Q&A: Minä äitinä? Myrkylliset ihmiset?

Olisitko mielummin 140cm vai 190cm pitkä? En tiedä kummanko pituisena elämä olisi helpompaa, mutta sanotaan, että 140cm!

Oletko koskaan kokeillut kuukuppia? En ole koskaan kokeillut, mutta miksei sitä voisi joskus testata.

Mikä on luottoasusi tällä hetkellä? Mustat korkeavyötäröiset housut, jotka saa solmittua edestä sekä niiden kanssa joku tiukka pusero. Vähän niin kuin tähän tyyliin!

Onko sulla tällä hetkellä matkakuumetta?  Yksi sana: ON Kesällä olisi tarkoitus lähteä reissuun, joten matkakuume kasvaa sen vuoksi päivä päivältä enemmän.

Jos on, niin minne houkuttaisi matkustaa? Mikä tahansa lämmin maa kelpaa. Espanja, Malta, Kypros jne. vaihtoehtoja riittäisi!

Tunnistaako ihmiset sua monesti kaduilla, kaupoissa yms? Joo kyllä aina välillä. Erityisesti erilaisissa tapahtumissa, festareilla ja niin edelleen. Jos joskus törmätään niin tuu ihmeessä moikkaamaan :)

Jos saisit minkä tahansa yhden vaatteen, mikä se olisi? Tällä hetkellä sanoisin, että vaaleanpunainen nahkatakki. Mieluiten aitoa nahkaa!

Lempikorusi? Tällä hetkellä ehdottomasti uusi Paul Hewittin kultainen rannekoru, joka näkyi näissä asukuvissa.

Mitkä ovat tärkeimpiä oivalluksia elämässäsi? Se, että tässä maailmassa ei voi koskaan miellyttää kaikkia ihmisiä. On turhaa miettiä, mitä muut susta ajattelevat. Tärkeintä on vain luottaa itseensä ja omaan tekemiseensä.

Miten olet kehittynyt blogitaipaleesi aikana? Oon oppinut älyttömästi kuvaamisesta, kirjoittamisesta ja yleisesti sisällön tuottamisesta. Lisäksi oon kasvanut henkisesti todella paljon viime vuosien aikana. Näiden blogivuosien aikana on kasvanut myös sellainen luottamus omaan tekemiseen.

Aiotteko joskus mennä Tatun kanssa naimisiin? Kyllä mä ainakin toivon niin

Jos saisit suunnitella millaiset häät tahansa, millaiset ne olisivat? Apua! Liian vaikea, haha. En ole ehtinyt haaveilemaan/suunnittelemaan omia häitä yhtään mitenkään. Sitten vasta, kun asia on ajankohtainen. Mutta jos nyt täytyisi sanoa niin haluaisin kesähäät jossain todella kauniissa paikassa, mieluiten meren äärellä. Ympärillä ystävät, perhe, sukulaiset jne. Niiiin ja tärkein eli kakkubuffet!

Jos saat valita vain toisen, kumman valitset? Meikitön naama ja siistit valitsemasi vaatteet vai meikkiä ja nuhjuiset kotivaatteet? Meikitön naama ja siistit vaatteet. Pyrin pitämään viikossa pari päivää, jolloin en meikkaa eli senkin vuoksi jo helppo valinta!

Lempiviherkasvisi? Kaktukset, joita yritän kaikin voimin pitää elossa mahdollisimman pitkään :D

Missä ootte tavannut Tatun kanssa? Ollaan tavattu niinkin romanttisessa paikassa kuin päiväkodissa. Ja ei, se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä :D Käytiin ala-asteet eri paikoissa, mutta ylä-asteella nähtiin uudelleen vuosien jälkeen. Meidän juttu sai lähtönsä kuitenkin vasta siitä vuosien päästä, silloin kun oltiin jo jatko-opiskelemassa.

Miten suhtaudut negatiivisiin ja myrkyllisiin ihmisiin? Pyrin sulkemaan sellaiset mahdollisimman nopeasti pois mun elämästä. Tai ihanteellisinta olisi, ettei sellaisia edes päästäisi elämään. Vaikka pääsääntöisesti sitä aina ajattelee niin ettei halua loukata ketään niin välillä eteen tulee tilanteita, kun on tärkeintä laittaa itsensä etusijalle. Tällaiset ihmiset/ihmissuhteet ovat juuri niitä tilanteita. Onneksi näitä ei ole kuitenkaan pitkiin aikoihin tullut vastaan :)

Lempiherkkusi? Suolainen karamellijätski, korvapuustit ja lakut. Siinä mun top 3!

Mikä on sun lempileffa? Saako sanoa monta? Kestosuosikkina Paranoia. Sitten myös Suuri Puhallus 1 & 2 sekä kaikki Fast and Furious-pätkät.

Mitä et koskaan pukisi päällesi? Tuubitoppia ja olkaimellisia rintsikoita…

Miksi aloitit bloggaamisen? Olin lukenut muutamien suomalaisten blogeja ja ajattelin, että siinäpä vasta oivallinen keino hyödyntää omaa kiinnostusta niin muotiin kuin kuvaamiseen. Uteliaisuus vei voiton ja kokeilin. Kokeilun piti kestää pari kuukautta, mutta tässä sitä ollaan edelleen. Takana 4,5 vuotta.

Onko sulla luonnostaan suorat hiukset? Ei ole, mutta hillitysti luonnonkiharaa. Tässä lyhyessä tukkamallissa se aiheuttaa sen, että latvat kääntyy ulos päin.

Youtube, onko siitä blogimaailman haastajaksi? Aivan varmasti on, mutta mä oon sitä mieltä siinä on silti kaksi aivan eri asiaa. Löytyy ihmisiä, jotka tykkäävät katsella kuvia. Löytyy ihmisiä, jotka tykkäävät katsoa videoita. Sitten löytyy heitä, jotka tykkäävät katsoa molempia. Varmasti toinen syö toisensa käyttäjälukuja, mutta en usko, että kumpikaan kuolisi kokonaan toisen vuoksi. Mutta hienoa, että tube on noussut suosioon. Itse oon ainakin niin innoissani videoiden toteuttamisesta, että se tuo varmasti uutta puhtia myös bloggaamiseen!

Millaiseksi äidiksi kuvittelet itsesi? Mä uskon, että tuun olemaan rento, mutta silti rajat asettava äiti. Haluan olla sellainen, jolle lapset voi puhua kaikesta. Tietysti myös sellainen cool mama ;-)

Ketkä henkilöt ovat vaikuttaneet elämääsi eniten (sekä positiivisesti ja ehkä myös negatiivisesti)? Ehdottomasti mun vanhemmat sekä isovanhemmat. Eräs ihminen negatiivisesti, mutta suurin osa kuitenkin positiivisesti. Erityisesti positiivisesti mun edesmennyt paappa, joka oli mulle todella tärkeä.

Kuinka paljon rahaa kulutat kuukaudessa vaatteisiin ja meikkeihin? Sanotaan, että noin 20€-200€. Riippuen tietysti paljon kuukaudesta. Joskus saattaa olla kuukausia ettei mene yhtään ja joskus kuukausia, kun tulee ostettua arvokkaampia juttuja, kuten laukku.

Mistä onnellisuus sinun mielestäsi koostuu? Ihanista ihmisistä ympärillä, siitä että elää paikassa missä on hyvä olla ja lähtökohtaisesti niistä pienistä jutuista, joiden myötä arki on mieluista.

Kuvailisitko luonnettasi enemmänkin järkeen vai tunteisiin perustuvaksi? Mun luonne on ehkä jotain näiden väliltä. On tilanteita, joissa tehdään päätökset järjen mukaan ja tilanteita, joissa luotetaan tunteeseen.

Pelkäätkö kuolemaa? Mitä uskot tapahtuvan kuoleman jälkeen? Rehellisesti sanottuna kyllä mä vähän. Mä uskon, että kuoleman jälkeen meillä on vielä jotain edessä. En tiedä mitä, mutta varmasti vielä jotain.

Mikä on sun lempipiirre itsessäsi? (luonne/ulkonäkö)? Luonteessa positiivinen ajattelutapa ja näkemys. Ulkonäössä ehkä eniten miellyttää jalat :D

Mikä on suosikkiliikuntamuotosi? Juoksu – maailman paras keino virkistää kroppa, saada ajatukset kasaan, purkaa stressiä, nostattaa fiilistä jne. Syitä on monia, kokeilkaa!

Kiitos kaikille kysymyksien lähettäjille ja huippua viikonloppua jokaiselle 


15 Comments
 • M
  Posted at 11:38h, 26 toukokuun Vastaa

  Hei kun mainitsit tuon kyproksen, niin pakko suositella ja hehkuttaa sitä!! Palasin juuri viikon kyproksen reissulta ja ei voi muuta sanoa kun, että ah mikä paikka!! Kirkasta turkoosia vettä ja mahtavia puhtaita rantoja. Olimme protaraksessa ja sen fig tree bay- ranta on myös euroopan top 10 rantojen listalla :) Myös rannassa kulkeva rantatie on niin ihana ja sen varrella on esim monia ihania kioskeja, joista voi napata kylmää juotavaa tai pikku naposteltavaa kävelyn lomassa. Protaras on myös ihanan rauhallinen paikka jos vertaa esim limassoliin, joka on täynnä röyhkeitä venäläisiä tai ayia napa, joka on teinien biletysmesta. Kypros on myös sen verran passelin kokoinen saari, että omasta kohteesta tekee helposti vaikka päiväreissun toiseen kaupunkiin :) Siellä on myös todella edullista ja bussi lähimpiin kaupunkeihin maksaa vain muutaman euron :)

  Loman suunnittelu on kyllä niin parasta, onneksi teillä se vielä edessä! :)

  • Saija
   Posted at 09:42h, 28 toukokuun Vastaa

   Oi ihanaa <3 Vitsit, arvaa vaan nousiko mun matkakuume? Kuulostaa kyllä sen verran hyvältä, että tämä nousi meidän listalla heti ylöspäin. Ollaan pääasiassa pohdittu Maltaa, mutta nyt alkoi myös Kypros houkuttaa :) Jos ei nyt tänä kesänä lähdetä sinne niin pakko joku vuosi, koska se on yksi maista joissa haluan käydä. Tuo teidän paikkavalinta kuulostaa hyvältä :) Kiva kuulla, että siellä pystyy tekemään helposti reissuja muihin paikkoihin. Kiitos sulle hurjasti tästä kommentista, et tiedäkään miten suuri apu tämä on. Niinpä, loman suunnittelu on vaan niin parasta :)

 • Iida
  Posted at 12:33h, 26 toukokuun Vastaa

  Oli pakko tulla kommentoimaan jo pelkästään tuon luottoasu-kohdan takia, hahah :D
  täällä nimittäin viime aikojen asu on muotoutunut myöskin juuri edestä solmittavien mustien housujen ympärille aina äitienpäiväillallisesta ikea-shoppailuun. Ja oli muuten farkkuja rennompi valinta pitkälle automatkallekin!

  • Saija
   Posted at 09:26h, 28 toukokuun Vastaa

   Eikä :D Vitsit, mikä sattuma! Mutta nuo housut toimii oikeasti niin hyvin <3 Sanos muuta, menee niin moniin eri tilaisuuksiin. Mäki puin ne viime vuonna jopa festareille ja hyvin sopi sinnekin. Sen lisäksi puin ne lentomatkalle ja sinne ne oli kyllä farkkuja huomattavasti mukavampi vaihtoehto :p

 • Jenny
  Posted at 12:42h, 26 toukokuun Vastaa

  Tykkään aina näistä sun vastauspostauksista kun vastaat selkeästi huolella, etkä vaan tyyliin ”en oikein tiedä”. Ihanan pirteät ja kesäiset myös nämä tän postauksen kuvat ♥

  • Saija
   Posted at 09:18h, 28 toukokuun Vastaa

   Voi kiitos tuhannesti Jenny ♥ Tulipas hyvä mieli tästä sun kommentista! Tällaiset sanat motivoi blogin suhteen aina vaan enemmän ja enemmän :) xx

 • Emma
  Posted at 22:56h, 26 toukokuun Vastaa

  Hei youtube-kyssäriin kommentti! Ei oo vain kuvien ja videoiden katselijoita, vaan myös meitä tekstejä arvostavia. Turhaudun videoita katsellessani koska saman homman lukisi nopeemmin ja lukiessa voi silmäillä josko teksti kiinnostaa vai ei, videosta ei koskaan tiedä mitä on tulossa. Kuvat on ihan jees, mutta en ole erityisen kiinnostunut niistä. Tärkeimmät mulle ovat asiasisältö, kirjoitustyyli ja jokseenkin myös kielioppi…

  • Saija
   Posted at 09:17h, 28 toukokuun Vastaa

   Tuo on myös totta, varmasti löytyy monia jotka arvostavat tekstejä :) Ja niiden toteuttaminen onnistuu vain blogeissa, joten siinä on myös yksi syy, miten Youtube ja blogit eroavat toisistaan. Kiitos sulle, kun tulit kertomaan oman näkemyksesi tähän, tämä oli todella ajatuksia herättävä kommentti :)

 • Taru/stuffabout.fitfashion.fi
  Posted at 15:36h, 27 toukokuun Vastaa

  Kiva postaus ja jälleen kerran ihania kuvia! :)

  • Saija
   Posted at 09:13h, 28 toukokuun Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Taru, mukava kuulla tällaisten postausten olevan teidän mieleen :) xx

 • Sara
  Posted at 21:13h, 28 toukokuun Vastaa

  Voi että miten olinkaan unohtanu ton paranoia leffan! Katottiin sitä joskus kavereiden kanssa niin paljon että meni sanasta sanaan ulkoa :D Hitsi kun sitä ei löydy netflixistä :(

  • Saija
   Posted at 08:54h, 29 toukokuun Vastaa

   Eikä! Ihan sama täällä :D Vitsit se on kyllä edelleen niin hyvä, vaikka se tuli katsottua kymmeniä kertoja läpi :D Meillä on se onneksi dvd:llä, mutta saisi kyllä tulla Netflixiin. Täytyy toivoa, että ilmestyy vielä sinne :)!

 • Iida
  Posted at 21:45h, 30 toukokuun Vastaa

  Tosi hyvä postaus, sun blogia on aina niin mielenkiintoista lukea ja huomaa että oot vastannu esimerkiksi näihin kysymyksiin huolella! Vaikutat muutenkin niin positiiviselta ihmiseltä, suhun olis varmasti kiva tutustua! :)

  • Saija
   Posted at 09:28h, 31 toukokuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle Iida :) Huippua kuulla, että oot tuota mieltä! Mä tykkään nähdä niin vastauksiin kuin ylipäätänsä koko blogiin vaivaa ja on ollut ilo huomata, että sitä arvostetaan. Ja jos tutustuminen kiinnostaa niin rohkeasti vain tänne päin yhteyttä :)!

 • Cyprus calling! - Saijis
  Posted at 09:03h, 10 kesäkuun Vastaa

  […] Ja tarkemmin sanottuna Limassolissa. Kuten täällä mainitsin niin ollaan pohdiskeltu kesän matkakohdetta ja lopulta kohteiden joukosta löytyi paras […]

Post A Comment