Mitkä tuotteet matkalle mukaan?

[mittaustagi]

Kaupallinen yhteistyö: Life

Lähtölaskenta meidän reissuun on alkanut, ensi viikolla tähän aikaan ollaan nauttimassa auringosta  Nyt voisi olla hyvä aika puhua vähän matkajuttuja täällä blogissa, erityisesti pakkauksesta. Tämän kuun Lifen ambassador-tehtävän teema osui sattumalta täydelliseen kohtaan. Nimittäin starttasi kampanja nimeltä ”Matkalle mukaan”. Kesällä sitä tulee pakattua laukku pidemmälle lomamatkalle, festareille sekä mökkireissulle ja vaikka laukun sisältö tulee kaikkien kohdalla olemaan hieman erilainen niin yksi sama varuste sieltä löytyy joka kerta ja se on…

Algamaris

Aurinkovoide! Tämän tärkeydestä ei varmaan voi koskaan puhua liikaa. Mä harvoin pelkään mitään sairauksia tai syöpiä, mutta melanooma (ihosyöpä) on sellainen asia, joka saa ihokarvat nousemaan… Sen vuoksi ja ylipäätänsä ihon terveyden vuoksi haluan pitää mahdollisimman hyvää huolta ihostani suojaamalla sen joka kerta, kun vietän kauemman aikaa auringossa. Monella ihmisellä on huono tapa laittaa aurinkovoidetta vaan sillon, kun kirjaimellisesti menee ottamaan aurinkoa. Vaikka todellisuudessa iho tulisi suojata aina, oli siellä auringossa sitten lenkillä tai istumassa muuten vaan. Moni varmasti osaa pakata aurinkovoiteen rantalomalle, mutta kuinka moni muistaa ottaa sen festarilaukkuun?

Matkan tärkeiden juttujen ostaminen, kuten maitohappobakteerien, aurinkokapseleiden sekä aurinkosuojatuotteiden ostaminen on helppoa, kun sen voi tehdä yhdessä ja samassa paikassa. Lifen liikkeistä löytyy laajavalikoima tuotteita ja osaava henkilökunta, joiden auttavaisuus tekee ostohetkestä entistä mukavampaa.

aurinkovoiteet

Mä sain testaukseen Lifen Algamaris-aurinkosuojatuotteita, jotka ovat 100 % luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100 % luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille. Heidän tuoteperheestä löytyy tuotteita niin aikuisille kuin lapsille! Ja ne ovat vedenkestäviä, mikä on mulle itselle todella tärkeää. Lomalla on ihanaa, kun voi käydä uimassa vähän väliä ilman, että tarvitsee koko ajan miettiä aurinkovoiteen levitystä. Nopeasti katsottuna aurinkovoiteet näyttävät voidepurkeilta, mutta ne ovat todellisuudessa käteviä spray-pulloja!

Algamaris-sarjasta löytyy aurinkosuojien lisäksi myös After-Sun voidetta. Se sisältää luomu aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti auringossa vietetyn ajan jälkeen. Lisäksi siitä löytyy shea-voita, joka antaa iholle tehokkaan kosteutuksen. Voiteesta löytyy myös antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa. Luomulaatuiset kookosöljy ja kasviöljyt jojoba-, tuntokasvi- ja auringonkukansiemenöljyt kosteuttavat ihoa.

Mä oon siitä onnekas, että en pala oikeastansa ollenkaan. Syy saattaa löytyä juurikin ahkerasta ihon suojaamisesta! Tatu puolestansa palaa todella herkästi ja tämä after sun pääsikin heti käyttöön, nimittäin meidän pihaa laittaessa Tatu poltti niin kätensä kuin yläselän. AUTS! Mutta polttava tunne ei jatkunut läheskään niin pitkään kuin yleensä, kun levitettiin heti paksu kerros tätä. Tullaan varmasti reissussa käyttämään 50+ suojakerrointa sekä joka ilta after sunia. Nämä olivat itse asiassa ensimmäiset jutut, jotka pakkasin valmiiksi matkalaukkuun.

Mitäs festareille pakataan mukaan? Ehdottomia on se aurinkovoide, hieman ensiaputarvikkeita sekä esimerkiksi seuraavan päivän olo lieventäviä tuotteita. Kesään kuuluu juhlinta, mutta kukapa meistä ei haluaisi herätä seuraavana aamuna virkeämpään oloon? Lifelta löytyy iso valikoima monipuolisia tuotteita tähän liittyen.

Esimerkkinä Spirulina, joka on ehkäpä planeettamme ravinnetihein yksittäinen ruoka. Tämä mikrolevä sisältää paljon eri vitamiineja, erittäin suuren määrän kehollemme tärkeitä mineraaleja mm. kalsiumia, rautaa, magnesiumia, mangaania, fosforia, rikkiä, kromia ja seleeniä.

Lifelta löytyy myös Life B-Complex B-vitamiinivalmiste. B-vitamiineja tarvitaan tueksi vastustuskyvyn ja hermoston ylläpitoon; B6- ja B12-vitamiinit, biotiini, niasiini, riboflaviini ja tiamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa, ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistävät B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo. Huono suolistobakteeristo ja runsas alkoholinkäyttö voivat heikentää kehon omaa B-vitamiinituotantoa sekä B-ryhmän vitamiinien imeytymistä.

Juhlintojen seuraavana yleensä tarvitsee virkistystä, johon oivallinen apu löytyy Lifen Vitamin C + Berries-ravintolisästä. Se sisältää runsaasti C-vitaamiinia (1000 mg/tabletti). Lisäksi se on happoneutraloitu ja siten täysin vatsaystävällinen, minkä lisäksi siihen on lisätty uutteita neljästä superhedelmästä – näiden flavonoidit edistävät osaltaan C-vitamiinin imeytymistä.

Ja arvatkaa mitä? Kun mainitset Life Ambassador liikkeestä ostaessasi niin saat yhdestä kertaostoksesta -10 % juhannukseen 23.6 saakka. Sama koodi toimii myös Lifen verkkokaupassa!

Olisi kiva kuulla, minkälaisia kokemuksia teillä on auringolta suojaamisessa? Palatteko helposti, käytättekö aina aurinkovoiteita?

12 Comments
 • Jenna
  Posted at 10:34h, 13 kesäkuun Vastaa

  Mä lähden ylihuomenna Kreikkaan viikoksi. Aion käyttää reissussa suojakertoimen 30 aurinkorasvaa. Palan aika helposti, joten täytyy muistaa lisätä aurinkorasvaa usein iholle. Oon myös syönyt nyt jonkin aikaa aurinkokapseleita, jos se rusketus sitten tarttuisi reissussa paremmin ;) hyvää reissua myös teille! :)

  • Saija
   Posted at 11:15h, 13 kesäkuun Vastaa

   Voi ihanaa matkaa! Kreikka on kyllä niin kiva maa :) Joo kyllä kannattaa, varsinkin jos on herkkä palamaan. Oi toivotaan niiden toimivan! Mä kans aloin syömään niitä, joten saa nähdä miten ne toimii. Söin joskus ennen Thaimaan reissua ja sillon ainakin tehosti rusketusta ja vähensi punoitusta :)!

 • Marianne
  Posted at 12:17h, 13 kesäkuun Vastaa

  Ihana postaus!
  Olen loppuviikosta lähdössä Santoriinille ja todella mietin mitä tuotteita tarvitsen matkaan mukaan :)
  xx
  http://mariannelle.com/

  • Saija
   Posted at 06:55h, 14 kesäkuun Vastaa

   Kiitoksia Marianne! Voi ihanaa matkaa sulle :) xx

 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 12:40h, 13 kesäkuun Vastaa

  Oikeesti noi rasvat kannattaa pitää kunnossa, mä itse paloin viimeviikolla 2 kertaa. Ensimmäisellä kerralla en edes ajatellut suojausta, toisella kerralla levitin 25UV suojaa, mutta jotenkin en levittänyt sitä kaikkialle vaikka kuvittelin niin oli sielä täälä vaatteiden reunoilla 1 cm leveä suikale jossa iho oli tulenpunaista.. :D Spray olisikin helppo ja vielä ennen pukemista.

  • Saija
   Posted at 06:54h, 14 kesäkuun Vastaa

   Eikä :( Inhottavaa, että paloit! Kyllä niistä kannattaa pitää huoli. Aurinko lämmittää nyt niin kovaa, että saa olla varovainen. Joo tuollainen suihkutettava versio on kyllä todella kätevä :)!

 • Milli
  Posted at 19:51h, 13 kesäkuun Vastaa

  Oon itseasiassa tällä hetkellä Rodoksella ja ostin reissua varten tota Alga Mariksen 50 kertoimen rasvaa. Ainakin tämän päivän perusteella tuntuu hyvältä, lisäsin uimisen jälkeen mutta ilmeisesti ei edes tarvitsisi, jos on vedenkestävää :) Toi on tosi kevyen tuntuista eikä tahmaa ollenkaan, vaikka laitoin myös kasvoihin!

  • Saija
   Posted at 08:04h, 14 kesäkuun Vastaa

   Voi miten kiva kuulla :) Hienoa, että sitä myydään myös siellä! Se on kyllä tosi hyvä, ettei aurinkorasva tahmaa. Inhottavaa levittää sellaista, joka tarttuu muuallekin mihin sen ei kuuluisi :D

 • Kata
  Posted at 08:16h, 14 kesäkuun Vastaa

  Mä paloin nuorena tosi paljon kun en käyttänyt aurinkorasvaa ja nyt pelottaa että kohta se melanooma iskee:D Nyt oon oikeesti vuoden sisään ollut todella tarkka aurinkorasvan laitosta ja pistän tosiaan sitä heti ennen ulos lähtöä jos on lyhyet vaatteet.
  Teneriffalla ollessa maaliskuussa heti aamusta rasvasin itteni ja mieheni ihan päästä varpaisiin tyyliin ennen kun pistettiin nokkaamme pihalle:’D After sun on myös tärkeä! Itse tykkään käyttää Lumenen aftersunia mutta tuotakin voisi kokeilla:)

  • Saija
   Posted at 22:02h, 14 kesäkuun Vastaa

   Voi ei :( Mutta hyvä juttu, että oot alkanut olla tarkempi! Kyllä se on pieni vaiva siitä ettei saa melanoomaa. Joo mä oon ihan samanlainen :D Korvanlehtiä myöden rasvaan itteni ennen kuin poistun ulos. Joo suosittelen, tuo on tosi tehokas imeytymään :)

 • Nimetön
  Posted at 18:59h, 14 kesäkuun Vastaa

  Tää ei liity tähän postaukseen mutta omistatko air max thea kenkiä valkoisina?

  • Saija
   Posted at 22:00h, 14 kesäkuun Vastaa

   Joo kyllä omistan :)

Post A Comment