April snapshots through my lens

Hullua, että taas on perjantai? Nämä viikot menee niin käsittämättömän nopeasti! Syy on varmaankin siinä, että mun kalenteri on ollut täyteen buukattu viimeisimmän kuukauden. Mutta se onneksi ollut täynnä vaan kivoja juttuja, nimittäin esimerkiksi huomenna ollaan lähdössä Helsinkiin. Vuorossa on perinteinen Indiedaysin blogipäivä sekä illalla odotettu gaala. Vitsit tulee varmasti hauskaa! Tänään olisi vielä tiedossa iso kasa töitä, pakkailua ja kriiseilyä, että ehtiikö mun tilaamani mekko perille ennen huomista :D Nyt kuitenkin kurkkaus viime aikaisiin tekemisiin + kuulumisiin:

Oon fiilistellyt oikein urakalla kuivia katuja. Vaikka kadut peittyy aina välillä hetkellisesti lumisateesta niin en ole antanut sen haitata. Oon sitä mieltä, että kevät on nyt ja piste, haha.

Pääsiäisenä treffattiin Jatan kanssa asukuvailujen sekä tietty ruuan merkeissä. Tämä kuvissa näkyvä setti oli niin hyvä, että täytyy käydä syömässä se pian uudelleen!

Yläosa* Junkyard | Alaosa* Junkyard

Sain tänään tietää kesälomani ajankohdan ja tajusin, että siihen on enää pari hassua kuukautta. Nyt saa alkaa suunnittelemaan tarkemmin kesän ”pakollisia” toteutettavia juttuja. Number one on uusien bikineiden pukeminen päälle mahdollisimman monta kertaa.

Tähän viikkoon on mahtunut paljon kuvailua niin kampanjoita kuin normipostauksia. Oikeastansa koko mun vapaa-aika on mennyt kamera kädessä kulkien. Vielä täytyisi huomisen postaus kirjoittaa luonnoksiin valmiiksi.

Eilen tehtiin pitkästä aikaa itse burgereita ja tällä kertaa ruisversioita. Tatu sai hoitaa pihvien teon ja mä puolestani kaiken muun ;-)

Sain hetki sitten Buzzadorilta testiin Santa Marian uusia mausteita ja kastikkeita, joiden avulla saatiin tehtyä burgereista vielä parempia.

Uuden hiusmallin myötä täytyy vähän uudistaa myös käytössä olleita hiustuotteita. Edellinen malli vaati kiiltoa ja pörröisyyden poistamista, kun taas tämä malli vaatii volyymia. Tässä uusia testiin lähteviä tuotteita ja huomenna höpöttelen teille tämän hetkisistä lemppareista eli pysykää kuulolla!


2 Comments
 • Avatar
  Roosa
  Posted at 19:21h, 24 huhtikuun Vastaa

  Oi ompas kiva postaus! Kiva kuulla tälläisiä nopeita kuulumisia :) Ja nuo bikinit on aivan ihanat! Ajattelin itse mahdollisesti tilata samanmalliset, joten olisi kiva jos voisit vastata muutamaan kysymykseen niitä koskien; vastaavatko hyvin kokoaan ja mistä olet ostanut nuo? Kiitos paljon jos vastaat! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:45h, 24 huhtikuun Vastaa

   Kiitos kovasti Roosa :) Ne on kyllä ihanat! On vastannut muuten hyvin kokoa, mutta yläosa oli hieman isompi kuin normaalisti tuon kokoiset. Mutta onneksi siinä on kiritykset yms. Mutta jos pohdit kahden koon välillä niin sitten kannattaa ottaa pienempi. Ja nämä on Junkyardilta (:

Post A Comment