A P R I L FAVORITES

Huomenta  Kuten edelliseen postaukseen kirjoitin niin mulla olisi tällä hetkellä loputtomiin erilaisia postausideoita. Niin asuja, reseptejä, videoita, blogikirppiksen toinen osa, hyvinvointijuttuja kuin teidän toivomia liikuntaan sekä asuinspikseen liittyviä postauksia. Lista on todella pitkä ja kasvaa joka päivä. Mutta niinhän se vähän on, että motivoituneena sitä motivoituu lisää. Eli paljon postauksia tulossa, toivottavasti ootte valmiina ottamaan ne vastaan ;-) En kuitenkaan halua tehdä postauksia montaa per päivä, vaan karsin listaa tyhjemmäksi normaaliin tahtiin. Tässä nyt yksi jokaisen kuukauden must-postaus eli suosikkien esittely:

Mun on tullut maisteltua lähes jokaista Nocco Bcaaa-juoman makua ja täytyy sanoa, että oon ollut pettynyt jokaiseen. Iskin kuitenkin vielä silmäni kaupassa olleeseen uuteen Caribbean-makuun, joka on tämän vuoden Summer Edition. Ja tässä se on  Mun ylivoimainen suosikki kaikista! Maku on trooppinen, todella raikas. Ja hei pakko antaa tölkin ulkonäöstä omat pisteet.

Uusi suosikki ravintoloissa on Italo. En ollut aikaisemmin kuullutkaan kyseisestä paikasta, mutta ihastuin heti ensimmäisen käynnin jälkeen. Tykkäsin älyttömästi mun valitsemasta pastasta, mutta täytyy ensi kerralla ottaa testiin heidän pizzat!

Kasvonaamio* House of Brandon

Moni teistä tietää, että mulla on tapana tehdä kasvonaamioita viikottain. Niiden suhteen on kiva löytää aina uusia suosikkeja ja tässä yksi kohtuuhintainen. Eli L’oréalin Pure Clay-sarjan Exfo Mask. Tämä on siis kuoriva epäpuhtauksia poistava ja samalla ihoa kirkastava naamio. Kuten kuvasta saattaa huomata niin kuorivat rakeet ovat todella pieniä! Ja iho todella kirkastui heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Tights* SheIn | Shoes Adidas

Paras ajankohta juoksulenkkien tekemiselle on ehdottomasti kevät  Vaikka kesällä on ihanan lämmin ja luonto on kauneimmillaan niin keväässä on jotain raikasta. Viime kuulla lenkkejä sai tehdä myös lumisateessa, mutta pääsääntöisesti kuivilla kaduilla. 

Sain testiin Moroccanoilin tuotteita ja yhdeksi käytetyimmäksi tuotteeksi päätyi heidän kuivashampoo tummille hiuksille. Hiusten leikkaamisen jälkeen tuntuu kuin tukka kasvaisi kolme kertaa nopeammin, joten tämä peittää hätätilanteessa myös tyvikasvun! Täytyykin käydä ostamassa isompi pullo heti, kun tämä pieni loppuu.

Pannukakkuja vaniljakastikkeella – arvatkaa kumpiko oli terveellinen? Pannukakut! Ennen tein aina banaanista ja kananmunista, mutta nykyään käytän näitä Fastin valmiita protskupannarijauheita. Ja vain maku vaahterasiirappi käy. Sillä nimittäin tulee aivan normipannareiden makuisia versioita!!

Ja vielä viimeisenä uusi Paul Hewitin rannekoru, joka iskee muhun yksinkertaisuudellaan. Tämä sailortyyppinen rannekoru menee monessa eri asussa. Tässä on todella pehmeä ranneke, joka tekee sen käyttämisestä entistä kivempaa!

Miltäs nämä kuukauden suosikit vaikuttivat? Entä löytyykö uusia tuotteita testattavaksi?


10 Responses to “A P R I L FAVORITES”

 1. Avatar Saga sanoo:

  Ihana et tykkäsit tosta Italosta <3 Ja hei toi ekan kuvan tölkki on niin syötävän söpö et sen ostais ihan vaan ulkonäönkin takia! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Jooo tykkäsin tosi paljon <3 Kiva, kun ehdotit sitä! Haha totta, se on kyllä herkullinen. Ja niin on myös sisältö :p

 2. Avatar Cami sanoo:

  Noi Moroccanoilin tuotteet on niin hyviä Ihana myös toi rannekoru!

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on :) Heiltä löytyy kyllä tuotteita moniin eri tarkoituksiin! Eikö olekin, ihanan yksinkertainen <3

 3. Avatar Milla sanoo:

  Moroccanoilin tuotteet on kyllä ihania, itse oon tykästynyt tuohon hiursöljyyn! Pakko käydä itsellekin tuo Nocco-juoma, vaikken kauheasti mistään ”urheilujuomista” välitä, mutta trooppinen maku kuulostaa niin hyvältä ja tuo tölkki on vaan niin hieno! :–D

  • Saija Saija sanoo:

   Oi tosi kiva kuulla, että sä kans pidät niistä :) Tuo hiusöljy on kyllä hyvää! Joo ehdottomasti, uskon sun tykkäävän tästä. Ja totta, tuo kivannäköinen tölkki on vaan plussaa ;-)

 4. Avatar Jani-75 sanoo:

  Top 3 bloggaajat Sinä Saijis,Minna Somero ja Linda Juhola tyylikkäitä naisia:)

 5. Avatar Marianne sanoo:

  Ihania juttuja :) <3
  L'orealin Pure Clay naamiota pitää päästä testaamaan :)
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Marianne <3 Suosittelen! Siinä on todella hyvä hinta-laatusuhde :)

Kommentoi