Vuoden 2K16 viimeiset suosikit

Vaikka mennään jo hyvää vauhtia uutta vuotta ja uusia kujeita niin palataan vielä kerran viime vuoteen. Nimittäin listasin teille tänään joulukuulta kertyneet suosikit. Mukaan pääsi niin hiustuotteita, ruokaa, vaatteita kuin tiettyjä hetkiä. Eiköhän siis mennä suoraan asiaan!

IDKUVA

Vähän ennen joulua testiin saamani Moroccanoil-tuotteet pääsivät heti tähän listaukseen. Kuten osa teistä saattaa tietääkin niin mulla on käytössä kyseisen merkin lämpösuoja, joka on ihan huippu  Tykkään myös siitä, että Moroccanoililta löytyy myös monia erikoisempia tuotteita, jotka helpottavat hiustenlaittoa. Yksi mainitsemisen arvoinen on kuiva rakennesuihke, joka auttaa huolettomien kiharoiden teossa.

skyr

Pitkästä aikaa mukaan pääsee myös ruokaan liittyviä juttuja. Viime kuulla tuli syötyä sen verran monta purkkia tätä Skyr-rahkan uutuusmakua, että pakko vinkata tästä teilelkin. Eli keksin makuinen rahka, joka vie pahemmankin makeanhimon mennessään. Maistoin tätä ensimmäisen kerran I Love Me-messuilla, mutta siellä se ei pienestä maistiasikiposta vakuuttanut mua, haha. Vasta sitten, kun ostin kokonaisen purkin niin jäin koukkuun.

chihuahua

Viime kuun käytetyin vaate näkyy tässä… Kyllä, mun jouluyökkäri. Käytän tätä oikeastansa vain ja ainoastaan joulun aikoihin. Mikään ei ole parempaa kuin joulupäivänä katsella tämä päällä leffoja tai lukea viltin alla kirjaa. Tai leikkiä Nemon kanssa! Tässä meillä oli ankan heittely kesken, mutta napparin pienen hetkeksi syliin pusuttelemaan.

nunuco

Tässä muutamia uutuuksia Nunucolta   Mun mielestä on kiva, kun marmori on saapunut myös asusteisiin mukaan. Kuten tuohon lompakkoon ja passikuoriin! Ja kukkakuosinen puhelimen kuori sopii hyvin tulevaan kesään ;-)

joulu kuvia

Joulun suurena fanina on myös pakko sisällyttää se kokonaisuudessaan tähän suosikkilistaukseen. Ah 100 % vuoden parhainta aikaa, josta tuli kyllä nautittua täysillä. Söin itseni ähkyyn, vietin aikaa läheisten kanssa, tein joulutraditioita ja nautin taas vuodeksi eteenpäin.

harmaa neule

Sain Bestselleriltä joululahjaksi villaa olevan Objectin harmaan pooloneuleen. Tähän on tullut käperryttyä yhden, jos toisenkin kerran  Niin lämmin ja pehmeä! Neule näkyikin paremmin hetki sitten asupostauksessa.

kylie lip kit blog

Vaikka nämä Kylie Jennerin huulituotteet pääsivät käyttöön vasta loppukuusta niin en malttanut olla esittelemättä näitä vähän paremmin. Moni on kysellyt mitkä sävyt multa löytyy eli Koko K, Candy K, Merry, Vixen sekä huulikiiltona So Cute.

Miltäs mun suosikit näyttävät tällä kertaa?


18 Comments
 • Avatar
  azuKi
  Posted at 00:55h, 07 tammikuun Vastaa

  Hello, just found your blog, your photos are beautiful, what lenses do you use with your canon 1100D?

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:59h, 07 tammikuun Vastaa

   Thank you so much! I use Sigma 35mm 1,4 :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 08:41h, 07 tammikuun Vastaa

  Edellisestä kommentista päättelen että sulla on käytössä Canon eos 1100d? Ootko ollut tyytyväinen siihen? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:05h, 07 tammikuun Vastaa

   Joo on :) Oon ollut tyytyväinen! Nyt viime aikoina oon alkanut pyöritellä ajatusta kameran uusimisesta, mutta tämä on ollut kaiken kaikkiaan hyvä kamera näiden vuosien ajan :)

 • Avatar
  Aada
  Posted at 10:26h, 07 tammikuun Vastaa

  Olen ajatellut tilaavani Kylie cosmetics-tuotteita, joten osaatko sanoa kestikö tuotteiden toimituksessa kauan, oliko tullimaksu suuri, ovatko tuotteet laadukkaita jne.
  Kiitos vastauksesta etukäteen! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:44h, 07 tammikuun Vastaa

   Voin suositella :) Ne on laadukkaampia kuin mitä edes osasin odottaa! Toisen paketin toimituksessa kesti 2 viikkoa ja toisen 3 viikkoa. Toki jälkimmäinen toimitusaika oli pidempi jouluruuhkan vuoksi. Mun 100€:n tilaukselle tuli tullimaksuja vähän päälle 20€. Kysy vaan jos tulee vielä mieleen jotain. Teen varmaan aiheesta vielä oman postauksen :)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 10:32h, 07 tammikuun Vastaa

  Ihania juttuja kaikki erityisesti toi sun yökkäri ja itseasiassa tuo koko kuva on niiiin suloinen. Ai, että toi Skyrri on oikeesti ihan täydellistä <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:48h, 08 tammikuun Vastaa

   Voi ihana sinä, kiitos paljon <3 Mukava kuulla sun kans pitävän Skyrristä - se on kyllä herkkua :)

 • Avatar
  Saga
  Posted at 11:27h, 07 tammikuun Vastaa

  Toi yökkäri on ihana! :D Muutenkin ihanat suosikit <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:42h, 08 tammikuun Vastaa

   Eikö :D Ihan paras ja niin jouluinen, haha! Kiitos paljon sulle :) <3

 • Avatar
  Ella
  Posted at 12:21h, 07 tammikuun Vastaa

  Kivoja suosikkeja! :-)
  Varsinkin nuo Nunucon marmorikuosiset tuotteet ovat kyllä kauniita!<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:46h, 08 tammikuun Vastaa

   Kiitti kovasti Ella :-) Oon sun kanssa samaa mieltä! Tuo marmorikuosi toimii niin hyvin noissa :) En malta odottaa, että saan passinkuoret käyttöön <3

 • Avatar
  Laura
  Posted at 13:17h, 08 tammikuun Vastaa

  Olipa ihana vielä palata joulukuulle tässä postauksessa! Ja onpa ihania suosikkeja, jotka myös herätty kysymyksiä :D <3 Mulla on Moroccanoililta käytössä vain yks tehohoitoaine, mutta se on aivan huikea! Onko sulla jotain muuta lempparia tuon suihkeen lisäksi, jota kannattaisi kokeilla jokapäiväisessä käytössä? Ja onko nuo Nunucon tuotteet sun mielestä laadukkaita hintaansa nähde

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:51h, 08 tammikuun Vastaa

   Kiva nähdä sun pitävän :) Oi mikä sen tehohoitoaineen nimi on? Sait mut kiinnostumaan siitä :p Mä oon tykännyt paljon myös lämpösuojasta! Oikeasti paras lämpösuoja, jota oon testannut. Se ei jätä sellaista tahmaista lopputulosta.

 • Avatar
  Laura
  Posted at 13:19h, 08 tammikuun Vastaa

  ^jäi kesken… Eli osaatko vielä sanoa, onko Nunucon tuotteet laadukkaita hintaansa nähden, kannattaako kokeilla?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:52h, 08 tammikuun Vastaa

   Kyllä on :) Yksi puhelimen kuori mulla on hajonnut, mutta se tippui lattialle ja siinä samalla onneksi suojasi puhelinta. Mutta kyllä mä suosittelen kokeilemaan, erityisesti heidän yksisarvis-juomamuki on mun suosikki <3

 • Avatar
  Laura
  Posted at 14:46h, 09 tammikuun Vastaa

  PItääkin kokeilla tuota uutta skyrriä :) Tää oli jotenkin piristävä postaus!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:11h, 09 tammikuun Vastaa

   Suosittelen, uskon sun tykkäävän! Voi kiitos paljon Laura piristyksestä :) xx

Post A Comment