Summer hair fix

Lisää paljon tykättyjä höpöttelyjä hiuksista ja niiden hoidosta! Tällä kertaa on aika herätellä talven jäljiltä karheat ja kuivat hiukset tulevaan kesään pienen freesauksen myötä. Nimittäin kaupallisessa yhteistyössä Ogx:n kanssa pääsin testailemaan heidän uutta hiustenhoitosarjaa nimeltä Sea Mineral Moisture sekä kertomaan lisää kokemuksiani käyttämästäni Keratin Oil-sarjasta. Oon käyttänyt Ogx:n tuotteita jo kauan ennen yhteistyötä ja ollut aina tyytyväinen valintoihini. Sen vuoksi odotinkin entistä enemmän uuden sarjan testailua, uskalsin väittää ettei se(kään) tule tuottamaan pettymystä!

Kevään uutuus Sea Mineral Moisture on raikas niin pakkauksensa kuin sisältönsä puolesta, kosteuttava ja hiuksia pehmentävä sarja. Siitä löytyy niin shampoo, hoitoaine kuin kuivaöljy. Nämä sisältää syvän meren mineraaleja, vihreää levää ja merilevää. Ihanan erilaisia aineosia, joista jokaisella on merkittävä rooli. Mineraalit sisältävät magnesiumia, kalsiumia, kaliumia ja rautaa. Vihreä levä suojaa hiuksia UV-säteilyltä ja lämmön haitoilta. Merilevä puolestansa kosteuttaa, pehmentää ja vähentää hiusten hankautumisia.

Ensimmäisenä isot pointsit tuoksusta – Ogx osaa luoda tuotteista herkullisia ja houkuttelevia jo pakkauksen ja tuoksun osalta. Pesun jälkeen huomasin hiuksissa muutoksia niitä föönatessa, niistä tuli ihanan ilmavat ja huolettomat. Eli just eikä melkein täydelliset kesään 

Osa saattaa muistaa, että kirjoittelin teille oman postauksen tästä Keratin Oil-sarjasta jo viime vuoden puolella. Tätä on jo yhdet pullot tullut käytettyä loppuun! Keratin Oil-sarjan tuotteet vahvistavat ja korjaavat hiuksia, samalla estäen niiden katkeilun. Keratiini proteiini vahvistaa jokaista hiusta lisäten elastisuutta. Niiden sisältämä Argan Oil puolestansa silottaa, tuo pehmeyttä ja kiiltoa. Tähän tuoteperheeseen kuuluu myös shampoo, hoitoaine sekä kuivaöljy.

Erityisesti mun edelliset pitkät hiukset vaativat paljon lisähoitoa kuivuutensa ja karheutensa puolesta. Mä en voi yhtään sietää kaksihaaraisia, joten korjaava shampoo ja hoitoaine on niihin hyvä ehkäisykeino. Näitä käyttäessä hiusten kammattavuus parani huomattavasti ja latvat pysyivät hyvässä kunnossa pidempään, ilman kaksihaaraisia.

Molemmat tuotesarjat sisältävät kuivaöljyt, jotka viimeistelee shampoon ja hoitoaineen käytön. Mä pyrin käyttämään öljyä jokaisen suihkukerran jälkeen ensin pumppaamalla öljyä kämmeneen, sitten hieroen käsiä yhteen ja haroen lopulta hiuksiin tasaisesti. Painottaen kuitenkin latvoja!

Sea Mineral Moisture-sarjaa myy K-Citymarket, Sokos, Sokos Emotion. Ogx:n tuotteita ylipäätänsä voi ostaa edellä mainittujen lisäksi Stockmannilta, hyvin varustelluista K-Supermarketeista tai esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta.

Jos teitä kiinnostaa voittaa näitä tuotteita testiin niin mun Instagram-tilillä käynnistyy tuotesetin arvonta. Mut löytää nimimerkillä @saijis.

Miltäs nämä tuotesarjat vaikuttavat? Entä oletteko te jo testanneet Ogx:n tuotteita?


14 Responses to “Summer hair fix”

 1. Avatar Maijueveliina sanoo:

  Pakko tulla kommentoimaan, että aivan ihania kuvia taas! Olet kyllä todella taitava :) Mistä tuo ihana paita on ostettu?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei vitsit miten ilahduttava kommentti <3 Kiitos hurjan paljon! Ja paita on Gina Tricotilta :)

 2. Avatar Inga sanoo:

  Ihanat uikkarit mistä ne on :)?

 3. Avatar Janette sanoo:

  Pitkään olen tuotesarjaa jo halunnut testata ja kun edelliset pullot tyhjenee täytyy kyllä muistaa ostaa näitä:) toivottavasti arpaonni instagramin puolella suosii mua ;D

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kannatan ideaa, nämä on kyllä niin hyviä :) Plussaa raikkaista tuoksuista! Hei tsemppiä arvontaan ;-)

 4. Avatar Emma sanoo:

  Nuo kuvissa näkyvät aurinkolasit ovat ihanat – mistä olet ne hankkinut? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä ihan lempparit! Ne on Ray-Banin Round Metal-malliset ja oon tilannut ne Zalandolta :’)

 5. Avatar Isla sanoo:

  Moi! Aiheeseen liittymätön kysymys: koska tulee uusi vastauspostaus?

 6. Avatar Westend Mum sanoo:

  En muuten ole testannut ko. tuotteita. Hiukseni tarvitsevat kuitenkin nyt jonkun tehokuurin talven jäljiltä, joten täytyy tutustua merkkiin! :)
  http://westendmum.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen kyllä testaamaan näitä :> Uskon sun tykkäävän! Ogx:ltä löytyy kyllä niin laaja valikoima tuotteita eri tarpeisiin :)

 7. Avatar tiia sanoo:

  Hei onks näissä silikoneja?

Kommentoi