Q&A: Toinen koira, ahdistaako blogi, kesän suunnitelmat?

Haluaisitko toisen koiran? Kyllä haluaisin, mutta en vielä. Joskus tulevaisuudessa tulee varmasti hankittua Nemolle kaveri.

Jos vastasit kyllä niin milloin? Ei varmaan vielä tämän vuoden puolella. Riippuu tietysti elämäntilanteesta, mutta varmaan lähivuosina. Pentuelämä on vielä niin tuoreessa muistissa, ettei ihan heti ole sitä ikävä :D

Minkä rotuisen? Varmaan joku saman kokoinen tai sitten toinen chihu.

Kuinka pitkä olet? Viimeisimmällä mittauksella muistaakseni tasan 162cm.

Ahdistutko koskaan ajatuksesta, että olet blogisi kannalta netissä esillä? Joo ja en. Silloin koko homma saattaa ahdistaa, jos blogissa on erityisen negatiivinen ilmapiiri ja kaikkea kritisoidaan. Väistämättä eteen tulee tunne, kun se kaikki alkaa ns. kaatumaan päälle. Mutta tämä tunne menee onneksi nopeammin ohi kuin mitä se tulee.

Jos saisit mitkä tahansa kengät, mitkä ne olisivat? Kyllä ne olisi Puman Basket Heart Patent-kengät, joista itse asisssa kirjoittelin täällä.

Mitä suunnitelmia kesälle? Festareita, muutamat juhlat ja lomamatka tulee ensimmäisenä mieleen. Näiden lisäksi tietysti paljon random kesäjuttuja; grillibileitä, jokavuotiset huvipuistoissa hurvittelut, rusketusrajojen hankkimiset, mökkeilyä, piknikkejä, reissuja kavereiden kans ja niin edelleen. Tulee varmasti kiva kesä!

Jos saisit muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi niin mitä asioita muuttaisit? Poistaisin köyhyyden, kaikki sodat/iskut ja sairaudet. Järjestäisin kaikille kodittomille kodin ja ruokaa. Yksinäisille seuraa. Ja noh, lista olisi loputon. Lyhyemmin sanottuna kaiken pahuuden ja negatiiviset asiat.

Onko sulle koskaan selvinnyt että joku sun tuttu tai kaveri olisi kommentoinut ikävästi sun blogiin? Mitä teit asialle? Ei ole lähipiiristä löytynyt sellaista, mutta pari ”tuttua” (tai no tässä tilanteessa tietämääni henkilöä) oon saanut kommentoimisesta kiinni. Se on todella ikävää, että täytyy tänne tulla pahoittamaan mun mieltä. Mutta sellaiset on hyvä jättää omaan arvoonsa. Negatiiviset kommentit kertoo aina enemmän kommentoijasta kuin sen vastaanottajasta.

Kuinka usein juot alkoholia? Todella harvoin. Saatan juoda yhden tai kaksi juomaa, mutta juhlimassa ei oikeastansa käydä ollenkaan. Pääsiäisenä oltiin pitkästä aikaa viihteellä ja lopputulos oli se, että me oltiin valmiita menemään nukkumaan jo ennen kuin edes päästiin baariin, haha :D

Vietätkö aikaa vielä samojen kavereiden kanssa kuin muutama vuosi sitten? Esim. Iiriksen, kun hänestä ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään? Joo kyllä vietän täysin samojen tyyppien kanssa aikaa. Iriksen kanssa nähdään vaan harvemmin nyt, kun asutaan eri kaupungeissa. Toki viimeksi tänään oltiin yhdessä kahvilla!

Mitkä asiat ahdistavat sinua? Kiire, tieto siitä ettei saa nukkua seuraavana yönä riittävästi ja stressi. Alan usein stressaamaan siitä, että stressaan… Ja se onkin sit loputon kierre :D

Uskotko, että olet vielä vanhanakin Tatun kanssa yhdessä? Kyllä mä uskon. Ollaan molemmat samalla tavalla niin hölmöjä, että voi nähdä meidät vielä keinutuolissa vitsailemassa toisille.

Kuinka usein suoristat tai kiharrat hiuksiasi? Pari kertaa viikossa. Pyrin käyttämään muotoilulaitteita mahdollisimman vähän, kun ne kuluttaa hiuksia niin paljon… Ja nyt se on helmpompaa lyhyemmillä hiuksilla, nimittäin oon vasta kerran kihartanut nämä.

Minkälainen ”riitelijä” oot? Melko rauhallinen, mutta itseään puolustava. Oon pikkuhiljaa oppinut, että elämässä pärjää paremmin, kun ei anna kenen tahansa kävellä sun yli. Mutta en tykkää yhtään riidellä ja sen vuoksi pyrin välttämään sitä loppuun saakka. Joskus se on hyvä juttu ja joskus taas ei.

Mistä asioista tulee erimielisyyksiä Tatun kanssa? Kiireestä tai sit siitä, jos toinen on siivonnut ja heti toinen tulee sotkemaan :D

Mitä piirteitä arvostat ihmisissä? Positiivista ja auttavaa ajattelutapaa, lojaalisuutta ja empaattisuutta. Saan myös hurjasti itse motivaatiota ihmisistä, jotka uskaltavat olla rohkeita, tavoitella unelmia ja mennä eteenpäin.

Miten kuvailisit koiranomistajuutta, onko jokin yllättänyt (ollut haastavampaa/helpompaa kuin ajattelit)? Nemon hankkiminen on ehdottomasti ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä  Sitä ilon ja onnen määrää, mitä se on meille tuonut. En vaihtaisi päivääkään! Ehdottomasti helpompaa on ollut koira-arjen pyörittäminen. Olin varautunut siihen, että tämä on raskaampaa ja vaikeampaa kuin mitä se sitten todellisuudessa olikaan. Haastavampaa on ollut kynsien leikkaus :D Nemo ei tykkää siitä yhtään… Onneksi joka kerta onnistutaan suoriutumaan hommasta, mutta kyllä siinä hermoja vaaditaan molemmilta osapuolilta.

Mitä huonoja puolia koiranomistajuudessa on? Ei oikeastansa tule mitään mieleen. Koira tuo elämään niin paljon, ettei mikään tunnu huonolta. Tietysti omat haasteensa saattaa olla hoitopaikan kanssa, jos haluaa yhtäkkiä lähteä johonkin. Mutta me pyritään ottamaan Nemo aina mukaan melkein kaikkialle, mihin vaan voidaan ottaa.

Unelmiesi asunto? Kerros/rivi/pari vai omakotitalo ja minkä kokoinen? Omakotitalo, yksi kerroksinen, pulpettikatto, mustavalkoinen ulkoasu ja kooltaan joku normaali (?), jossa olisi kolme makuuhuonetta. Hassua, miten sitä aikaisemmin haaveilin unelmien talon olevan kaksikerroksinen. Mutta yksikerroksinen oikeanlaisella katolla on oikeasti paljon näyttävämpi!

Miten laittaudut ennen asukuvien ottoa? Yleensä harjaan hiukset, lisään huulin jotain ja sit oon valmis. Asukuviin laittautuminen ei oikeastansa eroa mitenkään laittautumisesta esimerkiksi ennen kahville lähtöä.

Mikä on sun seuraava laukkuhimotus? Saint Laurentin musta laukku. Joko se mille olisi nyt paljon käyttöä eli musta crossbody tyyppinen kultaisilla yksityiskohdilla tai sitten eräs toinen musta kaunokainen heidän uudesta mallistosta. Miksi aina täytyy ilmestyä uusia kauniita laukkuja??

Viihdytkö yksin vai kaipaatko aina muiden seuraa? Kyllä mä viihdyn älyttömän hyvin yksin. Vaikka tykkään tehdä juttuja myös jonkun kanssa kahden tai porukassa niin välillä on ihana rentoutua yksin ja tehdä vain omia juttuja.

Mitä teet tällä hetkellä? Töitä, opiskeletko? Käyn tällä hetkellä blogin ohella myös töissä. Opiskelua en ole ainakaan lähitulevaisuuteen suunnitellut. Jotain suunnitelmia löytyy tulevaisuudelle, mutta en viitsi paljastaa niistä vielä tässä vaiheessa enempää :)

Koetko olevasi perfektionistinen vai oletko helposti tyytyväinen esim. oman blogisi sisältöön? Kyllä koen olevani. Oon todellinen perfektionisti blogin, kuvien, sisustuksen ja asujen suhteen. Tämän postauksen voisi tehdä nopeastikin, mutta näin perfektionistisena ihmisenä oon hionut postauksen ”yleisilmettä” jo pari tuntia :-D

Mikä saa sinut helpoiten hyvälle tuulelle? Rehellisesti? Hyvä ruoka  Mikään ei ole nopeampi hyvän mielen nostattaja kuin herkullinen (lempi)ruoka :D

Tunnistaako ihmiset sua monesti kaduilla, kaupoissa yms? Joo tunnistaa aina välillä. Osa tulee moikkaamaan, mutta suurin osa saattaa hymyillä tai katsoa pidempään päälle. Mutta jos sä siellä näet mut joskus livenä niin tuu ihmeessä moikkaamaan. Mikään ei ilahduta enempää kuin teidän kanssa höpöttely!

Mikä on sun lempi meikkimerkki? Tämä vaihtelee tosi paljon, mutta tällä hetkellä ehkä NYX Cosmetics ja Urban Decay. Toki päivittäisessä käytössä on myös Kylie Cosmeticsin huulituotteet, joten mainitaan se myös!

Mikä oli lapsena sun haaveammatti? Eläinlääkäri. Tai noh, halusin olla vain koirien lääkäri :D Mutta, kun kuulin että tässä työssä joutuu hoitaa myös muita eläimiä niin haaveet romuttuivat samalla sekunilla.

Kiitos tuhannesti kaikista tähän astisista kysymyksistä ja muistakaa käydä heittämässä niitä lisää TÄNNE, nimittäin seuraava osa tulee videolla!


10 Comments
 • Elisabet M. Rinne
  Posted at 22:57h, 18 huhtikuun Vastaa

  Olipa mukava lukea näitä! :) Ihanaa alkanutta viikkoa sinne! <3

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija
   Posted at 23:26h, 18 huhtikuun Vastaa

   Ihana kuulla, että pidit :) Kiitos ja samoin sulle <3

 • Suusuli
  Posted at 07:14h, 19 huhtikuun Vastaa

  Kannattaa varoa,kun ottaa yhden chihun niin yleensä se pn menoa ;) Niin ihana rotu ja jotenkin sitä saa itselleen hyvin uskoteltua että kun ne on niin pieniä niin niitä menee monta helposti tuossa :D Ja no helposti noi neljä tuossa pyörii :D
  Itselläkin vaan just toi hoitopuoli aina ”ongelma” . Sisko kyllä hoitaa mutta käy sääliksi kun omien koirien kans sillä pyörii sit jaloissa 7 koiraa :D
  Mut tänne laumaan saa ainakin tuoda Nemoa jos joskus et saa hoitopaikkaa :)

  • Saija
   Posted at 11:16h, 19 huhtikuun Vastaa

   Haha joo me kuultiin varoitteluita tästä ja aluksi ajattelin, että yksi riittää… Noh, nyt niitä voisi ottaa enemmän :D Haha eikä! Neljä on kyllä jo hyvä määrä, varmasti ihana joukko yhdessä <3 Voi ei, ihana sisko sulla. Siinä on jo hommaa, kun täytyy 7 koiraa lenkittää :D Voi miten ihana kuulla, pidän tämän mielessä :)

 • Pinski
  Posted at 08:44h, 19 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva postaus jälleen Saija! Olisi kiva kuulla teidän kesäsuunnitelmista enemmänkin :)

  • Saija
   Posted at 11:05h, 19 huhtikuun Vastaa

   Kiitos sulle paljon :) Hei mä voisin toteuttaa kesäsuunnitelmista jonkun oman postauksen lähempänä kesän alkua! Kiitos toiveestasi :)

 • Venla
  Posted at 10:11h, 24 huhtikuun Vastaa

  Moi, oon pitkään ettiny niitä basket heart puman kenkiä ja näin että sä olit löytäny ne jostain kaupasta ni voitko kertoo että mistä jotta mäki voisin saada ne kengät,kiitos jo etukäteen:)

  • Saija
   Posted at 10:38h, 24 huhtikuun Vastaa

   Joo mä löysin ne aivan sattumalta Sokokselta! Ne oli juuri tullut sinne, joten kannattaa olla nopea :)

 • Vastausvideo, jossa vastailen teidän lähettämiin kysymyksiin
  Posted at 22:09h, 21 toukokuun Vastaa

  […] Helou ja kivaa sunnuntai-iltaa ♥ Te saitte lähettää mulle kysymyspostaukseen kysymyksiä ja kuten lupasin niin osa vastauksista tulee videolla – joka on nyt Youtubessa! Eli käykää ihmeessä katsomassa se ja kertokaa, mitä piditte. Tuun vielä yhden osan kirjoittelemaan tänne blogin puolelle lähiaikoina. Jos ensimmäinen osa meni ohi niin se löytyy täältä. […]

Post A Comment