NEW YEAR’S RESOLUTION

Nyt on se aika, jolloin nostetaan pöydälle uuden vuoden lupaukset… Tai no lupauksia en ole tehnyt sitten ala-asteen karkkilakon jälkeen, mutta tavoitteita sen sijaan lähes jokaiselle viimeisimmälle vuodelle. Viime vuonna kirjoittelin tässä postauksessa tavoitteeksi muun muassa juoda enemmän vettä, alkaa lukemaan kirjaa, säästää rahaa, toteuttaa tavoitteita blogin suhteen sekä pitää huolta riittävästä vitamiinien saannista. Näistä jokainen kohta toteutui, hyvä minä! Eli, kun on tavoitteita niin niistä tulee pidettyä kiinni koko vuoden. Toisin kuin lupauksista, jotka mulla menee pilalle jo tammikuun puoleen väliin mennessä… Keräsin nyt yhteen mun tavoitteet tälle vuodelle.

Vuonna 2017 aion…

nahkahousut

Keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin. Tavoite number one! Viime vuonna tuli taas nähtyä, että stressitason noustessa saapuu myös ”kiva” kaveri – unettomuus. Tänä vuonna aion rentoutua, ottaa aikaa itselle sekä pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Niin ja tietenkin parhaani mukaan pitää stressilevelit minimissä ;-)

guccin aurinkolasit

Olla aktiivinen blogissa. Monet teistä tietävät, että oon todellinen perfektionisti blogin suhteen. Tämän vuoden tavoite on postailla ahkerasti, vastata jokaiseen kommenttiin ja mieluiten heti. Sekä toteuttaa ennätysmäärä erikoisempia postauksia.

IDKUVA

Mennä sänkyyn viimeistään kello 22:30. Ajoissa sänkyyn ja nukkumaan meneminen on tuottanut mulle vaikeuksia niin kauan kuin muistan. Mulla on paha tapa tehdä blogiin liittyviä töitä aina myöhään illalla… Otan nyt tavoitteeksi mennä ajoissa sänkyyn ja somen selailun sijaan luen kirjaa joka ilta, edes hetken.

by malene birger

Syödä hedelmiä ja vihanneksia joka päivä. Tämä on yhteydessä riittävään vitamiinien saamiseen, joka toteutui jo viime vuonna. Haluan silti tehdä tästä vuodesta ruokavaliollisesti terveellisemmän, mutta ilman mitään tiettyjä elämäntaparemontteja.

musta laukku

Sekä nauttia elämästä Viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa, tehdä unohtumattomia reissuja, toteuttaa niin pieniä kuin suuriakin unelmia.

clusen kellot

Jacket SheIn (gift) | Sveater Jacqueline de Yong | Pants Vila | Bag By Malene Birger | Shoes H&M | Gloves H&M | Watch Cluse | Sunnies Gucci

Tehdään vuodesta 2017 unohtumaton!


27 Responses to “NEW YEAR’S RESOLUTION”

 1. Avatar Suvi sanoo:

  Ihana asu!! Sopii hyvin toi takki ja laukku yhteen Ja tykkään todella paljon sun blogista, jatka samaan malliin!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Suvi kommentistasi! Ihana nähdä, että sä pidät tästä :) xx

 2. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Ensiksi pakko sanoa, että aivan ihana asu. Punanen pukee sua todella hyvin! <3

  Mulla kans tavotteita vuodelle esimerkiksi omalle kohdalle kans toi, että omasta hyvinvoinnista täytyy huolehtia enemmän ja blogin kanssa haluan olla vielä aktiivisempi sekä kehittää sen laatua.

  • Saija Saija sanoo:

   Vau, kiitos kaunokainen <3 Oi meillä on sitten samanlaiset tavoitteet! Toivottavasti molemmat saavat nämä toteutettua :)

 3. Avatar Ella sanoo:

  Tuo asu on kyllä kiva ja takki aivan ihanan värinen!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Ella! Mukava kuulla asun ja takin olevan sun mieleen :) xx

 4. Avatar Milla sanoo:

  Tosi ihana asu, tykkään kovasti! Tuo kello ja nuo hanskat ovat kyllä superihania yksityiskohtia. Voin myös yhtyä noihin tavoitteisiin. Hyvinvointi on mulle tärkeetä ja haluan kyllä nyt tänä vuonna panostaa siihen entistä enemmän! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos sulle paljon :) Nuo hanskat ovat kyllä ehdottomat suosikkini, vetoketjut toimii niissä niin hyvin yksityiskohtina. Kiva kuulla, että meiltä löytyy samanlaiset tavoitteet! Toivotaan niiden toteutuvan :)

 5. Avatar lukija sanoo:

  Ihana nähdä, että sunkin paidassa voi olla nyppyjä.

 6. Avatar kira sanoo:

  Ihana asu! :) erityisesti noi housut jotenki miellyttää omaa silmää :) näytät kauniilta! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Kira kivoista sanoistasi <3 Nuo housut on ihan parhaat jalassa! Niin venyvät ja mukavan tuntuiset :p

 7. Avatar Sirpale sanoo:

  Onpas kaunis asu <3 Itselläkin pitää muistaa nauttia elämästä, se on tärkeää!

  • Saija Saija sanoo:

   Isot kiitokset sulle <3 Ja ehdottomasti! Joka päivä kannattaa pyrkiä nauttimaan ihan pienistäkin jutuista, niistä se kokonaisuus koostuu :) xx

 8. Avatar Reetta sanoo:

  Mä haluan kehua sitä miten ihanan hyvin vastaat postauksien kommentteihin! Se on oikeasti harvinaista, tuntuu että hyvin usein kun jättää jollekin blogiin kommentin johon odottaisi vastausta, niin sitä vastausta ei koskaan kuulu. Sun postauksissa tuntuu myös usein olevan melko paljon kommentteja, voisin kuvitella että monet jaksaa kommentoida just siks kun sä myös vastaat niihin kommentteihin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi Reetta kiitos :) Niin ihanan piristävä palaute! Kommentteihin vastaaminen on aina ollut mulle tärkeää ja siitä haluan edelleen pitää kiinni. Mä oon itsekin huomannut, että osa ei vastaa ollenkaan… Ja se on varsinkin lukijan kannalta kurja juttu. Te ootte kuitenkin niin iso osa tätä, että haluan myös kommunikoida teidän kanssa joka päivä. Näihin vastaaminen on mun mielestä älyttömän kivaa :)!

 9. Avatar Isla sanoo:

  Ihania lupauksia, mulla on paljolti samantyyppisiä ❤

  Ja; nää kuvat !! Ketä nää ottaa? Ihan täydellisiä. Ois kiva nähdä sellainen ns. kulissien takana -postaus siitä, miten nämä upeat asukuvat syntyvät!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti <3 Ihana kuulla meidän tavoitteiden olevan samanlaisia. Lähes kaikki mun asukuvat ottaa Tatu. Mä kerron nämä terveiset hänelle :) Ja kiitos ideasta! Täytyy toteuttaa tämä joskus, kun saa kolmannen ihmisen paikalle kuvaamaan meidän kuvailua :p

 10. Avatar Ansku k sanoo:

  Kivoja tavotteita ja ihana asu!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos paljon Ansku! Täytyy toivoa, että kaikki tavoitteet toteutuu :)

 11. Avatar Elli sanoo:

  Aivan ihana asu! Simple but beautiful! Rakastuin noihin housuihin ja takkiin! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Elli! Nuo housut ovat ihan parhaat, niin miellyttävän tuntuiset jalassa :)

 12. Avatar Lukija sanoo:

  Ihana takki! En ole koskaan tilannut Shelniltä vaatteita, vastaavatko koot ”normaalikokoja” hyvin sielä?

  • Saija Saija sanoo:

   Mä kans tykkään siitä! Takeissa kannattaa aina ottaa kokoa isompi, mutta muuten vastaa samaa :)

 13. Avatar Tiia sanoo:

  Mullakin on tavoitteena tälle vuodelle, että oppisin juomaan enemmän vettä, (itse asiassa yritin jo viime vuoden lopussa ) mutta aina iltapäivällä tai viimeistään illalla huomaa että ei ole tullut juotua tarpeeksi päivän aikana. Olisiko sulla antaa vinkkejä/kokemuksia miten itse onnistuit tässä viime vuonna (: Kiitos jo etukäteen ♡

  • Saija Saija sanoo:

   Voi se on hyvä tavoite :) Mä aloin kantamaan vesipulloa mukana ja pidin huolen, että vähintään 3 tunnin välein täytän sen. Eli tein siitä itselleni sellaisen kilpailun :D Sitten joka aamu kannattaa juoda puoli litraa vettä niin lähtee päivä käyntiin. Ja jos sulla on jotain rutiineja, kuten vaikka välipalan syöminen niin otat tavaksi juoda puoli litraa ennen tai sen jälkeen. Kun juo tiettyjen asioiden yhteydessä niin sen muistaa paremmin :) Tsemppiä <3 xx

 14. […] 1. Viininpunaista ja nahkaa (asupostaus täällä). […]

Kommentoi