Summer perfume for her & him

Kuinka moni teistä hankkii kesäksi oman tuoksun? Mun mielestä hajuvesi on ihana tapa ”napata kiinni” tietyt muistot, jotka syntyvät tuoksua käyttäessä. Näin niihin muistoihin pääsee palaamaan jälkikäteen tuoksua uudelleen käytäessä  Jos sulla on vielä kesätuoksu etsinnässä tai oot muuten vailla hajuvesivinkkejä niin nyt kannattaa olla kuulolla!

Saatiin Tatun kanssa testiin uudet Michel Korsin kesätuoksut! Naisten oma on nimeltään Sexy Blossom, joka on nimensäkin mukaisesti kukkainen tuoksu. Se sisältää muun muassa ruusun terälehtiä, vaaleanpunaista pionia sekä ripauksen myskiä. Miesten tuoksu puolestansa on nimeltään Extreme Night, jossa on puumaisia elementtejä – kuten sypressiä, tonkapapua ja bergamottia.

Mä tykkäsin nuorempana tosi makeista tuoksuista, tiedättekö sellaisista todella ällömakeista :D Mutta nykyään raikkaus vie voiton! Erityisesti pidän sellaisista, joissa on kukkien ja hedelmien vivahteita. Toinen puolisko on todella tarkka tuoksuista ja hän on jopa valmis käyttämään samaa tuoksua vuositolkulla… Tämä tuoksu oli kuitenkin heti Tatun mieleen, joten saa nähdä tuleeko tästä seuraavien vuosien kestosuosikki.

Käytättekö te kesäisin eri tuoksuja? Entä millaiset on teidän suosikkeja?


10 Comments
 • Marianne
  Posted at 16:45h, 28 toukokuun Vastaa

  Samaistun täysin – nuorempana makeat tuoksut (esim Juicy Couturen tuoksut) olivat lemppareita mutta nykyään pidän raikkaimmista tuoksuista. Miss Diorin Blooming Bouquetista on tullut signature perfume :)
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija
   Posted at 08:56h, 29 toukokuun Vastaa

   Se on hassua, miten se maku muuttuu :) Tuota Miss Diorin omaa en olekaan tainnut koskaan tuoksutella, mutta ehdottomasti täytyy joskus kokeilla <3

 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 18:35h, 28 toukokuun Vastaa

  Omia suosikkeja on ihan tosi halpikset Katy Perryn tuoksut jotka oikeasti on yhtä hyviä kuin kalliitkin, myös Clean-sarja on omaan mieleen :)

  • Saija
   Posted at 08:32h, 29 toukokuun Vastaa

   Katy Perryä on tullut joskus tuoksuteltua ja niistä ainakin se punainen oli todella hyvä :) Clean-sarjasta en ole kuullutkaan, mutta täytyy tutustua. Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Saga
  Posted at 10:41h, 29 toukokuun Vastaa

  Toi pullo on jo niin herkun näköinen et tahdon!! *_* MKn tuoksut on ollu musta aina tosi aikuismaisia mutta samalla jotenkin söpöjä, jos tuoksu nyt söpö voi olla :D

  Ja hei, ei oo sun syytä tai mitään, mut onko mahdollista jotenkin Indiedaysille vinkata, että tollaset mainosvideot äänillä jäis näistä teidän blogeista pois? D: Musta on tosi kurjaa kun selaa sun tai muiden IDn bloggaajien blogeja junassa/taukohuoneessa/tms, ja sitten pärähtää kauhea musiikki soimaan kesken kaiken vaikka puhelin onkin itsessään äänettömällä :’D Nimim. muutaman kerran junassa huomion saanut.

  • Saija
   Posted at 05:56h, 30 toukokuun Vastaa

   Tuo on kyllä aivan totta :p Tuo purkki on samaan aikaan söpö, mutta tuoksu itsessäään aikuismainen :) Kiitos kommentistasi! Mä laitan tämän palautteen eteenpäin. Mä en voi tähän vaikuttaa, mutta he varmasti ottavat kaikki palautteet ilomielin vastaan. Mulle on kans käynyt niin, että on alkanut yhtäkkiä soimaan niin lujaa, että pelästyin :D Mutta laitan palautteen heti menemään <3

 • Julia
  Posted at 11:07h, 29 toukokuun Vastaa

  Ehdoton suosikkini on Yves Saint Laurent Opium Black EdP tuoksu , tykkään sen voimakkaasta tuoksusta joka säilyy pitkään ja sopii juhlaan kuin juhlaan :) , plussaa myös pullon ulkonäöstä !

  • Saija
   Posted at 09:47h, 30 toukokuun Vastaa

   Siinä on kyllä todella kaunis pullo :) En ole sitä ikinä tuoksutellut, mutta varmasti joskus täytyy! Kiitos sulle vinkistä :>

 • Alina
  Posted at 14:14h, 29 toukokuun Vastaa

  Käytkö jossain kuntosalilla seinäjoella?:) Mitä suosittelisit?

  • Saija
   Posted at 05:59h, 30 toukokuun Vastaa

   Tällä hetkellä ei ole jäsenyyttä mihinkään, mutta oon käynyt LadyLinella. Sitä voin ainakin lämpimästi suositella :)

Post A Comment