Pieni DIY-muutos marmoripöydälle

Hola   Ja huippua viikonloppu! Me tultiin hetki sitten Tatun kanssa kotiin Vaasasta, jossa ollaan pyöritty monta tuntia. Mulla oli siellä eräs tapaaminen, mutta sen lisäksi käytiin hieman shoppailemassa ja syömässä. Nyt mun loppuilta pitää sisällään postausten kirjoittelua, iltapalaa ja Netflixiä. Ja järjestys on juurikin tämä eli aloitetaan ensimmäisestä! Lupasin näyttää lisää kuvia meidän uudesta marmorisesta sohvapöydästä ja tässä tulee:

marmoripöytä olohuoneeseen

Kuten osa teistä muistaa niin pohdin täällä postauksessa, että mihin marmoripöytään päädytään. Löydettiin monia potentiaalisia ehdokkaita, mutta mikään ei ollut ”täydellinen”. Sain teiltä monia yhteydenottoja ja vinkkejä pöydän suhteen – tuhannet kiitokset niistä  Lopulta koettiin parhaimmaksi ratkaisuksi tilata pyöreä versio, jossa oli puunväriset jalat.

IDKUVA

Heti, kun pöytä saapui niin käytiin ostamassa spraypullo valkoista kalusteille tarkoitettua maalia ja maalattiin jalat. Tähän koko hommaan meni aikaa korkeintaan vartti! Eli ehdottomasti paras ratkaisu. Suunniteltiin myös d-c-fixiä, mutta se olisi ollut haastavampi homma toteuttaa pyöreään pöytään.

marmoripöytä pyöreä

Täytyy myöntää, että lopputuloksesta tuli parempi kuin mitä edes osasin odottaa. Pöytä on nyt kuin tehty meidän sisustukseen. Ja marmorinen pinta tulee pöydässä juuri sopivasti esille!

kaktuksia

Hintaa pöydällä oli 139€ ja maalilla vain muutama euro.

chihuahua pentu

Myös tämä pikkukaveri tykkää pöydästä. Nemon saattaa usein löytää makoilemasta joko sen alta tai ihan vierestä :D

Miltäs näyttää? Entä tykkäättekö te marmorisista pinnoista/huonekaluista?


21 Comments
 • Avatar
  Pinja
  Posted at 22:53h, 17 helmikuu Vastaa

  Nätti pöytä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:05h, 18 helmikuu Vastaa

   Hei kiva kuulla, että säkin pidät tästä :)!

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 23:03h, 17 helmikuu Vastaa

  Ihana pöytä! Tykkään♡

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:44h, 18 helmikuu Vastaa

   Onpas mukava huomata sun kans pitävän :) Oon kyllä niin tyytyväinen tähän ♥

 • Avatar
  Millasd
  Posted at 23:17h, 17 helmikuu Vastaa

  Mistä ostit tuon spraymaalin/minkä merkkistä se on? Ja mahtaako olla kiiltävä vai matta maali? Itsellä on kanssa valkoinen pöytä puun värisillä jaloilla ja pitäisi saada aikaiseksi maalata ne, joten tää postaus osui hyvään saumaan! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:00h, 18 helmikuu Vastaa

   Ostettiin se Minimanista, muistaakseni joku Art-merkkinen. Ja mattavalkoinen :) Voi tämä tuli sitten juuri oikeaan aikaan! Sillä sai kyllä näppärästi maalattua. Jos maalattavaa on paljon niin kannattaa ottaa kaksi pulloa, koska meillä riitti juuri ja juuri yksi pullo näihin jalkoihin :)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 09:34h, 18 helmikuu Vastaa

  On kyllä kaunis pöytä <3 :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:56h, 18 helmikuu Vastaa

   Huippua, että pidät kans :) Tehtiin kyllä oikea päätös, tämä on kuin tehty meille <3

 • Avatar
  Milka
  Posted at 09:45h, 18 helmikuu Vastaa

  Näyttää kivalta. Jännästi tuo marmori on tullut pikkuhiljaa takaisin muotiin, ennen se oli niin 80 -lukua. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:41h, 18 helmikuu Vastaa

   Kiitos :) Niinpä! Se on kyllä hassua, miten niin moni vanhoista trendeistä nousee uudelleen suosioon :-)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 11:07h, 18 helmikuu Vastaa

  Ihana pöytä! Tosi upea :) olis muuten kiva nähdä sellaista postausta sulta, missä näkyy kasvot lähempää, tai siis jonkunlainen meikkipostaus :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:20h, 18 helmikuu Vastaa

   Ilo kuulla, että se on myös sun mieleen :) Katsotaan, jos kevään mittaan toteuttaisin jonkun meikkipostauksen. Ja todella lähelta otettuja kuvia kasvoista on tulossa tulevissa postauksissa, joten kannattaa olla kuulolla :p

 • Avatar
  Iida
  Posted at 11:24h, 18 helmikuu Vastaa

  Aivan ihana pöytä! Mua niin huvittaa ku oon aina ollu vähän sellainen valkoisen sisustuksen vihaaja, mut viimeaikoina oon oikeestaan todennu, et ku tykkään värikkäästä sisustuksesta ni sen ”pohjaksi” sopii parhaiten valkoinen. En oo vielä ikinä asunut semmosessa kämpässä mitä oisin päässy kunnolla sisustamaan, ni en oo päässyt maustani perille :D Tän pöydän ottaisin kyllä vaikka saman tien omaan sisustukseen!

  Pitäis tosiaan enemmänkin miettiä tämmösiä pieniä diy-juttuja kun on niin helppoa näköjään :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:44h, 18 helmikuu Vastaa

   Tämä on kyllä niin kaunis :) Haha voi ei! Sitten, kun pääset kunnolla sisustamaan niin se oma maku tulee parhaiten esille. Sitä saattaa huomata tykkäävänsä ihan eri jutuista kuin mistä aluksi kuvitteli. Mulle ainakin kävi niin :-D Ehdottomasti! Täytyy kans kokeilla toteuttaa muitakin, jos joskus on tarvetta jollekin :)

 • Avatar
  Mira
  Posted at 13:14h, 18 helmikuu Vastaa

  Ihana pöytä :) Mulla ois kanssa maalaushomma edessä ja mietinkin että valuuko spray-maali vai saako sillä helposti tasaista jälkeä? Ja vielä tuli mieleen, että mistä nuo sohvalla näkyvät mustavalkoiset tyynyt on ostettu? Oon etsinyt just samanlaisia!

  • Saija
   Saija
   Posted at 15:05h, 18 helmikuu Vastaa

   Ei valu :) Ensin maalaa ohuen kerroksen, antaa kuivaa ja sit toinen ja vielä kolmas jos on tarvetta. Tyynynpäälliset on ostettu H&M Homesta :)

 • Avatar
  oona k
  Posted at 23:20h, 18 helmikuu Vastaa

  Hei! Mistähän toi harmaa matto on hommattu? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:37h, 19 helmikuu Vastaa

   Se on tilattu vähän aikaa sitten Hobby Hallista :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 16:23h, 20 helmikuu Vastaa

  En oo nyt varma ootko tehnyt jo postausta teidän olkkarista ja tuosta sohvasta, mutta mistä se mahtaa olla hankittu? :) Täällä on uuden sohvan metsästys ja oikein sopivaa kulmasohvaa ei meinaa löytyä, tuo teidän näyttää niin kivalta! Tuo pöytä on myös tosi nätti ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:40h, 20 helmikuu Vastaa

   En ole vielä tehnyt :) Tarkoituksena olisi esitellä koko asunto, kun saadaan meidän uusi sänky. Mutta tosiaan sohva on ostettu vähän ennen joulua Askosta ja muistaakseni sen nimi oli M-Divaani. Tuo pöytä sopii kyllä hyvin sen kaveriksi :)<3

 • Esittelyssä meidän koti kuvina ja videolla
  Posted at 00:38h, 17 huhtikuu Vastaa

  […] pitää linja muuten melko pelkistettynä. Mun suosikki on marmoripöytä, jonka esittelin paremmin täällä. Sekä valaisimiset – uusi kultainen kattovalaisin ja &-merkki valaisin. Toki välillä […]

Post A Comment