#IMPOSITIVE

[mittaustagi]

Oletteko koskaan miettineet, miten oma asenne vaikuttaa elämään ja sen kulkuun? Jos ajatukset pyörii negatiivisella puolella niin silloin myös saattaa tapahtua enemmän negatiivisia asioita. Mutta jos keskittää ajatukset positiivisuuteen, löytäen jokaisesta asiasta hyvää niin elämässä saattaa tulla vastaan mitä mahtavampia juttuja! Esprit haastoi mut kaupallisessa yhteistyössä osallistumaan heidän #ImEsprit-kampanjaan, jossa tulee valita itseään parhaiten kuvaava sana. Mun valinta on #ImPositive.

Blogiin satelee monesti kysymyksiä liittyen positiivisuuteeni. Tammikuussa jopa jaoin täällä blogissa omat vinkkini siihen, miten tulla positiivisemmaksi ihmiseksi. Tämä on asenne, joka mun on täytynyt opetella. Kyllä oon jo pienestä pitäen osannut iloita asioista, joita tapahtuu. Mutta nuorempana sitä ei osannut suhtautua negatiivisiin asioihin oikealla asenteella. Pahimmassa tapauksessa sitä saattoi miettiä asioita niin kauan, että vähäinenkin positiivisuus katosi. Sitten tein muutoksen! Kun elämässä keskittyy niihin pieniin iloisiin asioihin tai tekoihin niin päivä muuttuu heti paremmaksi. Se saattaa olla kadulla tuntemattomalle hymyileminen, kaupassa vanhukselle oven avaaminen tai ystävälle piristyksen viestillä lähettäminen. Positiivisuus lähtee meiltä kaikilta sisältä päin, joten miksi suljettaisiin se sinne kun voidaan levittää sitä enemmän ympärillemme?

esprit laukut

On hyvä päästä siihen ajattelutapaan, että jokaisessa asiassa on jotain hyvää. Tämän oivaltamisen jälkeen sitä ei enää hetkahda pienistä vastoinkäymisistä vaan ottaa ne kokemuksena ja jopa oppina. Positiivisuus on suuri voimavara, jota me kaikki tarvitaan. Kun käyttää siihen energian niin tuntuu kuin energiavarastot tuplaantuisivat!

Sain valita Espritin kevätmallistosta mieluisan asun ja tältä näyttää lopputulos. Arvaatteko minkä avulla lähdin rakentamaan koko lookkia? Tuon suloisen vaaleanpunaisen neuleen. Siinä on selässä aivan ihana yksityiskohta! Neuleen kaveriksi mustat siistimmät housut, vaalea trenssi, mustat hieman kuvioidut kengät, aurinkolasit tuuliselle, mutta aurinkoiselle päivälle sekä laukku hopeisilla yksityiskohdilla  Tuo laukku on tilavin pienikokoinen malli, jonka oon koskaan nähnyt. Siitä löytyy monta lokerikkoa säilytykseen!

Jacket | Sweater | Pants | Bag | Shoes | Sunnies

Espritin mallistosta löytyy tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita moneen eri tilanteeseen! Yritys on perustettu jo vuonna 1968. Mulla on vuosien aikana ollut heiltä muutamakin eri yläosa, joiden laadusta on vaan pelkkää hyvää sanottavaa. Erityisesti ihastuin heidän kenkävalikoimaan – sieltä voisi ostaa yhden jos toisenkin parin kevääksi!

Nyt sä voit jakaa oman kuvan sun omaan persoonaan sopivalla hastagilla Espritin Social Gallery Tooliin.


10 Comments
 • Avatar
  Marianne
  Posted at 10:53h, 23 huhtikuun Vastaa

  Kaunis kampanja ja asu <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:09h, 23 huhtikuun Vastaa

   Kiitos ihana Marianne <3 xx

 • Avatar
  miina
  Posted at 14:48h, 23 huhtikuun Vastaa

  Voi että miten ihanat kuvat ja ihastuin kyllä aivan täysin tuohon vaaleanpunaiseen neuleeseen! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:13h, 23 huhtikuun Vastaa

   Oi kiitoksia! Se on kyllä aivan ihana ja mukavan pehmeää materiaalia :)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 08:13h, 24 huhtikuun Vastaa

  Voisitko tehdä ruokapäiväkirjan? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:11h, 24 huhtikuun Vastaa

   Joo voisin, tätä on toivottu tosi paljon. Kokeilen etsiä sellaisen viikon, jolloin pystyn kuvaamaan mahdollisimman tarkkaan mitä syön :)!

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 20:16h, 24 huhtikuun Vastaa

  Sulla on niin ihana tyyli et ois kiva saada semmonen postaus missä esittelet erilaisia asuja juhliin/juhlavia asuja. Siis ihan sun päällä ei mitään vaatekollaaseja. Kesällä on muutamat juhlat tulossa varmaan monilla muillakin niin ois kiva saada siihenkin puoleen inspistä sun blogista! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:44h, 24 huhtikuun Vastaa

   Kiitos Tiia :) Olipas kiva idea! Mulla on itsellä kans ainakin yhdet juhlat tulossa, joten pukeutumista on tullut pohdittua. Mä kirjoitan tämän toiveen ylös niin katsotaan, jos pian toteuttaisin. Tai heti, kun pihalla saa kuvattua vähemmissä vaatteissa :)

 • Avatar
  Elisabet M. Rinne
  Posted at 17:39h, 26 huhtikuun Vastaa

  Tärkeä kampanja ja ihana sinä! <3 (Ja tuo neule on myös aikas ihana!)

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:52h, 27 huhtikuun Vastaa

   Vautsi kiitos hirmuisesti <3 Tuosta neuleesta tuli kyllä mun yksi lemppareista :)

Post A Comment