TB Style: maaliskuu

[mittaustagi]


Ihanaa maaliskuun ensimmäistä tyypit Kuukauden vaihtuminen tietää luonnollisesti muutamia vakkareiksi muodostuneita postaussarjoja, joista yksi on TB Style. Tällä kertaa kurkistetaan maaliskuun asuihin vuosilta 2013-2017:

IMG_9370

2013. Leopardihuivit olivat näihin aikoihin todella kovassa huudossa, haha. Jos nyt saisin jotain muuttaa niin vaihtaisin jalkaan kunnon housut ja kengät. Siis miten oon pärjännyt tuollaisilla? Mutta huivin ja valkoisen neule näyttää yllättävän kivalta, vaikka en voisi enää kuvitella käyttäväni kyseistä huivia.

IMG_8500f2014. Ihastukseni beigeä väriä kohtaan oli näihin aikoihin huipussaan! Muistan, kuinka iloitsin tuon neuleen löytämisestä. Edelleen ihan kivannäköinen asu, josta en varmaan muuttaisi yhtään mitään.

IMG_0366hha2015. Tämän kuvan laatu on kyllä todella huono… Mutta itse asu on kivan rento, jonka voisin pukea päälleni uudelleen. Tai ehkä housut vaihtaisin tummansinisiin farkkuihin. Nuo kengät ovat edelleen ahkerassa käytössä lähes viikottain!

black.jpg

2016. Viime vuoden maaliskuu oli asukuvien osalta todella hiljainen. Aina joskus käy niin, että löytyy paljon muuta postailtavaa ja asukuvat joutuvat väistymään niiden tieltä. Anyway tässä on yksi lookki, joka miellyttää silmääni edelleen. Tuo huivi on ollut yksi parhaimmista ostoksistani, niin monikäyttöinen!

2017. Ja tässä uusin lookki, joka näyttäisi samalla olevan myös värikkäin! Oon aina pitänyt tuota takkia pääasiassa keväällä ja syksyllä, mutta koska halusin sille enemmän käyttöä niin päätin kokeilla yhdistää sen talvisena ajankohtana. Mielestäni se toimii hyvin pienenä piristyksenä tummassa asussa.

Miltäs asut ja tyylimuutokset näyttävät teidän silmään?


52 Comments
 • Avatar
  Vanha lukijamamma
  Posted at 13:21h, 01 maaliskuun Vastaa

  Voi mahdoton, mikä muutos viime vuodesta on tapahtunut. Asukuvissa varmasti haluaa näyttää aina vain paremmalta, mutta muista pitää huolta siitä, että syöt tarpeeksi. Liika terveysintoilu on pahasta ja vitamiinilisillä saa vain kropan sekaisin.
  En halua olla töykeä, mutta mielestäni blogisi tyyli on muuttunut kovin sliipatuksi. Missä on se tavallinen Saijis? Elämäsi vaikuttaa kovin täydelliseltä ja aikuismaiselta, mutta haluaako ihmiset lukea sellaista jossei ole samaistumispintaa.
  Muista Saijis, että me tykätään susta sellaisena kuin olet! Blogin ja sitä kautta nähtävän elämäsi ei tarvitse olla kiillotettua. Sä olet vielä tosi nuori, joten nauti elämästä ja ota iisisti :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:16h, 01 maaliskuun Vastaa

   Kiitos kommentistasi :) Todella hyviä näkökulmia. Oot oikeassa, en ole hetkeen kirjoittanut mitään henkilökohtaista. Syy on siinä, että tänne on viime aikoina sadellut paljon negatiivisia kommentteja. En niistä välitä, mutta ne saavat sulkeutumaan. Ei tee mieli avata elämää, kun pelkää vastaanottoa :/ Mutta mulla on kuitenkin yksi pohdintapostaus luonnoksissa ja varmaan taas kohta vuorossa on myös niitä avautumisia omasta elämästä :) Tämä kommentti sai mut ainakin innostumaan niistä jälleen paremmin, kiitos sulle paljon. Tällaiset kommentit ovat todella tärkeitä ja tsemppaavia. Ihanaa, kun huolehditte – arvostan sitä :)

 • Avatar
  sinituuli
  Posted at 14:15h, 01 maaliskuun Vastaa

  Ihan törkeen upea tuo uusin asu!

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:17h, 01 maaliskuun Vastaa

   Vautsi, kiitos hurjan paljon! Mukava nähdä sin pitävän siitä :)

 • Avatar
  Wilhelmina
  Posted at 14:16h, 01 maaliskuun Vastaa

  Siis vau toi vika kuva! Ihanat hiukset ja takin sävy sopii sulle todella hyvin! :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:07h, 01 maaliskuun Vastaa

   Oi kiitos paljon piristyksestä! Tulipas hyvä mieli tällaisesta kommentista :) xx

 • Avatar
  Mari
  Posted at 14:36h, 01 maaliskuun Vastaa

  Aivan upea tuo viimeinen kuva!! Muutenkin kyseinen postaussarja on aivan huippu idea! Haluaisin tiedustella tuon viimeisen kuvan takin alkuperää? Aurinkoista kevään jatkoa!:)

  https://maripauliinan.wordpress.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:53h, 01 maaliskuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle :) Kiva kuulla, että tämä postaussarja on sun mieleen. Takki on viime syksynä H&M:ltä ostettu. Samoin myös sulle :) xx

 • Avatar
  Miia
  Posted at 15:54h, 01 maaliskuun Vastaa

  Hassua ettei ikä tuo mitään käytännöllisyyttä sun asuihin. Ymmärtäisin jos nuo olisi 15v tytön asuja mutta että sinun ikäinen kulkee pitkin talvea ohuissa takeissa, ilman pipoja tai käsineitä ja kesä/kevätkengissä. Minkäs sille voi jos ulkonäkö ja hyvät kuvat on tärkeintä :D ihmettelen vaan että milloin se arvomaailma muuttuu vähän aikuisemmaksi

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:02h, 01 maaliskuun Vastaa

   Kyllä mulla on ollut täällä myös paljon talviasuja, joissa näkyy miten mulla on käytössä pipot, huivit ja hanskat :) Tässä yksi esimerkki:

   http://saijis.indiedays.com/2016/12/06/black-parka-jacket/

   Mutta välillä on sellaisia päiviä, jolloin liikkuu vaan autolla ja silloin asut näyttävät tältä. Pipo päässä liikkuessa tulisi kuuma. Varsinkin, jos pihalla on aurinkoinen sää :) Eli kyllä tiedostan millaisina päivinä on hyvä pukea enemmän ja milloin vähemmän, en usko sillä olevan mitään tekemistä sen kanssa ettei arvomaailmani olisi aikuismaisempi :o

  • Avatar
   Anni
   Posted at 17:41h, 02 maaliskuun Vastaa

   Ei pahalla, Miia, mutta kuinka monella on monta eri -25 asteen pakkaselle soveltuvaa takkia? Varmaan suurin osa ihmisistä panostaa ns. kevät- ja syyskelien takkeihin, ihan jopa siinä aikuisiällä. Näistä tän kaltasista asupostauksista saa paljon enemmän inspiraatiota, kun että ois aina sama paksu takki, uggit, pipo ja hanskat.

   Toi viimesin kuva on ihan hurjan hieno! :)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 18:30h, 01 maaliskuun Vastaa

  Nämä postaukset ovat kyllä kivoja!:)
  Kaksi uusinta asua ovat lempparini!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:27h, 02 maaliskuun Vastaa

   Huippua, että sä pidät näistä :> Mä tykkään myös toteuttaa näitä, kun pääsee samalla katsomaan omaa tyylimuutosta. Kiitos paljon Ella :) <3

 • Avatar
  ellu
  Posted at 20:14h, 01 maaliskuun Vastaa

  2015 on juuri ihana noilla vaaleanruskeilla housuilla;) 2017 on ihana! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:24h, 02 maaliskuun Vastaa

   Kiva kuulla, että näiden vuosien asut ovat sun mieleen :) Suuret kiitokset <3 xx

 • Avatar
  Juulia
  Posted at 20:40h, 01 maaliskuun Vastaa

  Tuo viime vuoden lookki on aivan upea! Vois sanoa jopa, että tyrmäävä :D
  Pakko sanoo, että arvostan sua bloggaajana ja ihmisenä tosi paljon, kun jaksat vastata jokaiseen kommenttiin henkilökohtaisesti ja reagoit negatiivisiinkin kommentteihin niin asiallisesti :) Keep up the good work!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:40h, 02 maaliskuun Vastaa

   Vau, kiitos paljon Juulia :) Se oli ihanasti sanottu! Mä pidän henkilökohtaisesti kommentteihin vastailua tärkeänä. Mun mielestä on kiva olla teidän kanssa vuorovaikutuksessa ja kommenttiboksin kautta tutustua teihin. Negatiiviset kommentit ovat välillä harmillisia, mutta haluan myös vastata niihin parhaani mukaan. Kiitos sulle vielä, tällaisista sanoista tulee niin hyvä mieli :)

 • Avatar
  Maaju
  Posted at 21:51h, 01 maaliskuun Vastaa

  Viimeinen asu täydellinen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:22h, 02 maaliskuun Vastaa

   Niin ilo nähdä sun pitävän siitä :)!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 22:06h, 01 maaliskuun Vastaa

  Oot niin kaunis ja uusin asu on kyllä hienoin vaikka niin on muutkin!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:21h, 02 maaliskuun Vastaa

   Tuhannet kiitokset sulla Ansku näistä sanoista! Mua itseä kans miellyttää eniten uusin asu, siinä on kivasti väriä :’)

 • Avatar
  Alina
  Posted at 07:55h, 02 maaliskuun Vastaa

  Miten teet noi sun kiharat?! Ihanat!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:20h, 02 maaliskuun Vastaa

   Voi kiitos paljon! Teen kiharat GHD:n kihartimella :)

 • Avatar
  Janscu
  Posted at 09:59h, 02 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Tää ei nyt liitty tähän postaukseen mitenkään mutta kun ostit iphone 7 plussan niin toimiiko sulla spotify ihan normaalisti vai sulkeutuuko kun laitat näppäinlukon tai meet sovelluksesta pois? :) ite ostin just uuden ja tällänen ”vika” löytyy ja mietin onks tää vaan koko 7 plussan bugi vai onks mun luuri maanantai kapple :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:28h, 02 maaliskuun Vastaa

   Mä en ole vielä ladannut Spotifya :) Mutta ei sen kyllä kuuluisi noin mennä… Ootko kokeillut katsoa asetuksista, jos siellä olisi päällä joku tällainen toiminto? Jos ei löydy niin kannattaa käydä kysymässä liikkeestä, että onko siinä joku vika :/

 • Avatar
  Nina A
  Posted at 10:29h, 02 maaliskuun Vastaa

  TODELLA upea asu tuo viimeisin! Oranssi väri sopii hyvin tummahiuksiselle. :-)
  Olen lukenut blogiasi pidemmän aikaa enkä kyllä ymmärrä miksi joidenkin lukijoiden kommentit ovat tuollaisia perättömiä negatiivisia heittoja. Rakentava kritiikki on minusta aina hyvästä mutta näissä mitä silmääni on osunut ei ole kyllä mitään virkaa… Halusin sanoa että älä jää yli-miettimään niitä vaan tuollaiset kannattaa aina sivuuttaa. Minulle tämä sinun blogisi on ehdottomasti inspiroivin ja oma suosikkini. Hyvää loppuviikkoa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:53h, 02 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Nina :) Ihana nähdä sun pitävän siitä! Ja olevan tuota mieltä <3 Viime aikoina tänne on sadellut ennätysmäärä negatiivisuutta... Joten tällainen palaute nostattaa kyllä hyvän mielen :) Rakentava kritiikki on kyllä aina hyvästä, mutta turha negatiisuus taas ei. Harmi, että nämä asiat usein sekoittuvat. Ei saa kuitenkaan antaa niiden vaikuttaa! Pidetään täällä hyvä, positiivinen fiilis. Samoin myös sulle kivaa loppuviikkoa :)

 • Avatar
  Miia
  Posted at 10:40h, 02 maaliskuun Vastaa

  Siis vau mikä asu toi viiminen!! Huomaa kyllä kuinka tyylisi kehittyy vuosi vuodelta :) Sulta saa tosi paljon inspistä myös itellekkin!

  Ja lisäksi on kiva kuinka paljon panostat blogiisi ja postauksiin, tää on heittämällä yks parhaista blogeista Suomessa. Mun mielestä tosi moni suosittukkin blogaaja sais ottaa mallia sun panostuksesta, laadusta ja etenkin kommentteihin vastaamisesta. Toivottavasti bloggaat vielä pitkään :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:28h, 02 maaliskuun Vastaa

   Vautsi! Tässähän menee ihan sanattomaksi <3 Tuhannet kiitokset sulle, tämä kommentti ilahdutti suunnattomasti. Niin kiva kuulla, että kehitystä tyylin suhteen on selvästi huomattavissa :) Ja miten motivoivat viimeiset lauseet - ootte te kyllä huippuja, kun jaksatte ilahduttaa mua. Bloggaaminen on kyllä mulle niin tärkeä osa elämää enkä osaisi enää edes kuvitella elämää ilman tätä :)

 • Avatar
  laura
  Posted at 11:30h, 02 maaliskuun Vastaa

  heippa! Mistä noi viimeisen kuvan aurinkolasit on? :) Voisit joskus tehdä postauksen sun aurinkolaseista…?

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:05h, 02 maaliskuun Vastaa

   Ne on ostettu viime keväänä H&M:stä! Kiitos ideasta, voisin laittaa tämän postaustoiveen ylös :)

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 12:04h, 02 maaliskuun Vastaa

  Toi vika asu on törkeän upea! Ihana, että jaksat vastailla kaikkiin kommentteihin myös niihin negatiivisiin ja ilkeisiin:/ Älä niistä välitä, keskity näihin positiivisiin kommentteihin!:) Olet upea❤

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:04h, 02 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon ihana Sanni <3 Tällaiset kommentit motivoivat niin paljon! Negatiivisista kommentteista en välitä. Keskitytään positiivisempaan ilmapiiriin :)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 16:40h, 02 maaliskuun Vastaa

  Tämä on vain mun mielipide! mutta uskon että osa negatiivisuudesta voi johtua juuri siitä kun nykyään tämä blogi on todella kalliita tavaroita täynnä, ostat vuittoneita yms harva se päivä ym ym eikä siinä mitään pahaa olekaan, vaan niinkuin aiempi anokin sanoi, niin harva ihminen pystyy samaistumaan elämääsi niinkuin aikaisemmin kun ei vaihtunut kokoaikaa laukut tai huonekalut :D älä ota tätä liian negatiivisena..
  Ihmiset tykkää lukea blogeja missä kirjoittaa hyvin tavallinen ja heidän ajatuksia lähellä oleva ihminen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:56h, 02 maaliskuun Vastaa

   Tuo voi muuten olla totta, en ole tuota ajatellutkaan eli todella hyvä pointti :) Mä oon kyllä pyrkinyt aina ostosten esittelyiden välissä toteuttamaan myös muita postauksia, monelta eri elämän osa-alueelta. Ostosten esittelyt ja laukkuprojekti ovat olleet yksiä suosituimpia postauksia, mutta niin se menee että joku tykkää toisesta ja toinen taas toisesta. Täytyy kuitenkin pyrkiä tekemään vielä monipuolisemmin eri postauksia. Kiitos kommentistasi :)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 18:12h, 02 maaliskuun Vastaa

  Mulle tuli wau-fiilis viimesestä asusta! Oranssi pukee sua tajuttoman hyvin! Ja kiva kun muuten on jättänyt asun simppeliksi. Kirkas väri tekee jo paljon. Nuo tummat farkutkin taitaa olla uudet? Oon just tuon värisiä etsinyt, niin mistä oot ne ostanu :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:42h, 04 maaliskuun Vastaa

   Kiitos Heidi :> Ihana kuulla, että oot tuota mieltä. Kirkkaista väreistä tällainen korallin punainen on mun ehdoton suosikki. Joo farkut ovat uudet, ne on Pieceksen :)

 • Avatar
  Noora
  Posted at 19:15h, 02 maaliskuun Vastaa

  Mun lempiasu on ehdottomasti noista viime vuoden asu :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:17h, 02 maaliskuun Vastaa

   Hei se on kiva, että löysit mieluisan asun :)!

 • Avatar
  e
  Posted at 19:48h, 02 maaliskuun Vastaa

  Mitkä on sun vinkit terveelliseen arkeen/mistä muodostuu sun arki ruoan ja liikunnan suhteen postaus kiinnostaa :) Näytät upealta!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:41h, 04 maaliskuun Vastaa

   Oliko tämän tarkoitus tulla arvontapostaukseen? Jokatapauksessa kiitos hirmuisesti :) xx

 • Avatar
  Taru
  Posted at 20:27h, 02 maaliskuun Vastaa

  Niin kuin muissakin TB-style postauksissa tyyli mennyt vain parempaan suuntaan ;) Erityisesti mun silmään käy noissa kuvissa ei pelkästään asu vaan poseeraus. Kuinka se onkaan muuttunut paremmaksi! Vuosien välillä huomaa selvän eron, kuinka paljon rohkeammin olet kuvattavana :) Katsot paremmin kameraan, seisot ryhdikkäämmin ja jopa hymysi on erilainen noissa uudemmissa kuvissa ♡ Myös käsien asento on parempi koska et pidä niitä enää niin paljoa vartalon edessä. Juuri tämä poseeraus tuokin oman edustavuutensa asuun! Hyvä Saija ♡

  Ja mulla ois vielä heittää pieni idea tähän hirviöpitkään kommenttiin :D Eli siis kun sun blogissa näkyvät kuvat sinusta itsestäsi ovat suurilta osin asukuvia tai selfieitä, niin joskus olisi kiva saada erilaisia kuvia. Eli sellaisia vähän kuin taidekuvia tai fiiliskuvia, joissa siis pääasiassa on joku muu kuin asu esim. Sinä, sun asento, fiilis tai maisema. Kuvissa sun ei ole edes pakko seisoa. Itse oon ottanut kaverista sellaisia ja siskon kanssa myös useasti. Ne on mun mielestä tietysti kuvan tyylistä riippuen tosi kauniita. Sulla nimittäin näkyy täällä tosi vähän sellasia kuvia jossa esim. Jossain reissussa käydessäsi olet vaikkapa jonkun nähtävyyden yms. edessä. Mä taas aina otan sellaisia :D Esim. Lapissa käydessäni otan aina esim. Tuntureilla kaikenlaisia kuvia joissa katselen eri suuntiin ja sellaista. En mä sit tiedä onko se enemmän tällaisten vielä alaikäisten teinien juttu, mutta olisi kiva jos kokeilisit :) Ne toisivat ehkäpä uuden ulottuvuuden blogiin ;)

  Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin noilla kuvilla.

  Ps. Olen samaa mieltä kuin Helmi, että nuo negatiiviset kommentit johtuvat varmastikin juuri tuosta suuresta shoppailupostauksien yms. määrästä sekä noiden muuten sun elämää ”syvemmin” käsittelevien postausten vähenemisestä. Tottakai saat pitää blogin millaisena itse haluat ja kertoa sitä mitä haluat, mutta itse ainakin tykkään siitä että kerrot muustakin kuin uusista vaatteista ja viikonloppureissuista sillä juuri ne sellaiset henkilökohtaisemmat postaukset antavat meille lukijoille enemmän sinusta ♡ Blogisi on joka tapauksessa upea! Kiitos siitä Saija ♡ Toivottavasti jaksoit lukea tämän tänne asti kun tästä tuli tällainen esseen pituinen kommentti :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:40h, 04 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Taru kommentistasi, olit selvästi nähnyt tähän vaivaa :) Hienoa, että kehitystä on nähtävissä. Oon itsekin huomannut muutoksia poseerauksissa ja kameran edessä olosta. Se on nykyään niin luontevaa, ettei koko asiaa edes ajattele. Taidekuvia on tullut otettua elämän aikana todella vähän, mutta voisin joskus kokeilla. Täällä Lapissa on tullut otettua kuvia nähtävyyksien edessä, niitä alkaakin blogissa nyt näkymään. Eli ymmärsin hyvin mitä tarkoitit :) Täytyy pyrkiä kirjoittamaan enemmän syvempiä juttuja, niitä nimittäin toivotaan nykyään paljon enemmän. Kiitos sulle vielä kerran Taru tsemppaavasta ja inspiroivasta kommentista, tällainen oli ilo saada <3

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 21:03h, 02 maaliskuun Vastaa

  Tuo uusin asu on todella upea! :) Aivan ihana takki!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:36h, 04 maaliskuun Vastaa

   Suuren suuret kiitokset sulle Jenna! Mukava nähdä, että takki on myös sun mieleen – se on mun yksi suosikki :)

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 22:32h, 02 maaliskuun Vastaa

  Ihana toi uusin asu! Mistä olet ostanut ton paidan :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:25h, 02 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon Tiina, ihana kuulla sun pitävän siitä! Paita on ostettu Gina Tricotista :)

 • Avatar
  Susannah
  Posted at 16:17h, 03 maaliskuun Vastaa

  Sulla on upea blogi ja tyyli. Ammattimainen!

  Vastaat tosi kivasti ihmisten kommentteihin. Ihailen sitä eniten.

  Menestystä blogiisi ja elämääsi.

  Ja tuo vikan kuvan oranssi takki, i love it!

  Katson viikottain sun blogia ja nyt päätin heittää kommenttiakin.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:35h, 04 maaliskuun Vastaa

   Wau, olipas tämä piristävä kommentti :) Kiva, kun päätit nyt heittää kommenttia! Näiden saaminen on tärkeää ja motivoivaa postausten kirjoittamisen suhteen. Kiitos sulle tuhannesti sanoistasi <3

 • Avatar
  Miia
  Posted at 22:11h, 04 maaliskuun Vastaa

  Sulla on kyllä tosi upea tyyli ja oot ihan superkaunis!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:12h, 04 maaliskuun Vastaa

   Voi kiitos Miia, ihanan piristävä kommentti :) xx

 • Avatar
  Alisa
  Posted at 22:36h, 04 maaliskuun Vastaa

  Jotenkin tosi piristävä asukokonaisuus tuossa viimeisessä kuvassa ! :)

Post A Comment