TB Style: kesäkuu

Heissan kaverit ja aurinkoista torstaita! Moni teistä on varmaan nauttimassa tuosta auringosta  Mä olisin myös, mutta tänään ja huomenna on vielä viimeisiä töitä hoidettavana ennen lomaa. Mutta onneksi sitä ehtii korjata tilanteen ensi viikolla! Mennään tämän päivän aiheeseen, joka on uusin TB Style-postaus. Niin kiva päästä vihdoin ja viimein kurkistamaan hieman kesäisimpiin lookkeihin.

IMG_5535

2013. Ei löydy sanoja. Haha :D Ei siinä, väriyhdistelmä on todella toimiva! Mutta asu itsessään ei enää miellytä… Vaikka oon nyt innostunut raitapöksyistä (jotka muuten löytyi teidän vinkkien avulla, kiitos!) niin joku tässä yhdistelmässä tökkii.

IMG_6574r

2014. Uskokaa tai älkää, mutta mulla on edelleen nuo leopardishortsit ja suunnittelin jopa ottavani ne Kyprokselle mukaan. Ne on oikeasti olleet todella ajattomat, koska leopardikuosi tulee ja menee vähän väliä. Myös Ray-Banit löytyy edelleen! Paita ja laukku on sellaisia, jotka eivät enää iske.

IMG_7183 (2)ksss

2015. Kesäkuun teema on selvästi usein ollut mustavalkoinen, kun lähes jokaiselta vuodelta löytyy samansävyisiä asuja. Tästä asusta ei mitään huonoa sanottavaa! Mun ihastus off shoulder-puseroihin alkoi hyvin näihin aikoihin.

2016. Tämä monia vuosia sitten ostettu pitsimekko on edelleen aktiivisesta käytössä. Viime kesänä puin sen kanssa useasti bomberin! Tänä kesänä voisin kokeilla yhdistää mekon farkkutakin kaveriksi.

2017. Mun kaikki viime aikaiset asut on ollut todella tyttömäisiä ja ”hienostuneita”, joten tässä hieman vastapainoa rennommasta kesäillan lookista. Rentoina päivinä on kiva pukeutua mukavasta! Löysin pitkään etsimäni vyön isolla soljella ja vitsit oon siitä niin innoissani, että voisin pukea farkkushortsit jalkaan vaikka joka päivä ;-)

Katsokaa mun hiuksia, tässä postauksessa kyllä korostuu niiden vuosien myötä tapahtuneet muutokset! 

14 Comments
 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 16:32h, 15 kesäkuun Vastaa

  Siis mäkin julkasin tän postauksen just tänään! :D Rakastan tota 2016 vuoden asua <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:08h, 15 kesäkuun Vastaa

   Eikä! Vähä hyvä sattuma :D Käyn lukemassa sen heti. Kiitos, kiva kuulla sen olevan sun mieleen <3

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 17:30h, 15 kesäkuun Vastaa

  Siis yleensä tykkään kyllä sun asuista mutta nyt mun mielestä tää uusin on kyl jotenki aika hirvee, valitettavasti. Ei iske yhtää itteen tollanen ”lätsä” ja iso vyö. Jotenki toi tyttömäinen paita näyttää niiin ei sopivalta noihin muihin asun osiin…

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:24h, 15 kesäkuun Vastaa

   Onpas harmi kuulla, että uusin asu ei miellytä sua :/ Mutta nämä on niin makuasioita. Mun mielestä paita taas on rento ja toimii hyvin vyön kanssa. Tuo lakki on jakanut paljon mielipiteitä puolin ja toisin, mutta mä jotenkin tykkään siitä. Erityisesti tuulisina päivinä :D Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  SofiaEmilia
  Posted at 17:52h, 15 kesäkuun Vastaa

  Toi viime vuoden asu <3 vaikka niin kyllä tämänkin kesän!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:25h, 15 kesäkuun Vastaa

   Huippua, että ne on sun mieleen :) Kiitos sulle <3

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 18:04h, 15 kesäkuun Vastaa

  Siis toi 2016 asu on niiin ihana !! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:22h, 15 kesäkuun Vastaa

   Niin kiva kuulla, että pidät siitä <3 Voisin kans pukea sen uudelleen päälle ihan koska vaan :)

 • Avatar
  j
  Posted at 20:01h, 15 kesäkuun Vastaa

  Mistä löysit ton solkivyön?:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:21h, 15 kesäkuun Vastaa

   Se löytyi BikBokista :)

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 19:21h, 16 kesäkuun Vastaa

  Hyvä postaus!Nuo kolme viimeistä asua etenkin on upeita:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:36h, 17 kesäkuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Ansku! Ihana kuulla sun pitävän niistä :) xx

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:22h, 16 kesäkuun Vastaa

  Haha, näitä vanhoja asukuvia on aina hauska katsoa ja muistella. Apua, mua ainakin hävettää muutama oma asu muutaman vuoden takaa, jolloin muotia olivat juurikin pitkät paidat ja leggingsit :D No, kaipa tärkeintä on, että sai silloinkin toteuttaa itseään pukeutumisen kautta.

  http://blogladyattire.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:05h, 17 kesäkuun Vastaa

   Niin on :D Haha eikä! Vanhoja asukuvia on kyllä kiva selailla, kun saa katsella mikä oli milloinkin iso hitti. Mutta oot oikeassa, tärkeintä että on silloin toteuttanut itseään. Ja se miten me pukeudutaan nyt niin aiheuttaa varmasti samanlaisia tunteita taas muutamien vuosien päästä :-D

Post A Comment