Aina ei tarvitse olla niin täydellistä

saijis

IDKUVA

kamelitakki

guccin laukku

siniset-farkut

Jacket SheIn (gift) | Sveater Jacqueline de Yong (on sale!) | Jeans Vila | Bag Gucci | Shoes River Island – adlinks

Tuttuun tapaan siirrän kuvat muistikortilta koneeseen. Avaan ne kuvanmuokkausohjelmassa ja alan selailla niitä. Tarkoituksena on valita 5-6 kappaletta postausta varten. Kuluu minuutteja, kuluu kymmeniä minuutteja, kuluu puoli tuntia ja huomaan selailevani kuvia edelleen (okei välissä vastailin puhelimella viesteihin)… Mitkään kuvista ei miellytä silmää, jokaisessa on jotain vikaa. Tai ehkä vika on taustassa tai koko asussa. Alan pyöritellä ajatuksia: olisi pitänyt kuvata muualla, miksen laittanut eri takkia, olisiko ollut parempi kihartaa hiukset…

Peilistä katsoessa joku asu näyttää hyvältä. Se saattaa tuntua koko päivän myös päällä kivalta. Mutta asukuvien lopputulos voi olla aivan toinen. Asu voi näyttää siinä aivan erilaiselta. Tiedän monen bloggaajan huomanneen saman ja yleensä näissä tilanteissa kuvat siirretään suosiolla roskakoriin.

Meinasin jo tehdä näin, kunnes aloin ajattelemaan asiaa syvemmin. Miksi ihmeessä näiden pitäisi olla täydellisiä?

Oon perfektionisti blogini suhteen, oon aina ollut. Mutta tiedän, että ilman tätä luonteenpiirrettä (onko se edes tällainen?) en olisi päässyt blogini kanssa tähän pisteeseen. Oon kuitenkin sitä mieltä, että täydellisyyteen pyrkiminen tappaa luovuuden. Välillä tekee hyvää päästää sisällä vallitseva perfektionisti irti ja olla tyytyväinen siihen, johon ei normaalisti olisi.

Suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä, ihan minkä asian kanssa tahansa. Aina ei tarvitse olla niin täydellistä.


70 Comments
 • Avatar
  Essi
  Posted at 19:13h, 11 tammikuun Vastaa

  Näin lukijana en nää näissä kuvissa mitään vikaa! Kiva asu ja noi suorat hiukset sopii sulle tosi hyvin :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:25h, 11 tammikuun Vastaa

   Voi olipas piristävästi sanottu :) Se varmaan johtuu siitä, että mä itse takerrun pieniin juttuihin… Paha tapa, josta pitäisi kyllä päästä eroon :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 19:21h, 11 tammikuun Vastaa

  Kyllä nää kuvat mun silmään aika täydellisiä on! :D asu on mielestäni kivan yksinkertainen ja onnistunut, ehkä vaan eri laukku olisi sopinut paremmin.
  Mutta kiinnitin enimmäkseen näissä kuvissa huomioni kyllä noihin sun hiuksiin, aivan täydelliset! Ihanan paksut ja sävykin on niin kaunis :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:28h, 12 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon :) Mä oon itse selvästi aivan liian kriittinen, niin huono tapa… Mutta lupaan jatkossa olla armollisempi ja jakaa myös kuvia, jotka eivät ole niin mieluisia. Mä oon itsekin niin tyytyväinen mun hiuksiin, tumma sävy on selvästi se mun juttu. Kiitos sulle vielä tästä kommentista :)

 • Avatar
  Jenni R
  Posted at 19:23h, 11 tammikuun Vastaa

  Mää otin just ton asenteen mun gradun kanssa, ei sen tarvi olla niin täydellinen kunhan vain valmistun! :D

  P.S Toi laukku <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:51h, 11 tammikuun Vastaa

   Tuo on hyvä asenne :) Uskon, että noin ajatellessa saa enemmän aikaiseksi kuin täydellisyyteen pyrkiessä. Oon sun kanssa samaa mieltä laukusta, on se niin upea <3

 • Avatar
  Aada
  Posted at 19:26h, 11 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia mielestäni! <3
  Ps. Olet lempibloggaajani, postauksesi ovat mielenkiintoisia, kuvat laadukkaita ja tarkkoja ja tekstit hyvin kirjoitettuja! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:52h, 11 tammikuun Vastaa

   Voi ei Aada <3 Et tiedäkään miten hyvälle tuulelle tulin tästä kommentista. Ilo kuulla sun olevan tätä mieltä - isot kiitokset :)!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 19:35h, 11 tammikuun Vastaa

  Oon seurannu sun blogia jo aika kauan mutta tää on eka kerta kun kommentoin, heh. Mutta siis hyvä että julkasit nää koska mä tykkään ainakin näistä kuvista tosi paljon ! Yleensä se on vaan niin että itseään kohtaan on vaan kaikista kriittisin, muut eivät todennäköisesti huomaa sitä pikku juttua joka itseään häiritsee

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:25h, 12 tammikuun Vastaa

   Ihana nähdä sun Lotta ensimmäistä kertaa kommentoivan :) Ja kiitos hurjan paljon! Mahtavaa, että sä pidät näistä. Oot oikeassa, mä oon itse niin tarkka ja kriittinen… Täytyy olla jatkossa enemmän armollisempi (:

 • Avatar
  tamperelainen
  Posted at 20:01h, 11 tammikuun Vastaa

  Siis ensireaktioni oli ”Onpa ihana asukokonaisuus ja kiva talvinen ympäristö!” Itseään katsoo välillä liian kriittisesti.. paha tapa itse kullakin

  Ei hätää! Blogisi on täydellinen, laadukas sekä mielenkiintoinen! Tulee käytyä lukemassa jutut päivittäin! Jatka vain samaan malliin rennolla otteella :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:12h, 12 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos sulle :) Mielettömän tsemppaava kommentti <3 Ei voi kuin olla iloinen, että mulla on teidän kaltaiset lukijat. Täytyy nyt jatkossa olla armollisempi ja tehdä asioita rennommalla otteella :)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 20:07h, 11 tammikuun Vastaa

  Kaunis asu ja kauniita kuvia!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:12h, 11 tammikuun Vastaa

   Voi teidän kommenteista tulee niin hyvä mieli, erityisesti nyt kun pohtii tällaisia asioita. Kiitos sulle :) <3

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 20:14h, 11 tammikuun Vastaa

  Musta noissa kuvissa ei oo mitään vikaa, näytät niissä aivan upealta <3 ja tuo laukku <3 muutenkin jos välillä ei ole ihan täydellistä niin tulee vähän rennompi vaikutelma ja muistaa ettei tarvi stressaa :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:33h, 11 tammikuun Vastaa

   Kiitos tuhannesti tästä :) Niin piristävää kuulla tällaista palautetta <3 Tuo laukku on kyllä niin kiva ja yllättävän monikäyttöinen. Niinpä, rennompi asenne on paljon parempi :)

 • Avatar
  Jemina
  Posted at 20:17h, 11 tammikuun Vastaa

  Hei nää kuvat on aivan upeita! :) Oot ihan mielettömän kaunis <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:35h, 11 tammikuun Vastaa

   Vautsi, kiitos Jemina :) Vitsit miten hyvä mieli mulle tulee näistä teidän kommenteista – ootte huippuja <3

 • Avatar
  Annn
  Posted at 20:48h, 11 tammikuun Vastaa

  Pidän asusta ja kuvista :-) Ja suorat hiukset on nätit sulla :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:57h, 12 tammikuun Vastaa

   Suuret kiitokset sulle – niin kiva kuulla sun pitävän :) xx

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 21:24h, 11 tammikuun Vastaa

  Kivoja nää kuvat on! Noi kengät on tosi ihanat <3 Ja yllätyin siitä, kuinka pieni (tai ainakin pieneltä) toi laukku näyttää! :D Luulin sitä isommaksi :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:01h, 12 tammikuun Vastaa

   Kiitos kovasti Roosa! Nuo kengät on mun suosikit, niin parhaat jalassa ja näyttää kivalta <3 Joo tuo laukku on melko pieni, enemmänkin clutch :)

 • Avatar
  insku
  Posted at 21:43h, 11 tammikuun Vastaa

  Upeita kuvia! Oot näissä kuvissa jotenkin jopa erinäköinen, johtuuko se vaan suorista hiuksista, vai ootko kenties käynyt ripsihuollossa, sun ripsetkin näyttää niin tuuheilta nimittäin! Wau.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:32h, 11 tammikuun Vastaa

   Kiitos kovasti! Joo itse asiassa olin juuri edellisenä päivänä käynyt ripsihuollossa ja laitettiin tällä kertaa kaarevammat ripset. Ihana kuulla, että eron huomaa :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 21:55h, 11 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia ♡ Itse en näe niissä mitään huonoa, asu sopii sulle tosi hyvin! (:

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:20h, 12 tammikuun Vastaa

   Kiitos Tiia <3 Onpas mukava kuulla, että ajattelet noin. Mä oon selvästi liian ankara itselleni, mutta täytyy tästä lähtien ottaa rennompi asenne :)

 • Avatar
  Miina
  Posted at 22:24h, 11 tammikuun Vastaa

  Musta nää kuvat on ihania, etenkin tuo eka! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:29h, 12 tammikuun Vastaa

   Ooh kiitos paljon!! Tällaiset sanat ilahduttaa suunnattomasti <3

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 22:37h, 11 tammikuun Vastaa

  Siis sähän oot täydellinen näissä kuvissa :O :) Apua jos ajattelet ettet olisi! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:16h, 12 tammikuun Vastaa

   Eikä, ihana sinä <3 Kiitos! Ajattelen, haha :D Se on niin hassua, että itse takertuu pieniin juttuihin. Täytyy olla jatkossa enemmän armollisempi itselle :)

 • Avatar
  Eve
  Posted at 23:12h, 11 tammikuun Vastaa

  Sun kuvat on juurikin niitä täydellisiä omaan silmään, mitä sitten ihailee ja toivoo että voi kunpa pystyisi itsekin samaan! :) Huomasin nimittäin tänään miettiväni tätä samaa asiaa kun yritin päivittää instagramiani ja jokainen kuva meni poistoon jonkun pienen vian takia. Pitäisi useammin ottaa juuri se asenne että ei tarttuisi niihin pieniin vikoihin, mitä sitten muut tuskin edes huomaavat samallatavalla kuin itse. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:47h, 12 tammikuun Vastaa

   Oi kiitti Eve :) Sun sanoista tuli niin hyvä mieli. Eikä… Tiedän tunteen :/ Tuo on niin inhottavaa, kun ei ole mihinkään tyytyväinen ja sitten käyttää tuhottomasti aikaa pohtimiseen. Täytyisi olla armollisempi ja jakaa kuvat, koska kuten sanoit niin niissä saattaa olla joku pieni juttu mikä itseä ärsyttää ja häiritsee, mutta lopulta kukaan muu ei sitä edes näe :)

 • Avatar
  Satu
  Posted at 23:57h, 11 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia ja nätti asu :) olet kaunis <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:10h, 12 tammikuun Vastaa

   Wau, kiitos Satu :) Oon otettu sun sanoista <3 xx

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 00:02h, 12 tammikuun Vastaa

  Nää kuvat on ihania ja koko asu on just hyvä <3 ja siis noi hiukset, en kestä! Ihailinki jo niitä tuolla instassa :') Mä oon myös sellanen, että pitää olla kuvat just eikä melkein ja todella usein jää monet kuvat julkasematta vaikka oikeesti niissä ei olis mitään vikaa. Siinä asiassa täytyisi kyllä ottaa itseään vaan niskasta kiinni ja todeta, että eihän ne lukijat sitä huomaa, oliko se oikeasti se alkuperänen kuva vai tarkkaan aseteltu ja otettu versio :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:44h, 12 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos ihanainen <3 Sun kommentit sitten ilahduttaa niin paljon :) Onneksi en ole ainoa, jolla käy näin. Kuten sanoit niin täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni ja julkaista kuvat. Se saattaa olla niin, että itseä häirittee joku pieni juttu, jota toinen ihminen ei edes huomaa. Täytyy ottaa tästä lähtien vähän rennompi asenne :)

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 01:45h, 12 tammikuun Vastaa

  Hyi hitto sun jalat on luurangot

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:41h, 12 tammikuun Vastaa

   Olipas se kivasti sanottu. Mun mielestä ne on aivan normaalit :)

   • Avatar
    Helmi
    Posted at 11:02h, 12 tammikuun Vastaa

    Nyt täytyy sanoa että kiinnitin kans vähän huomiota niihin mutta sitten taas toisaalta olet aina ollut tosi pieni ja itse voisin ottaa sun jalat just sen takia että ovat niin sirot :)

    • Saija
     Saija
     Posted at 07:42h, 13 tammikuun Vastaa

     Se voi olla, että tietyissä asuissa ja erityisesti housuissa jotkut ruumiinosat korostuvat paremmin tai voimakkaammin. Mutta oon kyllä itse niihin tyytyväinen. Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Janette
  Posted at 07:23h, 12 tammikuun Vastaa

  Niinkun monet jo todennut niin mun silmään nää kuvat näyttää ihan hyvältä ja varsinkin asu on musta viimesen päälle! :) rakastuin tohon takkiin Oon myös samaa mieltä siitä että vaikka täydellistyyteen pyrkiessä pääsee pitkälle, on välillä hyvä antaa itselle vähän armoa.

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/?m=1

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:12h, 12 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos Janette :> Vitsit, että mulla on hyvä fiilis! Kiitos siitä kuuluu teille. Mä oon sun kanssa niin samaa mieltä, tavoitteita täytyy olla, mutta välillä on hyvä ottaa rennommin. Sitä oppii sen kautta näkemään asiat eri tavalla :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 08:00h, 12 tammikuun Vastaa

  Ennen kun luin tekstin, ajattelin että onpa jotenkin erityisen kauniita kuvia! Älä oo liian ankara itsellesi, sun blogi on todella laadukas :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:07h, 12 tammikuun Vastaa

   Voi ei, näiden kommenttien myötä nousee iso hymy huulille! Autoitte mua ymmärtämään, että aina ei tarvitse olla niin ankara itsellensä vaan rennompi asenne on paljon parempi. Jättimäiset kiitokset sulle Laura :)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 10:57h, 12 tammikuun Vastaa

  Ei vitsi! Ja mä taas katsoin että onpas vielä tavallista parempia/onnistuneenpia kuvia!! Asu ja sun kasvot ah <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:45h, 12 tammikuun Vastaa

   Vaude, kiitos hurjan paljon :) Täytyy siis kertoa myös kuvaajalle nämä teidän terveiset <3

 • Avatar
  Pia
  Posted at 11:25h, 12 tammikuun Vastaa

  Nämä kuvat on yhtä upeita kuin kaikki sun kuvat! Ja toi laukku! <3 Aivan kuten sä, mäkään en oikein lämmennyt sille kun näitä alkoi näkymään viime keväänä, mutta nyt kun tätä on nähnyt niin paljon muotibloggaajilla niin oon ihastunut! Etenkin tämä jossa on beige mokka on upea! Täytyy vielä sanoa että sun blogi on yksi inspiroivimmista! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:59h, 12 tammikuun Vastaa

   Ooh kiitos sulle <3 Niin kiva kuulla, että nämä kuvat ovat teidän mieleen :) Se on hassua, miten mieli muuttuu kun näkee laukkua monta kertaa jollain. Mutta mukava nähdä sun kans lämmenneen sille - se on aivan ihana. Beige mokka on myös kaunis! Voi ei, tässä menee ihan sanattomaksi. Kiitos tästä kunniasta :)

 • Avatar
  iina
  Posted at 14:08h, 12 tammikuun Vastaa

  Itsekkin ajattelin että ompa nättejä kuvia susta. Sulle sopii tosi hyvin myös noi suorat hiukset :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:36h, 12 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon! Niin piristävää saada näin positiivista palautetta teiltä :)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 14:14h, 12 tammikuun Vastaa

  Nämä kuvathan on just upeita! Ei nuis oo mitää vikaa:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:40h, 12 tammikuun Vastaa

   Ootte kyllä ihan parhaita, kun jätätte näin kivoja kommentteja! Kiitos sulle :) xx

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:31h, 12 tammikuun Vastaa

  Mun mielestä nämä kuvat on aivan ihania kuten myös asu! Kun näin tuon laukun ensimmäistä kertaa sun laukkupostauksessa niin täytyy myöntää, että en ollut varma mitä mieltä olen siitä, en ainakaan heti ihastunut siihen. Mutta kun näin sen tässä asun kanssa, niin sehän on aivan upea :)

  Oot kyllä aivan huippubloggaaja. Erityisplussaa sulle sun kommentteihin vastailemisesta, teet sen aina kivalla asenteella ja et jätä kommentteihin vastaamatta.

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:00h, 13 tammikuun Vastaa

   Oi kiitos sulle tuhannesti <3 Miten ihana palaute! Sait mut niin hyvälle tuulelle :) Oot oikeassa, laukku tulee paremmin esille asun muodossa. Se on kyllä niin monikäyttöinen ja pieneen kokoonsa nähden todella tilava.

   Kommentteihin vastaaminen on mun mielestä älyttömän kivaa ja haluankin vastata jokaiselle henkilökohtaisesti. Pääsen näiden kautta samalla tutustumaan paremmin teihin lukijoihin :) <3

 • Avatar
  Siljar
  Posted at 15:55h, 12 tammikuun Vastaa

  Vaalea denim yhdistettynä kamelin sävyyn, mustat kiiltonahkakengät sekä tuo upea laukku miellyttää omaa silmää todella paljon! Ymmärrän sun fiiliksen, mutta välillä kannattaa lopettaa turha hermoilu ja antaa mennä vaan. ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:47h, 12 tammikuun Vastaa

   Ooh kiitos sulle paljon :) Ilo nähdä, että yhdistelmä on sun mieleen! Oot oikeassa, niin kannattaa. Täytyy yöstä lähtien ottaa rennommalla asenteella :p

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:30h, 12 tammikuun Vastaa

  Minkä merkkiset sun pidennykset on? Miten osasit valita oikean värin sun hiuksillesi vai värjäsitkö parturissa? Ja ootko leikannut pidennyksiä tiettyyn malliin vai onko ne vain tasapitkät kuten tilatessa?

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:19h, 12 tammikuun Vastaa

   Mulla on Neva Beauty-merkkiset :) Mulla kävi hyvä tuuri, että tilaamani pidennykset olivat täysin saman sävyiset kuin mun omat hiukset. Mutta jos ei olisi ollut niin todennäköisesti olisin värjännyt omia hiuksia. Ne ovat tasapitkät, mutta koska mulla on clipsit niin ne tulee eri korkeuksille, joten ne ei näytä niin ”tönköltä” vaan luonnollisiltä. Kysy ihmeessä, jos sulla on vielä jotain niin autan mielelläni :’)

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 17:08h, 12 tammikuun Vastaa

  Nää on mun mielestä ihan älyttömän ihanat kuvat susta!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:39h, 12 tammikuun Vastaa

   Kiitti paljon ihanainen piristyksestä :)<3

 • Avatar
  Matleena
  Posted at 17:53h, 12 tammikuun Vastaa

  Ihania kuvia, oot kyllä niin kaunis! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:35h, 12 tammikuun Vastaa

   Kiitos kovasti sanoistasi Matleena, ihana nähdä sun pitävän näistä :)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 21:03h, 12 tammikuun Vastaa

  Hassua, ennen kuin luin tekstin, niin ajattelin et on taas niin upeita kuvia susta. :) Älä siis stressaa tai luo itselles turhia paineita! :) Tosin helpommin sanottu ku tehty, koska oon ihan samanlainen täydellisyyteen pyrkivä ja joku pikku juttukin saattaa häiritä, jota muut ei välttämättä edes huomais. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:40h, 13 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos Jenni :) Täytyy kyllä yrittää ottaa rennompi asenne ja mennä välillä mukavuusalueen ulkopuolelle. Onneksi en ole ainoa, joka on täydellisyyteen pyrkivä ja pikkutarkka. Nämä on välillä hyviä puolia, mutta välillä on hyvä myös unohtaa ne ja niin aion tehdä jatkossa :p

 • Avatar
  Adeliina
  Posted at 21:11h, 12 tammikuun Vastaa

  Pystyn niin samaistua siihen, miten asu näyttää peilistä kotona katsottuna hyvältä, mutta seuraavan kerran kun vilkaisee peiliin esimerkiksi kaupasta, tuntuu kuin olisi pyörremyrskyn jäljiltä! Alussa tämä huolestutti, mutta olen alkanut ajattelemaan, että samapa se, pääasia että itse viihdyn asussa! :D jotenkin tää sun asu ei iske muhun, mutta silti musta on tärkeintä, että postasit kuvat vaikket ollutkaan tyytyväinen niihin itse! Se kertoo myös siitä, ettet ota itseäs etkä blogiasi aivan liian vakavasti vaikka se sun työsi onkin :) jatka samaan malliin, sun laadukkaita postauksia on aina ihana lukea<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:04h, 13 tammikuun Vastaa

   Tämä!! Hyvä, etten ole ainoa asian kanssa kamppaileva :s Niinpä :D Mä aion kans tehdä niin jatkossa, paljon rennommalla asenteella. Kiva kuulla, että ajattelet noin :) Tätä ei kannata ottaa liian vakavasti, paremmin pärjää kun turhaa ei stressaa. Kiitos sulle tuhannesti näistä sanoista <3 xx

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 21:40h, 12 tammikuun Vastaa

  Ai vitsit mikä asu ja mitkä kuvat, oot niin kaunis!♥Tietysti kriittisyys+täydellisyyteen pyrkiminen auttavat kehittymään, mutta relax, sillä sun blogi on oikeesti ihan huippu! <3 Toki toi on helpommin sanottu kuin tehty, mutta jotenkin sitä on aina itse itselleen ihan liian ankara ja kriittinen, varsinkin niissä asioissa jotka ovat itselle tärkeitä ja joissa haluaa kehittyä! :>

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:53h, 13 tammikuun Vastaa

   Vaude, kiitos tästä <3 Vitsit miten mun aamu alkoi hyvin tällaisen kommentin vuoksi. Ootte te niin huippuja :)!

 • Avatar
  Terhi
  Posted at 20:17h, 13 tammikuun Vastaa

  Ei aina jaksa/ tarvi olla niin täydellinen.. Ihanat kuvat ja toi laukku on ihan mieletön! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:28h, 14 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon Terhi :) Oot oikeassa! Ihana kuulla, että tämä laukku on sun mieleen <3

Post A Comment