Saavuttiin kohteeseen!

matkalle

Pikaiset terkut Kyprokselta! Saavuttiin juuri hotellille ja näin ensituntumalta koko paikka vaikuttaa kyllä aivan ihanalta. Seuraavaksi suunnitelmissa olisi ruokapaikan etsintää ja paikkoihin tutustumista. Tänään on mun ensimmäinen virallinen lomapäivä enkä olisi parempaa tekemistä sille voinut toivoa kuin matkustamista aurinkoon  Viime viikko oli todella kiireinen, mutta oon saanut kirjoiteltua teille tämän viikon postaukset valmiiksi luonnoksiin. Pakko sanoa, että oon kyllä aika ylpeä itsestäni! Tuun kirjoittelemaan myös reaaliaikaisia kuulumisia täältä paikan päältä (pitäkää peukut tämän netin toimivuudelle), mutta jos haluatte seurata meidän lomaa niin kannattaa ottaa seurantaan mun somekanavat. Oon innostunut tuosta Instan Story-ominaisuudesta, niin koukuttava! Mutta lupaan lisäillä sinne ja snäppiin eri materiaalia ;-) Eli molemmissa nimimerkki @saijis.

Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

6 Responses to “Saavuttiin kohteeseen!”

 1. Avatar Iida sanoo:

  Ihanaa lomaa! :) Itsekkin taidan elokuussa lähteä kyprokselle nii ootan kyllä sun postauksia sieltä ja ois kiva jos voisit jotain vinkkipostausta tehä sitte :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Iida :) Oi ihanaa! Voin kyllä jo yhden päivän perusteella suositella lämpimästi <3 Joo kyllä voin tehdä vinkkipostauksen :)

 2. Liityinkin seuraamaan instassa, mulle toi insta live on ollut paljon mieluumpi ohjelma kuin snäppi ja tykkään enemmän siinä löytyvistä filttereistä enkä kaipaa niitä hoefiltereitä sieltä snäpistä :D (lue dogfilter)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että liityit siellä seuraamaan :) Mäki oon nyt innostunut siitä oikein kunnolla ja erityisesti bumerangi-ominaisuus on koukuttava. Haha joo ymmärrän hyvin :-D

 3. Avatar Aino sanoo:

  Ihanaa lomaa teille <3 yritä muistaa myös rentoutua, älä stressaa ollenkaan blogista!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos hirmuisesti <3 Ja yritetään! Aina sitä vähän stressaa, mutta yritän päästä kunnon rentoutumismoodiin :)!

Kommentoi