Helmikuulta löydetyt suosikit

Helou  En tiedä kuinka moni huomasi, mutta en postannut viime kuulla suosikkeja ollenkaan. Joskus on kuukausia, jolloin ei löydy uutta suositeltavaa tai suositukset olisivat niitä, jotka ovat täällä jo näkyneet… Ja tammikuu oli juuri tällainen. Mutta sen sijaan helmikuulta löytyi monia eri juttuja edeltävän kuukauden edestä eli eiköhän aloiteta niiden listaus:

Upea marmorikuosinen puhelimen kuori, joka on saatu Richmond & Finch-verkkokaupasta. Viininpunainen väri korostaa upeasti kuviointia ja koko kuoren kruunaa vielä kultaiset yksityiskohdat! Mulla on myös jotain teille, nimittäin koodilla ”saijis20” saatte 20 % pois kaikista heidän kuoristaan.

Kirkkaiden värien saapuminen pukeutumiseen on selvä kevään merkki. Vaikka helmikuu itsessään on vielä talvikuukausi niin lämpiminä päivinä sitä uskalsi pukeutua muuhunkin kuin parkatakkiin. Tämä korallin sävyinen takki on todella monikäyttöinen lähes jokaisena vuodenaikana!

Tähän aikaan vuodesta rusketuksesta ei ole tietoakaan, joten pelastusta täytyy hakea itseruskettavista. Jos mulla on jo erityinen meno niin silloin laitan tummempaa moussea, mutta arkikäytössä oon todennut parhaaksi tämän St. Tropezin Gradual Tan Tinted- ruskettavan. Tässä yhdistyy samassa vartalorasvan ja itseruskettavan ominaisuudet. Päivittäin käytettynä rusketus tummuu asteittain eli tällä saa todella luonnollisen lopputuloksen.

Cluse on lanseerannut uuden kellomallin La Vedette, josta sain testattavaksi kaksi keskenään erilaista versiota -kokonaan ruusukultainen sekä musta nahkainen kultaisilla yksityiskohdilla. Tämä uusi malli on todella siro ja naisellinen kokonsa vuoksi. Kellotaulun koko on vaan 24 mm! Mä innostuin yhdistelemään näitä ohuiden rannekorujen kaveriksi. Yleensä rannekoru + kello yhdistelmä on hieman kömpelö, mutta nämä kellot ovat kuin tehty siihen tarkoitukseen.

Tämä suosikki taitaa olla just ja just helmikuun puolelta, mutta anyway! Mä oon jo pidemmän aikaa ”jumittunut” samoihin teemakuihin, mutta nyt innostuin testaamaan Buzzadorilta saatua Liptonin luomuteetä, nimeltä Inspiring Ceylon. Maku on hieman erilainen kuin mihin oon tottunut, mutta vain hyvällä tavalla! Yleensä juon teen aina maidon kanssa, mutta tämä maistuu ehkä jopa paremmalta sellaisenaan.

Ja viimeisenä NYX Lingerie-huulilakat, joista mulla oli viime kuulla eniten käytössä vasemmalta alkaen Ruffle Trim sekä Satin Ribbon. Eräs lukija luuli mun täyttäneen huuliani, mutta ei en ole. Kaikki mattaiset huulilakat saavat huuleni näyttämään suuremmilta, haha.


15 Responses to “Helmikuulta löydetyt suosikit”

 1. Avatar Roosa Mononen sanoo:

  Kivoja suosikkeja! Ja haha, mulla on ihan sama vaikutus noilla Nyx:n huulilakoilla.. :D
  http://roosamononen.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Roosa :) Haha eikä! Onneksi en ole ainoa, jolle käy näin :-D

 2. Avatar Amanda sanoo:

  Ei toimi puhelinkuorten koodi ;o

 3. Avatar Siiri sanoo:

  Onks teil tulossa vauva? :3

 4. Avatar Saga sanoo:

  Noi NYXin huulilakat *_* Ja clusen kellot! Ihanan naisellisia <3

  • Saija Saija sanoo:

   Nuo huulilakat on kyllä hyviä :) Ja oon niin samaa mieltä Clusen kelloista! Kiva, että löytyy noin siroja ja naisellisia malleja <3

 5. Avatar Emilia sanoo:

  Ihania suosikkeja ja niin upeita kuvia jälleen :’) Tuo takki on ihan mielettömän ihanan värinen, täytyykin vähän pitää silmällä jos sattuis löytymään tuon väristä myös itelle jostakin <3 Oikein ihanaa viikonloppua sulle Saija <3

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset sulle <3 Ihanan piristäviä sanoja :) Tuo takki on yksi ylivoimainen lemppari, niin piristävän sävyinen. Kannattaa katsoa ainakin H&M, Vila ja Nelly - niissä voisi olla samanlaisia takkeja :')

 6. Avatar Minis sanoo:

  Mistä tuo ihana värikäs takki?

 7. Avatar Eveliina sanoo:

  Moi! Mistä oot ostanut tuon gradual tan tinted -voiteen? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nellyltä ja sitä edellinen oli Bangerheadilta eli noista kahdesta paikasta ainakin löytyy :)

Kommentoi