Spicy vitamin shot

Tähän aikaan vuodesta pyörii ennätysmäärä erilaisia flunssa-aaltoja. Oon itsekin ollut hetki sitten kipeänä ja edelleen parantumisen jälkeen silloin tällöin herännyt sellaiseen oloon kuin olisin jäänyt junan alle… Kun tarpeeksi kauan heräsi tähän oloon niin sitä tuli päätettyä, että nyt riittää! Googlettelin monia erilaisia vinkkejä valkosipulin syömisestä makuuhuoneen ilman puhdistukseen :D Normaali inkivääritee ei mulla toimi, mutta sen sijaan joku juoma löytyi testattavaksi. Nimittäin törmäsin erilaisiin ”vitamiinipommeihin” eli shotteihin, jotka auttavat joko vähentämään flunssan kestoa tai vaihtoehtoisesti estämään sen tulemisen. Pienillä miksailuilla sain löydettyä version, joka toimii mulla!

Ja tuli mieleen, että miksen jakaisi tätä teidän kanssa? Jos olo vähänkin tuntuu flunssaiselta niin yksi shotti jokaisena aamuna, muutaman päivän ajan ja flunssa katoaa yhtä nopeaa kuin se tulee!

Tulinen vitamiinishotti (ohjeella tulee 2klp)

Puolikas appelsiini
Kokonainen sitruuna
Inkivääriä
Chiliä
Hunajaa

Pilko hedelmät ja chili (mitä enemmän pystyt syödä tätä niin sitä parempi) tehosekoittimeen. Raasta reilusti mukaan inkivääriä sekä lorauta päälle hunajaa. Pyöräytä kaikki sekaisin ja kaada laseihin!

Tuoksu ja maku ei ole mitään maailman parhaimpia,  mutta ainakin päivä lähtee virkeästi käyntiin ;-)

A shot a day keeps the doctor away!

Onko teillä vinkkejä flunssan hoitoon? Entä aiotteko te testata tätä shottia?


12 Comments
 • Happystarhome
  Posted at 06:52h, 08 huhtikuun Vastaa

  Apteekista olen ostanut sinkkisuihketta jos flunssa on vaivannut mutta tämä sinun shotti ohjekin täytyy kirjoittaa ylös.Hyvää viikonloppua :)

  • Saija
   Posted at 07:17h, 08 huhtikuun Vastaa

   Mä oon kuullut tuosta sinkkisuihkeesta, mutta en ole testannut :) Oi kannattaa! Toivotaan tästä olevan seuraavalla kerralla apua. Kiitos paljon ja hyvää viikonloppua myös sinne :’)

 • Inka Nitta
  Posted at 10:54h, 08 huhtikuun Vastaa

  Täytyykin ottaa tämä ohje muistiin, jos flunssa yllättää! Edelliseen postaukseen muuten pakko kehuu sun ihania hiuksia, aivan upeat ja niin fressit <3

  • Saija
   Posted at 11:23h, 08 huhtikuun Vastaa

   Joo suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan :) Yllätyin siitä, miten tehokas tämä on! Voi kiitos paljon Inka, näistä kehuista tuli hyvä mieli <3

 • Riikka
  Posted at 11:11h, 08 huhtikuun Vastaa

  Pitäisi ehkä testata tätä, aamulla oli vähän flunssainen olo ja tällä hetkellä ei todellakaan olisi aika saada flunssaa! Yleensä mä tankkaan purkista c- ja d-vitamiinia sekä sinkkiä, jos tuntuu flunssaiselta. Lisäksi paljon vettä (ja kahvia), niin aineenvaihdunta toimii!

  • Saija
   Posted at 11:33h, 08 huhtikuun Vastaa

   Hei kannattaa, kerro ihmeessä sitten miten sulla toimi :) Vitamiineja on kyllä hyvä tankata, sinkkiä täytyisi itsekin ostaa. Joo aineenvaihdunta on tärkeää ja tämä shotti kans auttaa sitä toimimaan paremmin :)!

 • Nena Sofia
  Posted at 11:55h, 08 huhtikuun Vastaa

  Hei täähän vaikuttaa lupaavalta! Kiitos kun jaoit ohjeen, pitääkin napata talteen :)

  • Saija
   Posted at 20:19h, 08 huhtikuun Vastaa

   Hei tosi kiva, että innostuit! Toivotaan tästä olevan apua seuraavalla kerralla, kun flunssa meinaa yllättää. Kiitos sulle :)

 • Piritta
  Posted at 19:49h, 08 huhtikuun Vastaa

  Toi niin toimii toi cosmo noissa kuvissa takana. Ei tule ollenkaan sellainen fiilis että kuva olisi aseteltu :)

  • Saija
   Posted at 19:57h, 08 huhtikuun Vastaa

   Miksi ei saisi olla aseteltu? :) Jotkut kuvat toimii realistisena sellaisenaan (esimerkkinä mun viime viikonlopun kuvat) ja jotkut on kiva asetella, (kuten tuotekuvat joissa tuote otetaan esille nimenomaan kuvailua varten). Mä tykkään muutenkin panostaa kuviin visuaalisesti. Mun mielestä kuvien suunnittelu ja toteutus on tämän homman yksiä parhaimpia juttuja. Ja uskon, että moni valokuvauksesta pitävä on samaa mieltä. Mutta pointtihan tässä oli shotin resepti, jota kannattaa testata :)!

 • susanna
  Posted at 21:20h, 08 huhtikuun Vastaa

  Kiva postaus! Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuo shotti. Inkivääri on itselle ihan vieras.. pitäisi rohkeammin kokeilla uusia makuja :D

  Milloin julkaiset arvonnan voittajat? :)

  • Saija
   Posted at 22:51h, 08 huhtikuun Vastaa

   Kiitoksia paljon :) Mukava kuulla, että pidit! Kannattaa testata, se on todella terveellinen. Ja toimii myös teessä, smoothiessa yms. Mä oon ottanut voittajiin yhteyttä, mutta voisin tehdä vielä erillisen postauksen viime aikaisten arvontojen voittajista (:

Post A Comment