My spring makeup picks

Moni mun Instagramia ja/tai Snapchattia seuraavista (molemmissa nimimerkki @saijis) on saattanut huomata, että oon päivittänyt meikkikokoelmaani. Kerroinkin aikaisemmin, että päätin tehdä meikkipöydän laatikolle kunnon kevätsiivouksen! Heitin osaa pois, osa meikeistä sai uuden omistajan ja nyt tilalle on tullut muutamia kauan haaveiltuja juttuja. Ajattelin, että olisi kiva esitellä nämä kaikki uutuudet teille sekä kertoa niistä hieman mielipiteitä, joita on tähän mennessä syntynyt.

IDKUVA

Ensimmäisenä Huda Beautyn supersuosittu Rose Gold-paletti, joka on vihdoin mun! Olin tähän jonotuslistalla joku 3-4 viikkoa… Ja kyllä kannatti. Paletin ylärivistä löytyy täydelliset glitteriset sävyt. Nämä glitterit eivät ole luomella mitään huomaamattomia vaan sellaisia kunnon glitterpommeja :D Kaikkia mattaisia sävyjä en ole vielä testannut, mutta uskon niiden pääsevän käyttöön viimeistään Levin reissun aikana. Mutta kokonaisuudessaan voin jo nyt antaa tälle kymmenen pistettä. Jos vähänkin pohdit jonkun luomiväripaletin ostoa niin mun ääni lähtee tälle! Paletilla oli hintaa noin 60€.

Yksi iso osa tässä postauksessa näkyvistä meikeistä on Eleven-verkkokaupasta. Heiltä löytyy laaja valikoima meikkejä eri merkeiltä. Kuvassa näkyy uusin The Balmin The Manizer Sisters -paletti*, jossa on upea kolmikko eri korostussävyjä. Mary-Lou Manizer löytyy multa myös isompana, mutta tällainen kolmen eri sävyn paletti peileineen tulee tarpeeseen. Katsokaa tuota keskimmäistä sävyä – ah, niin upea Tämä paletti löytyy suoraan täältä.

Nämä oon ostanut jo hetki sitten, mutta esittelyn ne saavat vasta nyt. Eli Anastasia Bewerly Hillsin Dipbrom Pomade, sävyssä Taupe. Ehdottomasti paras koskaan kokeilemani kulmaväri ja niin riittoisa! Oon käyttänyt tätä kohta pari kuukautta eikä sitä ole kulunut oikeastansa yhtään. Tämä maksoi noin 15 euroa. Sen levitykseen saman merkin kulmasivellin, joka oli myös noin 15€.

Eleven-verkkokauppa myy myös laadukkuudesta tunnettuja Sigman siveltimiä ja viime viikolla mun testaukseen pääsi Baking & Strobing-sivellinsetti*. Tästä setistä löytyy viisi sivellintä, jotka ovat nimensäkin mukaisesti tarkoitettu baking ja strobing meikkien tekoon. Tuo keskimmäinen F42 on täydellinen juurikin highlighterien levitykseen. Setti löytyy suoraan täältä.

Nämä pinkit söpöläiset vilahti täällä jo aikaisemmin, mutta nyt ajattelin kertoa niistä tarkemmin. Eli kyseessä on Jeffree Starin Velour Liquid-huulipuna sävyssä Mannequin, joka on hieman punertavan beige. Tämä on todella helppo levittää huulille ja pysyy paikoillaan monta tuntia, mutta ainut miinus on todella outo ja ehkä jopa hieman paha haju… Mutta sitä ei tarvitse kestää kuin levityksen ajan. Huulipunalla oli hintaa 19,50€. Sitten löytyy Skin Frost-highlighter sävyssä Ice Cold. Tämä oli positiivinen yllätys kaikin puolin. Ihan mieletön pigmentti ja kestävyys. Ihan jokapäiväiseen käyttöön en ole tätä ottanut vaan käytän arkimeikissä The Balmin paletin versioita, mutta aina kun kaipaan vähänkin enemmän korostusta niin mun valinta on tämä. Tämä highlighter oli 31,50€.

Vielä yksi meikkiostos, jota sain kans hetken jonotella ennen kuin pääsin klikkaamaan sen ostoskoriin. Eli Anastasia Bewerly Hillsin Modern Renaissance-luomiväripaletti. Tässä on neljätoista toinen toistaan upeampaa sävyä. Tämä on todella hyvä paletti arkikäyttöön, mutta tarvittaessa se muuntautuu myös juhlameikin tekoon. Yksi iso huono puoli tässä on paletin pakkaus. Sen kansi on samettia, joten voitte vaan kuvitella miten siihen tarttuu kaikki luomivärit. Mutta jos pakkausta ei lasketa niin muuten todella hyvä hinta-laatusuhteinen paletti! Niin ja tämä maksoi noin 40€.

Miltäs nämä uutudet vaikuttavat? Entä löytyykö teiltä kenties samoja tuotteita käytöstä?

*saatu blogin kautta.


23 Responses to “My spring makeup picks”

 1. Avatar Iida sanoo:

  Mitä ihanuuksia! Mua vähän harmittaa kun oon jo 24v ja löytänyt meikkaamisen oikeestaan vasta pari vuotta sitten. Mut sit ku on tottunu melkee koko elämänsä siihen ettei juurikaan meikkaa ni kynnys opetteluun on jostain syystä suuri ja ku kaikkia meikkivinkkejä on niiiiiin paljon. Oon löytäny naisellisuuteni vähän myöhässä :’D Mut tämmöset postaukset auttaa tosi paljon ja etenki ihastuin noihin luomiväripaletteihin. Aivan ihania värejä moniin tilanteisiin. Ja ehkä uskaltaisin vihdoin tilata ton Anastasian kulmavärin kun sitä on kehuttu niin paljon.

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, nämä on kyllä kaikki niin kivoja :) Mutta eihän se haittaa! Sehän on ihon kannalta vaan parempi, mitä myöhemmin aloittaa meikkaamisen :) Koskaan ei ole liian myöhäistä. Niin ilo kuulla, että näistä postauksista on konkreettista apua. Näitä on nimittäin kiva toteuttaa. Joo ehdottomasti, tuut varmasti pitämään siitä – se on ihan huippu :)!

 2. Avatar Eeva sanoo:

  Huh, voisin ottaa jokaisen (jos olisi varaa :’D)! Tuon ekan paletin sävyt <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva, että kaikki on sun mieleen :) Nuo sävyt on kyllä mielettömiä! Täydellisellä pigmentillä <3

 3. Avatar Sini sanoo:

  Mistä oot onnistunut tilaan noi luomivärit? :)

 4. Avatar Milla sanoo:

  Hei mistä oot ostanut noi Anastasia Beverly Hillsin tuotteet kun suht. edullisella oot noi löytänyt?

  • Saija Saija sanoo:

   Cult Beauty-nimisestä verkkokaupasta tilasin. Siellä on tuotteita hieman Suomen hintoja edullisemmin :)

 5. Avatar Helmi sanoo:

  mistä ostit tuon modern renaissancen?

 6. Avatar Katriina sanoo:

  Oi miten ihania<3 nyt sitten sait ton hudan paletin! Kaikki noi kyl näyttää niin upeilta että voisin helposti kotiuttaa jokaisen. Varsinkin sigman siveltimistä kuulee aina vaan hyvää, mutta ne on kyllä syntisen kalliita..:/

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä <3 Joo onneksi sain! Siinä on kyllä niin upeat sävyt :) Sigman siveltimet ovat kyllä saanut vakuutettua mut. On ne niin laadukkaita. Pot oikeassa, arvokas hinta on huono puoli :s

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko cult beautyltä tilatessa tulli? Tai millaiset postikulut? Onko luotettava kauppa?:)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on luotettava, oon sieltä kaksi kertaa tilannut. Ei tule tulleja ja mulla on aina ollut ilmaiset postit. Käsittääkseni jos menee yli tietyn summan (olisko ollut 50-60€) niin postit on ilmaiset :)

 8. Avatar Kat sanoo:

  Anastasia Beverly Hillsin luomiväripaletti olis kyl ihana :) Voisitko tehä jonkun meikki tutoriaalin käyttäen jompaa kumpaa palettia?

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä upea paletti :) Joo voisin tehdä! Mä laitan tämän idean ylös :’)

 9. Avatar SofiaEmilia sanoo:

  Oii ihania meikkejä <3 ois kiva nähdä postausta joskus sun arkimeikistä, joko sitten ihan kuvin tai videon muodossa!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä on kyllä kaikki ollut todella mieluisia <3 Kiitos toiveesta, voisin tällaisen toteuttaa. Oon juuri opettelemassa videoiden tekoa, joten voisin kuvata sen heti kun tämä homma lähtee luistamaan :-)

 10. Avatar Emilia sanoo:

  Moi! Onks sulla jotain vinkkejä kun aattelin tilata tuolta Cult Beauty verkkokaupasta. Vai onks se ihan normaali muihinkin verrattuna? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Normaalisti toimii! Ainoa erilainen juttu on se, että paketti tulee suoraan kotiin :)

 11. […] Halusin jakaa myös teille jotain eli koodilla ”saijis” saatte – 10% kaikista Olet Kaunis-verkkokaupan tuotteista. Koskee myös super suosittuja Jeffree Starin meikkejä, joista kirjoittelin täällä. […]

Kommentoi