Kylie Cosmetics review

Nyt, kun kerran ollaan päästy vauhtiin näiden toivepostausten kanssa niin eiköhän jatketa samaa rataa. Tuotearvosteluja ei ole tullut hetkeen tehtyä, mutta aion ottaa nämä täällä taas aktiivisemmaksi aiheeksi! Tällä kertaa ajattelin kertoa omia kokemuksia super suosioon nousseista Kylie Jennerin meikeistä. Mä olin pohtinut niiden tilaamista jo hetken. Olin kuullut kyseisistä tuotteista niin paljon hyvää palautetta, että halusin itse testata ja selvittää pitääkö palaute paikkansa ;-) Kokeilin ensimmäisen kerran tehdä tilauksen joskus syksyllä, mutta huonolla menestyksellä… Haluamani tuote loppuunmyytiin. Noh, vähän ennen joulua äitini halusi ilahduttaa mua näillä ja päätettiin tehdä tilaukset yhdessä. Tehtiin siis kaksi tilausta; ensimmäisessä normaalit Lip Kitit ja toisessa Holiday Editionin tuotteet Black Friday-tarjouksen aikaan, jolloin sai vielä kaupan päälle Kylien joulusukan.

kylie cosmetics review

kylie cosmetics meikit

TILAUS, TULLISELVITYS, TOIMITUS:

Itse tilauksen tekeminen oli helpompaa kuin mitä osasin odottaa. Klikkaat vaan haluamasi tuotteet verkkokauppaan, rekisteröidyt, valitset maksutavan ja vahvistat tilauksen. Niin helppoa! Tämän jälkeen sähköpostiin tuli tilausvahvistus ja siitä seuraavan päivän päästä toimistusvahvistus. Toisessa tilauksessa toimituksessa kesti kaksi viikkoa sekä toisessa kolme ja puoli viikkoa. Jälkimmäisessä vaikutti varmasti Black Fridayn aiheuttamat ruuhkat. Ensimmäisen toimituksen kanssa tuli tulliselvitys tehtyä silloin, kun siitä saapui postilaatikkoon tullin kirje, jossa oli ohjeet. Toisen tilauksen kanssa tein selvityksen jo ennen paperikirjettä. Selvityksessä täytyy täyttää sun omat tiedot, tilauksen sisältö ja sen tiedot. Kaikki tilauksen tiedot löytyy tilausvahvistuksesta tai seurantakoodilla Postin sivuilta. Vinkkinä se, että jos tilaat useamman kerran niin kannattaa jatkossa vain kopioida edellinen tulliselvitys ja täyttää siihen vain uuden tilauksen tiedot niin säästät aikaa! Selvityksen teon ja maksujen maksamisen jälkeen meni 1-2 päivää niin paketit saapuivat postilaatikkoon. Toinen tilaus maksoi 73$ ja siihen alv noin 16€ ja toinen tilaus oli arvoltaan 102$ ja sen alv  23,50€.

Sitten itse pakettien sisältöön:

kylie cosmetics lip kit

Normaalista valikoimasta tilasin kaksi Lip Kittiä sävyissä Koko K sekä Candy K. Näistä kahdesta on vaikea päättää suosikkia, tykkään molemmista. Sävyt ovat punertavia, mutta kuitenkin hillittyjä sellaisia. Yhdellä setillä oli hintaa 29 dollaria ja se pitää sisällään nestemäisen huulipunan ja huultenrajauskynän.

candy K

Candy K

kylie koko k

Koko K

kylie holiday edition

Holiday Editionista tilaukseen lähti myös kaksi Lip Kittiä sävyissä Merry sekä Vixen. Nämä ovat hieman räväkämpiä ja soveltuvat mulla paremmin juhlakäyttöön. Merryä voin kuvitella käyttäväni kesällä myös arkena ja Vixeniä vaikka festareilla. Näillä oli myös sama hinta eli yksi Lip Kit oli 29 dollaria.

kylie vixen

Vixen

kylie cosmetics merry

Merry

NESTEMÄISET HUULIPUNAT:

+ Levittyy tasaisesti.
+ Pysyy paikoillaan niin ettei sitä tarvitse päivän aikana lisätä.
+ Eivät jää juodessa kiinni vesilasin reunaan (!!).

– Saattaa välillä kuivettua tummiksi kohdiksi huulille, joten huulet kannattaa rasvata hyvin ennen laittoa. Myös huultenkuorinta auttaa asiaan!

HUULTENRAJAUSKYNÄT:

+ Todella helpot käyttää, levittyy ilman kovaa painamista  Parhaat koskaan kokeilemani rajauskynät!
+ Pysyy paikoillaan yhtä hyvin kuin huulipunat.

– Kynien korkit täytyy painaa todella kovaa kiinni ja jos tämän unohtaa tehdä niin kynä saattaa pyöriä meikkilaukussa ilman korkkia. Nimimerkillä kokemusta on, heh.

kylie cosmetics gloss

Tilaus piti sisällään myös yhden huulikiillon, sävyssä So Cute. Ihastuin tähän nudemaiseen sävyyn välittömästi ja päätin tilata sen. Tykkään erityisesti tämän kauniistta kiillosta. Kiilto ei ole sellainen liian feikki vaan todella luonnollinen. Tämä maksoi 15 dollaria.

kylie jenner

So Cute

HUULIKIILTO:

+ Levittyy tasaisesti eikä jää tönkösti reunoille.
+ Kiillosta ei jää huulikiilloille ominaista tahmaista lopputulosta.

– Kiiltoa tulee välillä aivan liikaa purkista, joten kannattaa muista pyyhkiä ylimääräiset purkin reunaan.
– Ei pysy mulla niin hyvin paikoillaan kuin huulipunat.

IDKUVA

Päätin tilata myös luomiväripaletin, sävyssä Burgundy. Paletista löytyy yhdeksän eri viininpunaiseen taittavaa sävyä. Yllätyin siitä, miten pieni paletti oli! Verkkokaupan kuvissa se nimittäin näyttää paljon isommalta. Tällä oli hintaa 42 dollaria.

kylie cosmetics eyeshadow

LUOMIVÄRIPALETTI:

+ Pigmenttisiä sävyjä, jotka tarttuvat paletista hyvin meikkisiveltimeen.
+ Hinta-laatusuhde on hyvä, vaikka odotinkin paletin olevan isompi.

– Luomiväreissä ei ole mikään maailman paras pysyvyys verrattuna muihin eri merkkien paletteihin. Jos haluaa sävyjen kestävän luomilla niin kannattaa käyttää pohjustusvoidetta.

kylie cosmetics eyehadow swatch

kylie jenner makeup

YLEISMIELIPIDE:

Kaikin puolin laadukkaita tuotteita. Huulipunat, kiillot ja rajauskynät pääset huulimeikkien toplistani sijalle yksi, joten niitä tuun jatkossa ostamaan lisää. Mutta luomiväripaletti ei sytyttänyt niin paljoa, että hankkisin muita versioita.

Mitäs piditte tällaisesta tuotearvostelusta? Entä ootteko te testaillut näitä?


31 Responses to “Kylie Cosmetics review”

 1. Avatar NinniV sanoo:

  Tää ei nyt liity mitenkään tuotearvosteluihin, vaikka noi olikin tosi kattavia ja hyviä, mutta miten sulla on noin ihanan valkoiset hampaat! Ootko käyny ihan hammaslääkärissä valkaisemassa vai? :-)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Ei helvetti mikä tapa esittely huulikiiltoja

 3. Avatar Alissa sanoo:

  Paljonko noi kaikki maksoi yhteensä, alvit sun muut sisältäen, euroissa siis? Toi candy k on ihana

  • Saija Saija sanoo:

   Melkein tasan 200€ tuli maksamaan. Kiva kuulla sun pitävän siitä! Se on kyllä todella kaunis sävy :)

 4. Avatar Noora sanoo:

  Aivan ihanaa, että teit näistä postauksen! Mä oon seurannut paljon hypetystä Kylien tuotteista ja on tehnyt mieli itsekin tilailla niitä, mutta mua on vielä estänyt osakseen niiden hinnat. Oon kyllä alkanut nyt panostamaan vähän laadukkaampiin meikkeihin ja ostinkin nettikirpparin kautta yhden Kylien käyttämättömän nestemäisen huulipunan sävyssä Gorg, siitä oon tykännyt ihan mielettömästi. Mun huulet on vaan aika kuivat ja ajattelin, että kuorin huuleni ensin ja laitan ne muutenkin kuntoon ennen kun alan tuota kunnolla käyttämään.

  Tämän postauksen tuotteista voisin ottaa jokaisen itselleni ja varsinkin tuota luomiväripalettia oon himoinnut. Siinä olisi juuri semmoiset sävyt mitä rakastan, aivan ihana.

  Sun blogia on kyllä niin miellyttävä lukea kun sun kirjotustyyli on niin selkeä ja kuvat on upeita, valoisia ja laadukkaita. Ehdottomasti yksi mun lempiblogeista! Saat kaikista postauksista mielenkiintoisia ja nää kaikki jaksaa lukea ihan viimeiseen pisteeseen asti.

  Mukavaa alkavaa viikkoa sulle! ❤

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että postaus oli mieluinen :) Mä kans aluksi meinasin, että en hanki ollenkaan. Kuulin kuitenkin niin hyvää palautetta näistä, että päätin testata. Ja oon kyllä tykännyt :p Arvokkaaksi nämä tulee, kun täytyy maksaa postikulut ja alv, mutta jos vaan joku kaveri haluaa kans tilata niin kannattaa tehdä yhteistilaus niin saa kulut puoliksi :) Ihastuin tuohon rajauskynän heti, se on ihan huippu. Huulten kuorintaa voin suositella lämpimästi, se poistaa heti rohtuneet kohdat. Voi kuinka ihana nähdä sun olevan tuota mieltä, piristit kyllä niin paljon mun aamua :) Tällainen palaute motivoi hurjasti, kiitos ❤

 5. Avatar hanna sanoo:

  En oo itte testannut näitä tuotteita mutta mua alkoi nyt houkuttaa tuo luomiväripaletti! Jos siitä päätät luopua niin oon ekana listalla, on niin kivoja sävyjä! En noihin huulituotteisiin kovin ole sisälle päässyt, se vihreä ja kurpitsa olisi aikoinaan kiinnostanut mutten tiedä voiko niitä enää saada.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiva tietää :) Nuo sävyt sai mut kans heti ihastumaan tähän palettiin. Muistaakseni, kun viimeksi sivuilla kävin niin näin sen kurpitsan siellä. Kannattaa kurkata, jos niitä olisi vielä jäljellä :-)

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihania värejä, varsinkin tuo alin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidät! Mä kans tykkään siitä, se on kivan neutraali arkeen :)

 7. Avatar Tanja sanoo:

  Miten sait tehtyä tulliselvityksen ennen kirjettä, mistä nappsit saapumistunnuksen? Nimim. Tuotteet tullissa, kirjettä odotellessa.

  • Saija Saija sanoo:

   Kun heiltä saapuu sähköposti, että paketti on lähetetty niin siinä mukana tulee seurantakoodi UPS:n sivuille ja sen avulla onnistuu selvityksen tekeminen. Sama koodi toimii postin normaalissa lähetysseurannassa ja sieltä näkyy kaikki tarvittavat tiedot tulliselvityksen tekemiseen, kuten paketin paino. Kysy vaan, jos tulee vielä jotain kysyttävää :)

 8. Avatar Tanja sanoo:

  Kiitos! Miten en ole tuota aiemmin hoksannut,neljäs tilaus ja aina kiltisti odottanut saapumiskirjettä.

  • Saija Saija sanoo:

   Ei mitään :) Hyvä, että musta oli apua. Se nopeuttaa paketin kulkua todella paljon. Silloin, kun tein sen netissä niin paketti saapui aikaisemmin kuin kirje :D

 9. Avatar Piia sanoo:

  Se on hassua miten erilaisilta nuo huulipunat näyttää eri ihmisillä! :D mulla itsellä on tuo Candy K ja se näyttää huulillani lähes ruskealta!

  • Saija Saija sanoo:

   Oon muuten huomannut saman! Niin hassua, että joissakin on jopa todella iso ero :o Mulla varmaan tumma hiustenväri tuo eri sävyä myös huuliin :)

 10. Avatar Kat sanoo:

  Ihania, varsinkin nuo huulituotteet :) Ei kuitenkaan tulis itellä tilattua postimaksujen + tullin takia :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että pidät :) Joo onhan ne vähän hankalia ja arvokkaita… Mutta esimerkiksi kaverin kanssa voi tilata puoliksi :)

 11. Avatar Kanerva sanoo:

  Kylien huulituotteet on miun ihan lemppareita! Tilaan kylläkin jatkossa pelkän huulilakan eli en huultenrajauskynää, koska kun niitä teroittaa niin ainakin itselläni ei sen jälkeen korkki kestä enää ollenkaan kiinni ja se ”lyijy” siellä sisällä tavallaan irtoaa eli saattaa valua kokonaisena pois ja sitten se pitää työntää takaisin.. Vaikka nuo huultenrajauskynät onkin ihanan pigmenttisiä ja pehmeitä ja helposti levittyviä, niin olivat hiukan pettymys pidemmän päälle :(
  Joten varmaan jatkossa etsin sopivat huultenrajauskynät noihin lakkoihin muilta merkeiltä!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä myös sun pitävän niistä :) Ääh eikä!! Mä en ole vielä joutunut terottamaan, mutta pian se on edessä… Inhottavaa, jos mulle käy kans noin. Miten ne niin irtoaa :o Mä ymmärsin, että tuotteita on paljon paranneltu, mutta ilmeisesti ne kaipaa sitten lisää parannettavaa. Mutta onneksi sävyihin löytyy varmasti myös muilta merkeiltä :)

 12. Avatar Nimetön sanoo:

  Maksoit kaksi sataa huulikiilloista koska ”halusit kokeilla”?

  • Saija Saija sanoo:

   Sain nämä lahjaksi, mutta kyllä. Ei voi tietää, jos ei kokeile :)

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Kaksisataa* :’D Mutta onko sen nyt väliä? Mun ymmärryksen mukaan Saija käy töissä blogin ohella joten kai sitä saa rahansa kukakin käyttää niin kuin parhaakseen näkee, sai lahjaksi tai ei. Musta nää oli ihania ja tää oli just sellanen postaus mitä olin toivonutki! <3

   • Saija Saija sanoo:

    Samaa mieltä :) Mä kumminkin tienaan itse omat rahani ja vaikka tämä oli lahja niin se ei tarkoita, että saisin kaikki lahjaksi. Ihana kuulla, että sä pidit tästä postauksesta. Kiitos hirmuisesti <3 :)

 13. Avatar Essi sanoo:

  Millaset maksuvaihtoehdot siellä oli? Oon niin kauan kuolannu noita lip kitejä että täytyy varmaan vihdoin itsellekin tilata! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mun mielestä vaan yleisimmät luottokortit. Suosittelen, mä itse ainakin yllätyin näistä positiivisesti :)

 14. Avatar Tinpsu sanoo:

  Äää tää oli kiva ja hyödyllinen postaus! Oon hullun kauan arponut noiden lip kitien tilaamista mutta ehkä nyt uskallan itsekin kokeilla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Jes, kiva kuulla :) On ilo olla avuksi! Suosittelen, tuut varmasti tykkäämään näistä <3

 15. Avatar margevai sanoo:

  Hei,
  en tiedä saanko mainostaa tätä samaa tuotetta tällä sivulla. Tilasin tämän huulituotteen Candy K, mutta minulle liian tumma. Laitoin tänään myyntiin huutonettiin alk.5e, ja näkyy olevan kiinnostusta tällä sivulla, löysin tälle sivulle googlettamalla. Laitoin otsikkoon Kylie Kardashian, vaikka ois pitäny laittaa Jenner, mut ei vielä ainakaa ole tullu huutoja. Kiitos, jos toimit välittäjänä :)
  http://www.huuto.net/kohteet/kylie-kardashian-matta-huulipuna-ja-huulikyna-uusi/436815778

Kommentoi