Sparkling romantic dinner

[mittaustagi]

Me ollaan molemmat Tatun kanssa oltu todella kiireisiä tämän kuluneen kevään ajan. Mulla on ollut paljon työjuttuja, pieniä reissuja ja iso lista hoidettavia asioita. Tatulla puolestansa on ollut omat projektinsa. Näiden vuoksi välillä on on päiviä, kun käydään kotona aivan eri aikoihin syömässä. Yleensä ollaan totuttu siihen, että ruoka syödään yhdessä illalla yhdessä, mutta valitettavasti se ei ole nyt aina ollut mahdollista. Sen vuoksi ajattelin, että kun vihdoin päästään yhdessä istumaan pöydän ääreen niin haluan mukana olevan jotain spesiaalimpaa. Kaupallisessa yhteistyössä Soleran kanssa pääsin järjestämään kuplivan romanttisen illallisen keskelle viikkoa – pientä luksusta siis siihen normaaliin arkeen!

Pusero SheIn

Työpäivän päätteeksi valmistelin ruuan uuniin, koristelin pöydän normaalia näyttävämmin, sytytin kynttilät ja otin kaapista Pol Rémy Brut -kuohuviiniä. Tämä ranskalainen kuohuviini on erittäin kuiva, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäkarkkinen. Eli se sopii moneen eri tilanteeseen! Mitä vanhemmaksi oon tullut niin sitä enemmän oon alkanut pitämään kuivemmista juomista. Kuivuudesta huolimatta tässä kuohuviinissä riittää makua, hedelmäkarkki tuo siihen lempeän tasapainon!

Ilallisella syötiin uunilohta, kasviksia ja grillattua parsaa. Uunilohesta on muuten tullut pienessä ajassa yksi mun bravuureista. Oon kokeillut sen kanssa vaikka mitä kastikkeita, täytteitä ja lisukkeita. Siitä saa samaan aikaan täyttävän ja monipuolisen ruuan niin lounaalle kuin illalliselle. Pöydässä istuessa aika vierähti todella nopeasti! Oon sitä mieltä, että kun kaiken arjen kiireen keskellä pysähtyy hetkeksi alas niin se kiire unohtuu. Siirryttiin lasillisten kanssa vielä terassin sohvalle istuskelemaan ja nauttimaan aurinkoisesta illasta.

Tämän suomalaisten suosikki kuohuviini, Pol Rémy Brut on Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi pukeutunut sinivalkoiseen juhlapukuun. Mun oma reaktio oli ”WAU”, kun näin uuden ulkoasun! Tätä on saatavilla uudella ulkoasulla varustettuna alkoista koko juhlavuoden ajan. Pol Rémy Brut sopii hyvin illalliselle, juhlaan tai miksei vaikka vaan nautiskeluun. Mä tuun varmasti tarjoilemaan tätä kavereille kesällä esimerkiksi tyttöjenillassa 

Huom! Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi alkoholia koskevia kommentteja en voi julkaista.


18 Comments
 • Kettu
  Posted at 12:53h, 18 toukokuun Vastaa

  Voiskohan näistä kaupallisista yhteistöistä laittaa maininnan heti otsikon alle niin tietäisi heti onko kyseessä mainosjuttu? Nyt se oli mainittu vasta ensimmäisen kappaleen loppupuolella.

  • Saija
   Posted at 18:04h, 18 toukokuun Vastaa

   Nämä merkintäjutut ovat tiukentuneet tänä vuonna ja nykyään pelkkä yhteistyö-merkintä otsikon alla ei laillisesti riitä vaan yhteistyön täytyy tulla tekstissä selvästi esille. Voin kyllä tästä lähtien merkitä tiedon yhteistyöstä otsikon alle, mutta joudun tuoda sen myös silti tekstissä esille :)

 • Kala
  Posted at 15:29h, 18 toukokuun Vastaa

  Siis mä oon aina miettinyt tota viimeisintä lausetta :D mitä se siis tarkoittaa ja millaiset kommentit ei oo ”ok” :D oot kaunis!

  • Saija
   Posted at 19:03h, 18 toukokuun Vastaa

   Suomen alkoholin lainsäädännössä alkoholimainonta on todella tarkkaa, myös postausten kommenttien osalta. Eli käytännössä mitään alkoholiin liittyvää ei saa kommentoida. Mutta kaikki kommentit, jotka ei liity alkoholiin on tervetulleita :) En tiedä selvensikö tämä yhtään, mutta kysy ihmeessä jos tulee vielä jotain kysyttävää. Kiitos paljon piristyksestä :)

 • heidisusanna
  Posted at 15:55h, 18 toukokuun Vastaa

  mistä tuo siun paita on?! <3

 • Elisabet M. Rinne
  Posted at 21:30h, 18 toukokuun Vastaa

  Ihanaa ja nimenomaan luksusta, kun saa tälläisen piristys(ja rakkaus)ruiskeen keskellä viikkoa!Ja jaksaakin paremmin loppuviikon ja tekee suhteellekin erittäin hyvää! <3

  Ps. Oli ihana nähdä sut vilaukselta eilehen! :)

  • Saija
   Posted at 06:21h, 19 toukokuun Vastaa

   Voi sanos muuta <3 Arjen piristykset on parhaita! Täytyisi kehitellä enemmän tällaisia juttuja keskelle viikkoa :) Hei niin oli, toivottavasti nähdä pian paremman ajan kanssa <3

   • Elisabet M. Rinne
    Posted at 15:14h, 19 toukokuun Vastaa

    Niinhän ne on <3 Pitäisi itsekin kehitellä aina välillä jotain :)

    Niinpä, toivottavasti nähdään! <3

    • Saija
     Posted at 10:22h, 20 toukokuun Vastaa

     Joo ehdottomasti :) Niinpä <3

 • Nimetön
  Posted at 00:39h, 19 toukokuun Vastaa

  Mistä tollasta ihanan näköistä serpentiiniä saa?

  • Saija
   Posted at 06:19h, 19 toukokuun Vastaa

   Löysin ne Minimanista :)

 • empuskaa
  Posted at 11:24h, 19 toukokuun Vastaa

  Oi ihana yllätys :)<3 tämmöiset todella piristää :) ja uunilohi on mun lemppari! Niin hyvää <3 oikeastaan lohi kaikessa muodossa on hyvää! Kiinnitin myös huomion sun paitaan joka on todella kaunis <3 kommenteista jo selvisikin mistä se on :)<3 PS. Kauniit on pullojen ulkokuoret :)

  • Saija
   Posted at 10:27h, 20 toukokuun Vastaa

   Oot oikeassa, tällaiset piristää kummasti <3 Sama täällä! Lohi menee kaikessa muodossa, siitä saa monipuolisesti valmistettua vaikka mitä. Mukava kuulla, että paita on myös sun mieleen - se on niin raikkaan värinen :) Kiitos sulle Emilia kivasta kommentista <3 xx

 • Katri
  Posted at 14:27h, 19 toukokuun Vastaa

  Mäkin katoin et mikä toi paita on mut linkkasitkin jo! Hieno :)

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija
   Posted at 10:21h, 20 toukokuun Vastaa

   Kiva nähdä, että sä kans pidät siitä – se on kyllä tosi kiva! Tykkään erityisesti tuosta väristä :)

 • Inka Nitta
  Posted at 11:15h, 20 toukokuun Vastaa

  Aivan ihana tuo sun paitasi! Saispa itsekkin aikaiseksi joskus järjestää keskellä arkea jotain tuollaista. <3

  • Saija
   Posted at 13:16h, 20 toukokuun Vastaa

   Ilo kuulla, että sä kans pidät siitä :) Voi suosittelen kyllä tällaisten järjestämistä! Arki on kivempaa pienen luksuksen kera :p

Post A Comment