Random fotojen kooste

Ennen kuin päästään kurkistamaan meidän reissutunnelmiin niin tulin päivittelemään teille mun muita viime aikaisia tekemisiä ja kameraan tallentuneita fotoja. Mun loma alkoi perjantaina ja siitä lähtien on tullut kuljetettua kameraa entistä ahkerammin mukana. Tässä siis vanha kunnon random kuvapläjäys!

richmond finch

Puhelin kesäkuntoon! Richmond & Finch lanseerasti uuden malliston The Beauty & The Beast, johon kuuluu mattainen vaaleanpunainen sekä musta kuori. Sain heiltä alennuskoodin jaettavaksi teille, joten jos nämä tai jotkut muut heidän upeista kuorista (itse haaveilen vaaleanpunaisista marmorisista) on teidän mieleen niin koodilla ”Saijis20” saa -20 % alennusta heidän verkkokaupasta.

Raitapöksyt pääsi heti käyttöön vaaleanpunaisen off shoulder-puseron kaveriksi! Ja vitsit täytyy kyllä sanoa, että tykkään näistä asukuvista jotenkin erityisen paljon. En tiedä johtuuko se noista housuista, lokaatiosta vai ylipäätänsä kesästä.

Sunnuntaina suosikkikahvilassani järjestettiin brunssi bloggaajaporukalle. Maisteltiin tulevan kesän menua, joka toteutetaan kesän festareilla ”Coffee Box”-tyyppisesti. PS. Katsokaa nyt noita kakkuja!!

Innostuin asukuvia ottaessa räpsimään myös erilaisia luontokuvia. Näitä tulee aina silloin tällöin otettua, mutta aivan liian harvoin ne pääsee jakoon! Mun mielestä luonto on Suomessa nyt kauneimmillaan 

Mikä herkullisen värinen ja näköinen kesäpaketti! Laatikosta paljastui Jenkin ja Läkerolin uutuuksia testiin sekä haaveissa ollut minikaiutin. Tatu oli kaiuttimesta sen verran innoissaan, että saa nähdä koska pääsen yhdistämään oman puhelimeni siihen ensimmäistä kertaa :D

Tämä pikkukaveri on siitä hauska tapaus, että se nukkuu niin kauan kuin mä nukun. Oli kello sitten aamulla 7 tai 10. Mutta jos herään ennen kuutta niin sillon näky on yleensä tällainen. Aamupissun jälkeen se on valmis jatkamaan unia, haha!

Pakko oli ikuistaa myös yksi kukkakuva tähän alkukesään. Nämä luontokuvat on itse asiassa otettu alueella, jossa järjestetään reilu viikon päästä Provinssi!

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, mutta tämä vaaleanpunainen laukku on käytössä yhtä paljon kuin perus musta shopper. Tämä sopii kaiken kanssa yhteen, niin värien kuin kuosien puolesta. Anyway tästä lookista tulossa kunnon asupostausta vielä tällä viikolla!

Mitäs tykkäätte tällaisista postauksista?

17 Comments
 • e
  Posted at 10:00h, 20 kesäkuun Vastaa

  Sanoit postauksessa, että mielestäsi asukuvat onnistuivat hyvin. Hait vähän niinkun ulkopuolisia syitä, mutta syyt voivat olla myös siinä, että sinulla oli ihana asu tai onnistuis itse kuvissa todella hyvin. Nimittäin mielestäni onnistuit niissä hyvin! :)

  • Saija
   Posted at 10:10h, 20 kesäkuun Vastaa

   Voi kiitos, kylläpäs tämä piristi :) Syy voi olla hyvinkin siinä! Nuo housut ovat kyllä ehdottomat suosikkini ja ne yhdistettynä lempiväriini tekee siitä vielä kivemman. Tuo asu pääsee kyllä myös uudelleen päälle. Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Ida
  Posted at 10:36h, 20 kesäkuun Vastaa

  Sneak peek kuvat asusta näyttää kyllä kivoilta! Mä luulen että osansa tekee myös hitusen pidemmäksi kasvanut tukka! Se on jotenkin tosi hyvässä pituudessa nyt! :)

  • Saija
   Posted at 12:17h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Ida :) Tuo on muuten totta! Oon itsekin niin tyytyväinen tähän pituuteen, että taidan pitää sen tässä. Juuri sopivan mittainen olemaan auki, mutta tarvittaessa saa myös ponnarin tai nutturan :’)

 • Solja
  Posted at 12:03h, 20 kesäkuun Vastaa

  Mistä noi ruusukultaset aurinkolasit on? Ihanat!

  • Saija
   Posted at 12:18h, 20 kesäkuun Vastaa

   Ne on kyllä kauniit ja ne on SheIn-verkkokaupasta :)

 • Aliisa
  Posted at 15:59h, 20 kesäkuun Vastaa

  Mulla on noi samat lakanat mitkä teilläkin! En raaskisi vaihtaa niitä pois, vaikka pitäis varmaan jo. Noi on vaan niin nätit ja raikkaat.
  Odotan innolla jo kuvia ja fiiliksiä matkalta, viime kesän matkakuvat oli ihan lemppareita. Onneksi mekin lähdetään heinäkuussa Espanjan lämpöön <3

  • Saija
   Posted at 22:13h, 20 kesäkuun Vastaa

   Oi kiva kuulla, että sä oot kans tykännyt niistä! Nuo on kyllä aivan ihanat lakanat :) Meilläkin ne vaihdetaan joka toinen kerta uudelleen käyttöön, välissä on jotkut muut mutta mitkään ei ole niin kivat kuin nuo. Ihana kuulla, että odotat jo matkakuvia – lupaan räpsiä niitä paljon. Ja voi Espanja kuulostaa ihanalta, kivaa reissua teille jo etukäteen <3 xx

 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 17:11h, 20 kesäkuun Vastaa

  Housut noissa kuvissa on kyllä ihanat, ja ihana koira ja kaikki kuvat oli kuitenkin semmosia että sulla niistä oli jotain sanottavaa :)

  • Saija
   Posted at 22:11h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon Katri! Joo halusin kertoa jokaisesta kuvasta enkä vain lisätä niitä sekalaisesti ilman ”tarinaa” :)

 • Coconestar
  Posted at 18:01h, 20 kesäkuun Vastaa

  Kuvat olivat todella hyviä ja kauniita! En itse varmastikaan pystyisi samaan :)

  http://lydian-animal.blogspot.fi/

  • Saija
   Posted at 22:10h, 20 kesäkuun Vastaa

   Kiitos kovasti kommentista, kuvista saatu palaute ilahduttaa suunnattomasti :) xx

 • Henna
  Posted at 20:45h, 20 kesäkuun Vastaa

  Voih, tuli kaipuu noihin Törnävän maisemiin, kun ennen siellä tuli harva se päivä lenkkeiltyä.
  Ja Saijaaaa, se on PROVINSSI vaan nykyään ;D Meinaatteko sinne?

  • Saija
   Posted at 21:01h, 20 kesäkuun Vastaa

   Voi ei :( Tuolla on kyllä tosi kivat maisemat! Ai niin :D Vitsit en millään opi, kun siitä tuli monia vuosia puhuttua Provinssirockina. Joo ollaan menossa perjantaina ja lauantaina :)!

   • Henna
    Posted at 07:31h, 21 kesäkuun Vastaa

    Se Rock livahtaa huomaamatta siihen perään :)
    Olisin halunnu mennä myös perjantaina, mutta päätettiin että mennään lauantaina. Siellä ehkä nähdään! :)

    • Saija
     Posted at 09:26h, 22 kesäkuun Vastaa

     Joo niin livahtaa :D Mutta kiva, että pääsette kuitenkin lauantaina. Sillon on kans hyviä esiintyjiä. Joo toivottavasti törmätään :)!

 • Blogger's summer brunch - Saijis
  Posted at 08:06h, 24 kesäkuun Vastaa

  […] ja ihanaa juhannusta ♥ Nyt palataan ajassa muutama päivä taakse päin, nimittäin kuten täällä postauksessa mainitsin niin me kokoonnuttiin sunnuntaina muutamien bloggaajien kesken brunssille Valkoinen […]

Post A Comment