SAIJIS x BLOG SALE

IDKUVA

Huomenta ja ihanaa maanantaita kaikille  Tämä viikko startataan täällä blogissa lupaamallani blogikirppiksellä. Wippii, oon niin innoissani! Toivottavasti myös te, nimittäin myytävää on tällä kertaa melko paljon. Tästä saan syyttää KonMarin järjestyskirjaa, joka inspiroi mut taas järjestelemään (eli karsimaan) vaatekaapin sisältöä. Kirppikseltä löytyy paljon takkeja, kengät, huiveja, aurinkolasit jne.

Jos säännöt eivät ole tutut niin tässä ne kertauksena. Eli jokaisella tuotteella on lähtöhinta, jota korotetaan. Jos hinta on esimerkiksi 6€ niin tällöin ensimmäinen huutaja huutaa vähintään 7€. Maksimihuutoja ei ole. Muista liittää jokaiseen huutoosi mukaan sähköpostiosoite. Nimittäin huutojen päätyttyä otan yhteyttä sitä kautta. Hinnat eivät sisällä postikuluja. Mutta jos huudat monta tuotetta niin laitan ne tulemaan samassa paketissa ja näin maksat vain yhdet postikulut. Myös nouto Seinäjoelta onnistuu. Tarkemmat ohjeet löytyvät vielä kirppiksen reunasta. Jos tulee kysyttävää niin muhun voi ottaa yhteyttä joko blogin tai kirppiksen kommenttiboksissa.

Kohteet sulkeutuu tasan viikon päästä maanantaina 23.01.2017 klo 22:00.

Blogikirppikselle pääset suoraan TÄSTÄ.

Kivoja shoppailuhetkiä kaikille  xx.


8 Responses to “SAIJIS x BLOG SALE”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Moikka:) laittelin kysymystä pitkästä harmaasta takista et onks siinä millanen kiinnitussysteemi?

  • Saija Saija sanoo:

   Hei :) Joo kävin itse asiassa vastailemassa sinne! Siinä ei ole mitään kiinnitystä :)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Moi! Ootko miettinyt, kuinka eettisesti kestävä tapa elää tollasten vaatemäärien haaliminen ja sitten eteenpäin myyminen on, kun näyttäis olevan myynnissä valtava määrä ihan lähiaikoina hankittuja vaatteita? Tai muistan että oot sanonut, että yrität nykyään sijoittaa laadukkaisiin ja pitkäikäsiin juttuihin, mutta samaa kertakäyttö-meininkiä tuo näyttäisi olevan? Tämä mietityttää aika usein kun blogimaailmassa pyörin.

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä oon miettinyt. Sen vuoksi oonkin alkanut sijoittaa laadukkaisiin vaatteisiin ja vähentänyt pikkuhiljaa shoppailuja :) Tuolla blogikirppiksellä on myynnissä yksi viime aikoina hankittu juttu – ruskea takki. Siitäkin luovun vaan sen takia, että tajusin omistamani aivan liikaa talveen sopivia takkeja ja haluan karsia määrää. Karsiminen ei onnistu, jos ei reippaalla kädellä laita tavaraa eteenpäin ja sitähän mä nyt teen. Oon vähentänyt shoppailuja huomattavasti, jos vertaa vuoden tai kahden päähän. Tietysti parannettavaa vielä on, mutta ymmärsit varmasti pointin :)

 3. Avatar Susanna sanoo:

  Moi! Laittelin sulle kysymystä niihin Adidaksen tennareihin :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei :) Voi en ole yhtään huomannut! Ei lue, mutta voin mitata sen kun pääsen kotiin. Vastailen sit kirppiksen puolelle :’)

 4. Avatar eevi sanoo:

  hei hassu kyssäri mut mistä noi kuvakollaasin oikean yläreunan farkut on? näyttää niin ihanilta heh :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on Vilan, toki jo muutaman vuoden vanhat :/ Mutta niitä myytiin myös viime kesänä! Ja ne on aivan ihanat :D <3

Kommentoi