Viiden (uuden) lempparin lista

1. Nunuco Design Companyn verkkokaupasta saapuneet uudet läpinäkyvät (!) puhelimen kuoret. Täydellinen keksintö värillisille puhelimille – saat uutta ilmettä peittämättä takakuorta. PS. Kannattaa olla kuulolla mun Instagramin (@saijis) puolella, koska sinne on tulossa tällä viikolla näihin liittyvää arvontaa ;-)
2. Päivän marjat yhdessä purkissa! Tämän viikon jokaisena päivänä on tullut hörpittyä Roberts Berrieitä milloin aamupalan yhteydessä, milloin herkuttelun muodossa. Mun erityinen suosikki on villimustikka, yamm.
3. Nämä ”karvaläpsyt” on ne uudet kesäkengät, jotka on tullut puettua jalkaan aina kotona ollessa. Onneksi pian pääsee käyttämään näitä ihan oikealla tavalla eli pihalla kesämekkojen kanssa. Näiden kenkien postituksen kanssa oli kaiken näköisiä ongelmia, mutta onneksi ne lopulta tuli ehjänä perille.
4. Vaikka oon testannut monia eri meikkejä, monilta eri merkeiltä niin silti löytyy vielä uutuuksia testiin. Nämä Smashboxin meikit* taitaa jäädä mun meikkipussiin pysyvästi
5. Kesäinen yllätyskassi täynnä Celsiuksen juomia. Tuota vadelma-acaita ja persikka-mangoa oon suositellut teille aikaisemminkin, mutta nyt kolmanneksi suosikiksi nousi päärynä.

*saatu


9 Comments
 • Katri | Finnlandsnorsk
  Posted at 21:56h, 17 toukokuun Vastaa

  Noi shmashboxin tuotteet on kyllä tosi hyviä! mun ehottomia lemppareita on kyllä ne huulituotteet ja varsinkin normaalista punaisesta poikkeavat värit! Pitäisi ehkä noita muitakin juttuja kokeilla kerta sinäkin niitä ylistät :) Itse olen tykännyt cliniquesta, lancomesta ja sensaista tähän mennessä eniten.

  • Saija
   Posted at 08:24h, 18 toukokuun Vastaa

   Nuo oli kyllä todellinen positiivinen yllätys :) Oi kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti testailla joskus myös huulituotteita. Ja sulle voin lämpimästi suositella näitä kuvissa näkyviä. Cliniquella on myös todella hyviä tuotteita – se on yksi suosikkimerkkini ihonhoidossa :)

   • Helmi
    Posted at 10:00h, 18 toukokuun Vastaa

    Shmashboxin contour paletti mis on varjostusväri, aurinkopuuteri ja korostusvääri = rakkautta <3 !! ei mitään ylimääräisiä sävyjä kuin esim abh paletis

    • Saija
     Posted at 10:31h, 18 toukokuun Vastaa

     Oi en ole kuullutkaan siitä, mutta vau!! Pakko varmaan testata, koska mulla on jäänyt paristakin eri contour-paletista ylimääräisiä sävyjä käyttämättä. Kiitos vinkistä :) <3

 • Hemppe
  Posted at 17:58h, 18 toukokuun Vastaa

  Berriet on superhyviä, ostin viime vuonna kun sain messutarjouksena ja niitä on tullut litkittyä sen jälkeen suht ahkeraan! :P Ja varsinkin tuota villimustikka + luumu-yhdistelmää, kun siinä on kuituja vatsan hyvinvointia ajatellen. :)

  • Saija
   Posted at 06:23h, 19 toukokuun Vastaa

   Oi tosi kiva, että sä oot kans tykännyt niistä :) Nuo on kyllä niin käteviä esimerkiksi evääksi tai nopeiksi välipaloiksi. Totta, siitä saa kätevästi samalla kuituja :)!

 • Rehellinen ruokapäiväkirja - Saijis
  Posted at 18:54h, 03 kesäkuun Vastaa

  […] ruisleipää, voita ja 2 palaa juustoa. Roberts Berrie päivän marjat ”juoma”. Eli tällainen 1 kuppi kahvia […]

 • Eetu
  Posted at 11:04h, 24 kesäkuun Vastaa

  Vitsi oot makeita juttuja taas löytänyt! Nuo kuoret varsinkin aivan sairaan makeet ja sopii hyvin munki kultaselle iphonelle. Kiitos hienosta ja inspiroivasta kirjoituksesta!

  • Saija
   Posted at 08:56h, 27 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon :) Kiva kuulla, että pidit! Kuoret on kyllä munkin mielestä niin kauniit :)

Post A Comment