Something new from Gucci

Heissan ♥ Mulla on pitkän pitkästä aikaa töistä kaksi vapaapäivää putkeen! Tänään on ollut niistä ensimmäinen ja oon oikeastansa ollut koko päivän menossa. Kävin ripsihuollossa, kaupungilla pyörähtämässä sekä hoidin kotona kaikki sähköpostit kuntoon. Seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä hakemaan auto huollosta. Mutta sitä ennen tulin esittelemään erään uutukaisen, joka saapui mulle reilu viikko sitten.

gucci dionysus

gucci

Nimittäin Guccin Dionysus-laukku…  Täytyy myöntää, että ensimmäisen kerran kun näin tämän laukun sen ilmestymisen aikoihin niin en suoraan sanottuna pitänyt siitä. Monogram-kuosi ei iskenyt enkä osannut kuvitella tätä itselleni kokonaan mokkaisenakaan.  Kului kuukausia, kunnes huomasin kiinnittäväni laukkuun huomiota Pinterestiä selaillessa. Myöhemmin aloin katselemaan tätä Mytheresan sivuilla ja noh, se oli sitten menoa :D

gucci dionysus bag

gucci bag blog

Laukku oli kuitenkin suuren suosionsa vuoksi verkkokaupasta loppuunmyyty ja Guccin omalla sivustolla toimitusaika vaihteli parista viikosta jopa kuukauteen… Joulun jälkeen kuitenkin onnisti, nimittäin näitä oli tullut Mytheresalle lisää eikä heidän toimistuksessa kestänyt kuin muutama hassu päivä! Vaikka kuinka rakastan laukkuja kultaisilla yksityiskohdilla niin totuus on silti se, että kaikkien vaatteiden ja asusteiden kanssa ne eivät sovi yhteen. Sen vuoksi halusin kokoelmaan yhden mallin, jossa on hopeat yksityiskohdat ja joka on monikäyttöinen – laukku soveltuu niin arkeen kuin juhlaan. Oon ehtinyt yhdistelemään tätä jo kamelin sävyisen sekä valkoisen pörröisemmän takin kanssa. Voisin pian ottaa tämän myös asukuviin mukaan!

gucci bag

IDKUVA

Tiedän, että laukku jakaa paljon mielipiteitä puolin sekä toisin. Mutta olisi kiva kuulla, ootteko te puolesta vai vastaan?


65 Responses to “Something new from Gucci”

 1. Avatar Jenna sanoo:

  Mauton tätikassi :o Tykkään monista sun laukuista mutta ainut asia mikä tuossa silmää miellyttää on hopeiset yksityiskohdat

  • Saija Saija sanoo:

   Ajattelin itsekin aluksi noin :-D Mutta näen tämän ajattomana ja monikäyttöisenä laukkuna. Hopeiset yksityiskohdat ovat tässä laukussa kyllä niin kauniit :)

 2. Avatar Heidi sanoo:

  Mäkään en oikein tykkää :D Oliko kallis?

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että sä et tykkää :/ Mutta tiesin tämän laukun jakavan paljon mielipiteitä. Osa tykkää ja osa ei :) Joo oli tämä melko arvokas, 1250€.

 3. Avatar Roosa sanoo:

  Mä en voi sille mitään, mutta kun näen tän laukun jälleen kerral jollain bloggaajalla, tulee vaan mieleen heti että jokaisella on tämä :D Tai siis että tämä hankitaan vaan koska sitä näkee joka puolella ja itsekin haluaisi. Ei siinä tietenkään mitään pahaa ole mutta… Noh tajusit varmaan pointin! Onhan toi ihan kiva mutta en ite laittaisi noin suurta summaa just tähän laukkuun :)

  • Saija Saija sanoo:

   Haha voi ei :D Mä en ole nähnyt tätä vielä kuin parilla suomalaisella, mutta ulkomaisilla bloggaajilla on kyllä näkynyt jo kesästä saakka. Mutta ihmiset ovat erilaisia, toinen käyttää rahaa enemmän johonkin kuin toinen :) Munkin mielestä tämä on todella kiva. Ja sisään mahtuu yllättävän paljon tavaraa, vaikka kyseessä onkin ns. pikkulaukku :)

 4. Avatar Vera sanoo:

  Voi että, oon niiiin kade! Haluaisin kans ton laukun, on se sen verran monikäyttöinen ja ajaton. Itse en oo oikeen koskaan erityisesti pitänyt Guccin laukuista, mutta tää laukku on kyllä ihan pure lovee, haha :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei! Ihana kuulla, että sä tykkäät <3 Oon niin samaa mieltä :) Guccilla ei ole ollut kivoja laukkuja vuosiin, mutta tässä on sitä jotain. Samalla niin yksinkertainen, mutta näyttävä :p

 5. Avatar Jj sanoo:

  Mustana tää ois ollu tyylikäs, toi guccin monokuosi on vaan ”tacky” jotenkn. Mut makuasioista ei voi kiistellä joten onnea uudesta tulokkaasta laukkuperheeseen. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Musta olisi kans kiva :) Mutta kuten sanoit niin nämä on makuasioita. Kiitos, kun kerroit mielipiteesi. Näitä on mielenkiintoista lukea :)

 6. Avatar Hanipupu sanoo:

  Nyt täytyy sanoa että tää on eka laukku sun laukkukokoelmasta joka ei miellytä mun silmää mutta jokaisella on omat mielipiteet ja jokainen saa itse rahansa käyttää:-)

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että sä et pidä :s Mutta ymmärrän hyvin, koska olin itse vielä hetki sitten samaa mieltä. Niinpä, jokaisella on eri mieltymykset ja arvasin varsinkin tämän laukun jakavan paljon mielipiteitä :)!

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Aika kovalla tahdilla oot kyllä laukkuja hankkinut, mutta mikäs siinä! Kiva olisi nähdä aiemmin hankkimiasi asukuvissa ja muuten käytössä eikä vain uusia hankintoja dustbageissaan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on ahkeran työn tekemisen ja säästämisen lopputulosta :) Mutta en tiedä miten oon missannut mun asukuvat, koska jokainen laukku on täällä näkynyt. Ja aika monestikin verrattuna siihen, että kuvaan yhden asun per viikko :)

 8. Avatar Kaisa sanoo:

  Ohoh! Toteutit tämän laukkuhaaveen! :) Mun mielestä laukku ei tuossa mallissa ole tätimäinen. Jotenkin leikkaukset avautuvassa läpässä tekevät siitä ihan kivan näköisen ja ruskea tuo siihen sitä jotain, mutta en kuitenkaan itselläni osaisi sitä kuvitella! Mukavaa kuitenkin, että sun yksi toive toteutui! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo!! En saanut tätä pois mielestäni :) Tuo on totta, leikkaukset toimivat siinä kyllä todella hyvin. Ja ilman ruskeaa sävyä tämä olisi ehkä hieman tunkkaisen näköinen, mutta ruskea tekee tästä ihanan raikkaan. Kiva, että oot tuota mieltä vaikka et itsellesi osaisi kuvitella. Kiitos kommentista Kaisa (:

 9. Avatar Nelli sanoo:

  Tämä on kyllä kiva :) Sitä mäkin vaan ihmettelen että uusia hankintoja on koko ajan ja kotikin on viimeisen päälle, mutta itse teet työtä hankintojen eteen ja päätät satsata laatuun, joten ei kai se muiden asia ole siihen puutua. :) Mukavaa viikonloppua ja vapaapäivää

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla sun tykkäävän :) Joo mä teen kahta työtä eikä kunnon rentoutumiseen käytettäviä vapaapäiviä oikeastansa ole, joten itsensä hemmottelu on välillä sallittua :p Ymmärrän kyllä hyvin, että tämä asia kiinnostaa aina monia. Mutta katsotaan, jos tekisin rahaan/säästämiseen liittyvän postauksen lähiaikoina. Kiitos sulle ihana Nelli ja kivaa viikonloppua sinnekin :)

 10. Avatar SofiaMenbere sanoo:

  Jään sun kanssa ihan samat fiilikset! Aluksi laukku oli enemmänkin vain ihan okei, mutta mitä enemmän sitä on tultu katseltua niin sitä enemmän se on myöskin alkanut kiinnostamaan. Varsinkin kukkakuosiset Dionysys-laukut on noussut omiksi suosikeikseni!*_*

  • Saija Saija sanoo:

   Jee!! Super kiva nähdä sun olevan samaa mieltä :) Se on hassua, miten niin moni aluksi vihasi tätä laukkua… Ja nyt moni rakastaa :D Kukkakuosiset on myös tosi upeita. Se kuosi toimii hyvin myös asusteissa, kuten lompakoissa <3

 11. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana laukku! Tuli muuten mieleen kysyä sulta, kun sulla on se ysl korttikotelo ja ne ovat nyt tällä hetkellä loppuunmyyty ysl omilta sivuilta niin jouduitko sinäkin sillon odottamaan että niitä tulisi taas myyntiin vai onkohan mulla turha odottaa :S Ajaton mallihan se on että luulisi taas tulevan..

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sä pidät tästä :) Joo jouduin odottamaan muutaman viikon. Eli varmaan tulee jossain välissä lisää. Mutta näin niitä viime viikolla Net-a porterin sivuilla ja vielä edullisempaan hintaan! Kannattaa katsoa onko siellä vielä jäljellä :)

 12. Avatar Julia P sanoo:

  Itsekään en aluksi pitänyt tästä laukusta, mutta vähitellen kun se on tullut useamman kerran instagramissa vastaan, koen että laukussa on jotain tosi tyylikästä! :) Mielestäni trendikäs laukku ja in tällä hetkellä, mutta veikkaan kyllä että parin vuoden päästä näitä myydään urakalla pois :o

  • Saija Saija sanoo:

   Se on jännä, miten ajatus jostain tuotteesta saattaa muuttua :) Toki laukku tulee eri tavalla esille eri asuihin yhdistettynä. Mä en usko, että näitä tullaan sen kummemmin myymään pois. Tämä logokuviointi on sen verran ajaton. Mokkaista ehkä voidaankin myydä, mutta saa nähdä. Voi olla, että Guccin suosio vain nousee lisää. Mutta se jää nähtäväksi, tärkeintä että mä pidän laukusta :)

 13. Avatar Laura sanoo:

  Mun silmään laukku on todella kaunis ja tyylikäs! Olen ihaillut sitä jo kuukausia, mutta koska en omista yhtään näin arvokasta laukkua, en ole sitä raaskinut itselleni kotiuttaa. Onnea uudesta tulokkaasta, ehkä alan itsekin harkitsemaan vakavammin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi oon niin samaa mieltä sun kanssa :) Tämä on kyllä niin tyylikäs! Ja voin lämpimästi suositella. Laukun sisään mahtuu yllättävän paljon tavaraa, vaikka on näin pieni. Sekä toimii niin arkena kuin juhlavemmissa tilaisuuksissa. Kiitos sulle Laura kommentistasi :’)

 14. Nätti laukku! Ei ehkä sellainen minkä itse ostaisin ensimmäisenä, mutta silti kaunis. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas ilo kuulla sun pitävän, vaikka et ehkä itse ostaisi. Tämä on jopa yllättävän monikäyttöinen :)!

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  Itsekin ihan rakastunut tohon laukkuun! Ostaisin ehdottomasti, jos olisi tällä hetkellä rahaa siihen :D Miten muuten tullien kanssa, täytyikö maksaa lisämaksuja laukun hinnan lisäksi?

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö <3 Voi, kun kiva kuulla :) Ei tullut ollenkaan tulleja. Laukku tuli Euroopan sisältä. Ainoastaan DHL:n postikulut, jotka oli noin 19€ :)

 16. Avatar Nimetön sanoo:

  Tykkään!! Jouduitko maksamaan muuten extroja?

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun pitävän! En joutunut muuta kuin muutaman kympin postikulut :)

 17. Avatar Anna sanoo:

  Tosi kiva laukku! Paljonko mahtoi maksaa kaiken kaikkiiaan?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Anna! 1269€ :)

   • Avatar Noora sanoo:

    Tuossa hinnassa taitaa olla 1 & 2 numerot väärässä järjestyksessä? Tuolla ylempänä kun kerroit sen maksaneen n. 1200€ niin pisti tämä kohta silmään ja ajattelin tulla huomauttamaan vielä : )

    • Saija Saija sanoo:

     Joo on :/ Hyvä, kun sanoit! En ymmärrä miksi mun puhelin yrittää auto correctilla koko ajan heittää nelinumeroiset luvut kakkosella alkavaksi… Mutta tosiaan ykkösellä kuuluu alkaa :)

 18. Avatar Sofi sanoo:

  En nyt aivan ymmärrä, miten säästäminen ja joka kuukausittainen luksuslaukkujen ostaminen mahtuvat samaan lauseeseen. Monet bloggaajat sekä myös ihan tavalliset tallaajat perustelevat luksushankintansa säästämisellä, mutta missä välissä sitä oikeasti säästää, jos joka kuukausi hankitaan n. 1000 euron arvoinen laukku? Onko näillä ihmisillä oikeasti säästössä se suositeltu kolmen kuukauden nettopalkan suuruinen summa?

  • Saija Saija sanoo:

   Tällä säästämisellä tarkoitetaan sitä, että rahat laukkuun on säästetty tuloista. Eli niitä ei esimerkiksi olla ostettu luotolta yms. Mun mielestä säästäminen on oikea taktiikka tällaisten arvokkaampien ostosten tekemiseen :) Mulla on kaksi säästötiliä, toinen on mun ja Tatun yhteinen ja toinen mun oma. Yhteiseen tiliin menee tulevaisuuden varalle tarkoitetut säästöt ja mun omaan taas hankintoihin tarvittavat säästöt. Eli vaikka raha-asiat tai säästössä olevat summat ei muille kuulu niin kyllä voin rehellisesti kertoa mun säästävän myös paljon muihinkin juttuihin kuin vain materiaan. Tällaiset asiat vain tulevat harvemmin esille blogia lukiessa, koska en usko kenenkään haluavan huudella julkisesti säästössä olevia summia yms. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :)!

   • Avatar Sofi sanoo:

    Tulopuolen täytyy tosiaan olla kunnossa jos lähes joka kuukausi voi laittaa tonnin laukkuun ja silti saa säästöjä kerrytettyä. Keskimääräisesti näin ei kyllä Suomessa ole, mutta ehdottoman hyvä että luksusta ei hankita luotolla. Tosin niin taitavat monet kuitenkin tehdä ja ajautuvat lopulta pikavippikierteeseen.

    • Saija Saija sanoo:

     Kahta työtä tekemällä säästöön kertyy ihan hyvä summa kuukaudessa. Pidän huolen siitä, että joka kuukausi säästöön menee tietty määrä :) Tuo on varmasti totta ja se on kyllä ikävää… Mä oon opiskellut paljon koulussa tietoja pikavipeistä ja mun mielestä ne saisi kieltää laissa. Ihan järkyttäviä korkoja. Mutta haluan olla esimerkkinä, että säästämällä saa haluamansa jutun. Ei velalla :)

 19. Avatar J sanoo:

  Moi, ihana yksilö, olisi todella kiva nähdä asukuvia!!<3 Ja säästämiseen liittyvä postaus kiinnostaisi kovasti! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh vähän kiva, että sä pidät tästä ja odotat asukuvia <3 Niitä on tulossa hyvin pian! Säästämiseen liittyvän postauksen voisin toteuttaa kans jo lähiaikoina :)

 20. Avatar Elli sanoo:

  Ite en aluks yhtään tykänny tosta laukusta, tai oikeestaan kuosista, mutta nyt tässä kuukauden sisällä oon alkanu tosi paljon tykkäämään siitä! Ihanaa, että sait sen nyt omaan kokoelmaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Sama!! Hassua, kun niin monella on käynyt näin :) Mä en myöskään tykännyt tästä, mutta nyt taas rakastan tätä. On tämä niin kaunis. Kiitos sulle Elli kommentistasi <3

 21. Avatar Cami sanoo:

  Ei ole kyllä yhtään omaan makuun tämä hankinta :/ Kuosi ei iske jotenkin yhtään ja en äkkiseltään ois arvannut, että tykkäät tästä itse kovin :) Se edellinen sun toteuttama laukku olikin aivan unelma, joten sen kanssa ei voi kilpailla ;) ♥ Hankin itsekin samaa tyyliä jäljittelevän laukun eilen, kuvia voit kurkkia blogista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voih, harmi juttu :s Mä tykkään kyllä tosi paljon, vaikka aluksi olinkin kuosia vastaan. Niin sitä mieli muuttuu :) Chloé on myös aivan ihana, mutta sitä ei voi jokaisessa tilanteessa käyttää. Tämä korvaa sitten ne tilanteet <3 Hei mä itse asiassa juuri luin sen, hyvin toimii beige sävy pienessä laukussa :)!

 22. Avatar Oona sanoo:

  Hei musta ois ihana jos tekisit taas sellasen ”linkkas instagramisi” postauksen kun viimeks ku tein sain aivan älyttömästi uusia seurattavia! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti ideasta Oona, mä laitan tämän ylös :> Voisin hetken päästä toteuttaa! Mahtavaa, että edellisestä postauksesta oli sulle hyötyä :)

 23. Avatar Anu sanoo:

  Ensimäistä kertaa sinulla semmonen asuste mikä ei omaa silmää miellytä. Jos tämä laukku olis ollu esim. h&m eikä kalliin merkin, en usko että olisit sitä ostanut. Tämä on tätä bloggaajien vouhotusta. Harmittaa jos sinunkin hyvät vinkin alkaa mennä tähän tätityyliin.

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että oot tuota mieltä. On kuitenkin hyvä muistaa, että ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on oma mielipiteensä :) Mun mielestä on mielenkiintoista lukea ihmisten eri makuasioista, mutta se on harmi että jos mun kanssa ei ole samaa mieltä niin silloin täytyy kääntää se negatiivisuudeksi. Kyse on kuitenkin vain laukusta, ei se ole niin vakavaa. Mutta kiitos kommentistasi, toivottavasti mun vinkeistä on jatkossa apua :)

 24. Avatar love sanoo:

  Voisitko tehdä näistä sun kokoelman laukuista sellaisen kollaasin ja keroa vähän miten on tullut käytettyä.?

  • Saija Saija sanoo:

   Niin kertoa onko niitä tullut käytettyä vai miten niitä on tullut käytettyä, missä tilanteissa yms. :)?

 25. Avatar Maija Viola sanoo:

  Ehdottomasti puolesta. Itse olen miettinyt isompaa kokoa. Aristanut eniten guccin oma kuosi. En voi sietää luikkarin kuoseja. Tässä laukussa on kuitenkin sitä jotain vaikka klassisista pelkistetyistä laukuista pidänkin. :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että sä tykkäät tästä :) Tuo kuosi on kyllä toimiva! Se ei ole yhtään liian silmille hyppäävä vaan oikeasti melko hillitty. Isompi koko on varmasti myös kiva :)!

 26. Avatar Milja sanoo:

  Mä tykkään jotenkin tosi paljon tästä laukusta! Enemmän mua kuitenkin himottaa Guccin Disco yksinkertaisuudellaan… :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä laukun miellyttävän sun silmää! Voi Disco on myös upea :)

 27. Avatar Annn sanoo:

  Tosi nätti laukku :-) Mä olen laukkuhankintojen sijaan panostanut viime aikoina matkusteluun :-) Ainakin toistaiseksi. Toki laukutkin ilahduttavat. Mutta niitä tuskin vanhempana muistelee niin kuin matkakokemuksia olen ajatellut.

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kyllä tosi nätti :) Oi matkustelu on myös kivaa! Harmi vaan meillä ei töiden vuoksi ole siihen mahdollisuutta kuin pari kertaa vuodessa. Mutta jos sulla on niin siitä kannattaa nauttia. Jokainen käyttää rahansa niin eri tavalla :)

 28. Avatar sanni sanoo:

  Tää on kyllä ihana. <3

 29. Avatar Julia sanoo:

  Ei sitten iske, ei yhtään. Tää on just tosi täti/mummomainen laukku, mikä vaan on hintansa takia niin monien bloggareiden saatava :D Tulee sellainen fiilis että bloggaajat haluaa tällä pönkittää sitä ”rahaa löytyy vaikka todella rumaan laukkuu” -olo/fiilis.. Mä luulin ettet sä olis ollut ihan näin paha tässä pönkittämisessä, mutta nähtävästi minä erehdyin.
  Ihan vain ajatuksena, ootko koskaan itse kiinnittänyt huomioita kuinka ns. hulluna perässä sä menet näissä massajutuissa? Varsinkin kalliimmissa sellaisissa. Sulla ei taida tällä hetkellä ykskään laukku esimerkiksi olla sellainen niinsanotusti persoonallinen mihin olisit sen persoonan takia ihastunut, vaan aina just sen kun niin monilla muillakin on se, ja sunkin on vaan saatava se. Tarkoitan siis että kyllä näiltä kaikilta merkeiltä mitä säkin omistat ja käytät löytyy paaaaljon muitakin laukkuja, en tarkoita sitä etteikö kalliita laukkuja sun muita saisi ostaa, tai että olisi typerää ostaa niitä.

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas purkaus… Toivottavasti sulla on nyt parempi mieli. Se on tosi harmi, että sä et pidä tästä. Mutta ei sulla käynyt mielessä, että mä ihan oikeasti pidän :o? Mun mielestä laukku ei ole ainakaan vielä kovin massaa ja vaikka olisi niin ei silläkään ole väliä, koska tärkeintä on, että mä tykkään siitä. Mutta täytyy muistaa, että kyse on vain laukusta. Ei sun kannata pilata päivääsi tai kenenkään muunkaan sen vuoksi, ettet pidä siitä mihin mä käytän rahani. Ei tämä ole niin vakavaa. Kivempaa päivän jatkoa sulle :)

 30. Avatar Tatti sanoo:

  Itselleni logokuosi ei iske oikeastaan yhtään missään muussa paitsi LV ja Malene Birger laukuissa. Jos tuon kuosin vaihtaisi vaikka yksiväriseen nahkaan jossain värissä niin syttyisin ihan sata nolla! Tykkään tuosta ”soljesta”, ihanan erilainen ja erottuva asia muutoin hyvin klassisessa mallissa. Ihania hankintoja sulla on ollut kyllä laukkurintamalla ;) Itsekin pääsin kartuttamaan omaa kokoelmaa joulualeissa, mm. pitkään haaveilemani Malene Birger Trinolas laukulla sekä klassisen mallisella Ralph Laurenin Teena totella.

Kommentoi