IN & OUT // PART 24

Eräs lukija ehtikin jo kysyä, että koska tulee IN & OUT-postauksen uusi osa. Ja tässä se on! Oli muuten kiva nähdä, että mun tavoitteet ja suunnitelmat blogin suhteen ovat teidänkin mieleen. En malta odottaa, että pääsen toteuttelemaan ne kaikki. Kiitos siis kaikille kommentoijille  Mutta en höpöttele tästä enempää vaan mennään suoraan aiheeseen eli:

IN & OUT-postaus

karvatakki

Pörröiset tekoturkistakit

Mun mielestä nämä ovat älyttömän suloisia! En taida tällaista koskaan itselleni hankkia, kun sille ei olisi niin paljon käyttöä… Mutta silti ihailen näitä aina muiden kuvissa  Erityisesti tuo vaaleanpunainen (tuliko yllätyksenä, heh) on mun mieleen. Se sopisi hyvin joihinkin juhliin mekon kaveriksi. Kuva 1 & 2

jefree star makeup

Jeffree Star-meikit

Nämä ovat tällä hetkellä todella suuri hitti ja myös mun silmään nämä vaikuttavat mielenkiintoisilta. Oon huomannut, että aina kun joku myy Facebook-kirppiksellä kyseisen merkin meikkejä niin ne on myyty alle minuutissa. En ole paljoa palautetta näistä kuullut, mutta varmaan jotain voisin testailla heti, kun tulee tarvetta uusille meikeille. Kuva 1 & 2.

IDKUVA

Tupsulippikset

Nämä lippikset alkavat pikkuhiljaa yleistymään katukuvassa ja oon trendin yleistymisestä innoissani. Tällainen lippis iskee juuri mustan tupsun kanssa. Ja toisi kivaa vaihtelua turvallisille tupsupipoille. Ainut huonopuoli on, että näitä ei myydä vielä monessa paikkaa… Toki tällaisen tekisi helposti myös itse! Kuva 1 & 2.

IN & OUT-postaus

siniset farkut

Merkit vaatteissa

Ensimmäisen kerran, kun törmäsin merkkejä täynnä olevaan paitaan niin yllätyin. En olisi koskaan uskonut, että nämä tulisivat muotiin. Mulle tulii tällaisista merkeistä mieleen lapsuus, jolloin äiti saattoi paikata rikkinäisen vaatteen tällaisella. Joskus näitä jopa silitettiin vaatteisiin kiinni. Mutta nyt ei iske yhtään. Kuva 1 & 2.

jouluvalot

Joulukoristeiden pitäminen liian pitkälle

Vaikka kuinka rakastan joulua ja joulunaikaa niin aikansa kutakin. Tiedän monia ihmisiä, jotka saattaa pitää joulutonttuja pitkälle jopa kevääseen tai no ainakin helmikuuhun. Jouluvalot nyt menevät vielä, kun on pimeää… Mutta kuusi koristeltuna vielä tässä vaiheessa uutta vuotta saisi mut ainakin kyllästymään koko jouluun. Kuva 1 & 2.

bomber takki

Pitkät bomberit

Tykkään älyttömästi bomber-takeista, mutta tämä pidempi malli niistä ei iske muhun. Ehkä syynä on myös se, että oon melko lyhyt eli mulle tällainen ei edes sopisi. Mun mielestä bomberit ovat liian ”pussimaisia” takkeja pitkään malliin.  Nämä lyhyenä ja muut takit pidempinä. Kuva 1 & 2.

Miltäs näyttää? Ollaanko tällä kertaa samaa vai eri mieltä näistä kohdista?


24 Comments
 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:13h, 15 tammikuun Vastaa

  Ehottomasti samaa mieltä kahdesta ekasta! :) Yllättikö myös, että mäkin ihastuin tohon vaaleanpunaiseen karvatakkiin :D Jos siis näät jossain jonkun ihanan, vinkkaa toki mullekin ;) Mahtaako noita meikkejä saada tilattua mistään?

  Me otettiin just kans kuusi pois vihdoin ja yllättäen olin ihan valmis luopumaan jo siitä :) Olihan se meillä tosin heti joulukuun alusta asti, mutta silti yllätyin kuinka helposti siitä luopuminen tällä kertaa kävi. Talvivaloista pidän edelleen kyllä kiinni!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:01h, 15 tammikuun Vastaa

   Oi yllätyin!! Mutta hei tosi kiva, että suhun iskee myös se :) Mä voin vinkkailla, jos takki tulee vastaan! Ja meikkejä saa kuulemma ainakin suomalaisesta oletkaunis.fi verkkokaupasta. Joulukuuset on kyllä aivan ihania joulufiiliksen nostattajia, mutta jotenkin sitä haluaa sen aina joulun jälkeen pois. Heti, kun ei ole enää mitään mitä odottaa. Mutta muutama valosarja sai meillekin vielä jäädä, ne tuo tunnelmaa pimeyden keskelle <3

   • Avatar
    Maria
    Posted at 11:57h, 16 tammikuun Vastaa

    Jeffree Starin meikkejä saa myös Beautybay.com -sivustolta!

    • Saija
     Saija
     Posted at 13:10h, 16 tammikuun Vastaa

     Kiva tietää, kiitos paljon vinkistä :)!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:08h, 15 tammikuun Vastaa

  Moikka! Ajattelin vain sellasta kysäistä et voisinko tehä sellasen postauksen missä esittelisit tai edes kuvin näyttäisit et mitö kaikkia laukkuja kuuluu tällä hetkellä sun laukkukokoelmaan? Ois niin ihana nähdä kaikki sun laukut

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:11h, 15 tammikuun Vastaa

   Heippa :) Joo voin tehdä! Itse asiassa tätä on lähiaikoina toivottu paljon, joten voisin tehdä jo tulevalla viikolla sellaisen tilannekatsauksen ja kertoa hieman laukkujen hyviä sekä huonoja puolia. On ollut kiva nähdä, että mun laukkuprojekti ja kokoelma kiinnostaa myös teitä. Mutta kannattaa olla lähiaikoina kuulolla niin toteutan sen :p

 • Avatar
  Jessika
  Posted at 22:20h, 15 tammikuun Vastaa

  Samaistun täysillä noihin out juttuihin, tosin mun mielestä ymös noi tupsulippikset on ihan järkyttäviä :-D Sitten noista meikeistä en oo kuullukaan, tosin en muutenkaan oikeen ikinä jaksa innostua mistään meikeistä. Omistan perus meikkejä arki- ja juhlameikkejä ja ne riittää mulle, haha omituinen tyttö :D
  Mutta noi karvatakit miellyttävät myös omaa silmää, tosin omani haluaisin pidemmän mallisena ja enemmän turkismaisena (en tosin missään nimessä aitoa!!). Muutenkin iskee pööröiset neuleet ja neuletakit.

  Nää on parhaita nää in&out postaukset!

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:05h, 15 tammikuun Vastaa

   Kiitos Jessika :> Kiva kuulla, että samaistut out-osion juttuihin. Haha eikä :D Mun mielestä lippikset taas kivannäköisiä, vaikka aluksi olin vähän epäileväinen niiden suhteen. Mut hei jokainen on erilainen. Toinen innostuu meikeistä ja toinen ei :) Nuo pörröiset karvatakit on niin ihania ja pehmeän näköiisä <3 Sellainen pidempi malli toimii varmasti myös hyvin! Mahtavaa, että sä pidät näistä postauksista. Näitä on aina niin mielenkiintoista myös toteuttaa :)

 • Avatar
  Inka P
  Posted at 22:27h, 15 tammikuun Vastaa

  Oiii noi pörrötakit <3 Mäkin haaveilen sellasesta, mut vielä ei oo tullu sitä täydellistä kohtuuhinnalla vastaan :-( Tupsulippikset iskee myös, kotiutin omani just Ebaysta, mut oon nähny sellasia myös ihan perus H&M:ssä ja musta tuntuu, että kohta niitä on ihan kaikkien kauppojen hyllyllä :-D

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:59h, 15 tammikuun Vastaa

   Eikö olekin ihania <3 Tuollaiseen voisi vaikka käpertyä nukkumaan :D Oi vähän kiva, että oot löytänyt jo omasi! Mä kans vähän luulen, että näistä tulee kohta entistä suurempi hitti. Heti varmaan, kun näitä alkaa ilmestymään enemmän kauppoihin. Täytyykin käydä katsomassa H&M:n omaa. Kiitti sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 22:35h, 15 tammikuun Vastaa

  Mä RAKASTAN pörrötakkeja! <3 Valitettavasti en oo vaan vielä löytänyt täysin istuvaa mallia, joten etsintä jatkuu :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:53h, 15 tammikuun Vastaa

   Ne on kyllä aivan ihania <3 Voi ei, harmi kuulla :/ Mutta toivottavasti löydät vielä istuvan mallin! Pidän peukut pystyssä :)

 • Avatar
  Joona
  Posted at 00:47h, 16 tammikuun Vastaa

  Itse tilasin just tuon Jeffree Starin ice cold highlighterin ja odotan innolla kun sitä on nii paljon hehkutettu ja se on näyttäny kaikkien kasvoilla niin mageelta. :P Toivottavasti en pety. Ja samaan tilaukseen otin myös Jeffree Starin nestemmäisen huulipunan sävyssä Androgyny.

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:11h, 16 tammikuun Vastaa

   Oooh <3 Oon hieman kateellinen! Se highlighter näyttää kyllä muiden kuvissa niin hyvältä, että uskon sen oikeasti toimivan. Mä olisin valinnut saman sävyn huulipunasta. Toivottavasti tuotteet ovat mieluisia! Täytyy itsekin katsoa, jos jossain välissä tekisi tilauksen :)

 • Avatar
  empuskaa
  Posted at 12:02h, 16 tammikuun Vastaa

  Ihan harmittaa kun en oo ehtinyt kommentoida tänne pitkään aikaan :( nytkin taisin lukea kahden viikon postaukset läpi!! Mutta täällä ollaan aina <3 paljon ihania postauksia vaikka en alkanutkaan jokaiseen erikseen kommentoimaan. Mutta tästä postauksesta oon kans sitä mieltä että kaikki pörrötakit on niin ihania ja tuollaista tupsulippistä itsekkin oon ihastellut :) niin ja olisi ihana jos päivittäisit instagramia enemmän kun ite seurailen sitä kautta <3 ihanaa alkavaa viikkoa <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:58h, 16 tammikuun Vastaa

   Ei se mitään :) Se on ymmärrettävää, ettei aina ehdi. Ohoh, sulla oli sitten monta postausta luettavana :o Mutta kiva kuulla, että pidit <3 Pörröiset karvatakit on kyllä niin suloisia. Voisin kuvitella tuollaisen sopivan sulle täydellisesti :) Hei oot oikeassa, täytyy päivitellä Instagramia useammin. Mä itse asiassa kirjoitin siitä edelliseen postaukseen. Mulla on huono tapa olla aina niin tarkka kuvien suhteen, joka taas tekee aktiivisuudesta hankalampaa. Huono tapa, josta täytyy nyt päästä eroon :) Mutta oli kiva, kun tulit kommentoimaan. Kiitos ja samoin sulle <3

 • Avatar
  Laura
  Posted at 23:11h, 16 tammikuun Vastaa

  Oon aivan samoilla linjoilla tän postauksen suhteen! Varsinkin noissa joulukoristeissa, ite riisuin kodin joulusta heti uudenvuoden jälkeen! Jotenkin ihana saada koti siihen raikkaaseen ”normaalitilaan” kun arki taas alkaa, en ikinä vois pitää koristeita pitkälle tammikuulle… Ja myös nuo pitkät bomberit, tuntuu että aika harvassa on ihmiset, joille tuo malli sopisi! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:35h, 17 tammikuun Vastaa

   Oi vitsit miten kiva, että ollaan samoilla linjoilla :) Sama! Meillä sai kans kuusi ja koristeet lähteä heti uudenvuoden jälkeen. Jotenkin sitä ei halua niitä enää pitää, kun joulu on takana päin. Pitkät bomberit ovat kyllä sellaisia takkeja, että kovinkaan monelle ne ei sovi :/

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 10:21h, 17 tammikuun Vastaa

  Ah pitkät bomberit on rakkautta <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:39h, 17 tammikuun Vastaa

   Voi se on kiva, että sä pidät niistä. Mun mielestä on niin mielenkiintoista lukea, kuinka erilaisia mielipiteitä ihmisillä on :)!

 • Avatar
  Susanna Hiipakka
  Posted at 14:36h, 20 tammikuun Vastaa

  Hei! Ajattelin tulla sanomaan noista jeffree starin meikeistä, että niitä saa myös suomalaiselta nettisivulta joka on oletkaunis.fi :)
  Itse tilasin kyseisiä highlightereitä sävyssä princess cut ja ice cold ja ne saapui mulle 3 päivässä ja sain vielä kaupan päälle kuivashamppoon! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:39h, 20 tammikuun Vastaa

   Joo mä oon itse asiassa katsellut sieltä jo näitä :p Mutta kiva tietää, että heillä on noin hyvä asiakaspalvelu. Täytyy kyllä varmaan itsekin tilata pari juttua testaukseen. Kiitos sulle kommentistasi :)!

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 21:19h, 13 heinäkuun Vastaa

  Hei! Kerro mulle, mistä tuollaisen ihanan pörröisen tekoturkiksen vois hankkia?

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:21h, 13 heinäkuun Vastaa

   Tällä hetkellä ei varmaan myydä oikein missään, mutta syksyllä varmasti saapuu kauppoihin. Katsoin, että ainakin Ginalle on tulossa niitä :)

Post A Comment