Decor obsession: blush pink & gold

Kiitos kaikille, jotka kerroitte oman näkemyksen asuntopostauksen toteutustapaan. Laskeskelin, että eniten ääniä sai video (höpöttelyn kanssa) + kuvat. Videolla näkyy kokonaisuus ja kuvissa hieman yksityiskohtia. Mä laitan sen toteutukseen ensi viikolla! Mutta sitä ennen oli pakko jakaa teille kuvia pienestä kevään uudistuksesta, joka tehtiin. En olisi vielä vuosia sitten uskonut, että tulevaisuudessa tulee eteen tilanne, kun me molemmat halutaan sisustukseen väriä. Siis oikeasti väriä musta-valko-harmaaseen sisustukseen. Ja kyllä, se hetki on tapahtunut nyt!

Kiitos Pinterestin, mä ihastuin vaaleanpunaisiin yksityiskohtiin ja Tatu puolestansa alkoi lämmetä kultaiselle ”tehosteelle”. Näiden lisäksi halusin mukaan vielä raikkautta, joten sitä löytyy paljon viherkasveista sekä tällä hetkellä myös pussilakanoista. Nämä on sellaisia värejä, joita ei haluttu tuoda liikaa esille siitä syystä ettei tarvitse tehdä isompia hankintoja. Liiallisella värimäärällä asunto saattaisi myös olla vähän levoton – vähän on enemmän. Täytyy sanoa, että lopputuloksesta tuli just eikä melkein meidän tyylinen  Olisi kiva kuulla, onko siellä muita väreihin tänä keväänä ihastuneita?

Uusi sänky saapui tammikuulla ja hyvin nukutuista öistä päätellen se on ollut paras ostos pitkiin aikoihin. Ja kevään tullen iskin silmäni myös upeisiin pussilakanoihin, jotka ovat meidän makkariin kuin tehdyt! Vaaleanpunaista sävyä löytyy sängyltä samettisesta tyynynpäällisestä.

Kultainen pannunalunen oli pieni heräteostos, mutta se on päässyt yllättävän paljon käyttöön.

Myös kylppäri on saanut pientä piristystä ananaskynttilän sekä saippuapumppupullon avulla.

Yöpöydäksi valikoitu Kartellin Componibili, joka oli paras vaihtoehto korkeutensa puolesta. Nimittäin tämä uusi sänky on niin korkea, että siinä reunalla istuessa mun jaloista on vielä 20 senttiä maahan :D Plussaa säilytystilasta! Pöydälle koristeeksi kultainen ananas (jonka päällä on hyvä pitää puhelinta) sekä maljakko, josta löytyy myös tätä vaaleanpunaista.

Keittiöön kultaista pienillä jutuilla; talouspaperitelineellä ja s-koukulla, jossa on tarkoitus säilyttää keittiöliinaa. Mun mielestä kulta näyttää niin hyvältä yhdistettynä marmorisiin juttuihin. Samaa teemaa on tulossa vielä mun meikkauspisteelle.

Halusin eteisestä avaramman, joten siirsin kenkäkaapin toiselle seinälle. Kaapin päältä löytyy kuvioitu purkki, jossa säilytetään avaimia, kukkia sekä julistetaulu. Minimalistisuutta pienellä twistillä!


46 Comments
 • Avatar
  Tiia
  Posted at 15:41h, 29 maaliskuu Vastaa

  Ihanan näköistä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:42h, 29 maaliskuu Vastaa

   Voi kiitos paljon Tiia :)!

 • Avatar
  Oona
  Posted at 16:32h, 29 maaliskuu Vastaa

  En oikeen itse lämpenen ton vihreän yhdistämisestä vaaleanpunaiseen tai kultaan :/ musta-valkoinen sisustus ja kulta sen sijaan toimii tosi hyvin.

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:27h, 29 maaliskuu Vastaa

   Harmi, että sä et pidä :/ Tuota vihreää meiltä löytyy ainakin tällä hetkellä vaan kasveista ja noista tietyistä pussilakanoista. Kulta on kyllä kaunis väri mustavalkoisen kaveriksi :)!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 16:42h, 29 maaliskuu Vastaa

  Ihanan näköistä on!♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:22h, 29 maaliskuu Vastaa

   Niin mukava kuulla sun pitävän <3 Kiitos Ansku :) xx

 • Avatar
  Anne
  Posted at 17:05h, 29 maaliskuu Vastaa

  Todella kivoja muutoksia ja ihanan hillittyä tyyliä. :) Mistä olet löytänyt tuon ihanan pyöreän maljakon, joka näkyy viimeisessä kuvassa? Se on todella kaunis ja sopii täydellisesti ruusujen kanssa yhteen. ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:29h, 29 maaliskuu Vastaa

   Oi kiitos paljon Anne! Ihana nähdä sun pitävän ♥ Tykätään näyttävästä, mutta hillitystä lopputuloksesta. Maljakko onkin itse asiassa yksi mun suosikeista ja se on ostettu Minimanista :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 17:05h, 29 maaliskuu Vastaa

  Tosi raikas ja hyvin yhteensopiva sisustus! Itsekin haikailen aina ihanien sisustuselementtien perään ja omaa silmää miellyttää etenkin maalaisromanttinen aikakausi ja vintage :) Kahden riiviön (=kissat) vuoksi meillä ei kuitenkaan voi olla kovinkaan paljoa pieniä koriste-esineitä (tai tuoreita kukkia…), sillä ne on rikki alta aikayksikön…

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:35h, 29 maaliskuu Vastaa

   Suuret kiitokset :) Se oli kivasti kuvailtu! Voi eikä… Mutta ymmärrän hyvin. Meidänkin täytyy vähän miettiä sisutusesineet niin ettei Nemo pääse koskemaan niihin, joten voin kuvitella miten vaikeaa on kissojen kanssa. Mutta on ne sen kaiken arvoisia karvakavereita <3 Mites tekokukkien kanssa? :)

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 17:12h, 29 maaliskuu Vastaa

  Näyttää ihanalle!!
  Mistä nuo lakanat ja tuo ruukussa näkyvä lehti on? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:14h, 29 maaliskuu Vastaa

   Voi kiitos Lotta <3 Pussilakanat on H&M Homesta ja lehti Annival-nimisestä verkkokaupasta :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 17:53h, 29 maaliskuu Vastaa

  En malta oottaa ens viikon asuntopostausta, sitä odotellessa!

  Kysymys tuosta päiväpeitosta, onko se luhdan pilvi päiväpeitto? Myös tuosta teidän sängystä, onko sulla linkkiä mikä sänky se on? (Ei toki pakko ole kertoa jos et halua). Näyttää juuri sopivan mittaisilta päiväpeitto ja sänky, tuntuu että kaikki jenkkisängyt on niin korkeita että hankala löytää sopivaa päiväpeittoa

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:20h, 29 maaliskuu Vastaa

   Jee, kiva kuulla sun jo odottavan sitä :) On juurikin tuo Luhdan päiväpeitto ja sänky on Maskusta Bellus-merkkinen. Koottiin se itse valitsemalla mieluinen runko, petauspatja yms. Mutta kaikki nämä Belluksen sängyt on suurin piirtein saman kokoisia, että kannattaa kyllä käydä katsomassa niitä :)!

 • Avatar
  Kristiina
  Posted at 18:03h, 29 maaliskuu Vastaa

  Oi miten ihanat lakanat! Mistä löysit? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:24h, 29 maaliskuu Vastaa

   Eikö olekin aivan ihanat! Ne on ostettu H&M Homesta :’)

 • Avatar
  Salla
  Posted at 18:08h, 29 maaliskuu Vastaa

  Mistä noi ihanat pussilakanat on

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:13h, 29 maaliskuu Vastaa

   Ne on ostettu H&M:n Home-puolelta :)!

 • Avatar
  Annn
  Posted at 18:08h, 29 maaliskuu Vastaa

  Nättejä yksityiskohtia :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:16h, 29 maaliskuu Vastaa

   Jättimäinen kiitos sulle ihanuus! :)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 20:29h, 29 maaliskuu Vastaa

  Onpa teillä kaunista ja keväisen näköistä!
  Aivan ihana sisustus!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:49h, 29 maaliskuu Vastaa

   Vautsi, kiitos Ella :) Niin piristävää nähdä teidän pitävän! Ollaan kyllä kans niin tyytyväisiä <3

 • Avatar
  hanna
  Posted at 20:37h, 29 maaliskuu Vastaa

  Ompas ihanan tyttömäistä ja raikasta, kuten itse kuvailit! :) Itse tykkään kanssa raikkaasta ja tahtoisin kovasti vähän värikkäämmät verhot, mutten ole vielä löytänyt sellaisia joihin en kyllästy hetkessä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:54h, 29 maaliskuu Vastaa

   Kiitos hirmu paljon Hanna :) Voi värikkäät verhot kuulostaa niin hyvältä! Niistä tulisi varmasti kiva piristys isommalle alueelle – toivottavasti vielä löytyy mieluisat :)

 • Avatar
  Amanda
  Posted at 21:46h, 29 maaliskuu Vastaa

  Näyttääpä kivalta ja paljon raikkaammalta kun pelkkä mustavalkonen! Mistä oot löytäny ton kultasen talouspaperitelineen? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:46h, 29 maaliskuu Vastaa

   Hei kiitti paljon Amanda :) Oon niin samaa mieltä, lopputuloksesta tuli kivan virkistävä. Talouspaperiteline on Clas Ohlsonilta :>

 • Avatar
  Kat
  Posted at 21:50h, 29 maaliskuu Vastaa

  Ihanan näköistä! En heti uskonut että on teidän asunnosta kyse ;)
  Vihreä sopii niin täydellisesti mun mielestä. Asuntopostausta ofotellessa. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:03h, 30 maaliskuu Vastaa

   Oi kiitos! Niinpä, en olisi ikinä uskonut tämän hetken saapuvan :D Kiva kuulla, että sä pidät vihreästä. En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan asuntopostauksen :p

 • Avatar
  Iiris
  Posted at 22:35h, 29 maaliskuu Vastaa

  Ihanalta näyttää! Mistä oot ton upean talouspaperitelineen löytäny? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:01h, 30 maaliskuu Vastaa

   Kiitoksia :) Tykkään itsekin niin paljon tästä lopputuloksesta! Teline on Clas Ohlsonilta :)

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 09:54h, 30 maaliskuu Vastaa

  Apua miten ihanan näköstä! <3

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja :) <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:11h, 30 maaliskuu Vastaa

   Hihi, kiitos Jemina <3 Mä käyn kurkkaamassa sun postaukset :)

 • Avatar
  ia
  Posted at 10:05h, 30 maaliskuu Vastaa

  Voi miten ihanannäköistä! <3___<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:11h, 30 maaliskuu Vastaa

   Oi kiitos paljon :) Kiva kuulla, että tämä on sun mieleen <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 10:14h, 30 maaliskuu Vastaa

  Mä itse rakastan kun lakanoissa on väriä :) muuten sitten asunto puhtaan valkoista ja maanläheisiä värejä

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:23h, 30 maaliskuu Vastaa

   Voi kun kiva kuulla sun kans tykkäävän väreistä lakanoissa :) Ne tuo kyllä omanlaisen piristyksen! Ja varsinkin näin keväällä on ihana panostaa kaikkiin värikkäisiin ja kuviollisiin versiohin. Kiitos kommentistasi :-)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 11:31h, 30 maaliskuu Vastaa

  Voi vitsit! Sulla on kyllä hyvä sisustussilmä :-) oot saanu taas laitettua paikat tosi keväiseksi ja nätiksi, ja sopii teidän tyyliin ku nyrkki silmään :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:32h, 30 maaliskuu Vastaa

   Ihanasti sanottu, kiitos Tiia :) Muhun iski kunnon keväinen inspiraatio sisustuksen suhteen! Täytyy sanoa, että oon kyllä itsekin niin tyytyväinen lopputulokseen. On ollut mukava nähdä, että lopputulos on miellyttänyt myös teitä :) xx

 • Avatar
  Laura
  Posted at 22:07h, 30 maaliskuu Vastaa

  Hei jee!! Rakastan sun sisustusmakua mut oon kaikessa hiljaisuudessa toivonut, että lisäisit teidän kotiin jotain väriä! Ihania kuvia! Toi on just tosi kiva kun pienellä vaivalla saa tuotua muutosta just esimerkiks tekstiilien avulla :) En tiedä onko se sitten kevät vai mikä, mut mulla on ainakin kauhee hinku muuttaa kotia ja nimenomaan lisätä värejä! Innostuin jopa kaivamaan vanhan ompelukoneen esiin työpäivän jälkeen ja ompelemaan kauan sitten hankituista kankaista uudet kevättyynynpäälliset :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:35h, 30 maaliskuu Vastaa

   Voi ei, ihana sinä <3 Kiitos paljon! Tulipas hyvä mieli sun kommentista :) Nyt sitä ihmettelee, että miksei olla aikaisemmin lisätty värejä tänne? Mä nimittäin hullaannuin niistä täysin :D Mä uskon, että se on se kevät, joka tämän tekee. Mutta hyvä vaan, värit ovat tulleet jäädäkseen. Oi kuulostaa hyvältä, kuten sanoit niin kiva kun pienillä jutuilla saa uutta ilmettä :)!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 23:38h, 30 maaliskuu Vastaa

  Heh, hyvä että on kohtalotoveri! Itsekin vannoutuneena mustavalko -sisustajana on ollut viime aikoina pienen itsetutkiskelun paikka… Toisin sanoen hiukan järkytyin siitä, että juuri tuo puuteripinkki on alkanut kiinnostaa niin sisustuksessa kuin vaatetuksessa :D Eikä nuo teidän lakana/viherkasvitkaan huonolta näytä! Yritän kovasti pitää omia traakkipuitani hengissä, koska ne ovat kyllä ihana lisä kotiin.

  Marmori ja kulta -villitys on päässyt laantumaan omalla kohdallani, mutta Pinterestin kautta löysin jo uuden kiinnostuksen :D Ties kuinka paljon kuvia olenkaan tallentanut kupari/copper -hakusanalla….

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:59h, 01 huhtikuu Vastaa

   Jee kiva nähdä muitakin vannoutuneita mustavalko-sisustajia :) Tuo puuteripinkki on vaan niin upea väri! Se sopii hyvin mustien ja valkoisten yksityiskohtien kaveriksi. Viherkasvit ovat kyllä sellaisiakin piristäjiä, että toivon kans meidän kasvin pysyvän elossa. Täytyy isolle löytää vielä sopiva ruukku. Oi kupari on myös kaunis yksityiskohta ja sehän sopisi täydellisesti pinkin kaveriksi ;-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 23:28h, 31 maaliskuu Vastaa

  Taas kerran teillä on niin kodikasta ja ihania yksityiskohtia ♥ Tuo vihreä väri on myös sellanen, jota haluaisin ehdottomasti näin kesää kohden mentäessä pussilakanoihin ja varmasti sellaiset myös hankin :) Teidän koti on niiiin ihana ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:56h, 01 huhtikuu Vastaa

   Voi kiitos tuhannesti Emilia ♥ Niin ilahduttavaa kuulla tällaista palautetta :) Jooo ehdottomasti! Tuo on kivan raikas väri, joka nostattaa kesäfiilistä heti. Ja toimii hyvin monissa eri tekstiileissä :)

 • Avatar
  Julsqa
  Posted at 13:05h, 07 huhtikuu Vastaa

  Ihanaa värien yhdistelyä, tykkään kovasti! (: Mistä toi teidän sä sängynpääty on, itsellä ollut kans tuollainen etsinnässä? Se tuo ihanasti oman lisänsä teidän sisustukseen!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:12h, 08 huhtikuu Vastaa

   Kiitos paljon :) Kiva kuulla sun pitävän! Pääty on ostettu Maskusta, mutta ollaan itse jälkikäteen kiinnitetty nuo lamput siihen. Tuo on kyllä kivan ajaton pääty ja antaa ryhtiä sängylle :>

Post A Comment