Q&A Vastausvideo!

Helou ja kivaa sunnuntai-iltaa  Te saitte lähettää mulle kysymyspostaukseen kysymyksiä ja kuten lupasin niin osa vastauksista tulee videolla – joka on nyt Youtubessa! Eli käykää ihmeessä katsomassa se ja kertokaa, mitä piditte. Tuun vielä yhden osan kirjoittelemaan tänne blogin puolelle lähiaikoina. Jos ensimmäinen osa meni ohi niin se löytyy täältä.

Ja hei muistakaa laittaa mun kanava tilaukseen, nimittäin videoita on tulossa lisää!


28 Responses to “Q&A Vastausvideo!”

 1. Avatar Ansku k sanoo:

  Tosi kiva video!:)

 2. Avatar Anni sanoo:

  Olipa ihana video! Olit jotenkin tosi luonteva ja iloisen oloinen kameran edessä. Ehdottomasti videoita jatkossakin :-)!

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidit :> Ja kiitos tuhannesti! Kiva kuulla, että olin luonnollinen. Täytyy alkaa toteuttamaan lisää eri videoita :p

 3. Tätä oli kiva katsoa ja kuunnella, vaikutat niin ihanalta ja symppikseltä tyypiltä!<3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

 4. Avatar Henna sanoo:

  Aww, tosi kiva ja piristävä video! :)

 5. Avatar Taru sanoo:

  Ihana vlogi ♡ Näytät siltä niinku videoiden tekeminen ois sulle ihan tuttua ja luontevaa hommaa ;) Ja siis noi vlogit on jotenkin sillä tavalla kivoja, kun mun mielestä niiden avulla pääsee tavallaan ”lähemmäs sua”, koska sun persoona ei ole vain korjoituksen takana :) Jatka samaan malliin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Taru <3 Ja niin mukava kuulla tällainen palaute! Se on hassua, miten pari kuukautta sitten hyvä kun pystyin katsoa kameraan ja nyt puhuminen tuntui olevan todella luontevaa :D Kyllä sitä vaan sitten tottuu, kun harjoittelee. Oon tästä niin innoissani, että tuun toteuttamaan varmasti paljon eri videoita. Oot oikeassa, videon kautta pääsee varmasti paljon lähemmäksi :)!

 6. Kiva video, näitä lisää!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin piristävää kuulla, että pidit! Täytyy kyllä toteuttaa paljon lisää :)

 7. Avatar j sanoo:

  Mistä tuo mekko(?) on ?

 8. Avatar neiti sanoo:

  Kiva saada tällanen video postaus, vaikutat videolla iloselta ja siitä välitty positiivinen fiilis. Jäi kuitenkin vaivaamaan kun kerroit pituutes ja sanoit perään että voit huoletta siis käyttää korkkareita niin mitä tekemistä pituutella on korkkareiden käyttöön :-/ Yhtä lailla pitkät ja lyhyet ihmiset voi huoletta käyttää korkkareita? :-o

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että pidit ja että välittyi positiivinen fiilis :) Joo totta kai kaikki voi pituudestaan riippumatta käyttää korkkareita! Tarkoitin lähinnä sitä humoristisella tavalla, että voin huoletta käyttää korkkareita ”pelkäämättä” että olisin ketään siltikään pidempi. En tiedä ymmärsikö tästä mitään, kun tekstillä kirjoittaessa se kuulostaa hölmöltä :D

 9. Avatar Eve sanoo:

  olipa ihana ja piristävä video näin maanantaipäivään! <3 Olit jotenkin niin iloinen ja innokkaan oloinen! :) ehdottomasti lisää videoita!!

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtava kuulla näin positiivista palautetta :) Oon kyllä tosi innoissani näistä videoista, mulla on niin paljon eri ideoita mielessä. Kiitos sulle hirmuisesti kommentistasi <3 xx

 10. Avatar Marjut sanoo:

  Vitsit toi paita on niin upea sun päällä! Jotenkin toi kirkkaanpunainen sopii tosi hyvin sun hiusten ja ihon värin kanssa :)!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti Marjut :) Kiva kuulla sun olevan tuota mieltä! Tuo pusero on kyllä yksi suosikeista, niin kivan kesäinen :’)

 11. Avatar Ella sanoo:

  Tosi kiva video!
  Ehdottomasti lisää!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Aw kiitos Ella <3 Huippua kuulla, että videot ovat tervetulleita myös jatkossa :)

 12. Avatar mona sanoo:

  Mulla kiinnitti huomiota toi sun käsikoru, minkä olit yhdistäny kellon kanssa.. Mistähän se mahtaa olla? Tosi kivan näkönen!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä kans tykkään siitä tosi paljon <3 Se on Paul Hewitt-merkin ja ostettu hetki sitten Kultajousesta :)

 13. Avatar Emma sanoo:

  Ihana video!! ♥ Ja mulla sama toi leffajuttu, et mieluummin katon action-leffoi ku jotain romanttista hömppää :–D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Emma ♥ Jes! Onneksi en ole ainoa nainen, joka tykkää enemmän actionista :D

Kommentoi