IN & OUT // part 25

Helou tyypit Täällä mä istuskelen väsyneenä yökkäreissä (vieläkin)kone sylissä ja kahvikuppi vieressä. Tajusin äsken, että nyt alkaa olla uuden IN & OUT-postauksen aika, joten päätin heti tarttua toimeen ja tällä kertaa sain listattua tällaisia juttuja:

IN & OUT-postaus

IDKUVA

Röyhelöt yksityiskohtina

Ne on täällä taas! Nimittäin röyhelöt  Ja tästä trendistä mä tykkään. Röyhelöt tekee yksinkertaisestakin vaatteesta erikoisemman ja jopa naisellisemman. Katsokaa vaikka vasemman puoleista jumpsuittia – niin upea. Kuva 1 & 2.

marimekko 2017

Marimekon 2017 mallisto

Me ollaan Tatun kanssa suunniteltu, että aletaan keräämään Marimekon mustavalkoisia astioita. Kirjoittelinkin aiheesta aikaisemmin tänne. Ja ajankohta ei olisi voinut olla parempi, nimittäin Marimekon tämän vuoden uutuuksista löytyi upea mustavalkoinen kuosi. Vasemman puoleinen kuosi sopisi varmasti hyvin yhteen mustavalkoisten Räsymatto ja Siirtolapuutarha astioiden kanssa. PS. Jos jollain on myydä minkä tahansa näiden sarjojen astioita niin täällä on yksi innokas ostaja! Kuva 1 & 2.

kipparinlakki

Kipparinlakit

En ole satavarma sopisiko tällainen lakki mulle, mutta tuun varmasti vielä kokeilemaan. Oon ainoastaan käyttänyt hattuja ja muutamia lippiksiä, joten tällainen olisi kivaa vaihtelua. Ja mikä parasta niin kipparinlakki sopii moneen vuodenaikaan. Kuva 1 & 2.

IN & OUT-postaus

feikki meikit

Feikkimeikit

Nämä tuntuvat yleistyvän aivan liian nopeaa tahtia… Pari päivää sitten luin eräältä Facebookin kirppikseltä kuinka jollekin oli myyty feikki huulituote aitona! Kylie Cosmeticsin tuotteista on tehty todella paljon feikkiversioita ja jossain luki, että yhdestä olisi löytynyt kasvoille vaarallisia aineita. En tiedä sitten pitääkö paikkansa, mutta siitä huolimatta kannatan aina aitoon panostamista. Kuva 1 & 2.

sisustus 2017

”Liian täynnä oleva sisustus”

Tuntuu hassulta, että uusimpia inspiraatiokuvia selaillessa törmää moniin sisustuksiin, joissa trendinä on tavarapaljous. Mä, kun oon viimeisen vuoden aikana pyrkinyt vähentämään sisustustavaroiden määrää. Mä itse nimittäin pidän enemmän yksinkertaisesta sisustuksesta, jossa pystyy hengittämään. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Kuva 1 & 2.

leveät hihat

Todella leveät hihat

Leveät hihat toimii, tietyssä määrässä. Nämä todella leveät hihat näyttää omaan silmään kömpelöiltä. Varsinkin neuleissa, joissa hihat vaan roikkuvat… Pienet levennykset sen sijaan näyttävät tyylikkäiltä, erityisesti siistimmissä puseroissa. Kuva 1 & 2.

Kertokaa ihmeessä, ollaanko tällä kertaa samaa vai eri mieltä näistä?


33 Responses to “IN & OUT // part 25”

 1. Avatar Venla sanoo:

  Tällä kertaa oon sun kanssa aika samoilla linjoilla, mmutta kipparilakit on mun mielestä kamalia (ehkä koska ne ei todellakaan sovi mulle enkä ikinä mistään hinnasta käyttäis sellasia). Mutta tavarapaljous on mun mielestä kans outoa, mutta noissa sun valitsemissa kuvissa vasemmalla olevaa asuntoa rakastan, tosi raikas ja ihana toi tauluseinä.

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas mukava huomata meidän olevan näin samaa mieltä :) Mä oon kans vielä epävarma, että sopiiko tuollainen lakki mulle… Täytyy testata, mutta toivotaan. Tuollainen olisi nimittäin todella kiva lisäys moniin eri asuihin! Niin on. KonMarin taktiikan yleistyessä ajattelisi, että tavaroiden minimimäärä olisi suositumpaa. Kiva kuulla, että asunto miellyttää sua. Ja kiitos kommentistasi :’)

 2. Avatar Ansku k sanoo:

  Oon kaikesta muusta samaa mieltä, mutta en oikei tykkää kipparinlakeista:)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että ollaan näin samaa mieltä :) Harmi, että kipparinlakit eivät miellytä… Mä oon lämmennyt niille, mutta en tiedä yhtään sopisko sellainen mulle. Täytyy testata :>

 3. Avatar Cami sanoo:

  Toi röyhelöhaalari on kyllä upea <3 Myös nuo värit! Mä ihmettelen kyllä suuresti mikä saa ihmisen vapaaehtoisesti ostamaan feikkimeikkejä, kun niistä ei koskaan tiedä mitä sisältää! Joskus törmäsin netissä blogipostaukseen, jossa väitettiin ettei suomalaisistakaan tiedä niin miksi kiinameikit olis sitten jotenkin eri asia ettei niitä muka voisi käyttää. Noh jokaisen oma asia, mutta kyllä kirjoituksen sinisilmäisyys järkytti :o

  • Saija Saija sanoo:

   Oon niin samaa mieltä, se on kyllä upea <3 Niinpä :o Mitä! Apua, ei kai ihmiset noin oikeasti ajattele? Feikkimeikit voivat sisältää vaikka mitä ja jos jotain tapahtuu niin kukaan ei ole vastuussa. Kyllä niissä on vaan suuri ero, mutta kuten sanoit niin jokaisen oma asia. Toivottavasti ihmiset tajuaisivat, että niiden käyttäminen ei ole hyvä juttu :s

 4. Avatar Roosa sanoo:

  Samaa mieltä jokaisesta, tai no leveistä hihoista kyl tykkään :) Vihaaaan feikkejä, ja mun mielestä kenenkää niitä ei pitäisi ostaa! :( Marimekolla on kyllä tosi tyylikkäitä kuoseja! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vitsit, miten mukava huomata meidän olevan lähes samaa mieltä kaikista. Feikit ovat kyllä todella inhottavia, niitä ei kannattaisi kenenkään ostaa. Voi Marimekko on vienyt mun sydämen, varsinkin astioissa. Oon samaa mieltä, heidän kuosinsa ovat niin upeita <3 :)

 5. Avatar Marjut sanoo:

  Tuo feikkituotteiden yleistyminen on kyllä jotenkin niin ärsyttävää. Vielä kun ne osataan nykyään tehdä oikeasti niin samanlaisiksi, että niistä ei yhtäkkiseltään näe, että onko kyseessä aito vai feikki tuote. Varsinkin kosmetiikkajutut, joissa voi oikeasti olla just jotain vaarallisia aineita, on aika pelottavia suorastaan. Ite oon huomannut, että tarkkailen varsinkin kaikki uudet kosmetiikkasivustot netistä kaiken maailman keskusteluryhmien kautta (+ eri kielillä), että voin varmistua tuotteiden aitoudesta.. Ihan pari viikkoa sitten ostin Chanelin hajuveden ja vietin varmaan pari tuntia varmistaakseni tuotteen aitouden :D Vielä sen saavuttuakin katselin youtuben videoita varmistaen, että kyseessä on aito tuote. Hajuvesiinkin on niin helppo laittaa ties mitä myrkkyjä sekaan :s

  • Saija Saija sanoo:

   Älä muuta sano :o Niinpä! Moni ei edes tiedä ostavansa feikkiä, kun tuote näyttää niin aidolta. Ikinä ei voi olla varma niiden sisällöstä ja jos saa allergisen reaktion niin kenen vastuulla se on :o Pelottaa erityisesti silmien alueille laitettavat meikit, jotka voi aiheuttaa vaikka mitä reaktioita… Se on hyvä varmistaa tuotteen aitous, onneksi nykyään tehdään erilaisia videoita ja kuvia feikkien sekä aitojen erottamiseen. Hajuvesi ilmeisesti oli aito :)?

 6. Avatar Jani-75 sanoo:

  Kuvan 2 asu toimii:)

 7. Feikkituotteet meikeissä on kyllä ihan käsittämätön ilmiö! Todellakin on saanut ajattelemaan tarkemmin, että tilaa meikkejä vain luotettavista paikoista.

  Hiharöyhelöistä sen verran, että joskus ovat tosi kauniit mutta käytännössä ei ole kiva, kun hihat uivat missä sattuu… :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on :o Ja vielä jopa yleistyvä ilmiö… Tuntuu, että kaikista meikeistä tehdään feikkiversiot. Niinpä, pienissä määrin ne ovat kauniit mutta liian isot eivät näytä kivalta. Kiitos sulle kommentistasi :)

 8. Avatar Taru sanoo:

  Aika samoilla linjoilla ollaan tällä kertaa :)
  Röyhelöiden pitää kuitenkin mun mielestä olla tietynlaisia nimittäin esim. tuo vasemmanpuoleinen jumpsuitin röyhelö näyttää tosi hienolta, mutta tuon paidan röyhelöistä en taas tykkää yhtään :D Nuo kipparinlakit ovat myös mun mielestä vähän hupsuja :D Ihan ok, mutta itse en kyllä tuollaista päähäni laittaisi.
  Mutta muuten kyllä aika samaa mieltä ;)

  Marimekon astiat ovat aina tyylikkäitä, ylileveät hihat hassuja, feikkimeikit turhia ja liikaa tavaraa sisustuksessa mautonta ja sekalaista ;D

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas kiva huomata, että näin moni on mun kanssa tällä kertaa samoilla linjoilla :) Joo oot oikeassa, tuossa neuleessa röyhelöt eivät tule niin hienosti esille, mutta mä pidän siitä silti. Saa nähdä, miltä tuollainen kipparinlakki näyttäisi mun päässä :D Toivotaan, että hyvältä koska ajattelin pian kokeilla. Ollaan kyllä niin samaa mieltä, viimeiset lauseet ovat kuin mun suusta ;-)

 9. Avatar Venla sanoo:

  Täällä ollaan myös innoissaan Marimekon uudesta mallistosta! Itse tosin en kerää pelkkää mustavalkoista, mutta kuitenkin. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh kiva kuulla, että sä oot kans innoissasi <3 En malta odottaa, että pääsen kunnolla keräilemään astioita. Marimekolta löytyy myös upeita versioita "värillisistä" astioista :)

 10. Avatar Vilma sanoo:

  Samaa mieltä! :D kipparilakeista miulla ei tosin mielipidettä oikein ole, kun ei omaan tyyliin sovi… mutta nuo röyhelöt…olen itsekin huomannut kiinnittäväni huomiota vaatteisiin jossa on vähän röyhelöä! ❤ ja feikkimeikke en kyllä halua ostaa, niistä kun ei koskaan tiedä mitä aineita niihin on oikein käytetty :(

  • Saija Saija sanoo:

   Jee :D Voi ei, harmi ettet pidä kirpparilakeista… Mutta se on kyllä sellainen asuste, joka jakaa paljon mielipiteitä. Oi röyhelö on kyllä niin kivannäköinen yksityiskohta monissa eri vaatteissa <3 Joo totta, niistä voi helposti saa allergisen reaktion. Toivottavasti ihmiset tajuaisivat, että niissä ei ole samaa ainetta sisällä kuin aidoissa :/

 11. Avatar Annika sanoo:

  Mustakin röyhelöt vaatteissa on ihania! ♡ Mistähän löytäisin samantyyppisen puuteriroosan värisen jumpsuitin kuin kuvassa 1? Linkki ei ainakaan mulla toiminut…:)

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että ollaan niistä samaa mieltä <3 Linkin pitäisi nyt toimia! Mutta se on Moda Operandi-verkkokaupasta, tosin tällä hetkellä loppuunmyyty. Toivottavasti jostain kuitenkin löytyy samanlainen :)

 12. Avatar JennyJanette sanoo:

  Kiva inspiroiva postaus :) Oon muissa samoilla linjoilla mutta leveähihaiset paidat ja kipparilakin vaihtaisin. Olin nimittäin juuri amerikassa ja siellä on todella muodikasta porukkaa, yleensä mikä siellä on nyt in tulee pian tänne. Näin muutamia tyylikkäitä leveä hihaisia paitoja josta inspiroiduin itsekkin ja ostin yhden pitsiunelman kevättä odottelemaan<3 Tietysti kevyellä liikkuvalla kankaalla että onhan tuollaiset tönkkö kankaat aika not :D

  ♥ JennyJanette

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti :) Mahtavaa, että me oltiin melkein kaikista samaa mieltä! Voi pitsinen pusero kuulostaa hyvältä <3 Joo kevyesti liikkuvat leveät hihat ovat kyllä tönkköjä. Mutta ryhdikkäissä paidoissa ne voi toimia, jos eivät ole liian leveät :s Voi Amerikassa on varmasti ihana seurata muotia :)!

 13. Avatar SV sanoo:

  Itse en olen sitä mieltä, että sisustuksessa saa olla paljon tavaraa, mutta sen tavaran pitää olla jollakin tapaa itselle merkityksellistä. En menisi ostamaan sisustustavaraa vain hyllyntäytteen takia, sillä se saattaa näyttää epäaidolta. Mutta jos kyseessä on iso kirjahylly täynnä luettuja kirjoja ja vaikkapa käyttöastioita, saa se omassa ajattelumaailmassani heti uudenlaista arvostusta. En tiedä saitko kiinni ajatuksesta, mutta jos sisustuksessa pitää olla paljon tavaraa, on tavaran oltava sisustajalle jotenkin merkityksellistä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo ymmärsin hyvin, mitä tarkoitat :) Ja tuo on otta, tunnearvoisia tavaroita on hyväkin olla esillä. Eri asia on jos tavaraa vain hamstraa esille. Kiitos sulle omasta näkemyksestäsi :)

 14. Avatar tt sanoo:

  Minkä kokoiset ne sinun kiiltävät kengät on? Omassa jalassa 38-kokoiset näyttävät niin isoilta.. Ovatko hiostavat kun ovat sellaista materiaalia? Tilasin alennuksesta, enkä osaa päättää pidänkö vai en

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on koko 37 :) Voi ei… Mistäköhän se johtuu :o Mun omat ei näytä mitenkään erityisen isolta. Ei hiosta yhtään, sisäosa on kuitenkin niin kuin muissa kengissä :)

 15. Avatar Aada sanoo:

  Kaikista samaa mieltä! <3
  Etenkin kipparilakit viehättävät. Näin TommyxGigi-malliston kipparilakin ja se oli aivan ihana! En kuitenkaan ostanut, kun niitä on aika vaikeaa yhdistää mihinkään. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Jes, kiva kuulla <3 Oi se on kyllä upea! Joo tuo voi olla totta... Täytyy kyllä testata yhdistellä sitä eri asuihin, jos sellainen mulle ylipäätänsä sopii :)

 16. Avatar Oona sanoo:

  Leveähihaiset paidat eli ”flute sleeve” tai ”bell sleeve” on yksi tämän kevään kuumimmista trendeistä yhdessä röyhelöiden kanssa!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva, että ne iskee suhun! Mä pidän röyhelöistä, mutta leveitä hihoja vielä vieroksun :)

Kommentoi