12 x Lately phone snaps

Kiitos tuhannesti teille edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Ette tiedäkään kuinka hyvälle tuulelle niistä tulin. Sain ihan uutta inspiraatiota blogin suhteen! Nyt tuli jakamaan pitkästä aikaa kuvia puhelimestani.

Lisää räpsyjä löytyy Instagramista sekä Snapchatista nimimerkillä @saijis.

instagram postaus

1. Eräänä päivänä testiin pääsi uusi kahvikuorinta, joka sopii niin kasvoille kuin vartalolle. Ja tietysti kookoksen tuoksuisena! 2. En ole tainnut esitellä kunnolla jouluaaton asua, mutta tässä se näkyy kokonaisuudessaan. Tuo paita on vilahtanut täällä blogissa jo parikin kertaa, mutta se on yksi ylivoimainen suosikkini kaikista juhlavemmista versioista. 3. Viime lauantaina vietettiin rentoa iltaa kavereiden kesken pelaamalla Party Aliasta sekä juomalla muutamat lasilliset viiniä. 4. Iriksen kanssa pitkästä aikaa Coffee Housessa herkuttelemassa. Jos ette vielä tiennyt niin voisin elää croissanteilla ♥

IDKUVA

1. Haha, kuinka moni pystyy samaistumaan tähän? :D 2. Juustoillasta vielä yksi räpsy. Ah tekisin mitä vaan, että saisin tuon lautasen nyt eteeni. Nimimerkillä oma jääkaappi on tyhjä… 3. Yksi syy odottaa kevättä on nämä upeat Ivyreveliltä saadut slip on-kengät. Eikä siinä vielä kaikki vaan sain hemmottelua myös teille! Nimittäin koodilla SAIJIS20 saatte 20 % lisäalennusta heidän talvialesta. 4. Tatu keksi meidän makuuhuoneeseen uuden järjestyksen. Eikä mennyt kauaa, kun huomasin yhdellä seinällä olevan täydellinen paikka tälle haaveilemalleni String-hyllylle. Tästä lisää tulevissa sisustuspostauksissa!

instagram filter

1. Vähän ennen joulua palasin myöhään töistä ja mua odotti kotona tällainen yllätys! Ihania tulppaaneja Tatulta  2. Jättikaakao kermavaahdolla suosikkikahvilassa. 3. Pahoittelut jouluisesta kuvasta, mutta pakko jakaa tämä teidän kanssa. Itse tehty riisipuuro oli kyllä joulun kohokohta. 4. Hemmottelua vapaapäivänä ripsihuollossa. Laitettiin tällä kertaa kaarevampaa ja oli kiva kuulla, että osa teistä huomasi eron eilisistä asukuvista.


10 Comments
 • Avatar
  Linda
  Posted at 21:21h, 12 tammikuun Vastaa

  Oii nam, juustoilta! Järkättiin kans parin kaverin kans sellanen täs viime syksynä, ja oli kyllä superkivaa (ja -hyvää) :) Ja tosi ihana toi kukkaylläri, voin vaan kuvitella miten se on piristäny pitkän työpäivän jälkeen <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:55h, 13 tammikuun Vastaa

   Juustot on ihan parhaita :p Kiva kuulla, että ootte kans järkkäillyt sellaisen. Täytyy itsekin ottaa tavaksi toteuttaa tällaisia useammin :) Oli kyllä ihan paras yllätys <3

 • Avatar
  Ella
  Posted at 06:39h, 13 tammikuun Vastaa

  Onpa kivoja ja kauniita kuvia!:)
  Odotan innolla tulevia sisustuspostauksia!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:34h, 13 tammikuun Vastaa

   Oi kiitti sulle Ella <3 Super kiva nähdä, että odotat jo sisustuspostauksia. Niitä on tulossa ja paljon :)

 • Avatar
  Mira
  Posted at 06:54h, 13 tammikuun Vastaa

  Kiinnitin edellisessä postauksessa myös huomiota ripsiisi! Näytit niin kauniilta :)
  Missä käyt ripsihuollossa ja paljonko huolto maksaa?

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:32h, 13 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon! Mukava kuulla, että eron huomaa. Käyn Beauty Shinessa ja huolto maksaa 50-55€ :)

   • Avatar
    Mira
    Posted at 08:42h, 13 tammikuun Vastaa

    Muutin hiljattain Seinäjoelle ja aloin taas haikailemaan ripsienpidennysten perään pitkän työmatkan ja aikaisien aamuherätysten vuoksi :D Onko sulla volyymit vai klassiset? Ja millä pituudella ja kaarevuudella? Kiitos kun jaksat vastailla uteluihin :D

    • Saija
     Saija
     Posted at 09:51h, 13 tammikuun Vastaa

     Oi kiva :) Tervetuloa tänne! Ripsienpidennykset helpottavat kyllä suunnattomasti arkea. Mulla on 11mm ja korkeimmista kohdista 13mm, mutta tätä uutta kaarevuutta en valitettavasti tarkkaan muista :/ Mielelläni vastailen ja autan :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 15:49h, 13 tammikuun Vastaa

  Kyllä noinkin pieni asia kun tuoreet kukat piristää kummasti, kun raahautuu kotiin pitkän päivän jäljiltä ♥ Ihana tällänen postaus ja kiva kun on kuvia, joita ei oo vielä missään näkynytkään :) Tää on vähän ohi aiheen, mutta minkälaisissa vaatteissa sä yleensä oleilet kotona ollessa? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:32h, 14 tammikuun Vastaa

   Sanos muuta ♥ Oli kyllä niin ihana piristys :) Kiva kuulla, että sä pidit! Pyrin valitsemaan tähän sellaisia kuvia, joita ei olisi missään näkynyt niin tulisi mahdollisimman monelle ”jotain uutta”. Mä oon kotona yleensä maailman pehmeimmissä Calvin Kleinin leggingseissä ja t-paidassa tai sitten oloasussa. Mukavuus on ehdottomasti tärkeintä :’)

Post A Comment