Koirakaverin ystäväkirja

Bongasin hetki sitten Marian blogista hauskan haasteen, joka on tarkoitettu perheen karvakavereille. Koska Nemon edellinen vastauspostaus oli menestys niin ajattelin, että olisi kiva päästää poitsu jälleen ääneen. Kertokaa ihmeessä kommenttiboksissa mitä ootte tykännyt näistä Nemoon liittyvistä postauksista – haluatteko lukea näitä lisää?

1. Mikä on lempiherkkuasi?

Salaatti!! Tiedostan olevani erikoinen koira, kun kaikista maailman herkuista voisin syödä loppuelämäni salaattia. Sekoan, jos näen vähänkin vaaleanvihreää äidin lautasella. Nuo kaksi hölmöä ei vaan ymmärrä, että sitä salaattia voi tuoda suoraan mun ruokakippoon… Okei, nakit ja raejuusto on myös ihan ok. Ne oli ennen mun ylivoimaisia suosikkeja, kunnes löysin salaatin.

2. Oletko koskaan tuhonnut mitään?

Oon pikkuhiljaa tuhonnut äidin kylpytakin. Aina, jos se on jossain lattialla niin meen sen päälle ja alan kaivamaan ”kuoppaa”. Mun mielestä se on niin hauskaa, mutta kiitoksena oon aina saanut käskyt lopettaa. Ehkä jopa hieman kiukkuisella äänensävyllä. Pyh, riekaleinen kylpytakki on huomattavasti paremman näköinen!

3. Leikitkö mielelläsi muiden koirien kanssa vai oletko tappelupukari?

Riippuu tyypistä. Osan kanssa haluaisin leikkiä ja osan kanssa en, mutta valitettavasti oon vielä niin nössö etten uskalla lähestyä kaikkia koiria. Lenkillä saatan yhtäkkiä vaihtaa suuntaa, jos vastaan tulee joku mua paljon isompi kaveri :D

4. Missä nukut mieluiten öisin?

Äidin ja isän välissä sängyssä. Nukahdan aina heidän jalkoihin ja jossain vaiheessa yöllä siirryn heidän tyynyjen väliin. Tai äidin mahaan kiinni. Viime yönä nautin erityisen paljon, kun pääsin ensimmäistä kertaa uuteen sänkyyn. Joka on niin korkea, etten uskalla edes kurkata alas. Onneksi mut aina nostetaan sinne.

5. Mikä on lempilelusi?

Mun kanssa saman kokoinen pehmokoira, joka on samalla tyttöystäväni (paitsi, että siinä on enää päässä täytteitä). Sekä kaikki keltaiset ankat, joita muuten omistan aika monta.

6. Jos pöydälle olisi jäänyt makkara ja olisit huoneessa yksin, mitä tekisit?

Tästä voin vaan haaveilla. Oon niin pieni, etten pääse edes tuolin päälle, mutta jos kyseessä olisi todella matala pöytä niin nappaisin makkaran äkkiä ennen kuin kukaan huomaa ja veisin sen olohuoneen matolle. Sitten saattaisin hetken heitellä sitä, hyppiä sen päälle ja lopulta syödä alta sekunissa. Voisko tämä joskus tapahtua? Voisko? Pliis.

7. Oletko kova uimaan?

Nuoren ikäni vuoksi en ole vielä päässyt kokeilemaan tätä lajia, mutta tässä on yksi syy odottaa ensi kesää.

8. Minkälainen olisi täydellinen päiväsi?

Ensin saisin nukkua niiiin kauan kuin vaan haluan. Ilman, että kukaan tulee herättelemään. Sen jälkeen voisin lähteä pitkälle lenkille ja mieluiten niin, että saan juosta vapaana. Lenkin jälkeen heti iso annos ruokaa ja jälkkäriksi vähän salaattia. Sitten pitkät päikkärit äidin tai iskän sylissä. Heräisin ihaniin rapsutuksiin ja pusutteluihin. Tämän jälkeen joku voisi heitellä mulle pehmokoiraa jonkun tunnin verran. Myöhemmin vielä joku herkkutikku järsittäväksi ja loppuillasta nukahtaminen taas äidin ja iskän jalkoihin.

9. Oletko koskaan saanut kiinni oravaa tai muuta jännittävää saaliseläintä?

En ole ja tuskin koskaan otankaan, nimittäin se taitaa olla minä, joka juoksee karkuun :D

10. Minkälainen omistajasi on?

Molemmat on tosi jees Äiti antaa enemmän herkkuja ja iskä tykkää juosta mun kanssa kilpaa. Molemmat halailee ja pussailee mua sen minkä kerkeää. Eli kaikinpuolin hyviä tyyppejä molemmat.


24 Responses to “Koirakaverin ystäväkirja”

 1. Avatar Janscu sanoo:

  Nemo postaukset on ihan parhaita!! Ehdottomasti näitä usein ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihana vastaanotto, tällaisia täytyy kyllä selvästi tehdä useammin! Kiitos sulle :)

 2. Avatar Miia sanoo:

  Hei ootko tietoinen, missä täälä sjoella vois uittaa koiraa? Mä kuulin, että kyrkkärillä sielä ku ajetaan asuntomessutalojen ohi ja sielä on joku voimala? Nii jossai sielä, mutta en oo vielä käyny tsekkaas :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo Kyrkkärillä on yksi paikka, jossa joskus oon käynyt kaverin koiran kaks. Siitä on jo sen verran aikaa etten muista tarkkaa paikkaa, mutta hyvin siellä suunnalla. Voi olla, että Asuntomessualueen kautta pääsee helpoiten. Mutta täytyy kyllä selvittää tarkemmin ja käydä siellä kesällä :)

 3. Avatar SofiaEmilia sanoo:

  Voii mikä suloisuus ♥ ihan super hauska postaus muutenkin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi Nemo kiittää näistä sanoista ♥ Ihana kuulla, että tällainen postaus oli mieluinen :) xx

 4. Avatar Ella sanoo:

  Todella kiva postaus!
  Ja ihana Nemo!<3

 5. Avatar Heidi sanoo:

  Kissallekkin vois tehdä tuollaisen. Taidanpa illalla kirjoitella blogii.
  Nemo on niin kaunis koira.

  Nemon myday ootko sellaista ajatellut koskaan. Olis kiva lukea millanen on nemon päivä.

  Lisää näitä on mukava lukea aina

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ehdottomasti :) Mä ainakin mielelläni lukisin sun oman. Kiitos paljon, kerrotaan nämä terveiset myös Nemolle. Ja kiva, että tykkäät näistä postauksista. Nemon my day voisi olla todella hauska, laitetaan tämä idea ylös :)

 6. Avatar Cami sanoo:

  Ihana Nemo, Teukka lähettää terkut ❤ Pitää varmaan itsekin tehdä Teukan kanssa tää, kun kävishän nää kysymykset kissallekin :) Herra kun ei ole pitkään aikaan päässyt kirjoittelemaan blogiin mitään.

  • Saija Saija sanoo:

   Nemo lähettää suuret kiitokset ja terveiset sinne takaisin <3 Mä itse asiassa meinasin haastaa teidät mukaan! Eli ehdottomasti tämä toteutukseen, olisi kiva kuulla Teukan versio :)

 7. Avatar Nemia sanoo:

  Aivan ihana postaus♡ Ehdottomasti lisää tällaisia!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitoksia <3 Täytyy kyllätoteuttaa lisää postauksia Nemosta, kun nämä on näin pidettyjä :)

 8. Avatar Taru sanoo:

  Aaawww ♡ Nemo on niin sulonen ♡ Nää on ihanii postauksii ja aina tervetulleita, mutta joo mitä ihmettä ?! Koira syö salaattia :D Hiiieman erikoista, mutta mikäs siinä jos tykkää ;D

  • Saija Saija sanoo:

   Hihih, on se sellainen sydänten valloittaja <3 Joo :D Mä oon kyllä ihmetellyt tätä. Se voisi varmaan elää sillä loppuelämänsä, haha. Tatu sanoikin, että Nemo on selvästi tullut muhun kun se tykkää salaatista :-D

 9. Avatar Henni sanoo:

  Ihana postaus! Meidän koiran herkkua on myös salaatti ja kurkku ehkä vieläkin parempaa :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :> Onko! Onpas kiva nähdä, että löytyy muitakin salaatin ystäviä kuin Nemo. Oon aina ajatellut, että koirat ei syö salaattia… Mutta väärässä olin :D

 10. Avatar Tiia sanoo:

  Voi miten ihana postaus <3 Tämän voisi joskus toteuttaa omassakin blogissa!

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset sulle Tiia <3 Hei toteuta ihmeessä! Tällaisia on niin hauska toteuttaa ja mä ainakin mielelläni lukisin muiden versioita :)

 11. Avatar Mirka sanoo:

  Tosi hauskasti kirjoitettu teksti. On sulla sitten ihana koira kanssa!

Kommentoi