TB Style: huhtikuu

Helou  Tulin tänään päivittelemään teille odotetun TB Style-postauksen uusimman osan. Eli huhtikuun asuja viiden vuoden ajalta. Hullua, että tänä vuonna juhlitaan blogin 5v. synttäreitä. Mihin tämä aika menee?

2013. Sää on selvästi ollut tuolloin lämpöisempi! Muistan kuinka suuri hitti värikkäät farkut oli. Omistin ne oranssina, vihreänä ja keltaisena. Ja tuo laukku – se oli ehdoton lemppari. Ainoa mikä häiritsee on kengät. Ne ei näytä hyvältä housujen kanssa… Mutta muuten aivan hauska kokonaisuus, vaikka en nyt pukisikaan päälle!

IMG_1173s

2014. Arvaatteko mikä oli trendi tuolloin? Leoparditennarit!! Mä yhdistelin niitä moneen eri tyyliin ja tässä näkyy niistä yksi. Tästä kokonaisuudesta ei ole mitään huonoa sanottavaa. Itse asiassa tämän tyyppisiä voi bongata mun päältä edelleen.

2015. Tässä asussa on kesäinen fiilis! Mutta lookki on sellainen, jossa joku mättää. Se on varmaan tuo löysemmän hameen ja takin yhdistäminen.

2016. Viime vuoden asu on kivan simppeli. Sanonta yksinkertainen on kaunista pitää kyllä asuissa useimmiten paikkansa. Oliivinvihreät housut pääsee myös tänä keväänä/kesänä ahkeraan käyttöön.

2017. Ja tässä uusin asu viime perjantailta. Moni on halunnut nähdä näitä arjen ei niin suunniteltuja asuja ja tässä yksi, joka oli asukriisin jälkeinen nopea valinta :D En olisi vielä vuosia sitten uskonut, että ihastun valkoiseen nahkatakkiin. Mutta tuosta voi jopa tulla mun vaatekriisien luottopelaaja, haha.

Mitäs te pidätte näistä postauksista? Entä tyylin muutoksista?


16 Responses to “TB Style: huhtikuu”

 1. Avatar Tuuli sanoo:

  Miksi sulla on nykyään jokasessa asukuvassa arskat vaikkei aurinko paistaiskaan?

  • Saija Saija sanoo:

   Häh? Eihän ole? Oli pakko selata omia kuvia ja tätäkin edellinen asupostaus on ilman laseja :) Joskus aurinko ei tallennu kuviin, vaikka olisikin aurinkoinen päivä. Esimerkiksi tässä on iso rakennus auringon edessä. Mutta täytyy jatkossa ottaa kuvia enemmän ilman laseja :)

 2. Avatar Julia P sanoo:

  Noissa vanhoissa kuvissa hauskinta on aina noi taustat, kun huomaa että kuvat on vain räpsitty jossain, kun taas uudemmissa kuvissa taustaa ja ympäristön värimaailmaa on selvästi mietitty hieman enemmän :D

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :D Haha tuossa 2014 vuoden asussa kuvat on otettu meidän autotallissa! Nykyään sitä miettii todella tarkkaan, että missä kuvaa :-D

 3. Avatar Ansku k sanoo:

  Nämä on nii kivoja postauksia:) Tämän vuoden asu on lemppari♡ ja on muutki kyllä hienoja.

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sä pidät näistä <3 Ja mahtavaa, että löytyi lemppariasu! Tuo viimeisin on myös eniten mun mieleen, vaikka onkin melko simppeli arkiasu :)

 4. Avatar Annika sanoo:

  Tällaiset postaukset ovat juuri sitä parhaimmistoa! On mielenkiintoista varmasti itsekin postausta tehdessään huomata, kuinka oma tyyli on kehittynyt tai miten vaikutteet ovat muuttuneet matkan varrella :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin piristävä kuulla tämä <3 Totta! Tällaisista postauksista näkee kyllä parhaiten kehityksen ja tyylin muuttumiset. Kiitos Annika sulle kommentistasi :)

 5. Avatar Marianne sanoo:

  Vitsi miten kiva postaus nähdä kuinka sinun tyylisi on kehittynyt :)
  Olet upea!
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana sinä, isot kiitokset <3 Kehitystä on kyllä (onneksi) tapahtunut :p

 6. Avatar inkajemina sanoo:

  Musta toi 2015 asu on ihana!

 7. Avatar Taru sanoo:

  Tän vuoden asu ehdoton lemppari :) Kiva että säkin oot tykästyny valkoiseen nahkatakkiin :) Mulla on sellainen ollut käytössä jo ainakin viime kesän ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että se on sun mieleen :> Joo!! Tiedätkö, että mä muistan sun kommentoineet siitä viime kesänä. Onneksi mäki ihastuin, koska tuohan menee vaikka minkä kanssa :)!

Kommentoi