Cyprus calling!

Enää reilu viikko niin ollaan nauttimassa auringosta…

Kypros

Kyproksella!! Ja tarkemmin sanottuna Limassolissa. Kuten täällä mainitsin niin ollaan pohdiskeltu kesän matkakohdetta ja lopulta kohteiden joukosta löytyi paras vaihtoehto. Kiitos myös eräälle lukijalle, joka kommentoi suosituksensa Kyproksesta Eli tosiaan lähdetään matkaan reilun viikon päästä, joten tänä vuonna ei vietetä perinteistä juhannusta mökillä tai festareilla. Koska Limassol tai itse asiassa koko Kypros on vielä toistaiseksi molemmille tuntematon niin olisi kiva kuulla teidän vinkkejä. Missä käydä, mitä nähdä ja tehdä, missä syödä jne. Kommenttiboksi on nyt teidän!


15 Responses to “Cyprus calling!”

 1. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Oi vitsit mikä matka kuume nousi! :D Hei huippukivaa matkaa jo tälleen etukäteen <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi uskon! Nämä kuvat nostattaa matkakuumeen kyllä sellaisiinkin lukemiin :D Hei kiitos hirmuisesti <3 xx

 2. Avatar Kata sanoo:

  Oih ihan mahtavaa, en malta odottaa postauksia sitten teidän reissusta! Mä olen pitkään haaveillut Kyproksesta matkakohteena ja voin veikata että sinun postauksiesi myötä himo sinne matkustamisesta kasvaa:)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilo kuulla, että sä jo odotat postauksia :) Lupaan ottaa paljon kuvia sekä kuvata videota. Voi Kypros kyllä vaikuttaa aivan ihanalta kohteelta, varmasti näkemisen arvoinen! :)

 3. Avatar emma sanoo:

  haha mekin lähdetään reilu viikon päästä Kyprokselle, mutta suunnataan Protaraksen suuntaan :D lentokentällä varmaan nähdään! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha eikä :D Vähän hyvä sattuma! Joo niin varmasti nähdään :p Ihanaa reissua teille jo etukäteen <3

 4. Avatar M sanoo:

  Ihanaa kuulla että päädyitte nyt Kyprokseen :) Teille tulee varmasti ihana reissu! Limassolista ei kyllä oo nyt heittää mitään vinkkiä kun ei siellä suunnilla ole itse tullut käytyä.. Mutta ihanaa ja nautinnollista lomaa teille! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon kyllä kans niin iloinen, että päädyttiin siihen :) Se vaikuttaa kyllä niin kivalta paikalta! Mä voin heitellä sitten jälkikäteen tänne omia vinkkejä, jos teitä kiinnostaa. Kiitos sulle kommentistasi :) xx

 5. Avatar Roosa sanoo:

  Mä tulin just pari viikkoo sit Limassolista! :) Suosittelen käymään ainakin my mall ostoskeskuksessa ja molos parkissa (? en oo ihan varma onko toi oikee nimi, mut lähellä keskustaa rannassa sellanen puisto, tosi kiva) Keskustassa on myös paljon kivoja kauppoja ja siellä kantsii ehdottomasti käydä myös, mut samat kaupat löytyy kyl myös siltä my mallista! Ite oltiin hotellissa germasogeian alueella ja siellä oli kans muutamia kivoja ravintoloita, oma lemppari ocean basket… Aiemmin oon käynyt ladies mile beachilla ja se oli kiva, mut tällä reissulla kävin vaan dassoudin turisti rannalla, siellä kivat isot tuolit 2,50€ :) Ihanaa reissua!!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi niinkö <3 Voi kiitos paljon :) Et tiedäkään, miten paljon näistä vinkeistä on apua. Joo mä vähän jo selailin tuota My Mall-ostoskeskuksen sivuja ja siellä on kyllä paljon kivoja kauppoja. Hei hyvä tietää noista rannoista, täytyy katsoa mihin me päädytään. Kiitos vielä kerran :)

 6. Avatar Essi sanoo:

  Huippu mukavaa reissua! Itsellä kova matkakuume ja Kypros on just yks vaihtoehto minne matkata, joten innolla ootan matkapostausta :) Kerrohan siten myös vähän minkälaista hintatasoa oli ja ehdottomasti että mitä ostit ;) nauttikaa <3

 7. Avatar Ansku k sanoo:

  Kivaa reissua jo näin etukäteen!♡

 8. Avatar Laura sanoo:

  Voi vitsit, oon kerran käyny Kyproksella ja rakastuin kyllä siihen maahan täysin! <3 Tohon kaupunkiin multakaan ei löydy vinkkejä mut ite tehtiin ainakin järjestetty reissu sinne Turkin puolelle Kyprosta ja oli kyllä tosi mielenkiintonen reissu jos esim vähääkään historia kiinnostaa tai muutenkin! Sieltäkin löyty perus pull&bearit ja Bershkat jos haluu sieläkin käydä kaupoilla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua kuulla, että oot rakastunut siihen :) En malta odottaa <3 Hei hyvä tietää, täytyy katsoa jos tekisi reissua sinne suuntaan. Ja kiva, että sieltä löytyy myös hyvin kauppoja. Varmaan ainakin yhtenä päivänä tulee lähdettyä shoppailemaan. Kiitos sulle kommentistasi :)

Kommentoi