Leffavinkit viikonloppuun

IDKUVA

1. Onnenonkija. Leffa, joka oli pakko nähdä vain ja ainoastaan sen vuoksi, että päähenkilönä toimiva roolihahmo Marja on bloggaaja :D Blogi ei enää menesty ja hänellä alkaa olla rahavaikeuksia… Eteen sattuu miljoonaperijä Olavi, joka saattaa olla Marjan pelastus. Vaikka tätä leffaa kohtaan oli pieniä ennakkoluuloja niin se oli kyllä kaikin puolin onnistunut, paitsi mun mielestä bloggaamista ja blogiarkea olisi saanut tuoda vielä enemmän esille!

2.  Knock Knock. Nähtiin tästä leffasta joskus Tatun kanssa vahingossa traileri, mutta heti sen nähtyä molemmat halusivat nähdä koko leffan! Tämä on outo ja erilainen, mutta omalla tavallansa hyvä. Pääroolissa on isä, joka jää viikonlopuksi yksin kotiin. Hän ei kuitenkaan ehdi olla kauaa yksin, kun ovelle ilmestyy kaksi teinityttöä ja tapahtumat alkavat. En paljasta enempää, katsokaa tämä!

3. Bad Neighbours 2. Jos ette ole nähnyt ensimmäistä osaa niin kannattaa katsoa se ensin. Leffan toisessa osassa tuttu perhe on muuttamassa uuteen kotiin. Vanha asunto täytyy kuitenkin saada myytyä ennen uuden ostamista. Tilanne mutkistuu, kun naapuriin ilmestyy nuoria opiskelijatyttöjä, jotka aikovat pelastaa sisaruskunnan.

4. Focus. Leffa, josta en aluksi uskonut tykkääväni. Pääroolia Nickyä esittää Will Smith, joka on ammattihuijari. Hän ryhtyy suhteeseen Jess-nimisen naisen kanssa, joka puolestansa on aloitteleva huijari. Nicky säikähtää suhdetta ja jättää Jessin, kunnes he tapaavat uudelleen kolmen vuoden jälkeen ammattimaisempana.

5. Central Intelligence. Katsoin tämän poikien kanssa, joten kyseessä on toimintaa täynnä oleva komedia. Leffassa koulun nörtti palaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen, jossa hän paljastaa kaikille olevansa tehtävää suorittava agentti. Vanha kaveri liittyy hänen mukaan, mutta tajuaa hyvin pian ettei kaikki ole sitä miltä näytti. Tässä saa nauraa, joten suosittelen jos vähänkin pidät komedia + toiminta yhdistelmästä.

6. Hot Pursuit. Eräs suosikkinäyttelijäni Reese Witherspoon esittää päähenkilöä, joka on tarkka ja tiukka poliisi. Hän saa tehtäväkseen suojella huumepomon leskeä pakomatkalla. He päätyvät takaa-ajoon, josta ei  tapahtumia ja mutkia puutu.

7. Now You See Me 2. Tässä sama juttu eli, jos ensimmäinen osa on jäänyt välistä niin kannattaa aloittaa sillä ja jatkaa sitten tähän ;-) Tämä toinen osa sijoittuu muutaman vuoden päähän alkuperäisen jälkeen. Tuttu tiimi haastetaan mahdottomaan tehtävään, jossa täytyy käyttää tuttuun tapaan taikatemppuja. Tehtävää hankaloittaa arvokas mikrosiru, joka pitäisi palauttaa omistajalleen.

8. How To Be Single. Tuorein näistä näkemäni leffa on tämä! Olin iloinen, että tämä ilmestyi Netflixiin. Leffassa Elokuva kertoo monen eri hahmon kautta sinkkuelämän elämistä ja siitä kuinka jokaisen täytyy oppia tuntemaan itsensä ennen kuin jakaa sen toisen kanssa. Hauska leffa katsottavaksi vaikka tyttöjen illassa.

9. Vacation. Tässä on leffa koko perheelle, haha niin hauska. Perheen isä haluaa viettää yhteistä aikaa, joten hän päättää yllättää vaimonsa ja kaksi lasta reissulla, johon kuuluu automatka Amerikan halki. Mutta tässäkään leffassa ei vältytä mutkilta, hauskoilta sellaisilta. Ollaan katsottu tämä jo kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla jaksoin nauraa yhtä paljon :D

Tässä muutamia leffavinkkejä tasapainoksi kirjasuosituksille. Toivottavasti löysitte uutta katsottavaa ja mulle saa vinkkailla, jos teillä on omia suosikkeja! Nyt mä toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua ja hyppään sohvalle katsomaan jotain uutta leffaa ♥


10 Responses to “Leffavinkit viikonloppuun”

 1. Avatar Heli sanoo:

  Olin katsomassa leffassa ton Central Intelligence ja nauroin siis niin paljon!! En yleensä oo mikään toimintafani mut täs ei kuitenkaan ollu liikaa :) Nää on huippukivoja postauksia!!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että sä pidit siitä kans! Se on kyllä huippu :D Ja kuten sanoit niin siinä ei ole toimintaa liikaa ja usein ne toimintakohdat on juuri niitä hauskimpia. Kiitos sulle paljon Heli :)

 2. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Focus & Onnenonkija on mulla listassa seuraavina katseltavina :)<3 Ihana erilainen postaus!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Inka :) Piristävää kuulla, että tästä postauksesta oli hyötyä. En voi kuin suositella katsomaan, tuut varmasti pitämään Onnenonkijasta <3

 3. Avatar Julia sanoo:

  Kiitos kovasti leffa vinkeistä , katsoin Netflix How to be single leffan ja se oli kyllä katsomisen arvoinen leffa ja todella hauska :) , jatkossakin ehdottomasti näitä leffa vinkkejä !:)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi miten kiva kuulla, että musta oli apua :) Se on kyllä hauska leffa! Sellainen, jonka voisi katsoa uudelleenkin. Mä voisin toteuttaa tällaisia postauksia myös jatkossa :)

 4. Avatar Emilia sanoo:

  Mun on pitänyt jo pitkään mennä katsomaan tuo onnenonkija juurikin siitä syystä, että siinä käsitellään hieman bloggaamista :’D Hyviä leffavinkkejä, täytyy laittaa muistiin kun tässä seuraavan kerran taas miettii, että mitä katsoisi :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi sun täytyy kattoa :) Se oli kyllä hyvä! Vaikka olisin kaivannut lisää blogiarjen näyttämistä :p Kiitos paljon! Hyvä juttu, että tästä oli apua <3

 5. Avatar Julia sanoo:

  Kannattaa katsoa Netflix The DUFF leffa , se on todella hyvä !:)

Kommentoi