LATEST LOOKS

Polkaistaan uusi viikko käyntiin yhdellä mun suosikkipostauksella eli asukoosteella. Tällä kertaa oon erityisen innoissani, koska mukaan on vihdoin saatu kunnon kesäasuja! Oon niin innoissani, että pääsen kuvailemaan niitä lisää niin täällä Suomen kesässä kuin reissussa. Näistä asuista mun suosikiksi nousi numerot 5, 6 & 9.

Mikä/mitkä asut on eniten sun mieleen?

1. Keltaisessa nahkatakissa (koko asupostaus täällä)

2. Valkoista verkkosukkaa (koko asupostaus täällä)

3. Pitkästä aikaa korkkareilla (koko asupostaus täällä)

4. Rennosti collegessa (koko asupostaus täällä)

5. Hattaramekko röyhelöillä (koko asupostaus täällä)

6. Kukkamania (koko asupostaus täällä)

7. Päivitetty versio kauluspaidasta (koko asupostaus täällä )

8. Korsettivyö + muuten tyttömäinen asu (koko asupostaus täällä)

9. Lemppariculottesit (koko asupostaus täällä)


47 Responses to “LATEST LOOKS”

 1. Avatar Ella sanoo:

  Oi, miten ihania asuja nuo kaikki!
  Lempparini ovat 2, 7 & 9.<3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, miten ilo nähdä sun pitävän noin monesta eri asusta <3 Kiitos hirmuisesti Ella :)

 2. Avatar Sara sanoo:

  Onpa inspiroivia asuja! Mun lemppareiksi nousivat 7 ja 9 :)

 3. Avatar Viivi Vilja sanoo:

  Sulla on niin ihana tyyli, että kaikki asut on ihan superkivoja! 7 ja 9 on näistä suosikkeja <3 Ja pakko sanoa, että nää postaukset on ihan huippuja, kun saa inspistä omaan pukeutumiseen ja apua asukriiseihin!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kuinka motivoiva kommentti :) Tästä nousi suuri hymy huulille <3 Ihana kuulla, että kaikki ovat sun mieleen. Onnistuit myös löytämään kivat suosikit. Kiitos paljon, täytyy toteuttaa näitä myös jatkossa :) xx

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  4, 7 ja 9 on tosi kivoja!

 5. Avatar E sanoo:

  Ehdottomasti 7!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että se on erityisesti sun mieleen! Tuo pusero on kyllä niin monikäyttöinen :)

 6. Avatar Tiina sanoo:

  1, 6 ja 8 ehdottomat lempparit <3

 7. Avatar Kat sanoo:

  9. Asu on ihanin ♡

 8. Avatar Ansku k sanoo:

  2 ja 7 on mun suosikit, mutta muutkin on kivoja♡

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Ansku <3 Piristävää nähdä, että teidän mieleen on näin moni eri asu :')

 9. Avatar Inga sanoo:

  Munkin lemppari on ehdottomasti tuo viimeinen, eli 9. Valkoinen ja vaaleanpunainen sopivat niin hyvin yhteen ja rakastan tuota LV:n vaaleaa kuosia. Asua on ihanan rento, mutta toisaalta tosi tyylikäs! I like :)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihana perustelu valinnalle :) Valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on mun yksi suosikeista! Tuo oli kyllä samaan aikaan todella rento, mutta näyttävä asu. Menee tilanteissa kuin tilanteissa. Kiitos sulle kommentistasi :)

 10. Avatar Kaisa sanoo:

  Ihania kesäisiä asuja! Omiksi suosikeiksi nousi ehdottomasti asut 3, 5, 7 ja 9! Kivan naisellisia ja monipuolisia. Viimeisessä asussa on aivan ihanat housut ja nuo kengät!! Pitäisi varmaan kengät tilata vihdoin itsellekin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset sulle Kaisa :) Oi noin monta eri suosikkia! Tulee niin hyvä mieli, kun näkee teidän pitävän näin monesta eri asusta. Noita kenkiä voin suositella lämpimästi, todella hyvät jalassa ja kiiltävän pintansa vuoksi helpot pitää puhtaana (:

 11. Avatar natalie sanoo:

  Kakkonen ja vitonen oli mun lemppareita! (: Olisiko muuten mahdollista, että tekisit postauksen miten muokkaat instagramkuvasi?

 12. Avatar Aliisa sanoo:

  Ykkönen on ehdoton lemppari. Siis tuo asu on niin mun tyylinen, voisin kuvitella pukevani saman asun ihan päästä varpaisiin asti! Varsinkin tuo keltainen bikertakki on IHANA. Mä panostin about vuosi sitten samanlaiseen takkiin mustana ja ihan aito nahkaisena. On oikeasti ollut yksi parhaita ostoksia :) Tällä hetkellä pohdin samanmallisen takin ostoa jossain muussa värissä. Hmm, vaaleansininen voisi olla aika ihana, tai valkoinen…

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä, että löytyi erityinen suosikki :) Kieltämättä tuo nahkatakki on aivan ihana! Sitä tulee käytettyä viikottain (nyt, kun takkia on vielä tarvinnut). Ooh aitoa nahkaa oleva versio kuulostaa hyvältä. Täytyy katsoa, jos itsekin panostaisi. Tämä on nimittäin ollut sen verran ahkerassa käytössä. Ja multa ainakin vaaleansiniselle ääni tai sitten vaaleanpunaiselle :p

 13. Avatar Aino sanoo:

  2 & 9!! :)

 14. Avatar Ana sanoo:

  Ihana banneri ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos <3 Et tiedäkään kuinka iloiseksi tulin! Mä nimittäin juuri vaihdoin sen :D Teen vielä muitakin muutoksia ulkoasuun, joten älkää ihmetelkö, jos näyttää välillä vähän hassulta :p

 15. Avatar Heidi sanoo:

  2, 8 ja 9

 16. Avatar Nicola sanoo:

  Kaikki on niin kauniita asu valintoja, että suosikkia on vaikea valita.!!! :) Kuvasi on aina niin hienoja muutenkin. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihanasti sanottu, kiitos sulle paljon! Mahtava kuulla näin positiivista palautetta :)

 17. Avatar Ilona sanoo:

  Hei Saija!

  Tykkään noista 1,4,5, 6 ja 8! Ne on hienoimmat minun mielestäni! :) Mukavaa kesää sulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten piristävää nähdä, että näin moni asu iskee suhun :> Tästä tuli heti sellainen olo, että haluan mennä kuvaamaan lisää asuja! Kiitos ja aurinkoista kesää myös sulle :) xx

 18. Avatar Empuskaa sanoo:

  Voi nainen!!! Ei näistä voi valita parasta!!! <3 kaikki on niin mielettömän kauniita ja tyylikkäitä :)<3 sun tyyli iskee muhun niin täysin! Ja haluan kaikki sun vaatteet itelle :D mutta jos pakko valita niin ainakin 9,6,5 ja 7 :)<3

  • Saija Saija sanoo:

   Eii… <3 Oot niin ihana!! Tuhat kiitosta näin ilahduttavista sanoista :) Tulee hyvä mieli, kun kuulee näin monen eri asun olevan mieluisia. Onnistuit löytämään näiden asujen joukosta kivoja erityisiä suosikkeja :) Kiitos sulle vielä <3

 19. Avatar Sinituuli sanoo:

  Tää on nyt vähän random kysymys, mutta millaisia alushousuja käytät valkoisten farkkujen kanssa? Haluaisin kovasti sellaiset, mutta aina sovitellessa tuntuu, että ne aina näkyy niin paljon läpi että mitkä vaan alushousut näkyisi läpi

  • Saija Saija sanoo:

   Mä käytän saumattomia nuden värisiä :) Ne näkyy kaikista vähiten läpi! Kyllä ne vähän erottuu, mutta saumattomuus auttaa jo paljon :)

 20. Avatar Marianne sanoo:

  Upeita asuja :) Kaikki kukkaisasut ovat niin ihania <3
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija Saija sanoo:

   Wau, kiitos paljon ihanainen <3 Kukat toimii kyllä niin hyvin vaatteessa kuin vaatteessa :)

 21. Avatar M sanoo:

  Siis apua miten ihania asuja!!! Sun tyyli on niin mun mieleen :-) collegepaidan hattu ja korsettivyö ei oo mun mieleen (ainakaan vielä….), muuten voisin pukea jokaisen noista vaatekappaleista mun päälle <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana saada näin hyvää palautetta :) Mukava kuulla, että mun tyyli on sun mieleen! Tällainen palaute motivoi suunnattomasti kuvaamaan lisää asuja, en malta odottaa kaikkien kesäasujen räpsimistä. Kiitos paljon M <3

 22. Avatar Milja sanoo:

  Mun suosikit on 4,6 ja 8! :) Tosi yksinkertaisia ja siksi mun mielestä tosi onnistuneita.

  Ja rehellisesti sanottuna, mun mielestä toi 3. on epäonnistunein, sillä mun silmään se on tosi tätimäinen. Pidän yleensä aina sun asuista, mut toi ei kuulu niihin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Milja :) Hienoa, että löytyi noin monta eri suosikkia. Niinkö, voi ei :D Toki on se omalla tavalla erilainen verrattuna muihin, mutta mä tykkään. Toki nämä on niin makuasioita ja juuri sen vuoksi on kiva lukea ihmisten eri mielipiteitä :)!

  • Avatar Kyllikki sanoo:

   Joo, pakko myös sanoa että tuo 3. asupostaus ei todellakaan imartele teikäläistä. Muuten asut on kivoja mutta 3.kokonaisuus on todellakin tollanen mitä näkis joidenkin 55-vuotiaiden päällä. jos niidenkään :D SOri!

 23. Siis ykköne ja ysi! Muut jotenki ei niin omaan mieleen ni siks nää :)

Kommentoi