My girly book tips

kirjavinkit

Kuten täällä blogissa on tullut muutaman kerran kerrottua, niin mun uusi (tai no puoli vuotta vanha) harrastus on kirjan lukeminen. Muistan, kuinka nuorena luin paljon kirjoja. Teini-ikään päästyä se sitten jäi kokonaan, yllätys sinänsä. Haha. Ja nyt kesällä vuosia kestäneen tauon jälkeen pääsin takaisin kiinni lukemiseen iloon  Moni on pyydellyt, että vinkkaisin omat suosikkini ja teidän toiveet on kuultu. Vaikka oon viime kuukausina lukenut paljon myös e-kirjoja niin tällä kertaa vinkattavaksi päässeet löytyvät multa ihan aitoina kirjoina.

candace bushnell

Candace Bushnell: Ensimmäinen kesä New Yorkissa. Sinkkuelämää-sarjan suurena fanina tiesin kirjan olevan kuin tehty mulle. Hauska tarina siitä, miten Carrie, Miranda, Samantha ja Charlotte ystävystyvät. Sinkkuelämää-sarjaa on tullut tämän kirjan lukemisen jälkeen katsottua aivan uusin silmin, tämän avulla tietää ”mistä kaikki oikein alkoi”.

marie kondo

Marie Kondo: Siivouksen Elämänmullistava Taika. Super suosion saanut kirja, joka on mun mielestä ansainnut kaiken hypetyksen. Kirja on täynnä vinkkejä tavaran karsimiseen, siivoamiseen ja järjestykseen. Heti kirjan luettua aloin käymään tavaroitani läpi, joten tämä toimi konkreettisesti :D Tein tästä oman postauksen tänne – kannattaa käydä kurkkaamassa!

Marie Kondo: Iloa Säkenöivä Järjestys. Toinen osa, jonka luin parissa illassa. Mulla ei ollut ensimmäisen osan jälkeen tähän mitään odotuksia, mutta wau! Tämä vie vielä syvemmälle pysyvän järjestyksen ylläpitämiseen. Kirjassa Marie Kondo vastaa kysymyksiin, jotka ihmisille ovat syntyneet ensimmäisen osan myötä. Suosittelen lukemaan myös tämän, jos vähänkin pidit ensimmäisestä.

kaipaan kirja

Estelle Maskame: DIMIMY, Kaipaan. Rakastan Estellen kirjoja! Löysin nämä itse asiassa erään ihanan lukijan vinkkaamana. DIMIMY on kolmen kirjan trilogia, jonka uusin ja samalla myös sarjan päätösosa näkyy kuvassa. Sarjassa päähenkilönä toimiva Eden rakastuu velipuoleensa. Sarja rakentuu suhteen ympärille.

vin kit vaatekaappiin

Rinna Saramäki: Hyvän mielen vaatekaappi. Kirja, joka on mulla tällä hetkellä kesken. Mutta vaikuttaa jo muutaman sivun perusteella todella taivasti kirjoitetulta oppaalta. Kirjassa paneudutaan vaateteollisuuteen, erityisesti sen nykypäiväiseen tilanteeseen. Sekä pohditaan miten selkeyttää oma tyyli, mistä tuntee laadukkaan vaatteen, miten välttyä heräteostoksilta yms. Varmasti todella silmiä avaava kirja!

lauren conrad

Lauren Conrad: Petoksia ja Valheita. Ei ole varmaankaan epäselvää, että rakastan kirjasarjoja. Yksi ylivoimainen suosikkini on Lauren Conradin sarja, jonka yksi osa näkyy tässä. Oon itse asiassa lukenut nämä kaikki kolme kertaa, haha. Äärimmäisen mukaansa vievä ja koukuttava! Kirjasarja kertoo tavallisesta naapurintytöstä Janesta, joka saa kaverinsa kanssa oman tv-shown. Ja sen myötä paljon julkisuutta sekä loistetta. Mutta mukaan mahtuu myös paljon käänteitä, pettymyksiä ja mutkia.

lauren conrad style

Lauren Conrad: Style. Laurenin oppaita ei kannata missata! Häneltä löytyy vinkkejä niin muotiin, kauneuteen kuin juhlien järjestämiseen. Oppaat ovat selkeitä ja niistä löytyy vinkkejä kaikkiin pieniinkin juttuihin. Ja mikä parasta niin kirjat ovat ihanan tavallisia.

kirjavinkit blogi

On varmaan sanomattakin selvää, että pidän erityisesti kaikista tyttömäisistä hömpistä sekä oppaista. Myös elämäntarinat kiehtovat, sellainen lähtee seuraavaksi lukuun!

IDKUVA

Jos teillä on antaa suosituksia kirjoista, joista voisin pitää niin otan niitä mielelläni vastaan!


26 Comments
 • Avatar
  Matilda
  Posted at 19:30h, 08 tammikuu Vastaa

  Sain joululahjaksi Alexa Dagmarin kirjan ”Nuoren naisen opas” ja tykkäsin kovasti. Se on myös sun tyylinen :) Joten pitäisit siitä varmaan.

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:51h, 08 tammikuu Vastaa

   Voi se kyllä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Kiitos vinkistä, täytyy varmaan laittaa se lukulistalle :)

 • Avatar
  Kanerva
  Posted at 20:08h, 08 tammikuu Vastaa

  Olipas kivoja kirjavinkkejä! Ensimmäinen kesä New Yorkissa ja Siivouksen elämänmullistava taika onkin tullut jo luettua, mutta Hyvän mielen vaatekaapin laitoin juuri kirjastosta varaukseen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:53h, 09 tammikuu Vastaa

   Oi miten kiva nähdä sun löytäneen tästä vinkkejä :) Ensimmäinen kesä New Yorkissa on ollut suosikkini jo vuosia, niin mukaansa vievä kirja. Toivottavasti pidät varaamastasi kirjasta (:

 • Avatar
  kata
  Posted at 23:04h, 08 tammikuu Vastaa

  Suurimman osan noista olinkin jo lukenut, mutta pitää varmaan vihdoinkin lukaista noi KonMarit läpi haha:DD Itse rakastuin lomalla Christmas at Tiffanys -kirjaan joka ei nimestään huolimatta ole mikään joulukirja eli voi lukea koska vain, itse varasin juuri kirjan jatko-osan enkä malta odottaa, että saan sen käsiini!!

  Vähän eri genreä ovat Kjell Westön Missä kuljimme kerran sekä Kangastus 38, jotka ovat vaan mahtavia kirjoja, erityisesti edes vähän Helsinkiä tuntevalle ;)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:27h, 09 tammikuu Vastaa

   Suosittelen KonMaria!! Niin motivoivat kirjat :) Oi oon kuullut tuosta Christmas at Tiffanys-kirjasta paljon kehuja. Täytyy kyllä kans lukea se. Ja tuo viimeinen vaikuttaa erilaisuuden vuoksi myös mielenkiintoiselta. Kiitti näistä :>

 • Avatar
  katja
  Posted at 00:52h, 09 tammikuu Vastaa

  rakastan sun postauksia <3 niistä aina saa niiin paljon hyödyllistä tietoa! varasin nyt heti 2 kirjaa kirjastosta :D itselläni nyt kesken Arvid Järnefeltin Vanhempieni romaani. ei se oo yhtään muotijuttuja, mutta siinä kerrotaan venäläisen naisen ja suomalaisen miehen rakkaustarinasta.. ja mä oon pietarilainen tyttö, niin tuntuu erityisen kivalta lukea :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:31h, 09 tammikuu Vastaa

   Vau! Kiitos <3 Ihana lukea heti aamulla näin positiivinen kommentti :) Tuollainen kirja voisi olla kivaa vaihtelua! Sait sen kuulostamaan hyvältä, joten täytyy katsoa löytyykö kirjastosta :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 01:07h, 09 tammikuu Vastaa

  https://www.net-a-porter.com/fi/en/product/812064/saint_laurent/shopping-large-textured-leather-tote

  Hei onko tää sama laukku kuin sinulla?:) Tilasit sen vissiin saint laurentin omilta sivuilta mutta koska se on sieltä loppu ja haluaisin samankokoisen kuin se sinun laukkusi niin päätin kysyä näin.

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:55h, 09 tammikuu Vastaa

   Joo on sama :) En voi kuin suositella laukkua! Niin laadukas ja käytännöllinen <3

 • Avatar
  Anni
  Posted at 02:09h, 09 tammikuu Vastaa

  Lukeminen on niin kivaa!! Tällaisia tyttömäisiä kirjoja on tullut luettua joitakin, esimerkkinä Bridget Jonesit ja Valehtelevat viettelijät -sarja. Molemmat aika kivoja, suosittelen! Sitten tietenkin tällä hetkellä paljon puhuttu Kerro minulle jotain hyvää on kiva, ja Kuin viimeistä päivää myös (siitä on tulossa muuten elokuva!). :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:02h, 09 tammikuu Vastaa

   Niin on :) Rentouttavaa tekemistä! Ooh kiitos vinkeistä, kirjoitan nämä ylös. Tykkäsin Bridget Jonesin leffoista, joten kirjat voisi olla vielä mieluisimpia. Noista viimeistä en ole kuullutkaan, täytyy tutustua niihin paremmin. Kiitos paljon tästä :) xx

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 08:20h, 09 tammikuu Vastaa

  Ihania kirjoja! Varsinkin nuo Estellen:) Aikaisemman kommentoijan tavoin suosittelen valehtelevia viettelijöitä. Onko muuten tuonne DIMIMYN esittelyyn tullut virhe? Kun eikös siellä pitäisi lukea velipuoli?
  Hyvää talven jatkoa!
  ps. Ihana blogi<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:30h, 09 tammikuu Vastaa

   Kiitti Minttu <3 Kiva kuulla sun kans vinkkaavan niistä! Mä laitan ne lukulistalle :p Hei joo on tullut, hyvä kun sanoit. Korjasin :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 13:23h, 09 tammikuu Vastaa

  Mun tämän vuoden yksi tavotteista on ehdottomasti päästä lukemaan enemmän kirjoja, joten tälläset postaukset tulee niin tarpeeseen :) Nuo kirjat näyttää jo ulkonäöltään niin suloisilta, että olisi ne jo kiva sen perusteella hommata itselle ;) ehkä myös sen sisällön. Niin hyvä postaus, ehdottomasti saa jatkossakin vinkata lukemisia :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:15h, 09 tammikuu Vastaa

   Jee!! Mahtavaa, että tästä postauksesta oli sitten konkreettista apua :) Eikö, oon heikkoina vaaleanpunaisiin kirjoihin :D Vaikka myös esittelyteksti vaikuttaa kirjan valintaan. Kiitos, mä toteutan tällaisia myös jatkossa (:

 • Avatar
  terhi
  Posted at 17:10h, 09 tammikuu Vastaa

  Wau, mikä postaus! Todella mielenkiintoinen, kirjavinkit on aina mielenkiintoisia haha :-D Itekin luin nuo Marie Kondon kirjat ja on todellakin hypetyksen arvosia. Alkoi tän postauksen jälkeen kyllä tuo Lauren Conradkin kiinnostamaan.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:14h, 09 tammikuu Vastaa

   Kiitos kovasti Terhi :) Niin on!! Marie Kondon opastukset ovat yksinkertaisia, mutta niin motivoivia. Suosittelen lukemaan Lauren Conradin omia kirjoja, erityisesti tuota kirjasarjaa :’)

 • Avatar
  Oona
  Posted at 10:26h, 10 tammikuu Vastaa

  Alotin jouluna taas lukemaan Huimaavat korot: Luksuskenkien vaarallinen viehätys, kirjoittajana Mirja Tervo. Tulit jotenkin heti mieleen! Suomalaisen naisen kirjoittama kirja kokemuksistaan, kun hän työskenteli newyorkilaisessa luksuskenkäkaupassa. Omasta mielestä mielenkiintoinen kirja, suosittelen!:)

 • Avatar
  Reetu
  Posted at 19:21h, 10 tammikuu Vastaa

  Suosittelen lukemaan Sophie Kinsellan Himoshoppaaja sarjaa! Kirjasarja kertoo nimensä mukaisesti nuoresta naisesta, joka tykkää shoppailla sekä hänen elämästään, naimisiin menosta ja lapsen saannista ja kaikenlaisista kommelluksista. :) Olen itse lukenut kaikki kirjat useasti ja aina ne jaksavat koukuttaa samalla tavalla. Kevyttä ja hauskaa lukemista, joka naurattaa ääneen. ☺

 • Avatar
  Sara
  Posted at 13:07h, 11 tammikuu Vastaa

  Ihania kirjoja, lähes kaikki tullut itsekin luettua! Ja muutenkin kiva postaus ja nättejä kuvia. Muistaakseni vinkkasin sulle tosta dimily-sarjasta joskus, kiva että oot tykännyt! Ehdottomasti paras kirjasarja mitä oon lukenut :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:55h, 12 tammikuu Vastaa

   Kiitos paljon Sara :) Joo se taisit olla juuri sinä! Tuo kirjasarja on niin mun tyylinen, tykkäsin siitä kovasti. Jos sulle tulee vielä vastaan uusia kirjoja tai kirjasarjoja niin vinkkaa ihmeessä tänne päin :p

 • Avatar
  Irene
  Posted at 22:30h, 12 tammikuu Vastaa

  Oletko lukenut Laurenin toista kirjasarjaa, The Fame Game? Siinä päähenkilönä on L.A Candy -sarjassakin ollut Madison :) Tällä hetkellä mahtaa tosin löytyä vain englanniksi tuo sarja, jos kieli ei sinua haittaa :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:56h, 13 tammikuu Vastaa

   En ole lukenut :) Itse asiassa en ole kuullutkaan sellaisesta, mutta täytyy kyllä lukea. Kieli ei ole ongelma. Kiitti sulle vinkistä :)

 • Avatar
  Anni
  Posted at 11:27h, 14 tammikuu Vastaa

  Mun kaksi kirjaa joita ehdottomasti suosittelen on Katharine McGeen Tuhat kerrosta: Pudotus sekä Bianca Turetskyn Muotimatkaaja Titanicin kannella! Lisäksi jos fantasiasta tykkää niin ehdottomasti kannattaa lukea ne perus-Potterit, ja sen lisäksi esimerkiksi sellainen kirjasarja kuin Varjojen Kaupungit kuuluu mun suosikkeihin! Myös kokonainen Narnia-sarja on ihan huippu, myös ne kirjat mistä ei ole koskaan elokuvaa tehty :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:35h, 14 tammikuu Vastaa

   Vau! Kuulostaa jo nimien perusteella mielenkiintoisilta kirjoilta :) En ole kuullutkaan näistä kummastakaan eli varmasti pääsee mun lukulistalle. Pottereista on tullut osa luettua, mutta jotenkin kolmannen kirjan kohdalla kyllästyin :/ Narnia-sarjaa on kans tullut jo luettua, mutta Varjojen kaupungit vaikuttaa kans hyvältä. Iso kiitos sulle näistä suosituksista :)

Post A Comment