Spring shopping, first round

Huomenta  Kevät on todellakin vallannut mun mielen. Valehtelisin, jos väittäisin etten olisi hieman pettynyt tulleista lumisateista ja kevään siirrosta… Mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Ja mä oon aloittanut kevään odottelun tekemällä muutamia hankintoja vaatekaappiin. Ajattelin nyt esitellä teille nämä kaikki hankinnat sekä hieman kertoa, mitkä trendit iskee muhun tulevana vuodenaikana:

Sukat ja sukkahousut – Gina Tricot

Kyllä, verkkoa tullaan näkemään mun jaloissa koko kevään! Nimittäin ostin elämäni ensimmäiset verkkosukkikset -ja sukat Gina Tricotilta. Sukat tulee näyttämään niin hyvältä lenkkareiden kaverina ja sukkikset taas toimii revittyjen farkkujen tai miksei myös hameiden kanssa. Sukat oli 5,95€ ja sukkahousut 7.95€.

Pusero* – Junkyard | Neule – Gina Tricot | Pusero – Gina Tricot | Kauluspaita – BikBok

Kerroin täällä postauksessa ihastumisestani röyhelöitä kohtaan ja tältä näyttää lopputulos shoppailujen jälkeen. Röyhelöä, röyhelöä ja röyhelöä  Mutta nämä on kaikki todella erilaisia ja eri tilanteisiin tarkoitettuja. Tästä nelikosta on hankala valita suosikkia. Vaaleansiniset puserot oli 29.95€ ja musta 24.95€.

Shortsit* – House of Brandon | Olohousut* – Junkyard

Uutuuksia Nikelta, nimittäin ohutta materiaalia olevat mustat shortsit. Nämä ei vielä keväällä sovellu juoksulenkeille, mutta pääsevät odottamaan kesää. Olohousut puolestansa lähti jo tänne Leville mun mukaan – nämä ovat maailman pehmeimmät. Ja niin istuvat, jotenkin kivan naisellinen malli.

Trenssi – Gina Tricot

Vaaleanpunainen on selvästi ollut mun lempiväri jo useamman kuukauden eikä loppua näy. Tämä trenssi oli todellinen löytö, voisin käyttää sitä joka päivä. Värin lisäksi kiva yksityiskohta löytyy napeista. Tummat napit korostavat takkia todella hyvin. Hintaa tällä oli 49.95€.

Kipparinlakki – H&M | Lippis – BikBok

Kevään käytetyimmiksi asusteiksi taitaa heittämällä päästä nämä kaksi ”hattua”. Eli musta kipparinlakki, joka näkyi mun päällä täällä. Tämä maksoi muistaakseni 12,95€. Ja beige mokkainen lippis, joka on todella monikäyttöinen yksinkertaisuutensa vuoksi. Jos en väärin muista niin tämä oli 15.95€.

Neule – Gina Tricot | Pusero* – House of Brandon

Ettei yläosat olisi pelkkää röyhelöä niin tilaukseen lähti myös harmaa neule. Yksinkertaisia yläosia tarvitsee aina! Ja tämä sattui olemaan tarjouksessa hintaan 14,95€. Toinen vispipuuron (?) värinen pusero, jossa kivana yksityiskohtana aukko solisluiden kohdalla.

Farkut* – Pieces | Nahkahousut – Only | Farkut* – Vero Moda | Farkut* – Dr. Denim

Mulla on käynyt hyvä tuuri, nimittäin oon löytänyt neljät erilaiset sopivan malliset housut. Mulla on todella tarkat kriteerit etenkin farkkujen suhteen, mutta nämä uutuusmallit toimii jalassa todella hyvin. Huippua, että nykyään tehdä hieman lyhyempiäkin malleja. Ja vetoketjut lahkeissa on edelleen mieluisa juttu! Nahkahousut on Onlyn ja muut House of Brandonilta.

Miltäs nämä mun vaatekaapin uutuudet näyttävät? Ootteko te tehnyt jo hankintoja keväälle?


38 Comments
 • Avatar
  Aada
  Posted at 09:28h, 28 helmikuun Vastaa

  Nyt oli miellyttäviä ostoksia, niinkuin sulla aina. :) Itsellä ostoslistalla samainen kipparilakki ja tollanen röyhelöpaita ois hyvä lisä kaappiin, verkkosukat houkuttais myös sillä ne ja air forcet ai että. <3. Missä koossa sulla muuten on toi kipparilakki?

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:33h, 28 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon :) Röyhelöpaidat on kyllä niin kivoja ja monikäyttöisiä. Oi tuo verkkosukkisten ja Air Force-kenkien yhdistelmä toimii niin hyvin <3 Mulla taitaa olla koko M :-)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 10:18h, 28 helmikuun Vastaa

  Mietin aina että miksi ihmiset alkaa vouhottaa keväästä jo tammi-helmikuun vaihteessa ja pettyvät kerta toisensa jälkeen. Helmikuussa on vielä talvi :D Mutta kivoja ostoksia <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:19h, 28 helmikuun Vastaa

   Se johtuu varmaan siitä, kun tänä talvena oli aikoja jolloin ei ollut yhtään lunta… Kyllä siinä kohtaa siirtyy ajatukset kevääseen, jos sää muistuttaa sitä :) Eri asia sitten, jos olisi ollut tasaisesti lunta koko talven. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :) Kiva, että ostokset ovat sun mieleen! Kiitos paljon <3

   • Avatar
    Riikkis
    Posted at 10:37h, 02 maaliskuun Vastaa

    Mainittakoon myös, että kevätmallistot tulevat näihin aikoihin kauppoihin niin ei ole mikään ihme, että ajatukset on jo siellä keväässä! Jos etsii esim. tietynlaista trenssitakkia kevääksi, niin siitä on aivan turha haaveilla enää huhti-toukokuussa, koska vaatekauppojen hyllyt huutavat tyhjyyttään! ;) Terv, Vertsunmyyjä

    • Saija
     Saija
     Posted at 10:51h, 04 maaliskuun Vastaa

     Tuo on totta :) Esimerkiksi kevääksi hankittu keltainen nahkatakki on jo joka paikasta ollut loppuunmyyty viimeisen kuukauden ajan. Eli kyllä näiden juttujen kanssa kannattaa olla ajoissa :p

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 10:20h, 28 helmikuun Vastaa

  Ihania ostoksia :) Voi vitsit mikä sattuma että löysit noin monet sopivat farkut – mulla myös hankaluuksia löytää sopivia ja kriteerien mukaisia farkkuja :D Nyt oon kyllä farkkujen sijaan tykästynyt housuihin :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:36h, 28 helmikuun Vastaa

   Kiitos kovasti :) Sanos muuta! Kävi kyllä niin hyvä tuuri, kun löytyi näin monet. Onneksi en ole ainoa, jolla on vaikeuksia löytää farkkuja. Mutta silloin, kun löytää niin niitä täytyy ottaa monet. Vaikka housut kyllä voittavat suurimman osan farkuista :’)

 • Avatar
  Anne
  Posted at 11:07h, 28 helmikuun Vastaa

  Aivan ihania ostoksia! Etenkin nuo röyhelöpaidat näyttävät aivan täydellisiltä! ♥ Mä olen tehnyt ensimmäisen keväthankinnan viime viikolla, kun löysin Zarasta upean beigen trenssin, nyt vaan niitä aurinkoisia päiviä odottelemaan! :) Kiva nähdä näitä sun ostoksia myös sitten asujen merkeissä keväämmällä. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:42h, 28 helmikuun Vastaa

   Kiitti Anne ♥ Oon kyllä itsekin niin tyytyväinen näihin kaikkiin :) Röyhelöpaidat on myös mun suosikit! Oi trenssi kuulostaa kivalta, toivotaan kevään tulevan pian. Ja nämä ostokset tulee varmasti näkymään paremmin tulevissa postauksissa :)

 • Avatar
  Saija
  Posted at 13:53h, 28 helmikuun Vastaa

  Ihana postaus ja aivan ihania ostoksia! Voisin pukea vaikka jokaisen itsellenikin päälle ja ottaa mieluusti täytteeksi vaatekaappiin. Tällaiset postaukset on kyllä muutenkin mun mieleen! :-) Tulee kamala shoppailukuume!

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:24h, 28 helmikuun Vastaa

   Kiitos hirmu paljon :) Mahtavaa, että ostokset ovat sellaisia, joita voisit itsekin käyttää! Mun täytyy selvästi alkaa toteuttamaan tällaisia postauksia useammin, kun näistä näytetään pitävän :p

 • Avatar
  Laura
  Posted at 15:29h, 28 helmikuun Vastaa

  Apua – näitä ostospostauksia ei saisi lukee kun aina löytyy jotain sellasta mikä pitäisi hankkia itselle… Nuo Niken housut on aivan ihanat! <3 Itse tulee kotona aina käytettyä sellasia vaatteita, jotka on jo liian kulahtaneita muuhun käyttöön, nytkin jalassa on vanhat maalitahraiset VS:n collarit... Pitäis kyllä panostaa myös kotipukeutumiseen joskus ja hankkia mukana ja nätti (!) oloasu!

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:47h, 28 helmikuun Vastaa

   Voi ei <3 Nämä ovat kyllä lompakon kannalta vaarallisia :D Nuo Niket on kyllä kivat myös mun mielestä. Multa löytyy kans parit kulahtaneet versiot, joten nämä ovat erittäin tervetulleita :D Mutta kulahtaneet on yleensä parhaimmat päällä ;-)

 • Avatar
  Nora
  Posted at 15:33h, 28 helmikuun Vastaa

  Ihanan väriset noi Dr. Denimit! Mikä malli toi on, ja osaatko sanoo mikä ton värin nimi on? Kiitos :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:51h, 28 helmikuun Vastaa

   Ne on kyllä kivat :> Malli on Dixy Organic Mid Retro. Värin nimeä en osaa tarkemmin Sanoa :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 15:34h, 28 helmikuun Vastaa

  Ja heti perään toinenkin kommentti… Jäi noista housuista kiinnostamaan, että onko ne collarikangasta vai ohuempaa materiaalia? Ja otitko sen koon, joka yleensä sulla housuissa on?

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:46h, 28 helmikuun Vastaa

   Ne on ohuempaa materiaalia, mutta tosi pehmeää sellaista. Ja otin normikoon :)!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 17:44h, 28 helmikuun Vastaa

  Ihania ostoksia!♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:51h, 28 helmikuun Vastaa

   Hihi kiitos paljon <3 :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 18:36h, 28 helmikuun Vastaa

  Moikka, kommentoin aikaisemmin vaatteiden laatu vs. määrä liittyen – julkaisethan kommenttini, kiitos! :) Ajatuksesi aiheesta kiinnostaa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:45h, 28 helmikuun Vastaa

   En näe tarpeelliseksi enää julkaista kommenttejasi, koska niistä jokainen on negatiivinen :o Ja ne ovat todella ristiriitaisia, toivot että panostan laatuun mutta silti kritisoit laukkuostoksiani, joissa oon panostanut nimenomaan laatuun. Eli selvästikään, mikään ei miellytä sua. Oon jakanut ajatuksia paljon vaatteisiin ja laukkuihin liittyen, mutta se on turhaa mun kannalta jos aina täytyy löytää kritisoivaa. Mutta parempaa viikon jatkoa sulle :)

   • Avatar
    Ida
    Posted at 18:56h, 28 helmikuun Vastaa

    Oi voi! Toivottavasti ymmärrät joskus, ettei negatiivisuutta ole se, ettei ole samaa mieltä sinun kanssasi. Tässä on ilmeisesti nyt aikamoista väärintulkintaa ollut sitten puolin ja toisin. Kaikkea hyvää kuitenkin sullekin, kevät tulee! :)

    • Saija
     Saija
     Posted at 20:01h, 28 helmikuun Vastaa

     Kyllä ymmärrän hyvinkin :) En mä muuten toteuttaisi postauksia, joissa kerron rohkeasti mielipiteeni ja kyselen muiden omia. Mutta kommenttisi perusteella mikään mitä teen tai tässä tilanteessa ostan niin ei ole sun mieleen. En käsitä miksi täytyy kritisoida niin negatiiviseen sävyyn. Noh, mutta se tästä aiheesta. Niin se voi olla, että tässä on väärinymmärrystä, mutta kaikkea hyvää myös sulle. Eiköhän se kevät sieltä pian tule :)

    • Avatar
     Anonyymi
     Posted at 17:36h, 02 maaliskuun Vastaa

     Kummallista, jos täytyy alkaa toisten rahankäyttöä vahtimaan. Eiköhän Saija saa itse päättää miten ja millaisiin vaatteisiin tai laukkuihin rahansa käyttää. En oo nähnyt kommentteja, mutta sain sen käsityksen, että Saijaa on kritisoitu ”huonoon” vaatelaatuun panostamisesta? Miksi joku kuvittelee, että haluaa ostaa kerran pari vuodessa kalliin paidan/laukun ja käyttää sitä loppu elämänsä? Mä ainakin haluan vaihtelua vaatteisiini, ja halvempia on ostettava kun ei oo jatkuvasti rahaa panostaa monen kymmenen euron yhteen paitaan. Joillekin määrä korvaa laadun eikä siinä oo mitään pahaa, koska oikeasti kuinka moni käyttää samoja vaatteita monta vuotta? Laukuissa toki eri asia, ja niiden laatuunhan Saija onkin panostanut. No, kaikesta voi olla eri mieltä, en vaan nää mitään syytä puuttua toisten rahankäyttöön. Nää oli kivoja ostoksia! :)

     • Saija
      Saija
      Posted at 22:09h, 04 maaliskuun

      Oon samaa mieltä. Mä tykkään panostaa ajattomissa asioissa, kuten esimerkiksi valkoisessa neuleessa. Oon jo pidempään etsinyt todella laadukasta versiota, joka menisi vuosia. Vielä en ole kuitenkaan löytänyt :/ Sen sijaan en näe järkeä panostaa esimerkiksi kalliiseen röyhelöneuleeseen, koska tiedän ettei neule ole ajaton enkä tiedä kuinka paljon pidän siitä vuoden päästä. Sen sijaan valkoista neuletta oon käyttänyt jo lähes viisi vuotta. Ja sama juttu laukuissa, tiedostan omaa silmää miellyttävät mallit ja haluan panostaa niihin :) Enkä osta esimerkiksi H&M:n versiota mustasta shopperista, koska tiedän ettei se ole laadukas käyttööni nähden. Kiitos sulle hyvästä näkemyksestäsi ja ilo kuulla, että ostokset olivat mieluisia :)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 19:31h, 28 helmikuun Vastaa

  Super ihania ostoksia! Noitten housujen kanssa sulla on kyllä käynyt hyvä tuuri, kun noin monet hyvät.
  Multa löytyy kans noi Onlyn biker nahkahousut haha, ihan parhaat! :D <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:02h, 28 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon Inka <3 Niin on! Harvoin sitä löytää näin monet hyvät housut. Mä huomasinkin, että sulla on samat :p Ne on kyllä parhaat <3

 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:42h, 28 helmikuun Vastaa

  Heh mulla on toi sama trenssi odottelemassa tuolla ostoskorissa lopullista klikkaamista :D Samoin se toinen pitkä vaaleanpunainen takki on siellä vaihtoehdoissa eli saas nähdä kumpaan sitten päädyn. Röyhelöpaita houkuttaisi myös, mutta se saa odottaa kesemmälle, kun en uskalla kauheasti tiukkoja vaatteita hankkia raskauden aikana ja heti sen jälkeen :o Ihanaa kyllä kun tulee kevät <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:29h, 01 maaliskuun Vastaa

   Onko! Voi äkkiä klikkaat sen tulemaan ;-) Vaikka pitkä takki kuulostaa myös hyvältä. Niin joo totta, ei kannatakaan. Kesällä sitten tämänkin ajan edestä :) Niinpä, en malta odottaa <3

 • Avatar
  sofia
  Posted at 22:59h, 28 helmikuun Vastaa

  Ur snyggt! Kram från Switzerland, //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:37h, 01 maaliskuun Vastaa

   Tack så mycket Sofia :)!

 • Avatar
  Saara
  Posted at 08:26h, 01 maaliskuun Vastaa

  Ihania ostoksia. Vaalenpunainen ja röyhelöpaidat on tällä hetkellä munkin leppareita❤ minne Nemo meni teidän reissun ajaksi? Hyvää loppu lomaa!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:46h, 01 maaliskuun Vastaa

   Kiitos :) Oi meillä on sitten samat lempparit, nuo iskee myös muuhun eniten. Nemo on mun porukoilla hoidossa :) Kiitos sulle paljon <3

 • Avatar
  Nina A
  Posted at 11:32h, 01 maaliskuun Vastaa

  Kivoja löytöjä, pidän erityisesti tuosta Ginan vaaleansinisestä röyhelö-neuleesta, sitä ei taida enään saada? Ja toinen kysymys, mistä nuo ihanat tyynynpäälliset on, mitkä näkyy lippis-kuvassa?! :-) Odotan innolla myös kotisi uudistuneen ilmeen esittelyä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:04h, 01 maaliskuun Vastaa

   Kiitos :) Joo se taitaa olla loppuunmyyty :/ Kannattaa katsoa, jos niitä tulisi vielä nettiin saataville. Tyynynpäälliset on uudet Seitashopin verkkokaupasta. Ne on Elce Stockholm-merkitset. Jee kiva kuulla, sellainen tulee lähiviikkoina eli kannattaa olla kuulolla :p

 • Avatar
  Saara
  Posted at 18:02h, 05 maaliskuun Vastaa

  Moi! Katsoin samoja vetoketjullisia vaaleita farkkuja Vero Modassa mutta en vielä jaksanut sovittaa. Jäivät kuitenkin kummittelemaan mieleen! Ovatko farkut siten hyvän malliset vyötäröltä että eivät laskeudu alas kun istuu? Onko koko sama kuin yleensä? Kiitos jos jaksat vastata :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:05h, 05 maaliskuun Vastaa

   Joo on tosi hyvän malliset :) Vielä en ole niitä pessyt, mutta ovat sopivan pehmeät jalassa. Ja mulla on sama koko kuin normaalisti. Vetoketju sopii noihin kyllä niin hyvin! Ja voi muutenkin suositella farkkuja lämpimästi :)

Post A Comment