5/17 suosikit

Kivaa torstaita! Aika tuntuu kuluvan sellaistakin vauhtia, ettei meinaa edes pysyä perässä. Vielä hetki sitten lomaan oli muutama kuukausi ja nyt sen alkamiseen on enää yksi hassu viikko. Toivotaan, että sen aikana aika vain hidastuu vai mitä? ;-) Ennen kuin höpöttelen teille lisää tämän kuun jutuista niin palataan hetkeksi toukokuuhun suosikkien merkeissä. Hei näille kuukauden suosikit-postauksille löytyy myös oma kategoria, jossa on kaikki kyseiset postaukset. Kategoriaan pääsee suoraan tästä!

Joe Blascon meikit tulivat mulle aikoinaan tutuksi kaverien kautta, mutta mun ensimmäiset testikerrat tapahtui vasta viime kuulla. Selvästikin olisi pitänyt tutustua näihin jo aikaisemmin, nimittäin olin heti aivan myyty! Erityisesti pidän värittömästä irtopuurerista.

Tällaiset pienet vartalontrimmerit ovat kyllä täydellisiä keksintöjä! Näillä hoitaa esimerkiksi kiireessä nopeasti säärien sheivauksen. Kunnon pelastus tähän vuodenaikaan! Tämä Buzzadorilta tullut Panasonicin oma on oikeasti Tatun, mutta koska se on jäänyt sillä vähäiselle käytölle niin päätin ottaa sen itselleni, haha :D

En ole oikein koskaan löytänyt omaa suosikkituotetta kasvojen kuorintavoiteista, vaikka on tullut testailua yhtä sun toista… Nyt kuitenkin mulla on ilo kertoa, että suosikki löytyi! Se on tämä V10 Plus Water Based Peeling-kuorintageeli. Tämä eroaa muista kuorintavoiteista sillä tavalla, että tässä ei ole ollenkaan kuorivia rakeita. Vaan, kun geeliä hierotaan kasvoissa niin ihosta alkaa itsellään irtoamaan kuollutta ihosolukkoa. Varoitus, tällä kuoriminen on oikeasti koukuttavaa!

Shirt* SheIn

Viime kuulla tuli löydettyä monta eri suosikkia vaatteista ja oli hankala valita niiden joukosta yksi tähän listaukseen! Mutta paikan saa paljon kyselyjäkin aikaan saanut valkoinen röyhelöpusero, joka on todella monikäyttöinen.

Yksi mun arkilaukun vakkarijäsen on käsirasva. Pyrin rasvaamaan käsiä pitkin päivää, olin sitten menossa tai vaan kotona. Pakko antaa iso suositus Aromas Artesanales de Antigua Aromatherapy (lyhyesti sanottuna AAA)-sarjan käsirasvalle, joka sisältää mustapippuria ja inkivääriä  Ei ehkä mikään normaalein tuoksuyhdistelmä, mutta oikeasti todella toimiva!

Ja viimeisenä Remingtonin Air Plates-hiustenmuotoilurauta, joka saa ison plussan niin ulkonäkönsä kuin toimivuutensa vuoksi. Siinä on joustavat muotoilulevyt, joiden avulla rauta liikkuu tasaisesti hiuksilla ilman kitkaa. Lisäksi tästä löytyy Cool touch-ominaisuus, joka estää raudan pinnan kuumentumisen! Ja näin sillä voi muotoilla hiuksia kuinka päin vain haluaa.

Miltäs nämä suosikit näyttävät ja kuulostavat? Ovatko tuotteet teille entuudestaan tuttuja?


9 Responses to “5/17 suosikit”

 1. Avatar Nelli sanoo:

  Kiva kun oli vähän erilaisia suosikkeja tällä kertaa :) Mistä saa ostettua kyseistä kuorintavoidetta? Itselläkin hyvä etsinnässä..

  • Saija Saija sanoo:

   Tosi kiva kuulla sun pitävän näistä :) Viime kuulta löytyi kyllä tosi monipuolisia lemppareita! Kuorintavoidetta myy hyvin varustetut apteekit ja verkossa ainakin Nettiterveysapteekki-niminen verkkokauppa. Kannattaa kokeilla tätä, tästä ei voi olla pitämättä :)!

 2. Avatar Laura sanoo:

  Mikä itseruskettava sulla on käytössä? Oot varmaan joskus jo kertonut, mutta tainnut ohi mennä. :)

 3. Avatar Sara sanoo:

  Voisko tosta remingtonin raudasta saada arvostelua? Mulla on uusi muotoilurauta etsinnässä ja toi kuulostaa hyvältä!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiva idea, voin laittaa tämän postausidean ylös :) En olekaan hetkeen tehnyt tuotearvosteluja! Kiitos sulle kommentistasi :)

 4. Avatar Emmi sanoo:

  Tuo kasvojen kuorintavoide alkoi kyllä täälläkin kiinnostamaan kovasti, joten täytyykin etsiä lisää tietoa siitä :-)

 5. Noi JOe blascon meikit on ihan huippuja, joskus oli meikkivoide tolta ja se oli kyl ihan ässä! Mut oli aika tönkköä kamaa kyllä et alko näyttää ihan semmoselta värittömältä pissikseltä jos tuli liian paksut kerrokset. Mut mieluusti ostaisin niitä uudestaankin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sä kans pidät niistä :) Niinkö? Voi sen kanssa saa sitten olla tarkka, mutta hyvä jos muuten oli sun mieleen. Mäki aion ehdottomasti ostaa Joe Blascon meikkejä jatkossakin :’)

Kommentoi