Kosmetiikkavaraston keväinen täydennys

Myöhäistä torstaita  Huh, ette arvaa mitä oon tehnyt koko päivän? Okei mun Snapchatin perusteella voisi kuvitella, että oon viettänyt kaikki aikani vaan kosmetiikkajuttuja näpräillessä, mutta ei lähelläkään. Oon siivonnut koko kämpän! Ja kirjaimellisesti seiniä myöden, haha :D Toki oon myös kuvannut snäppiin (@saijis) videoita Olet Kaunis-verkkokaupan vaaleanpunaisiin papereihin pakatusta paketin sisällöstä. Oon testaillut näitä tuotteita nyt reilun viikon, joten ajattelin jakaa omia kokemuksia sekä lopussa erään alennuskoodin ;-)

Kuten moni teistä tietää niin oon melko innokas kaikkien hampaidenvalkaisukeinojen testailun suhteen! Parhaat koskaan saamani tulokset on tullut valkaisuliuskoilla, mutta tummentumien ja värjäytymien nopeaan poistoon löytyi toinen suosikki. Nimittäin tämä Curaprox-merkkinen limen makuinen valkaiseva hammastahna. Tämä aktiivihiiltä, joka imee itseensä epäpuhtaudet ilman kiillevaurioita.

Hemmottelua suihkussa tuo kookoksen ja limen yhdistelmää sisältävät kuorintavoide sekä suihkugeeli Baylis & Harding-merkiltä. Mä tykkään kuoria ihon noin kerran viikossa, riippuen kuinka usein käytän itseruskettavaa. Näissä on kivan täyteläinen koostumus, toki mun makuun tuoksu saisi olla vielä hieman voimakkaampi.

Kasvojenhoitoon liittyviä tuotteita Formula 10.0.6-merkiltä. Erityismaininta Be Pure-mud maskille, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Huomasin kasvojen olevan jotenkin ”sileämmät” kuin aikaisemmin. Sekä Down To The Pore-mustapäidenpoistolaput, jotka toimi mulla ainakin odotettua paremmin.

Oon aina jostain kumman syystä kokenut meikkisiveltimien pesun aivan liian työläänä, joten kaikki apu sen suhteen on tervetullutta! Tässä on Real Techniquesin Brush Cleansing-paletti, joka teki siveltimien puhdistuksesta jopa oikeasti hauskaa :D

Meikkisiveltimistä puheen ollen – tässä on uusin keksintö! Silikoninen meikkisieni, joka saa meikkivoiteen riittämään pidempään. Tämä eroaa muista sienistä niin, että se ei ime itseensä yhtään (!) meikkivoidetta. Ja tällä onnistuu jopa pienenkin määrän levittäminen.

Ylä-aste iässä mä hamstrasin kaikki kynsilakat aina Models Own-merkiltä! Olin jo täysin varma ettei kyseistä merkkiä enää myydä, mutta Olet Kaunis-verkkokaupasta löytyy. Testiin pääsi Vintage Rose-luomiväripaletti, josta on löytynyt jo monta suosikkisävyä. Erityisesti ylärivin kaksi vasemman puoleista on ollut kovassa käytössä 

Ja koska rusketusta ei ole tällä hetkellä mahdollista saada luonnollisesti niin apukeinona täytyy käyttää itseruskettavaa. Nyt vihdoin ja viimein pääsin kokeilemaan paljon hehkutettuja Vita Liberatan tuotteitta. Nimittäin Tan Moussea, jonka lopputulos pitäisi kestää 2-3 viikkoa. Mulla on nyt toinen viikko menossa ja ainakin vielä iho on päivettynyt. Pointsit siitä, että tätä oli todella helppo levittää tasaisesti ympäri kroppaa!

Halusin jakaa myös teille jotain eli koodilla ”saijis” saatte – 10% kaikista Olet Kaunis-verkkokaupan tuotteista. Koskee myös super suosittuja Jeffree Starin meikkejä, joista kirjoittelin täällä.

Miltäs nämä tuotteet vaikuttavat? Löytyikö kenties uusia juttuja testaukseen?

*tuotteet saatu


18 Comments
 • Avatar
  SofiaEmilia
  Posted at 07:56h, 24 maaliskuu Vastaa

  Ihania tuotteita – ihailinkin sun snäpissä niitä eilen! Toi silikoninen meikkisieni tarttee varmaan laittaa testiin, sillä oon kuullut siitä paljon kehuja. Olis kiva kuulla käyttökokemuksia siitä, kunhan jonkin aikaa testailet :)!

  ps. meilläkin tartteis siivousta – pitänee varmaan alottaa se tänään! Ehheh miä muuta sitä viikonloppunakaan tekisi ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:50h, 24 maaliskuu Vastaa

   Kiva, että pidät :) Suosittelen! Eikä se ole edes pahan hintainen, kun miettii miten paljon se säästää meikkivoidetta. Voin kertoa lisää kokemuksia myöhemmin. Hei joo, viikonloppu on parasta aikaa siivoamiselle – sitä on sitten kiva aloittaa uusi viikko puhtaassa kodissa :p

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 09:46h, 24 maaliskuu Vastaa

  Aivan ihania tuotteita oot saanut/valinnut. Tota silikonista meikkisientä olis kyllä hauska kokeilla! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:52h, 24 maaliskuu Vastaa

   Huippua, että nämä on myös sun mieleen :) Suosittelen! Se on kyllä hauska, mutta oikeasti toimiva keksintö :-)

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 12:15h, 24 maaliskuu Vastaa

  Hei tiiätkö myykö mikää tavaratalo tai ketju noita Formula 10.0.6 tuotteita? Haluisin testata, noita suosittelemiasi juttuja ;) ?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:42h, 24 maaliskuu Vastaa

   Mun mielestä Sokokselta saa! En tiedä onko kaikkia tuotteita, mutta ainakin osaa :)!

 • Avatar
  Viivu
  Posted at 12:44h, 24 maaliskuu Vastaa

  Minä taas olen kuullut päinvastaista tuosta meikkisienestä Olisi tosiaan kiva jos kertoisit miten sinusta toimii! Olen kuullut että se vain liikuttaa meikkivoidetta iholla ja tulee epätasainen meikki. Itse käyttänyt jo vuosia beautyblendetiä ja haluaisin todella paljon että tämä silikoninen toimisi niin säästyisi aika lailla meikkivoidetta! Ehdottomasti aion itsekin kyllä kokeilla

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:25h, 24 maaliskuu Vastaa

   Voi eikä :/ Parin kerran testailun jälkeen se vaikuttaa mun mielestä aivan hyvältä. Toki mä käytän sitä CC-voiteen levitykseen. En sitten tiedä, miten toimii normaalin meikkivoiteen kanssa :o Mä kirjoittelen tarkempia mielipiteitä myöhemmin. Mutta näiden parin testailun jälkeen voin sanoa, että kannattaa kokeilla. Voi olla, että se mikä toimii toisella ei taas toimi toisella. Mutta ainakin testata kannattaa :)!

 • Avatar
  Julia
  Posted at 13:43h, 24 maaliskuu Vastaa

  Aivan ihania tuotteita! Toi silikoninen meikkisieni on ollut pitkään ostoslistalla ja sitä on kyllä pakko päästä kokeilemaan. Olisi kivaa kuulla siitä lisää mielipiteitä. :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:38h, 24 maaliskuu Vastaa

   Kiitos hirmuisesti Julia :) Se on kyllä testaamisen arvoinen tuote! Mä oon pari kertaa kokeillut ja hyvältä vaikuttaa, mutta voin kertoa lisää mielipiteitä myöhemmin :’)

 • Avatar
  Venla P
  Posted at 14:59h, 24 maaliskuu Vastaa

  Ihania tuotteita! Mua ensisijaisesti kiinnostaa tuo ”matto”, jonka avulla meikkisivellin pestään. Myös toi silisponge vie aina mun huomioni kun nään sellaisen jossain (kun kyseiset sienet alkoivat yleistyä, niin kokeilin korvata tuotetta kanafile-nännisuojalla :’D). Ehkä munkin pitää vihdoin kyseinen kapine ostaa!
  Mainittakoon vielä, että on tosi kiva kun kuvilla on eri taustat. Monesti saman postauksen kuvat tulee otettua samalla alustalla, mutta sä olit onneksi kivasti vaihdellut taustoja :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:35h, 24 maaliskuu Vastaa

   Kiitoksia :> Nämä on kyllä kaikki ollut mun mieleen! Haha eikä :D No saman asian sekin periaatteessa ajaa. Mutta kannattaa ainakin testata tätä, mä nimittäin ainakin tykkään. Ja kiitos paljon – kuvista saatu palaute on aina niin tsemppaavaa. Mä haluan aina ottaa monipuolisia kuvia. Yksi ja sama tausta tuntuisi mun makuun liian tylsältä :/

 • Avatar
  Saga
  Posted at 15:20h, 24 maaliskuu Vastaa

  Onko toi silikoninen meikki”sieni” hyvä? Levittyykö meikkivoide tasaisesti? Oon skeptinen, mut jos toi toimii ni se on ihan mahtava keksintö!:D

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:32h, 24 maaliskuu Vastaa

   Mä oon vasta pari kertaa ehtinyt testailemaan, mutta kyllä se vaikuttaa hyvältä :) Aluksi tuntui hieman oudolta, mutta hyvin levittyi mun CC-voide. En sitten tiedä miten toimii normi meikkivoiteen kanssa, kun CC on hieman ohuempaa :)

 • Avatar
  Nenna
  Posted at 17:13h, 24 maaliskuu Vastaa

  Toi silikoninen meikkisieni on ollu itellä jo jonki aikaa käytössä ja iso peukku sille! Mua on välillä mietityttänyt meikkisienten kohdalla niiden hygienisyys kun niitä kostutetaan, mutta tää on tuntunu freesimmältä!

  Sun blogi on kyllä ehdoton lemppari, vaikka välillä toivoo vielä hiukan ”syvällisempää” pohdiskeluja. Sun aikaisemmin toteuttamat henkilökohtaiset postaukset on ollu mukavaa luettavaa, ja laittanut ajattelemaan. Kiitos hyvästä blogista ja aurinkoista kevättä! :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:56h, 24 maaliskuu Vastaa

   Super kiva kuulla sun tykänneen siitä :) Mä oon kans ollut tyytyväinen parin testailun jälkeen. Se kyllä tuntuu hygieenisemmältä kuin muut vaihtoehdot! Ja kiitos tuhannesti <3 Täytyy alkaa kirjoittelemaan syvempiä postauksia useammin. Itse asiassa eräs aihe mulla olisi, joten saattaa olla että kirjoittelen siitä lähiaikoina. Kiitos vielä ja kivaa kevättä myös sulle :-)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 10:34h, 25 maaliskuu Vastaa

  Testiin menee ehdottomasti ainakin silikoninen meikkisieni :) Onko nuo mustapää laput oikeasti toiminut, siis että oot huomannut eron kasvoilla? Olisi mielenkiintosta testata, mutta toisaalta tuntuu turhalta maksaa jos ne ei toimikaan. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:49h, 26 maaliskuu Vastaa

   Kannattaa kyllä kokeilla tuota silikonista meikkisientä :) Joo on toiminut! Laitan laput aina saunan jälkeen, jolloin ihohuokoset on auki. Silloin niitä ainakin irtoaa kivasti. Mulla on mustapäitä nenässä ja siitä ne on lähtenyt kivasti irtoamaan. Kyllä mä voin lämpimästi suositella – kertaakaan ei ole käynyt niin ettei mitään olisi irronnut :-)

Post A Comment