen rullaksi. Vedä leivinpaperin avulla leikkuulaudan päälle ja nosta jääkaappiin jähmettymään ainakin tunniksi.

  Nosta kääretorttu tarjoilulautaselle. Mittaa kulhoon valkoisen pursotuksen kerma ja sokerit. Vatkaa vaahdoksi. Laita pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota kääretortun päälle pinnan peittävät ”kaaret”. Pursotus kannattaa tehdä takaviistosta, jolloin pursotus on helpompi hallita.

  Mittaa kulhoon lakritsipursotuksen kerma, sokeri ja lakritsijauhe (vatkaimia ei tarvitse pestä tässä välissä). Vatkaa vaahdoksi ja laita pursotuspussiin, jossa on pienempi tähtitylla (itse käytän pienten tyllojen kanssa myös liitintä). Pursota viivoja sinne tänne edellisten pursotusten suuntaisesti.

  //Oma blogini http://lydian-animal.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos tuhannesti, kun vaivauduit jakamaan tämän! Täytyy testata tätä heti, kun pääsen kotiin – vaikuttaa nimittäin sen verran herkulliselta :) xx

 6. Avatar Isla sanoo:

  Ihania juttuja! Oi tuo benjihyppy kuulostaa hienolta, siitä ehdottomasti matskua blogiin! Missä aiot hypätä sen ja kenen kanssa? :)

  Ja hei, yhden jutun voisit lisätä listaasi. TATUN KANSSA YHTEISVIDEO, esim. boyfriend tag! Olisi todella kivaa nähdä vähän videonkin muodossa millaisia te olette, vaikutatte niin söpöiltä yhdessä <3

  Ja suuri kiitos blogistasi, viime aikojen postaukset ovat olleet jotenkin erityisen kivoja! Hyvää loppureissua teille ja ihanaa kesää <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti <3 Joo jos hyppään niin jaan ehdottomasti materiaalia siitä myös täällä blogissa! Oon suunnitellut hyppääväni sen Provinssissa yksin. Kiitos vinkistä, en tiedä innostuuko Tatu pidemmäksi ajaksi kameran eteen, mutta pidetään tämä mielessä :p Mukava kuulla, että viime aikojen postaukset ovat olleet erityisesti sun mieleen :) Kiitos vielä Isla ja ihanaa kesää myös sinne <3 xx

 7. Avatar Nelli sanoo:

  Tämmöset kesän bucket listat on aina ihan huippuja, ja omalta listalta löytyykin paljon samoja juttuja! Hyväks todettuja grilliherkkuja on olleet mm. leipäjuustolla ja yrtillä täytetyt herkkusienet, bratwursti, vanhakunnon perunasalde, vesimeloni-feta-minttusalaatti & vielä kylkeen italialainen foccacia! Aiiai näistä tuli superisti kehuja :-D
  Hauskaa juhannusta sullekin!!

  • Saija Saija sanoo:

   Ei vitsit, mitä herkkuja!! Pakko testata :D Varsinkin tuo salaatti kuulostaa herkulliselta ja leipäjuustolla sekä yrteillä täytettyjä herkkusieniä on myös pakko kokeilla. Kiitos sulle kovasti, kun vinkkasit näistä ja kivaa juhannusta :)!

 8. Avatar Sk sanoo:

  Ihanat kuvat<3

 9. Avatar Sofia sanoo:

  Turkuun kyllä kannattaa tehdä reissu! Mielestäni Suomen paras kesäkaupunki. Turussa on tosi paljon nähtävää ja tekemistä. Lisäksi siellä on ihania ravintoloita ja kahviloita aurajoen rannassa:)

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas kiva kuulla, että Turku on noin monipuolinen paikka :> Siellä on tullut aina pyörähdettyä pikaisesti, joten joku vähän pidempi reissu voisi olla kyllä paikoillaan. Kiitti sulle tästä kommentista :)

 10. […] parina Kendall + Kylie-malliston lenkkarit, jotka näkyivät käytössä näissä asukuvissa. Nämä lenkkarit ovat varmasti malliston hillityimmät, mutta juuri sen vuoksi todella […]

 11. […] päästään fiilistelemään syksyä niin muistellaan kesää. Muistatteko, kun tein kesällä bucket list-postauksen? Nyt voitaisiin katsoa, miten hyvin onnistuin toteuttamaan suunnittelemani […]

Kommentoi