Laukkukokoelmani tilannekatsaus

Ootte heittänyt viime postaukseen paljon kivoja postaustoiveita, kiitos niistä  Nyt olisi yhden vuoro, nimittäin laukkukokoelmani tilannekatsaus. Mulla on jo hetken aikaa ollut käynnissä ”pieni” laukkuprojekti. Aloitin myymällä osaa laukuista pois ja nyt tarkoituksena on hankkia tilalle vain todella haluttuja ja pitkäikäisiä versioita. Toivoen, että jonain päivänä laukkukokoelma olisi niin täydellinen ettei siitä tarvisi ottaa mitään pois eikä se kaipaisi uusia jäseniä. Tämä on todella pitkä projekti, koska lähes kaikki suunnittelemani laukkuhankinnat ovat melko arvokkaita. Oon kuitenkin puolessa vuodessa (osa on hankittu ennen projektin alkua) saanut paljon aikaan ja nyt on aika katsoa, miltä laukkuni kokoelma näyttää tällä hetkellä. Lisäksi ajattelin hieman kertoa laukkujen plussia sekä miinuksia!

saint-laurent-laukku

Saint Laurent Shopper

Laukku, joka on vilahtanut blogissa älyttömän monta kertaa. Mutta tiedättekö, mistä se kertoo? Siitä, että se on ollut yksi kautta aikojen parhain laukkuhankinta. Näin puolen vuoden käytön jälkeen vastaan ei ole vielä(kään) tullut asua, johon tämä laukku ei sopisi.

+ Tilava! Sisälle mahtuu helposti kamera, meikkipussi, huivi, lompakko jne.
+ Pehmeät kantohihnat. Iso plussa silloin, kun laukussa on painavia tavaroita.

– Jos YSL-logokoristeen haluaa pitää koko ajan esillä niin se on mahdotonta. Nimittäin koristeen ”suojakotelo” tippuu sen päälle välittömästi laukun heiluessa käytössä.
– Laukku ei ole turvallisin vaihtoehto. Siinä on vain pieni magneettinen nappikiinnitys, joten lompakkoa ja puhelinta joutuu pitämään laukun mukana tulevassa pussukassa.

LV Milla

Louis Vuitton Milla

Yksi pienimmistä ja tyttömäisistä laukuistani. Tätä on tullut pidettyä pääasiassa ”parempana laukkuna”. Eli otan sen mukaan aina, kun lähden joihinkin juhliin tai vaikka laivalle. Tänne mahtuu kätevästi korttikotelo, puhelin ja huulirasva.

+ Simppelistä ulkonäöstä huolimatta omalla tavallansa juhlallisen näköinen.
+ Laukun pinnalta irtoaa hyvin lika.

– Mukana oleva pieni hihna on vähän epäkäytännöllinen. Yhdistän itse usein tähän LV:n hihan Evasta.
– Kultainen laatta naarmuuntuu todella herkästi.

louis vuitton eva

Louis Vuitton Eva

Tämä oli ensimmäinen LV:n laukku, josta aloin haaveilemaan. Evan malli on mun mieleen – se on samaan aikaan pieni, mutta ei mikään perus neliö. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan!

+ Monogram-kuosi toimii tässä hillitysti.

– Tässä sama juttu, pieni ketju yksinään on hieman hankala käytössä.
– Tämän kokoisessa laukussa saisi olla edes yksi isompi sisätasku.

guccin laukku

Gucci Dionysus

Laukku, joka jakaa todella paljon mielipiteitä. Enkä ihmettele yhtään! Olin itsekin aluksi tätä vastaan, kunnes pikkuhiljaa lämpenin. Tämä on kokoelmani ainoa laukku hopeisella yksityiskohdilla. Tarkoituksena ei ole edes hankkia muita, koska tämä ajaa asian niin arkikäytön kuin juhlien osalta.

+ Laukun lukko on todella hyvä! Sitä täytyy painaa, että se aukeaa ja tämä ominaisuus tekee siitä turvallisemman.

– Ketjuhihna on melko painava eli laukussa ei ole fiksua kantaa mitään maailman raskaimpia tavaroita :D

michael kors

Michel Kors Jet Set

Sanon tätä mun kesälaukuksi! Jotenkin miellän tummansinisen ja sailor-henkisyyden kesään. Täydellinen yhdisteltynä esimerkiksi valkoiseen mekkoon ja konjakinruskeisiin sandaaleihin! Vaikka oon melkein kaikista MK:n laukuista luopunut ja tällekin on jo monta ostajaehdokasta ilmoittautunut niin en silti tiedä, maltanko luopua tästä :D

+ Jämäkkä, jonka vuoksi pysyy muodossaan myös tyhjänä.

– Raitakuosi ei sovellu kaikkiin asuihin, joten tämä vaatii kaveriksi yksinkertaisen lookin.

Louis vuitton backpack

Louis Vuitton Palm Springs Backpack Mini

Jos joku olisi mulle vuosia sitten sanonut, että tuun vielä jonain päivänä ostamaan crossbody-tyyppisen repun niin olisin varmaan nauranut. Mutta, kun näin tämän repun niin se oli menoa! Joku tässä vaan iski niin kovaa  Aluksi hieman pelkäsin, että tätä olisi hankala yhdistellä… PYH. Tämä on ollut mulla enemmän käytössä mikään aikaisemmista mustista pienistä laukuista.

+ Pieneksi laukuksi todella tilava.
+ Suuresta maailman laajuisesta suosiosta huolimatta vielä melko harvinainen laukku.
+ Monipuolinen käyttö; voit käyttää joko crossbodyna tai ihan normaalina reppuna.

– Kiireessä laukkua ei saa kovin helposti auki vaan vetoketju täytyy avata kahdella kädellä ja ajan kanssa, haha.

IDKUVA

Chloé Drew

Tämä Drew on laukustani tyttömäisin ja värikkäin. Moni teistää tietää mun rakastavan vaaleanpunaista, joten värivalinta ei tuottanut vaikeuksia. Pohdin kauan kahden koon välillä ja nyt voin todeta mun valinneen oikein.

+ Pysyy samassa muodossa niin tyhjänä kuin täynnä.
+ Ilman ketjuhihnaa laukku ei olisi läheskään näin kiva! Ketju tuo siihen omanlaistaan näyttävyyttä.

– Kultaiseen laattaan jää kaikki sormenjäljet, jotka saa koko laatan näyttämään likaiselta.
– Kylmällä säällä ketju kylmenee ja voitte vaan kuvitella, miltä tällaisesta vilukissasta tuntuu, kun hihna osuu paljaalle iholle. Esimerkiksi kaulaan, hyrr.

lv mini pochette

Louis Vuitton Mini Pochette

Tätä laukkua en oikeasti käytä laukkuna. Paremminkin lompakkona! Tällä hetkellä mulla on sielä muutama lahjakortti, käteistä ja verkkopankin avainkortti. Eli niissä tilanteissa, kun korttikotelo jää pieneksi niin turvaudun tähän. Toki tätäkin voi käyttää laukkuna vaikka Evan hihnan kanssa, mutta mun käyttötarkoitukseen tämä on näin parempi.

+ Yksinkertainen minilaukku, jossa ei ole mitään ylimääräistä.

– Koko voi olla myös huono puoli, koska tänne ei mahdu esimerkiksi mun puhelin.
– Ainakin mun käytössä kultaukset ovat kuluneet nopeasti…

by malene birger laukku blogi

By Malene Birger Grineeh Tote

Tästä laukusta haaveilin pitkään ennen sen saamista. Tiesin sen olevan juuri mun tyylinen ja juuri sellainen, jolle olisi käyttöä. Mutta laukun koon valinta tuotti ostopäätöksen pitkittämistä. Onneksi kuitenkin lopulta äitini päätyi oikeaan valintaan ostaessaan sen mulle joululahjaksi. Mun mielestä mustavalkoinen kuosi on äärettömän kaunis ja koko laukun viimeistelee pieni kultainen yksityiskohta alaossa.

+ Kiinnityssysteemi on tarpeeksi napakka, joten se tuo turvaa vaikkei siinä olekaan vetoketjua.
+ Materiaali ei kastu edes sateella eli tätä voi käyttää huoletta säällä kuin säällä.
+ Laukun sisävuori on kaunis. Kiva, että myös sen ulkonäköön on panostettu.

– Laukun pohjan reunat kuluvat todella nopeasti. Pohjassa saisi olla ”napit”, jotka estäisivät reunojen osumisen maahan. Tietysti tältä välttyy, jos laukkua ei laske maahan :)
– Laukku menee kasaan, jos se on aivan tyhjä.

louis vuitton never full

Louis Vuitton Neverfull

+ Shopper-malliset laukut ovat selvästi mun juttu, koska kiinnitän niihin aina ensimmäisenä huomiota. Tämä LV:n Neverfull on sellainen, josta olin haaveillut jo teini-iästä saakka. Sitten, kun vihdoin tätä varten oli säästöt kasassa niin pohdin, että onko tämä jo niin massa ja nähty laukku. Mutta tulin siihen tulokseen, että jos se mua miellyttää niin miksi en hankkisi.

+ Piristää tylsääkin asua! Mä tykkään eritysesti käyttää tätä valkoisen takin kaverina. Tuntuu kuin ne kaksi olisi tehty toisiaan varten.
+ Materiaali on laadukasta. Pidin tätä koko Rodoksen reissun ajan rantalaukkuna. Kyllä, luit oikein. Tämä makasi päivät pitkät hiekan keskellä, suorassa auringonpaisteessa eikä sille käynyt kuinkaan.

– Laukun hihnat ovat todella ohuet, joten ne saattavat kulua sekä löystyä laukun ollessa todella painava.
– Hihnat ovat myös kovat eli jos laukkua kantaa kädessä niin ne tuntuu epämukavilta.

Tältä mun kokoelma näyttää tällä hetkellä. Muutama näistä päätyy ehkä vielä uuteen kotiin ja tilalle täytyisi löytää ainakin musta pikkulaukku sekä viikonloppulaukku. Mutta miltäs mun kokoelma vaikuttaa tähän asti? Löytyykö erityisiä suosikkeja?


91 Comments
 • Avatar
  Anne
  Posted at 17:07h, 20 tammikuu Vastaa

  Miksi näitä pitää olla näin paljon? Vievät hirvittävästi varmaan tilaa ja mieti nyt miten paljon ne on maksaneet, siis pelkät laukut jotka on tarkoitettu tavaroiden kuljettamiseen :o mua todella hävettäisi jos tuhlaisin rahojani samalla tavalla, mitä sä noilla kaikilla teet?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:41h, 20 tammikuu Vastaa

   Kylläpäs oli kiva ensin toteuttaa monen lukijan toiveesta tätä postausta ensin monta tuntia ja sitten nähdä täällä ensimmäisenä sun negatiiviset kommentit. En vaan voi käsittää… Mutta oon otettu siitä, miten paljon näit näihin vaivaa :) Mutta ei, nämä eivät kyllä vie yhtään tilaa. Mulla on vaatekaapissa kaksi pientä hyllyä ja laukkujen lisäksi niissä on muutakin. Kuten tekstiin kirjoitin niin yksi on käytössä lompakkona, yksi on enemmän juhlakäyttöön ja yksi taas kesälle. Joten ei siihen kovin montaa jää arkeen. Mutta tosiaan vaihtelen laukkua lähes päivittäin, joten kaikille on käyttöä. Miksi pitäisi hävetä? Toiset ihmiset käyttävät suuria summia ulkona juhlimiseen, päihteisiin, harrastuksiin, autoihin yms. Ja jos joskus tulee tilanne, että alkaa ahdistamaan laukut niin aina ne voi myydä. Mutta silloin, kun on itse rahat tienannut ja säästänyt näihin niin sitä tietää oikeasti näiden myös olevan sellaisia oikeasti haluttuja juttuja. Meillä on täällä yksi elämä ja siitä kuuluu nauttia. Toinen toisella tapaa ja toinen toisella :)

 • Avatar
  Mia
  Posted at 17:12h, 20 tammikuu Vastaa

  Kiva saada viimein tällainen postaus. Omat suosikkini ovat ehdottomasti saint laurentin shopperi ja tuo vaaleanpunainen pieni laukku :) Vaaleanpunainen laukku on itselläkin tähtäimessä, vähän pienemmässä hintaluokassa tosin. Ihan uteliaisuuttani kysyn että onko sulle koskaan tullut ostokatumusta kun oot noin kalliita laukkuja hankkinut ja vielä noin monta? (ehkä turhankin useita) Itse omistan yhden kalliimman laukun ja heti sen ostamisen jälkeen teki mieli mennä palauttamaan kun alkoi ahdistaa että jos laukulle käy jotain tai että rahat voisi käyttää paremminkin jne.

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:09h, 20 tammikuu Vastaa

   Ihan mielenkiinnosta kysyn, miksi kommentoit eri nimillä tähän :o Mutta hei huippua, että löysit omat suosikkisi. Vaaleanpunainen on aivan ihana väri laukkuun – hillitty ja helppo yhdistää. Ei ole :) Mä oon niin tietoinen siitä, mistä laukusta pidän ja mistä en. Oon suunnitellut kokoelmaa kauan, joten sen myötä on ollut helpompi kartoittaa pois hutiostokset. Jokaiseen laukkuun, kun on itse tienannut ja säästänyt rahat niin sitä on tiedostanut mihin ne menee eikä kertaakaan ole ahdistanut. Ja jos joskus alkaa ahdistamaan niin sitten ne voi myydä pois :)

   • Avatar
    justme
    Posted at 20:29h, 20 tammikuu Vastaa

    Otti tää pahasti silmään et pakko kommentoida. Hei älä välitä tosta, joillakin on nii tylsä elämä et keskittyvät vaa muiden kritisointiin :) mut ota kuitenki huomioon et nimimerkkejä on helppo ”lainata” tai jos käyttää julkist konetta. Ikävä juttu koskaan ei voi olla täysin varma millasii tyyppei nimimerkkien takaa löytyy. Mut postauksesta tykkään, oot hyvin panostanu tekstiin ja jatka samaan malliin.

    • Saija
     Saija
     Posted at 20:48h, 20 tammikuu Vastaa

     Kiitos paljon :) En välitäkään, yleensä kommentit kertovat ennemmän kommentin lähettäjästä kuin kommentin saajasta. Joo totta tuokin, mutta näen kommentoijista muutakin kuin vaan nimimerkin tai sähköpostin. Tällä kertaa kävi niin, että tiedän noiden kommenttien tulleen samasta osoitteesta samoihin aikoihin. Joten ihmettelen vaan, miksi täytyy kirjoittaa monta negatiivista kommenttia eri nimellä. Mutta ei aina voi ymmärtää. Ihana kuulla, että panostamisen huomasi :)

 • Avatar
  Julia P
  Posted at 18:14h, 20 tammikuu Vastaa

  On kyllä paljon shoppereita! :D kiva kun laitoit näistä hyviä ja huonoja puolia, olen niistä samaa mieltä koska itselläni on myös moni näistä ja vielä samoissa kuoseissa :) erityisesti tuon mini pocheten kullauksen kuluminen on ihmetyttänyt itseänikin.. Tosi hyviä hankintoja, ja pistää kyllä silmään että kokoelmasta puuttuu juurikin joku Givenchyn Antigonan taikka Pradan Saffiano toten kokoinen laukku! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:01h, 20 tammikuu Vastaa

   Haha joo ne on mun lemppareita :D Käytän niitä päivittäin! Aina välillä tulee kannettua kannettavaa mukana, joten nämä on siihen oivallisia :) Kiva kuulla, että pidit toteutustavasta. Laukuista aina kysellään niin paljon, joten päätin nyt koota yhteen mielipiteitä. Mini Pochette ihmetyttää kyllä niin paljon. Siinä on kuitenkin samat kultaukset kuin muissakin LV:n laukuissa. Hei oot oikeassa, niin puuttuu :p Givenchy olisi täydellinen, mutta missään ei tunnu olevan mustaa kultaisilla yksityiskohdilla :/

 • Avatar
  Ester
  Posted at 18:17h, 20 tammikuu Vastaa

  Todella hyvännäköisiä suurin osa noista laukuista, mutta ihmettelen vaan mitä yksi ihminen tekee noin monella laukulla? :D enkä tarkoita tätä siis ilkeästi/ pahalla. Itse en omista yhtäkään laukkua (kahta iltapukulaukkua lukuunottamatta), enkä koe sellaista edes tarpeelliseksi.. kuinka usein sulla tulee kutakin käytettyä ja kuinka usein vaihtelet laukkuja?

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:21h, 20 tammikuu Vastaa

   Kiva kuulla sun pitävän :) Nämä on kyllä kaikki todella kivoja! Mä käytän näitä kaikkia yllättävänkin paljon, vaihtelen laukkua päivittäin. Riippuen mitä päivän aikana teen, mutta kaikki on joka tapauksessa tasaiseen tahtiin käytössä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:52h, 20 tammikuu Vastaa

  Hei! Kiitos postauksesta, oli mielenkiintoista lukea näistä :) Mua on pitkään kiinnostanut toi Malene Birgerin laukku. Ootko käyttänyt sitä paljon ja miten säilytät sitä? Sopiiko se vähintään viikottaiseen käyttöön, jos mukana kulkee läppärin lisäksi muut ”perusjutut” eli avaimet, kännykkä, lompakko..?
  Kumpaa suosittelet ennemmin, tuota Birgeriä vai YSL? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:03h, 20 tammikuu Vastaa

   Oi mukava kuulla, että tämä oli mielenkiintoinen :) Oon käyttänyt sitä todella paljon! Se on kyllä kiva piristys moneen eri asuun. Kyllä sopii, mutta tästä mun koosta tulee tietokoneen reuna pahasti yli eli tuohon tarkoitukseen suosittelen mielummin Saint Laurentin omaa. Se on myös pehmeämpi kantaa täynnä :)

   • Avatar
    Anonyymi
    Posted at 19:24h, 20 tammikuu Vastaa

    Kiitos pikaisesta vastauksesta! :) Pitääpä tutustua tuohon YSL:n laukkuun paremmin! Mukavaa alkuvuotta sulle <3

    • Saija
     Saija
     Posted at 19:28h, 20 tammikuu Vastaa

     Ei mitään :) Suosittelen! Uskon sun pitävän siitä. Kiitos ja samoin myös sulle <3 xx

 • Avatar
  M
  Posted at 18:52h, 20 tammikuu Vastaa

  Mä en tykkää LV:n kuoseista yhtään, eikä mun silmää miellytä toi Guccin laukkukaan :d

  Mun ehdoton lemppari sun laukuista on toi Chloé Drew!

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:04h, 20 tammikuu Vastaa

   Voih :/ Harmi kuulla… Mutta ne on molemmat vähän sellaisia, että niistä joko tykkää tai ei. Onpas ilo kuulla, että löysit oman suosikkisi. Drew taitaa olla myös mun suosikki näistä kaikista tällä hetkellä <3

 • Avatar
  cheese
  Posted at 19:05h, 20 tammikuu Vastaa

  Olisi ollut kiva että olisit ottanut laukuista yhteiskuvan. Onkohan kaikki laukut enää edes sinulla?

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:16h, 20 tammikuu Vastaa

   Häh? :D Suunnittelin ottavani, mutta ei nämä mahdu järkevästi samaan kuvaan :/ Todella ikävää, että ajattelet noin. Mutta kyllähän nämä laukut näkyvät täällä blogissa tiuhaan tahtiin? Asukuvia selaamalla huomaa. Miksi joku edes yrittäisi huijata tällaista? :o

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 19:52h, 20 tammikuu Vastaa

  Kiva postaus! Oon vasta nyt itsekin innostunut laukuista, niin oli mielenkiintoista lukea tätä. On ihanaa, kun on enemmän kuin yksi laukku mistä valita. Toisilla se vaan on isompi osa asua kuin toisilla, ymmärrän täysin siis sen, miksi haluaa omistaa useamman laukun. Meillä on aika erilainen laukkumaku, mut sun kokoelma on kyllä ihan just sun näkönen! :) Joku ihme tuossa Guccissa kuitenkin viehättää, vaikka vielä joku aika sitten olisin vieroksunut ja kammoksunut aivan varmasti :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:08h, 20 tammikuu Vastaa

   Kiitos paljon Reetta :) Niin piristävää kuulla, että tykkäsit lukea tätä. Ja se on kiva, että oot kans innostunut laukuista <3 Oot oikeassa, toiselle laukut on tärkeässä roolissa ja toiselle ei. Tiedän ihmisiä, jotka saattaa panostaa isoja summia koruihin. Mä taas tykkään panostaa laukkuihin - se on niin makuasia. Oi vähän kiva, että sä alat kans lämmetä sille! Tuo on kyllä siitä erikoinen laukku, että moni aluksi vihaa sitä ja taas myöhemmin lämpeä sille kunnolla. Mä oon ollut siihen kaikin puolin tosi tyytyväinen :)!

 • Avatar
  Adeliina
  Posted at 20:12h, 20 tammikuu Vastaa

  Jes, tätä on toivottu! Aluksi ihmetytti shoppereiden määrä, mutta kun tarkemmin pohtii, ne ovatkin sun asuissa eniten näkyviä laukkuja! Jos jotain käyttää paljon, on hyvä olla muutama vaihtoehto, sama juttuhan on esimerkiksi takkien kanssa :D kateelliset ihmiset arvostelevat, jokainen saa käyttää rahansa mihin haluaa ilman muiden sen enempää kommentointia!

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:24h, 20 tammikuu Vastaa

   Jee, kiva kuulla :) Tätä oli kyllä mielenkiintoista toteuttaa! Niinpä, oot oikeassa. Shoppereita tulee käytettyä päivittäin. Mä kuljetan sen verran paljon kameraa ja kannettavaa mukana, että isot laukut on must juttuja. Joskus mulla on ollut reissussa kaksi sellaista mukana, toinen vaihtovaatteille ja toinen päivittäiselle tavaroille :D Mä oon kans sitä mieltä, että jokainen käyttää rahansa niin kuin haluaa :)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 20:17h, 20 tammikuu Vastaa

  Kiva kun toteutit tämän! Ihailen tosi paljon kyllä sitä miten sulla riittää itsehillintää säästää rahaa näihin, osaisinpa itsekin! Todella outoa miten jotkut tulee tänne tuomitsemaan rahankäyttöä, eihän se heiltä pois ole mihin sun rahasi menevät. Sellasta piti kuitenkin kysyä ihan vaan mielenkiinnosta, että kun seuraan blogiasi bloglovin’in kautta, ja poatauksen yhteydessä näkyy kuva, niin samaa kuvaa ei löydy postauksesta? Hauskaa viikonloppua sulle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:33h, 20 tammikuu Vastaa

   Huippua, että pidit :) Mä en itsekään aluksi ”osannut”, mutta pikkuhiljaa opettelin ja nyt se on paljon helpompaa. Pyrin muutenkin joka kuukausi säästämään rahaa, mutta voisin kirjoitella tästä oman postauksen. Sanos muuta, mun mielestä on hassua miten mun raha-asiat vaikuttaa niin monen elämään. Mun mielestä niiden ajatteluun käytetyn energian voi käyttää johonkin muuhun :) Apua, siellä taitaa nyt näkyä alkuperäiset kuvat, jotka meinasin laittaa tähän postaukseen. Tarkoitus oli nimittäin aluksi esitellä nämä sillä tyylillä, että isot laukut, pienet laukut ja niin edelleen, mutta päädyinkin esittelemään kaikki yksitellen. Kiitti ja sulle samoin! :)

 • Avatar
  Minea
  Posted at 22:18h, 20 tammikuu Vastaa

  Omaan makuun ei Louis Vuittonit ja Guccit oikein iske mutta Saint Laurent ja MK on tosi kivoja! :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:12h, 21 tammikuu Vastaa

   Onpas ihana kuulla, että vaikka nuo ei iske niin löysit silti omat suosikkisi :’)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 22:47h, 20 tammikuu Vastaa

  Kiva postaus!:)
  Lempparini on tuo musta shopper ja Louis Vuittonin reppu!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:23h, 21 tammikuu Vastaa

   Kiitoksia Ella :> Niin ilahduttavaa kuulla, että tästä postauksesta on pidetty! Ja super kiva nähdä, että löysit kaksikin eri laukkua, jotka ovat sun mieleen. Tuo reppu on kyllä sulattanut munkin sydämen… <3

 • Avatar
  Eve
  Posted at 00:03h, 21 tammikuu Vastaa

  Upea laukkukokoelma! Mulla ois seuraavaksi ostoslistalla shopperi… onkos tuo By malene birgerin laukku nyt se pienempi vai isompi koko? Mietin vain kun käsittääkseni ”Grinolas” on isompi ja oon ollut käsityksessä et sulla ois ”Grineeh”. Grineeh on ollut monta kertaa Boozt.comin ostoskorissani, mutta olen jäänyt jahkailemaan onko se sellainen laukku, joka miellyttää silmää vuosia. Edellä kommenteissa olet sanonut, että läppärillesi hieman liian pieni, kuinka iso läppäri sulla mahtaa olla? Itsellä pitäis luennoille matkatessa mahtua 13 tuuman läppäri mukaan.

  YSL:n shopperia oon myös kauan kuolannut, enkä voinut uskoa silmiäni kun sen aikoinaan esittelit blogissa. Meillä vaan menee maku ihan yks yhteen :D Vielä toistaiseksi elelen opiskelijabudjetilla ja hirvittää laittaa yli viittäsataa yhteen laukkuun…. ehkä joku päivä ;)

  Mulla on Vuittonin pochette cles ja olen vähän alkanut katumaan sitä etten ostanutkaan mini pochettea, mahtuis enemmän tavaraa…

  Älä välitä muiden arvosteluista, musta laukut on just se mihin saa panostaa! Tekee hetkessä asukokonaisuudesta arvokkaamman, tuo itsevarman olon ja se sopii sulle aina vaikka lihoisit tai laihtuisit :D Unohtamatta tarpeellisuutta!

  Olen lukenut sun blogia nyt pari vuotta ihan päivittäin ja sun blogi on säilyny mun suosikkina kuvien laadun ja postaustiheyden takia. Keep up the good work!! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:44h, 21 tammikuu Vastaa

   Kiitos paljon Eve :) Hei joo tuo on Grineeh! Nyt meni nimet väärin päin, hyvä että kysyit. Kyseessä on siis pienempi malli ja sitä voin suositella. Itse mittailin, että se isompi malli olisi mulle aivan liian iso arkikäyttöön. Mulla on kans 13 tuuman läppäri, mutta käytän siinä päällä aina paksua suojapussia niin se tekee siitä isomman. Ja muuten läppäri mahtuu sinne hyvin, mutta jos mukaan haluaa ottaa muutakin kuin vain sen niin mulla se tulee sieltä aina yli… Mutta jos kantaa vähemmän tavaraa mukana niin silloin se voi mahtua sinne helpommin. Voi meillä on kyllä niin samanlainen maku <3 Aina saa haaveilla ja on se hyvä olla tiedossa juttuja, joihin aikoo tulevaisuudessa panostaa niin se motivoi aina enemmän sitten säästämään :) Voi ei... Kannattaa kokeilla, jos joku haluaisi vaihtaa sun kanssa? Laita vaihtoilmoitus FB:n kirppiksille ja ilmoita, mitä haluaisit vaihdossa. Joku saattaa tarvita juuri tuota sun omaa.

   Mä oon samaa mieltä :) Jokainen panostaa nihin juttuihin kuin haluaa ja mulla ne on laukut. Toisilla ne saattaa olla aivan eri asiat, mutta jokainen tekee niin kuin itse parhaaksi näkee. Mun mielestä laukut ovat kauniita ja viimeistelee jokaisen asun. Niinpä, ne kulkee elämässä mukana vuosienkin päästä :D

   Voi kiitos sulle vielä tästä kommentista, ihana kuulla sun lukeneen tätä jo niin pitkään <3

 • Avatar
  Ss
  Posted at 00:36h, 21 tammikuu Vastaa

  Miten ihania laukkuja, tykkään jokaisesta! Oon myös vasta viime aikoina tykästynyt merkkilaukkuihin, niissä tuntuu olevan vähän niin että kun kerran ostaa ja huomaa sen laadun markettilaukkuihin verrattuna niin pakko ostaa jatkossakin. :D Laukut kyllä viimeistelee asun ja sitä huomaa itsekin kiinnittävänsä niihin katukuvassa huomiota, ja se on hauskaa kun oppii ”tunnistamaan” tiettyjä malleja. :) Pojilla autot tytöillä laukut haha!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:29h, 21 tammikuu Vastaa

   Oi <3 Niin kiva kuulla, että sä pidät jokaisesta :) Joo juuri noin mullakin meni! Kun niihin kerran tykästyy ja yhden ostaa niin se on menoa, haha. Erot laadussa on huomattavat ja ne näkyy hyvin jokapäiväisessä käytössä. Hei mä teen tuota samaa :D Aina bongailen kadulla laukkuja, kyllä ne vaan oppii tunnistamaan. Niinpä, kummallekin jotain :D

 • Avatar
  tuula
  Posted at 01:42h, 21 tammikuu Vastaa

  Sattumalta luin tämän, yleensä en muotiblogeja lue. Mielestäni hyvin käsittelit eri laukkujen hyviä ja huonoja puolia – voi olla hyödyksi muille. Etenkin jos ostaa tuollaisen paremmanpuoleisen laukun, osaa sitten kiinnittää tuollaisiin asioihin huomiota. Eihän noita niin kovin monta ole, kun ovat vielä eri kokoisia. Näin vanhemmiten tietää, että jos oikein paljon sijoittaa laukkuun, se voi olla hyväkin sijoitus. Laatulaukun voi ehkä myydä myöhemmin. Lopulta se tuleekin siis halvemmaksi kuin halvempi laukku, joka kestää vähemmän ja joutuu roskikseen.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:33h, 21 tammikuu Vastaa

   Tosi kiva, että päädyit nyt lukemaan tämän :) Ja kiitos paljon kommentistasi! Mä ajattelin kans samalla tavalla. Uskon näistä plussista ja miinuksista olevan hyötyä monelle, jotka pohtivat juuri näiden ostoa. Munkin mielestä tässä tiivistyy hyvin eri kokoiset laukut, eri tarkoituksiin. Yksikään ei ole täysin samanlainen. Eri asia olisi, jos multa löytyisi kuusi mustaa samankokoista laukkua. Siinä ei olisi järkeä. Niin voi, näiden arvo säilyy yllättävän hyvin. Ja joidenkin jopa nousee vuosien myötä. Niin tulee, oon sen verran monta huonoa laukkua joutunut heittämään pois, etten halua enää tuhlata niihin. Näistä kaikki on kestänyt mun käytössä hyvin :)

 • Avatar
  Tatti
  Posted at 05:22h, 21 tammikuu Vastaa

  Hyvin määrätieroisesti olet laajentanut kokoelmaasi ja monelle selkeästi oma käyttötatkoituksensa ja tilanteensa☺️ ja hei, kommenttina vielä näihin ”mihin tarviit noin monta laukkua” – tokaisuihin, että itse lukeudun näihin laukkukeräiliöihin jotka kartuttavat kokoelmaansa erilaisilla yksilöillä ihan sen keräilyn ilonkin takia: moni varmasti pärjäisi vallan mainiosti yhdellä laukulla, mutta itse saan siitä suuresti iloa, että saan vaihdella laukkua päivittäin asun tai fiiliksen mukaan.

  Jotkut valitsevat jonkun muun asian johon haluavat kuluttaa rahaa ja aikaansa. Toisille omat laukut ovat arvokas kokoelma, jota myös vaalitaan eritapaan kun monet voisivat kuvitella. Mieltymysjuttu, ei sen kummempaa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:03h, 21 tammikuu Vastaa

   Kiitos sulle :) Joo suunnittelin kauan kokoelmaani ja pohdin, että millaiset laukut tarvin. Näistä jokainen on sellainen, jota tulee käytettyä. Niinpä, sä sen sanoit! Mun mielestä laukut ovat iso osa asuja ja sen vuoksi onkin kiva, että löytyy vaihtoehtoja joita voi sitten vaihdella. Ja mä kuljetan välillä enemmän tavaraa mukana ja välillä taas en paljon mitään, joten näihin tilanteisiin on hyvä olla omat laukut. Se on kyllä totta, osa käyttää rahansa harrastuksiin tai vaikka juhlimiseen ja osa taas haluaa panostaa laukkuihin. Se on vähän, että mistä itse tykkää :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 08:46h, 21 tammikuu Vastaa

  Ihana postaus! Kiitos kun toteutit(: oli ihana nähä tää sun postaus ja laukut mitä sulla on(: oon niin odottanu tätä! Ja voisin ottaa kyl kaikki sun laukut! Tossa on niin monta sellasta mitä oon halunnu jo kauan! Tää on kyllä mun lemppari postaus (;

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:26h, 21 tammikuu Vastaa

   Kiitti Emilia :) Mahtavaa, että tämä postaus on ollut näin mieluinen. Tätä oli myös ilo toteuttaa! Aion tehdä sitten viedä päivitetyn kokoelman esittelyn, kun joskus tulevaisuudessa saan kokoelman valmiiksi. Meillä on sitten samanlainen laukkumaku :p

 • Avatar
  Marjut
  Posted at 09:17h, 21 tammikuu Vastaa

  Moi! Onko sulla pysynyt hyvässä kunnossa toi ysl shopperi? Olen mietiskellyt sen ostoa, mutta nahka vissiin aika pehmoista, että mahtaako kestää käytössä? :O

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:22h, 21 tammikuu Vastaa

   Joo on pysynyt tosi hyvässä kunnossa, vaikka oon melko huolettomasti sitä kuljettanut vaikkam issä :D Nahka on ihanan pehmeää, mutta onneksi myös kestävää. Mä oon kuljettanut siinä välillä kameraa (joka painaa mun objektiivin myötä älyttömästi), kannettavaa, meikkejä ja muita perusjuttuja niin hyvin kesti senkin. Eli iso suositus sille :p

 • Avatar
  Noora
  Posted at 10:40h, 21 tammikuu Vastaa

  Mä rakastan tälläsiä ihania laukkukokoelmia! Eniten pidän noista LV:n laukuista, ne on vain niin kauniita. YSL on mun mielestä myös todella nätti, haluaisin itsekin shopperin. Malene Birgerinkin laukku on mielettömän ihana ton kuosin takia!

  Vähiten muhun ehkä iskee Gucci ja MK. Näistä molemmat sopii todella hyvin just sulle, mutta ei oo ehkä ihan mun laukkuja

  Pistää ärsyttämään noi ainaiset kommentit toisen raha-asioista. Jokainen keräilee erilaisia ja eri hintasia asioita. Raha-asiat on jokaisen henkilökohtainen asia eikä kellään oo mun mielestä lupaa lähteä moittimaan toista siitä mitä laukkuja hän ostaa ja kuinka monta. Mun mielestä on täysin normaalia panostaa laatuun ja ostaa niin monta laukkua kun omiin tarkoituksiin tarvii.
  Omaankin blogiin tulee välillä anonyymeiltä sellastakin settiä, että mietin, että miksi? Mikä tarve on pahoittaa toisen mieli tahallaan? Mun mielestä sun ei edes tarvi julkaista kommentteja, joista sulle tulee paha mieli ja varsinkin nyt kun tämänkin postauksen olit tehnyt pyynnöstä. Niin ärsyttävää, että jotkut

  • Avatar
   Noora
   Posted at 10:43h, 21 tammikuu Vastaa

   Hups, painoin lähetä nappia liian aikaisin. Halusin sen vielä sanoa, että ärsyttävää kuinka jotkut ei osaa pitää huolta vaan omista tekemisistään vaan on pakko puuttua toisen asioihin. Mutta iso plussa siitä, että vastauksesi ovat aina asiallisia myös näille ei niin mukaville kommentoijille! ❤

   • Saija
    Saija
    Posted at 19:50h, 21 tammikuu Vastaa

    Joo aina löytyy niitä, jotka tykkää keskittyä enemmän muiden elämään kuin omaansa :/ Mutta ei anneta niiden häiritä. Joo mä haluan itse vastata asiallisesti, kun yleensä provosoituminen vain pahentaa tilannetta. Kiitos sulle kommentistasi :) ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:41h, 21 tammikuu Vastaa

   Voi vitsit miten kiva nähdä sun pitävän näin monesta :) Meillä on kyllä saman tyyppinen maku! Shopperille lähtee iso suositus, niin tilava ja käytännöllinen laukku. Gucci jakaa kyllä paljon mielipiteitä, mutta se on sellainen että siitä joko tykkää tai ei. Oon niin samaa mieltä sun kans :) Mun raha-asiat tuntuvat nousevan kerta toisensa jälkeen esille, vaikka oon monesti sanonut itse tienaavani ja säästäväni rahat. Ei siinä pitäisi olla mitään ihmeellistä :o Jokainen varmasti käyttää rahaa johonkin. Joo paljon on olemassa ihmisiä, jotka haluavat tahallaan pahoittaa mielen. Mutta annetaan niiden jäädä omaan arvoonsa. Osan kommenteista voisi kyllä jatkossa jättää julkaisematta niin säilyisi positiivinen ilmapiiri koko blogissa :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 10:54h, 21 tammikuu Vastaa

  Outoja jotkut kommentit. Kateellisia luultavasti. Ihana kokoelma sulla ja ymmärrän täysin kokoelman merkityksen. Itse olen kanssa laukkuhullu. Jo pelkästään niiden katseleminen ja tunnusteleminen on ihanaa. Ihana ostaa erilaisia laukkuja eri tarkoituksiin. Mikä on seuraavana haaveena?

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:26h, 21 tammikuu Vastaa

   Voi ihana kuulla sun kans olevan laukkuhullu :p On niitä vaan niin kiva kerätä ja käyttää! Ne kruunaavat asun kuin asun. Seuraava hankinta on joko Saint Laurentin musta clutch tai Givenchyn musta Antigona kultaisilla yksityiskohdilla. Tätä jälkimmäistä vaan ei tunnu löytyvän mistään :/

 • Avatar
  Ninni / Visions
  Posted at 11:32h, 21 tammikuu Vastaa

  En ole itse mikään laukku ihminen, mutta toi ensimmäinen shopperi oli ihana! :-) Täytyy vaan tulla päivittelemään, että mikä hitto porukkaa vaivaa, jos sä käytät rahaa johonkin asiaan? Ihan varmasti kaikilla on jokin juttu, mihin säästelee aina rahaa ja jos sä ostelet laukkuja ni ei sen pitäis olla keltään muulta pois :-D Ja jos jotain ahdistaa se, niin voisi pitää sen omana tietonaan eikä tulla levittelemään negatiivista ilmapiiriä ympäriinsä! Tää oli varmasti tosi hyödyllinen postaus monell e joka haaveilee samoista laukuista :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:36h, 21 tammikuu Vastaa

   Ilo kuulla, että ensimmäinen laukku on sun mieleen :) Tuo shopperi on kyllä älyttömän monikäyttöinen – menee tilanteeseen kuin tilanteeseen. Samaa oon ihmetellyt. Tuntuu, että mun rahankäyttö on aina niin iso ongelma. Mä kumminkin itse tienaan omat rahani tekemällä kahta työtä, joten ei sen pitäisi olla keneltäkään pois :/ Toivottavasti tästä on ollut monelle hyötyä, pyrin tekemään mahdollisimman kattavat esittelyt :)

 • Avatar
  Salla
  Posted at 11:46h, 21 tammikuu Vastaa

  Kaunis kokoelma, vaikka kaikki eivät miellytäkään omaa silmää. Saint Laurentin shopperin voisin kyllä ottaa milloin vain, niin upea laukku!

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:27h, 21 tammikuu Vastaa

   Kiitos Salla =) Kiva nähdä sun ajattelevan noin, vaikka kaikki eivät sua miellytä. Saint Laurentin Shopper on kyllä ihan huippu! Niin monikäyttöinen laukku… <3

 • Avatar
  Venla
  Posted at 13:05h, 21 tammikuu Vastaa

  Kunnioitettava kokoelma, omat suosikit Vuittonin Palm Springs Minireppu ja Malene Birgerin laukku. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:27h, 21 tammikuu Vastaa

   Kuinka kivasti sanottu, kiitos! Nuo kaksi laukkua on kyllä niin monikäyttöisiä :)

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 13:50h, 21 tammikuu Vastaa

  Aivan ihana laukkukokoelma! Olen itsekin vasta lähiaikoina innostunut laukuista ja sulta löytyy juuri sellaisia mitä näkisin myös itselläni. Chloe ja tuo Gucci miellyttävän niin silmääni.:) ihanaa viikonloppua sinulle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:23h, 21 tammikuu Vastaa

   Wau kiitos :> Niin siistiä kuulla, että teistä on moni muu myös innostunut laukuista. Kiva, että meidän laukkumaut menee näin yhteen! Kiitos sulle piristyksestä ja ihanaa viikonloppua sullekin :) xx

 • Avatar
  Emma
  Posted at 14:07h, 21 tammikuu Vastaa

  Siis toi Guccin Dionysus on vaan käsittämättömän upea! ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:30h, 21 tammikuu Vastaa

   Eikö olekin :) Niin upea! Tuossa laukussa toimii kaikki hyvin yhdessä ♥

 • Avatar
  Maaju
  Posted at 14:48h, 21 tammikuu Vastaa

  Mä en ymmärrä keneltä se on pois jos joku haluaa käyttää säästämänsä rahat laukkuihin, jokainen käyttää rahansa haaveilemiinsa asioihin. Minä käytän säästämäni rahat matkailuun, enkä voisi kuvitella ostavani kalliita laukkuja kun olen niin huolimaton ja ne ei kestäisi :D
  Sulla on niin hyvän mielen blogi,hyvää sisältöä ja saa aina hyvälle tuulelle <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:04h, 21 tammikuu Vastaa

   Sanos muuta… Mun mielestä sen ei pitäisi vaikuttaa kenenkään elämään :o Kuten sanoit niin sä käytät rahasi matkustamiseen ja se on hieno juttu :) Jokainen käyttää rahaa eri juttuihin ja mun mielestä niitä muiden valintoja tulisi kunnioittaa. Aw kiitos tuhannesti, niin ihana kuulla sun olevan tuota mieltä :) <3

 • Avatar
  S
  Posted at 15:27h, 21 tammikuu Vastaa

  YSL näistä lemppari :) tässä on hyvin moniin eri tilaisuukseen laukkuja esim juhliin kouluun shoppailuun ja rannalle!:) kun monet kommentoi sitä miten on rahaa jne jne eivät ehkä ajattele sitä että oot oikeesti näihin säästänyt ja käyttänyt vaikka lahajaksi saamisia rahojakin näin? Ja et käy ulkomailla usein tai juhlimassa joka viikko baarissa! Itse viimeksi päätin että en mee ulkomaille viime vuonna vaan ostin sit laukun sen sijasta :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:27h, 21 tammikuu Vastaa

   Se näyttäisi olevan monen suosikki :) Enkä ihmettele, tykkään itsekin siitä todella paljon. Niin on! Mä käytän näitä kaikkia ja oon kyllä sellainen, että jos joku jäisi käyttämättä niin varmasti myisin sen eteenpäin. Joo useat lahjaksi saadut rahat on tullut laitettua säästöön ja sitä kautta ne on myös mahdollistanut näiden ostamisen. Niinpä, elämä on valintoja täynnä. Jokainen tekee niin kuin itse parhaimmaksi näkee. Kiitti sulle tästä kommentista :) xx

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 17:22h, 21 tammikuu Vastaa

  Niin täydellinen kokoelma!! Voisin ottaa MELKEIN kaikki itelleni myös, paitsi tosta Guccin laukusta en edelleenkään pidä, sen vaihtaisin Guccin soho dicso bagiin, tai YSL camera bagiin, sitten ton mini pocheten vaihtaisin vanhemman malliseen pochetteen joka on vähän isompi ja millan jättäisin pois :D
  Ja sen lisäksi haluisin Givenchyn mustan antigonaan, ja sitten öö Mulberryn lily isona tai pienenä ja ja ja… ööö… :D
  Koska oon maailman surkein säästämään eikä edes ole mitään mistä säästää, aattelin yrittää kuitenkin aloittaa kaiken pienesti, eli kesällä itselle synttärilahjaksi Key Pouchin :) Ehkä siitä syttyy vihdoin kipinä saada itseään säästeliäämmäksi ja sitten jossain kohtaa saisi ostettua ensimmäisen laukun!:D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:28h, 22 tammikuu Vastaa

   JEE <3 Niin siistiä kuulla, että voisit ottaa melkein kaikki itsellesi :) Meillä on kyllä niin samanlainen maku laukkujen suhteen! Voi kuulostaa hyvältä. Mä kans haaveilen Givenchyn Antigonasta mustana ja kultaisilla yksityiskohdilla, mutta sitä ei löydy mistään... BUU. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, juuri noin se on hyvä aloittaa. Mä kans aloitin ostamalla sen ja sitten aloin säästämään kalenteriin ja sen jälkeen vasta laukkuun. Eli pikkuhiljaa opettelin säästämään. Mä voisin pian kirjoitella omat säästövinkkini, joten kannattaa olla kuulolla :p

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:21h, 21 tammikuu Vastaa

  Jee, mielenkiintoisin postaus pitkiin aikoihin, piti lukee useempaan kertaan ihan ajatuksella! Ja kiva idea kun oot merkinnyt ylös plussia ja miinuksia, on varmasti hyötyä jos joku lukija on ajatellut näistä jonkun laukun hankkia. Oon itsekin ihan laukkuhullu, mutta opiskelijabudjetin takia ei pahemmin tule uusia kalliimpia laukkuja hankittua. Tällä hetkellä tulee priorosoitua esimerkiksi lomareissu rankan opiskeluvuoden jälkeen tärkeämmäksi kuin uusi laukku, vaikka pysyvämpi sijoitushan laukku olisi. Mutta, erityisesti tuo YSL:n laukku miellyttää todella paljon silmää, sellainen on kyllä pakko hankkia sitten kun pääsee ”oikeisiin” töihin! :D

  Ihana kun jaksat toteuttaa tällaisia postauksia, vaikka varmaan arvasitkin, että joku mielensäpahoittaja varmasti tulee kommentoimaan typeriä… Jatka samaan malliin! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:43h, 22 tammikuu Vastaa

   Oi miten mukava saada tällainen kommentti :) Kiva kuulla postauksen olevan mielenkiintoinen! Joo mä ajattelin, että plussista sekä miinuksista voisi olla hyötyä monelle näitä laukkuja harkitseville. Toivon, että niiden kautta osaa sitten valita paremmin omiin käyttötarkoituksiin sopivat mallit. Mutta tuo lomareissu kuulostaa hyvältä! Ja on varmasti ihana motivaation nostattaja opiskeluun :) Kyllähän sitä ehtii aina laukkuja ostaa myöhemmminkin. Joo kyllä nämä negatiiviset kommentit olivat osaksi jo tiedossa, melkein aina niitä tulee. Ei anneta niiden häiritä. Kiitos sulle kovasti :) <3

 • Avatar
  Maymas
  Posted at 19:46h, 21 tammikuu Vastaa

  Hieno kokoelma! Itse en hirveästi pikkulaukuista välitä muuten mutta toi Chloe on aivan ihana!! Laukkuhulluna on kiva lukea tämän kaltaisia postauksia ;)
  Se on niin hassua kuinka ihmiset jaksavat kommentoida toisten rahankäyttöä. Ihan niinkuin itse sanoit: toiset käyttävät rahansa huumeisiin, toiset matkoihin samalla kun toiset juovat aivonsa pelloille. Minulla on ystävä joka laittaa rahansa meikkeihin, monta sataa kerralla jopa. Ja miten se vaikuttaa mun elämääni? Ei mitenkään. Se mihin rahansa käyttää on jokaisen oma asia eikä sitä tarvitse selitellä kenellekään.
  Ostin jokunen viikko sitten LV laukun ja heti sain kuulla kommentteja siitä kuinka tyhmä olen ja miten minun pitäisi ”ajatella” tulevaisuutta tai miltä muista tuntuu. Kateellisia ovat vain…

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:48h, 22 tammikuu Vastaa

   Kiitos paljon :> Jee! Super kiva nähdä toinen laukkuhullu <3 Niinpä... Mä en käsitä, mikä siinä on niin outoa. Tuntuu, että joka kerta kun täällä esittelee jotain niin kommenttiboksi täyttyy samanlaisista kommenteista. Elämä on valintoja täynnä, jokainen saa itse päättää mihin rahansa laittaa. Eikä :s Harmi, että oot kans joutunut samanlaisten kommenttien "uhriksi". Mutta eipä näistä kannata välittää, jätetään omaan arvoonsa :)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 20:57h, 21 tammikuu Vastaa

  Kiva postaus ja kokoelma! :) Itse suosin eniten Michael Korsin laukkuja ja muistan miten aikanaan sain niihin innostusta täältä. Oletko todennut käytössä että Korsin laukuissa on jotain vikaa vai kyllästyitkö vaan? :)
  Kiitos kivasta blogistasi ja kun jaksat aina vastata kommentteihin <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:44h, 21 tammikuu Vastaa

   Kiitti paljon Anniina :) Michael Korsin laukut ovat kyllä kivoja! Oi miten ihana kuulla sun saaneen täältä innostusta nihiin. Mä osaksi kyllästyin ja yhden laukun laatuun petyin. Kultaukset kuluivat siitä nopeammin kuin mistään mun laukusta :/ En tiedä olinko saanut jonkun maanantaikappaleen vai mitä ihmettä. Mutta tuosta raidallisesta Jet Setistä tykkään älyttömästi, siitä en luovu :) Kiitos sulle vielä piristävästä kommentista ja mahtavaa, että arvostat kommentteihin vastailua. Mielelläni vastailen näihin <3

 • Avatar
  Maija Viola
  Posted at 10:15h, 22 tammikuu Vastaa

  Mun silmää ei puolestaan miellytä nuo shopperit. Viikonloppulaukuiksi ne voisi olla käteviä kyllä, mutta aina mun silmään ne näyttää vähän ”halvemmilta”. Kaikesta huolimatta tuo eka ysl:n shopperi on ihan kiva perus laukku. Eniten mun silmää miellyttää toi chloén drew! Aivan ihana! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:39h, 22 tammikuu Vastaa

   Harmi kuulla, että sä oot tuota mieltä :s Mun mielestä ne on kauniita ja äärettömän käteviä! Mutta se on niin makuasia. Chloén Drew on kyllä niin kaunis laukku, siitä ei voi olla tykkäämättä <3

 • Avatar
  Nena Sofia
  Posted at 12:27h, 22 tammikuu Vastaa

  Apua miten ihana kokoelma! ♥ Kyllä näistä huolisi jokaisen, upeita valintoja olet tehnyt :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:33h, 22 tammikuu Vastaa

   Wow, kiitos sulle ♥ Tulee itsellekin niin hyvä mieli, kun näkee jonkun pitävän tästä kokoelmasta :)

 • Avatar
  Nora
  Posted at 15:33h, 22 tammikuu Vastaa

  Tuleeko tossa Evassa toi pitkä hihna mukana kun ostaa laukun, vai pitääkö se ostaa erikseen? Tää oli kyl todella kiva postaus! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:33h, 22 tammikuu Vastaa

   Ei tule :) Mä ostin Evan käytettynä ja siinä tuli hihna mukana, mutta liikkeestä ostaessa täytyy ostaa molemmat erikseen. Kiitos sulle Nora, ihana kuulla tällainen palaute :) xx

   • Avatar
    pilvi
    Posted at 21:39h, 22 tammikuu Vastaa

    täytyy kyllä nyt kommentoida, että kyllä evan mukana pitkä hihna tulee vaikka uutena ostaisikin. myös louis vuittonin omilta sivuilta näkee, että hihna tulee mukana:)

    • Saija
     Saija
     Posted at 05:58h, 23 tammikuu Vastaa

     Voi mä muistan sitten väärin! Hyvä, että korjasit :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 19:18h, 22 tammikuu Vastaa

  Vuosi sitten jouluna kirjoitit saaneesi tuon Malene Birgerin yllätyslahjana äidiltäsi, mutta nyt kerrotkin hankkineesi sen itse? Totuus ei sinällään kiinnosta, mutta annat itsestäsi aika teennäisen vaikutelman valehtelemalla.

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:30h, 22 tammikuu Vastaa

   Kyllä oon saanut sen äidiltäni joululahjaksi :) Oot oikeassa, sana hankinta oli ehkä hieman väärä tuohon kohtaan. Siitä nimittäin saa väärän käsityksen. Lahja sopii paremmin, mutta selvensin sen tuohon tekstiin niin ei jää epäselvyyksiä, tarkoitus ei nimittäin ollut valehdella. Kiitos sulle korjauksesta :)

 • Avatar
  Anni
  Posted at 12:51h, 23 tammikuu Vastaa

  Kaikki laukkusi ovat ihania ja postaus mielestäni hyvä. Lempparini on ehkä tuo vaaleanpunainen tai sitten mielipiteitä jakava Gucci Dionysus. Itselläni ei kuitenkaan ole mielenkiintoa eikä rahaa ostaa merkkilaukkuja – kohdistan rahani muualle, kuten jo totesit, ihmiset käyttävät rahansa siihen, minkä kokevat itselleen tärkeimmäksi, minulle se on tanssi :). Mitä siis suosittelisit, jos haluaisi kerätä itselleen samaan tapaan kokoelman, mutta sijoittaa siihen vähemmän rahaa? Eli mistä kannattaisi laukkuja ostaa? Perus H&M:stä ostetut laukut tuntuvat kestävän aivan liian vähän aikaa ja esimerkiksi läppäriäni ei tunnu kestävän mikään laukku, vaikka läppäri sinne helposti mahtuisikin, vaan hihnat katkeavat viimeistään puolen vuoden käytön jälkeen (enkä käytä samaa laukkua joka päivä, vaan välillä reppua jne.).

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:47h, 23 tammikuu Vastaa

   Voi kiitos Anni :) Mahtavaa, että Gucci miellyttää sua! Se on mun mielestä kans niin kaunis laukku. Niin käyttävät ja se on mun mielestä hienoa, että jokainen tekee siltä mikä tuntuu parhaimmalta. Mä suosittelen katsomaan ainakin Mangon, Zaran ja Zalandon valikoiman. Mangossa ei pakosti ole isoa valikoimaa, mutta aina välillä sieltä saattaa tehdä hyviä ja laadukkaita löytöjä. Joo tiedän tunteen, se on inhottavaa… Rahat menee periaatteessa aivan hukkaan, kun laukku hajoaa liian nopeasti :s

 • Avatar
  Sara-Emilia
  Posted at 17:03h, 23 tammikuu Vastaa

  Hei vähänkö kiva postaus! Jään ehdottomasti seuraileen sun blogia :-) Oma lemppari oli toi eka YSL, hirmu kaunis!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:24h, 23 tammikuu Vastaa

   Voi vitsit, miten kiva kuulla :) Tervetuloa mukaan seurailemaan! Se on kyllä niin kaunis ja varmaan myös mun käytetyin laukku <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 08:59h, 24 tammikuu Vastaa

  Osa näistä laukuista on sellaisia, että voisin ottaa ne heti itselleni ♡ Osaatko yhtään arvioida, kuinka paljon näihin on mennyt rahaa yhteensä? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:49h, 24 tammikuu Vastaa

   Ilo nähdä, että löysit mieluisia laukkuja ♥ En osaa yhtään sanoa enkä uskalla laskea, haha :D

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 19:38h, 19 helmikuu Vastaa

  Kiinnostava postaus ja musta oli hyödyllisintä kuulla myös nuo laukkujen miinukset omasta mielestäsi :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:55h, 19 helmikuu Vastaa

   Kiitos paljon :) Ihana kuulla, että pidit. Mä ajattelin, että plussien sekä miinuksiin listaaminen olisi hyvä tapa auttaa muita näiden laukkujen ostoa suunnittelevia :-)

 • Avatar
  Noona
  Posted at 13:54h, 21 tammikuu Vastaa

  Ihan sika kiva postaus! Tosi kiva kuulla kaikista laukuista plussat ja miinukset :) mun silmää miellyttää noista eniten ysl, chloé ja by malene birger <3 oon miettinyt jo pitkään, että vois itekin ruveta panostamaan laukkuihin, sillä tällä hetkellä mulla määrä korvaa enemmänkin laatua xD itelle varmaan ekana shopperimallinen ois paras, koska yleensä raahaan melkein koko omaisuutta mukana :D

  Pakko vielä ihmetellä joittenkin kommentteja :D mitä se kuuluu muille miten sä käytät omia rahojas? Mulla on vielä enemmän laukkuja kun sulla, et hei come on! :D ja sä selkeesti panostat sun asuihin ja kaikkien niiden kanssa ei vaan käy se yks tai kaks laukkua! Jotenki vaan pöyristyttävää, miten suoraan voi kritisoida muiden valintoja nimimerkin takaa. Sun blogi on yks mun lemppareista, vaikka aika harvoin sitä tulee luettua, mut sitten kun luen, luen kaikki lukemattomat postaukset kerralla :D jatka samaan malliin, oot ihan huippu! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:25h, 23 tammikuu Vastaa

   Niin piristävää kuulla, että sä pidit tästä postauksesta :) Ja mahtavaa, että löysit omaa silmääsi miellyttävät <3 Suosittelen lämpimästi panostamista. Vaikka saattaa aluksi tuntua hassulta laittaa isompi summa kuin normaalisti laukkuun niin kyllä se sitten palkitsee. Klassinen laukku maksaa itsensä hyvin pian käytössä takaisin :) Shopper-malli oli myös mun ensimmäinen hankinta ja oon kyllä todennut sen yhdeksi parhaimmaksi laukkumalliksi. Sinne mahtuu paljon ja on helppo kantaa.

   Oon sun kanssa aivan samaa mieltä :) Ymmärrän ettei kaikki ole valmiita panostamaan laukkuihin näin paljoa, mutta ei sen pitäisi silti haitata ketään. Jokainen käyttää rahansa niin kuin parhaaksi näkee. Voi kiitos kovasti, ihana kuulla sun pitävän mun blogista :) Tämä kommentti piristi kyllä niin paljon mun päivää <3

 • Avatar
  Noona
  Posted at 13:56h, 21 tammikuu Vastaa

  Ai tää oliki jo vuoden vanha postaus :D päädyin tänne ton uusimman laukkupostauksen kautta :) onks sun kokoelma päivittynyt tästä paljonkin? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:31h, 23 tammikuu Vastaa

   Joo on, mutta ei se mitään :) Täytyisi tehdä päivitetty versio pian! On päivittynyt jonkin verran eli oon myynyt LV:n Neverfullin ja MK:n Jet Setin, kun ne jäi aivan liian vähäiselle käytölle Saint Laurentin shopperin takia. Lisää kokoelmaan on tullut pari Guccin laukkua sekä uusin LV:n Pochette Metis :)

 • Miltä näyttää laukkukokoelmani tällä hetkellä? - Saijis
  Posted at 10:33h, 18 maaliskuu Vastaa

  […] Holaa! Kuten otsikosta jo saatoitte arvata niin nyt olisi vuorossa monien toivoma päivityspostaus liittyen mun laukkukokoelmaan ♥ Aloitin reilu 1,5 vuotta sitten pienen projektin, jossa aloin ensin myymään silloisia laukkuja yksitellen ja pikkuhiljaa hankkimaan tilalle ajattomia, kestäviä ja sellaisia, joista oikeasti pidän mahdollisesti vielä vuosienkin kuluttua. Tämä on vähän sellainen ikuisuusprojekti, että tuskin oon koskaan täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta nyt ollaan hyvin lähellä ;-) Tein vuosi takaperin ensimmäisen tilannekatsauksen ja silloin oltiin hieman eri tilanteessa kuin nyt. Tällä hetkellä kokoelma on 90 % valmis eli muutama puuttuu vielä, mutta kaikki aikanaan. Ajattelin myös listata laukkujen plussia sekä miinuksia, jotka toivottavasti auttavat teitä kyseisistä laukuista kiinnostuneita ja niiden ostoa suunnitelevia henkilöitä. Pyrin listaamaan eri asioita kuin viimeksi, ettei tulisi toistoa eli kannattaa kurkata myös edellinen osa, joka löytyy TÄÄLTÄ. […]

Post A Comment