TB Style: toukokuu

IMG_4204

2013. En kestä noita raitaleggareita :D Vähän ehkä näyttää siltä kuin olisin karannut sirkuksesta, mutta noh se oli sen ajan muotia. Mutta voitteko uskoa, että kuvissa näkyvä farkkupaita on mulla edelleen käytössä? Se on pysynyt todella hyvänä nämä kaikki vuodet. En olisi tuolloin ehkä edes uskonut, miten ajattomasta vaatteesta on kyse!

IMG_5152s

2014. Tuolloin sitä saattoi jo vähän katsoa, että missä asukuvat ottaa. Vaikka suunnittelu ei olekaan verrattavissa tähän nykypäivään. Tästä asusta en lähtisi muuttamaan mitään muuta kuin housut. Ne ei sovi valkoisen puseron kanssa yhteen, mutta muuten ei moitittavaa.

IMG_5568ss

2015. Sinistä ei olekaan hetkeen tullut puettua päälle, mutta tuolloin se oli yksi lempiväreistäni pukeutumisessa. Täytyy ottaa se tänä kesänä jälleen käyttöön, koska mun silmään se ei näytä yhtään hassumalta. Housuja en enää pukisi jalkaan, mutta muuten kiva asu!

valkoiset housut

2016. Okei ennen kuin puhutaan asusta niin katsokaa tuota taustaa!! Missä tuo kaikki vihreys ja ylipäätänsä kesä on? Nyt ei voisi kuvitellakaan pukevansa sandaaleita jalkaan… Mutta asu on niin toimiva, että voisin pukea sen päälle uudelleen. Tällä kertaa ei mitään huonoa sanottavaa.

2017. Ja tässä uusin asu! Mielelläni lisäisin tähänkin taustaan tuon kaiken kesän, mutta ei auta. Toivotaan, että pian pääsee kuvaamaan kesäisempiä asuja niin vaatteiden kuin taustojen suhteen. Tässä paljon kyselty asu korsettivyön kanssa. Mun mielestä vyö toimii hyvin tällaisessa tyttömäisessä asussa. Ilman vaaleanpunaista takkia asu olisi ehkä liian raju mun makuun.

Mitäs piditte tästä uusimmasta osasta? Entä kiinnostaako teitä nähdä lisää kuvia uusimmasta lookista?


14 Comments
 • Avatar
  Heidi
  Posted at 09:29h, 10 toukokuun Vastaa

  Oi vau tota sun uutta asua! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:32h, 10 toukokuun Vastaa

   Voi mikä piristys :) Ihana kuulla sen olevan sun mieleen <3

 • Avatar
  Ninni / Vision
  Posted at 10:10h, 10 toukokuun Vastaa

  Siis ei vitsit nauroin ääneen noille raitahousuille tossa ekassa asussa, koska mulla oli ihan samanlaiset ja oikeesti vielä käytin niitä hahahha :-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:11h, 10 toukokuun Vastaa

   Haha eikä ihana :D<3 Mutta onhan ne omalla tapaa suloiset! Ja jokainen käyttää niitä juttuja, mistä tykkää. Muistan, kun metsästin noita joka paikasta ja sen jälkeen, kun löysin ne niin niitä tuli käytettyä taukoamatta :-D

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 12:55h, 10 toukokuun Vastaa

  Tuo ekan kuvan farkkupaita näyttääkin niin ajattomalta, että varmasti sopii edelleen asuun kuin asuun :) Tuo sininen takki on ihan mielettömän ihana ♥ Tälläsistä postauksista sen oman tyylin kehittymisen huomaa kyllä hyvin ja sulla se kehittyy kyllä koko ajan hyvään suuntaan, upee tyyli sulla!

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:06h, 10 toukokuun Vastaa

   Joo se on kyllä todella ajaton ja pysynyt vuosien myötä hyvässä kunnossa :) Ja sininen on kyllä todella toimiva väri takeissa! Täytyy yhdistellä kyseistä väriä kesällä vaikka jossain yläosassa shortsien kanssa. Super kiva kuulla, että oot tuota mieltä – tällainen palaute ilahduttaa niin paljon ja motivoi kehittymään lisää ;-) Kiitos ihana ♥

 • Avatar
  Juulia
  Posted at 13:33h, 10 toukokuun Vastaa

  Muistan kun vuonna 2014 ihailin just tuota sua ja mietin miksi en itse osaa pukeutua noin ihanasti :D ja vaikkei tuo asu muuten herätä enää niin suurta kateutta, niin kivalta toi takki näyttää edelleen! Sun asut on kyllä aina iskeny muhun ja etenkin nykyään saan sulta paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:43h, 10 toukokuun Vastaa

   Vitsit, miten hyvä mieli tuli sun kommentista :) Ihana kuulla, että saat inspiraatiota omaan pukeutumiseen <3 Tällaiset kommentit nostattaa inspiraatiota entisestään! En malta odottaa, että pääsen kuvailemaan lisää kunnon kesäasuja - mulla on mielessä jo vaikka mitä ideoita :p

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 15:38h, 10 toukokuun Vastaa

  Hei Saija!

  Pakko kysyy, mistä oot ostanut nuo 2017 asukuvan housut? Oon ettiny tollasii!

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:37h, 10 toukokuun Vastaa

   Ne on Vilasta! Toki jo muutaman vuoden vanhat, mutta samoja taidetaan myydä edelleen :)

 • Avatar
  Niina
  Posted at 18:58h, 10 toukokuun Vastaa

  Tosi kiva toi uusi asukokonaisuus! Olisi kiva nähdä lisää kuvia uusimmasta lookista! Mistä toi paita sulla on, mikä on vyön kanssa? Tuon kyseisen vyön ja paidan yhdistelmä alkoi kiinnostaa. Löydän kans usein inspiraatiota näistä sun asuista! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:53h, 10 toukokuun Vastaa

   Kiitos kovasti :) Mä voisin laittaa pian tulemaan lisää kuvia siitä! Paita on Gina Tricotista. Valkoisen paidan ja tuon vyön yhdistelmä toimii kyllä hyvin. Olipas ihana kuulla sun kans saavan inspiraatiota :) xx

 • Avatar
  Saara
  Posted at 19:09h, 10 toukokuun Vastaa

  Avasin tän postauksen vaan noiden raitahousujen takia, jotenkin vaan nii ihanat!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:34h, 10 toukokuun Vastaa

   Hei vähän kiva! En osaa yhtään sanoa myydäänkö näitä vielä, mutta toivottavasti löytyy jos kiinnostuit etsimään :)

Post A Comment