Tavoitteletko rohkeasti unelmiasi?

Energistä tiistaita! Tänään puhutaan niinkin kivasta aiheesta kuin unelmista  Niin pienistä kuin suurista. Sekä siitä, miten tärkeää niitä on tavoitella. Kaupallisessa yhteistyössä Health Labin kanssa pääsin Blogger’s Inspiration Dayssä askartelemaan oman unelmakarttani! 

Mä oon pienestä saakka tykännyt tehdä tavoitteita ja luoda unelmia tulevaisuuteen. Uskokaa tai älkää, mutta oon jo pienestä pitäen kuvannut itseäni sekä vaatteitani. Kotikotoa löytyy jopa viisi valokuva-albumia, joissa jokaisessa on mun räpsimiä kuvia milloin mistäkin laukusta tai hatusta. Vaikka tuolloin ei ollut bloggaamisesta tietoakaan niin unelmana oli silti olla tekemissä muodin ja kuvaamisen kanssa. Noh, tässä sitä ollaan. Pääpointti on siis pienestä pitäen ollut sama: unelmoida, tehdä töitä niiden eteen ja tuntea onnistuminen.

Health Labin pisteellä mun eteen tuotiin tyhjä kartonki, viereen korillinen kuvia, sakset ja tusseja. Mulla oli heti mielessä muutama juttu, jonka halusin tuoda esille. Mutta hyvin pian askartelun aikana tajusin, että oon toteuttanut viime vuosina jo todella monta unelmaani. Yhtäkkiä tuli sellainen fiilis, että vitsit mä oon ylpeä itsestäni! Oon saanut tehtyä tästä rakkaasta harrastuksesta työn, josta nautin. Hankkinut (tälläkin hetkellä vieressä tuhisevan) karvakaverin, josta tuli unelmoitua jo pienenä. Sekä ostanut oman kodin, jonka omistajia ollaan oltu kohta jo vuoden.

Ja se, että osa on jo toteutettu niin motivoi hurjasti tulevaisuuden unelmiin – tuntuu kuin sitä saisi niistä lisäboostia!

Uusimpia unelmia miettiessä päähän tuli niin hulluja ideoita, kuten laskuvarjohypyn hyppääminen. Ennen perheen perustamista matkustelu ja maailman näkeminen. Joskus myöhemmin tulevaisuudessa oman kivitalon omistaminen. Arkisimpia juttuja, kuten terveellisistä elämäntavoista kiinni pitäminen. Sekä yleisesti sellainen tasapainonen, stressitön ja onnellinen eläminen.

”Don’t count the days. Make the days count.”

Unelmointi on tärkeää, mutta niin on myös niistä kiinni pitäminen. Sanotaan, että myös niihin hulluimpiin ja mahdottomiin unelmiin tulee uskoa, koska ikinä ei tiedä mitä tapahtuu. Mä otan seuraavan askeleen matkustelun suhteen, kun alan etsimään meille uutta kesän reissua. Pienillä teoilla isot unelmat toteutukseen.

Unelmakartan teemat valikoitui Health Lab-juomien mukaan. Health Lab Vitamin Water on raikkaan makuinen hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty eri vitamiineja sekä mineraaleja. Juomia löytyy yhteensä neljä erilaista. Vitality, Balance, Power sekä SuperB, joista jälkimmäisin on Chian siemenjuoma. Näistä juomista oli tehty askartelupisteelle omat teemat ja mun unelmat vastasi parhaiten Power-juomaa.

Se on pullollinen raikasta greipin ja sitruunaruohon makuista kivennäisvesipohjaista juomaa, joka on suunniteltu fyysiseen suorituskykyyn. Se sisältää B-ryhmän vitamiineja, D-vitamiinia ja magnesiumia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Näiden lisäksi se sisältää myös sinkkiä, joka edistää muun muassa hiilihydraattiaineenvaihduntaa! Oon maistanut kaikkia Health Labin juomia, mutta en osaa valita omaa suosikkiani. Kaikki on omalla tavallansa herkullisia ja ihanan raikkaita, joten juomat sopii moniin erilaisiin päiviin. Vaikka tuomaan lisäboostia päivään tai ihan limsan tilalle ”herkutteluun”.

Millaisia unelmia teillä on? Entä ootteko jo maistaneet näitä Health Labin juomia?


16 Responses to “Tavoitteletko rohkeasti unelmiasi?”

 1. Toi unelmien ylöskirjoittaminen oikeasti toimii niin hassua kuin se onkin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oot aivan oikeassa! Ylös kirjoittamalla sitä näkee konkreettisesti mistä unelmoi :)

 2. Avatar Jeannay sanoo:

  Oi noi Health Lab:in juomat on niin taivaallisia!<3 Ihan parhautta :')

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että sä kans tykkäät <3 Ne oli kyllä niin positiivinen yllätys :)!

 3. Avatar aino sanoo:

  Ihana postaus ihanilla kuvilla❤️

  anyway, ootko muuten kattonu SKAMia? Jos oot, mitä mieltä oot ja jos et, niin kannattaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Aww, kiitos Aino <3 En ole katsonut, mutta ehdottomasti aion katsoa heti seuraavaksi kun saan Suitsin jaksot loppuun. Kiitos vinkistä, se vaikuttaa kyllä sellaiselta josta tuun varmasti pitämään :)

 4. Avatar Hemppe sanoo:

  Mulla on monta unelmaa, ja onkin jo pidemmän aikaa pitänyt niitä kirjata ylös. Nyt eikun tuumasta toimeen ja kynä käteen! :D Nuo juotavat on kyllä hyviä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuulostaa hyvältä :) Tsemppiä niiden toteutukseen! Ylös kirjaaminen auttaa todella paljon hahmottamaan ja ehkä jopa motivoimaan enemmän niiden toteutuksessa. Kiva, että sä oot pitänyt noista – nuo on kyllä herkullisia :p

 5. Avatar Sofia sanoo:

  Itsellä on isompia sekä pienempiä unelmia. On niitä ”arkisempia” eli sellai esim terveellisessä ruokavaliossa pysyminen ja tavoitteisiin pääseminen. Sitten on sellaisia jotka ovat ns. Takarvoissa, sellaisia joita ei ihan sekunneissa saavuteta mutta toivottavasti vielä joku päivä kuitenkin. Unelmointi ja unelmien tekeminen todelliseksi on parasta! ”Dream so big, they call you crazy”-sopii ainaki muhun täydfellisesti:D (*nauruemoji)

  Ja noi juomat ovat ehdottomia suosikkejani, tulee ostettuaonesti esim töihin!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa! Se on hyvä, että löytyy niin pieniä kuin isoja :) Molempia on hyvä olla. Unelmointi on kyllä niin kivaa ja omalla tavallansa motivoivaa. Haha tuo lause sopii myös hyvin muhun :-D Hei tosi kiva luulla sun kans pitävän näistä juomista <3

 6. Avatar Janette sanoo:

  Noi juomat on ihan lemppareita!<3 Toimii hyvin limun tilalla ja helppo napata kaupasta matkaan kun on päivän aikana menossa siellä täällä:) Kivasti toteutettu tämä postaus:)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä oot kans tykännyt näistä :) Tptta! Paljon parempi vaihtoehto kuin limsa. Kiitos sulle hirmuisesti tästä kommentista :’)

 7. Avatar Kaisa sanoo:

  Kiitos ihanasta postauksesta! Itsellä tulevaisuuden työ mietteissä ja vielä vähän hukassa. Vois kyllä pistää paperille omia unelmia, tiedä vaikka se selkeyttäis!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana kommentti, kiitos sulle tästä :) Toivottavasti työjutut selkenee. Ja ylös kirjaaminen kyllä kannattaa – auttaa hahmottamaan niin paljon paremmin :)

 8. Avatar Hammi sanoo:

  Ihana postaus! Mun unelma on aina ollut, että musta tulisi joskus lääkäri. Tänä keväänä haenkin ensimmäisen kerran! Varasuunnitelmana kävin farmaseutin tutkinnon, mutta aion kyllä yrittää lääkikseen niin kauan, että pääsen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia :) Oi vitsit, mahtava unelma! Toivottavasti pääset sisään. Pidän sulle peukkuja :)

Kommentoi