Astiakokoelman mustavalkoiset lisäykset

marimekko

Multa on monesti pyydelty esittelyä meidän astiakokoelmasta. Tähän mennessä ollaan kerätty vaan muumimukeja, valkoista Teema-sarjaa sekä kirkasta Kastehelmi-sarjaa. Jotenkin en ole nähnyt mielenkiintoiseksi esitellä näitä yksinkertaisia ja yksivärisiä astioita, vaikka kaikki niistä ovatkin kauniita. Mutta nyt ne ovat saaneet kaveriksi mustavalkoisia upeuksia, joita en malttanut olla näyttämättä tarkemmin ♥ 

marimekon astiat

Kuten jo täällä postauksessa suunnittelin niin päätettiin alkaa keräämään jotain astiasarjaa noiden muiden lisäksi. Ja päädyttiin Marimekon Räsymattoon sekä Siirtolapuutarhaan.

IDKUVA

Parasta näissä on yhdisteltävyys – näiden kuosit toimivat täydellisesti yhdessä ja ovat helposti miksailtavissa valkoiseen Teemaan sekä kirkkaaseen Kastehelmeen.

marimekko räsymatto

Nämä astiat ovat melko arvokkaita, mutta oon onnistunut tekemään muutaman hyvän löydön ;-) Joiden ansiosta astiastosta löytyy jo neljä isoa lautasta, kolme pienempää, kolme teemukia sekä joululahjaksi saamamme iso ”tarjoiluastia”. Jälkimmäinen näistä toimii hedelmäkulhona.

marimekko oiva astiat

Niin ajattomia, kauniita ja katseen kiinnittäviä astioita!

Miltäs meidän valinta vaikuttaa? Entä löytyykö sieltä muita Marimekon astioiden faneja?


26 Responses to “Astiakokoelman mustavalkoiset lisäykset”

 1. Avatar Riikka sanoo:

  Nämä on kyllä ihania, mäkin tykkään Marimekosta! Ne mustavalkoiset, joissa on vähän keltaista (ainakin Stockalla on niitä) on mun uusin ihastus, täydellisiä kevääseen!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva nähdä, että säkin pidät näistä :) On nämä kyllä upeita! Hei joo, mä näin niitä Stockan Facebookissa. Ne on kyllä ihanan pirteitä :’)

 2. Avatar Maaju sanoo:

  Mistä oot tehny parhaimpia astia löytöjä hintojen puolesta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Marimuksu-nimisestä verkkokaupasta löytyi -20% alennuksella suurin osa :)!

 3. Avatar Juulia sanoo:

  Yksi Marimekon astioihin hurahtanut ilmoittautuu! Etenkin tuo musta siirtolapuutarha miellyttää silmää. Toiveena olisi, että tänä keväänä joku lahjoisi tätä tuoretta ylioppilasta juuri noilla astioilla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Jee, tosi kiva nähdä myös muita Marimekon astioihin hurahtaneita :) Sama täällä! Se on mun lemppari <3 Voi toivotaan, astiat ovat aina tarpeellinen lahja :)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Mulla löytyy myös näitä jo vaikka mitä! Alotin viime keväänä keräämään ja hyvin saatu jo sarjaa kasaan :) rakastan näitä astioita ja muutenki marimekkoa nykyään tosi paljon!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kuulostaa hyvältä :) Kyllä nämä vain yllättävän äkkiä saa kasaan! Marimekolla on kyllä vaikka mitä ihania juttuja, oon ihan koukussa. Näitäkin tekisi mieli hamstrata koko ajan lisää ja lisää :p

 5. Avatar Janina sanoo:

  Noi on niiiin nättejä! Oon myös ajatellut alkavani keräilemään tota Siirtolapuutarhaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä ovat kyllä kauniita ja ajattomia! Voi sun suunnitelmat kuulostaa hyvältä – en voi kuin lämpimästi suositella näitä :)

 6. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Ihan supernätti tuo kuosi astioissa! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että säkin pidät :) Nämä ovat niin kauniita, tuo kuosi toimii hyvin astioissa <3

 7. Avatar Julia sanoo:

  Oi mitä ihanuuksia nämä! <3 Todella tyylikkäitä ja tuntuu, että nää on just sun keittiöön tehty! :D

 8. Avatar Noora sanoo:

  nuo on kyllä tosi nättejä nuo marimekon mustavalkoiset astiat! mäkin kerään just nuita mitä säkin oot aiemmin kerännyt :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon samaa mieltä, mustavalkoinen väritys toimii näissä tosi hyvin. Oi kiva, ne onkin todella ajattomia ja kivannäköisiä astioita :)!

 9. Avatar Johanna sanoo:

  Oi vitsi, ihanan näköisiä astioita! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla sun kans pitävän näistä :) Tykkään kyllä niin paljon näistä jokaisesta <3

 10. Avatar Juulia sanoo:

  Marimekon astiat on kyllä niin ihania, meilläkin niitä keräillään! :) Ainut harmi on vaan tosiaankin melko arvokas hinta. Sen vuoksi kannattaakin tsekata Marimekon Outlet-myymälät (ainakin Ideapark, mutta Marimekon sivuiltahan löytyy lista). Niissä nimittäin myydään b-laadun astitoita usein -30% ja ei mitään eroa tavallisiin, ainakaan niissä mitä itseltä löytyy. Perehtymisen arvoinen ja niissä kun usein myydään sellaisia, mitä ei enää muuten välttämättä saa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten kiva nähdä, että teillä kans keräillään niitä :) Joo se on kyllä ainut huono puoli… Mutta kiitos paljon vinkeistä, täytyykin tutustua noihin Outley-myymälöihin tarkemmin. Ainakin Iittalan omasta oon tehnyt hyviä löytöjä :p

 11. Avatar Annn sanoo:

  Tykkään kanssa musta-valkoisista astiosta :-) Räsymatto muki löytyy entuudestaan. Pitäisi jatkossa keräillä lisää. Kotimaista designia on kyllä hyvä suosia :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Mustavalkoisuus toimii astioissa kyllä niin hyvin :) Oi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Ja oot oikeassa, kotimaisuus on iso plussa :’)

 12. Avatar Ässä sanoo:

  Pakko kysäistä mistä nuo kukat ja maljakko on ostettu? :)

 13. Avatar linda sanoo:

  voisko sun mielestä tuota pienempää lautasta pitää ruokalautasena? toi 20cm? tuntuu et toi isompi on liian iso

  • Saija Saija sanoo:

   On se ehkä hieman pieni siihen tarkoitukseen :/ Toki itse oon tottunut jo tuohon isoon niin senkin takia musta voi tuntua tältä :)

Kommentoi