TB Style: tammikuu

Parasta vuoden ensimmäistä päivää ♥ Moni ottaa yleensä tämän päivän rennoissa merkeissä, joten en tiedä onko siellä ruudun toisella puolella ketään tällä hetkellä lukemassa tätä, mutta viimeistään sitten huomenna ;-) Meidän uusivuosi meni rauhallisissa merkeissä syöden hyvää ruokaa, katsellen raketteja ja korkaten skumpan. Positiivinen yllätys oli se, kun Nemo ei välittänyt raketeista yhtään mitään!

Nyt laitetaan vuosi käyntiin TB style-postauksen uudella osalla. Saatiin tämän vuoden vaihtumisen myötä mukaan yksi vuosi lisää!

IMG_6780

2013. Tammikuu ei selvästikään ollut mikään asukuvien suosituin kuukausi, kun ainoa ”järkevä” räpsy näkyy tässä. Ei tästäkään kovin hyvin asua näe, mutta ehkä jopa parempi niin :D Valkoiset neuleet ja uggit ovat edelleen mieluisia, mutta mitkä nuo housut ovat?

IMG_3982nn

2014. Muutama vuosi sitten ei selvästikään ollut kovin kylmät ilmat, kun pihalla tarkeni hyvin ilman takkia. Asu on melko yksinkertainen, mutta en osaisi kuvitella sitä enää itselläni. Jotenkin college ja laukku ”riitelevät” keskenään. Ehkä jos ottaisi laukun pois niin tämä olisi hyvä rennompi lookki.

IMG_0072u

2015. Näissä maisemissa onkin jo kunnon talvifiilistä! Muistan, että näitä kuvia ottaessa käytiin välillä autossa lämmittelemässä. Sää oli todella kylmä. Asussa ei valittamista, mutta silmiin osuu korujen paljous. Olikohan tuolloin muotia pitää noin paljon sormuksia ja muita koruja?

tb style

2016. Viime vuoden asu muistuttaa hieman parin päivän takaista lookkia… Mutta jos pienen jutun saisi muuttaa niin tekisin asusta yksinkertaisemman. Nyt tässä on ehkä liikaa kaikkea. Mutta tuo punainen ruutuhuivi on kyllä piristys moneen asuun.

IDKUVA

2017. Hassua nähdä, miten joka toinen vuosi on lunta ja joka toinen ei. Tässä tämän päivän yksinkertaista asua! Käytiin kaupungilla pyörähtämässä ja Amarillossa syömässä. Kuten tästä ja viime vuoden asusta saattaa huomata niin nuo kengät ovat talven yhdet ehdottomat suosikkini korollisista nilkkureista.

Kertokaa ihmeessä, mitä ootte te pitänyt näistä throwback-postauksista?


38 Comments
 • Avatar
  Jenni
  Posted at 20:32h, 01 tammikuun Vastaa

  Tykkään ihan sikana näistä tb style postuaksista, odotan näitä aina ihan innoissani! Kuvista huomaa myös tosi hyvin sun tyylin kehittymisen, ei voi muuta sanoa kuin vau <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:37h, 01 tammikuun Vastaa

   Tämä on kiva tietää :) Näitä on ollut nimittäin todella mielenkiintoista toteuttaa! Mahtava kuulla, että kehittymisen huomaa :) Kiitos paljon illan piristyksestä <3

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 20:50h, 01 tammikuun Vastaa

  Tosi upee toi uusin asu <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:21h, 01 tammikuun Vastaa

   Oi kiitos paljon Roosa <3 Ihana kuulla sun tykkäävän siitä (:

 • Avatar
  Virpi
  Posted at 20:59h, 01 tammikuun Vastaa

  Mä tykkään näistä! Ja todella tyylikäs asu tuo uusin:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:22h, 01 tammikuun Vastaa

   Super kiva nähdä, että pidätte näistä =) Täytyy ehdottomasti toteutella jatkossakin ahkerasti. Kiitos paljon! Tuo uusin asu on myös eniten mun mieleen :)

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 21:54h, 01 tammikuun Vastaa

  Wautsi, tosi tyylikäs toi tän vuoden asu! <3 nää tb style postaukset on kyllä hauskoja! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:36h, 02 tammikuun Vastaa

   Ooh kiitos hirmu paljon Jasmin <3 Hyvä juttu, että pidät näistä postauksista. Näitä on ollut hauska myös toteuttaa :p

 • Avatar
  Elli
  Posted at 21:54h, 01 tammikuun Vastaa

  On niin hauskaa kun kommentoit vanhoja kuviasi läpi ja löydät korjattavaa! Lisäksi on hauska katsoa kuinka olet vuosien varrella muuttunut!! Tykkään näistä postauksista kovasti :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:50h, 02 tammikuun Vastaa

   Super kiva kuulla sun pitävän :) Yllättävän paljon sitä löytää asuista jotain muutettavaa. Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 12:01h, 02 tammikuun Vastaa

  Pidän todella paljon näistä TB Style postauksistasi! On mukava nähdä miten tyylisi on vuosien varrella muuttunut;)
  Mukavaa vuoden alkua sulle!

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:21h, 02 tammikuun Vastaa

   Kiitos Ella =) Ihana kuulla sun pitävän! Näiden postauksien kautta näkee niin selvästi kaikki muutokset. Samoin myös sulle ihanaa alkanutta vuotta :)

 • Avatar
  SofiaMenbere
  Posted at 12:57h, 02 tammikuun Vastaa

  Yksi lemppari postaus- sarjoista! Näistä aina näkee hyvin kuinka tyylit ja trendit muuttuvat! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:16h, 02 tammikuun Vastaa

   Onpas mukava kuulla tämä :) Niinpä! Se on hassua, miten paljon eri tyylejä ja trendejä vuosien varrelle mahtuu :-)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 13:38h, 02 tammikuun Vastaa

  Tosi kivoja nää throwback-postaukset:). Tässä erityisesti pisti silmään toi viimenen kuva, kuin hieno toi asu! Oot tosi upee!

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:18h, 02 tammikuun Vastaa

   Kiitti Johanna :) Ihana saada tällainen kommentti! Kiva kuulla uusimman asun olevan sun mieleen. Se on näistä myös mun oma suosikki (:

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 14:21h, 02 tammikuun Vastaa

  Nämä postaukset on tosi kivoja!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:58h, 02 tammikuun Vastaa

   Kiitos tuhannesti Ansku kommentistasi – oli piristävää kuulla näiden postauksien olevan teidän mieleen :)

 • Avatar
  nata
  Posted at 14:43h, 02 tammikuun Vastaa

  Kiinnitin eniten huomiota siihen miten paljon oot laihtunu vuosien varrella… lähinnä kun sun jalkoja vertaa vanhimmassa ja uusimmassa kuvassa toisiinsa :S

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:17h, 02 tammikuun Vastaa

   Aijaa :o Onhan siinä vähän eroa, mutta kroppa on muutenkin iän myötä muuttunut ja on tullut myös muutama sentti lisää pituutta :)

 • Avatar
  iina
  Posted at 16:50h, 02 tammikuun Vastaa

  Harvoin kommentoin mutta nyt pitää sanoa että tykkään kovasti uusimmasta asusta. Takki taitaa zarasta olla? Samaa meinaan monta kertaa katsoneena.

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:03h, 02 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon :) Ja kiva nähdä sun kommentoivan! Takki on SheIn-verkkokaupasta, mutta oon kuullut niiden tilaavan tuotteet samasta paikasta. En sitten tiedä pitääkö paikkansa, mutta voi hyvinkin olla sama takki kyseessä :)

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 20:12h, 02 tammikuun Vastaa

  Mä tykkään tosi paljon näistä postauksista, ja sun koko blogista! Tästä on tullut heittämällä yks mun suosikeista! ♥ Ja tuo vikan kuvan takki on u-pe-a!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:20h, 02 tammikuun Vastaa

   Wau kiitos!! Täytyy sanoa, että tästä kommentista tuli kyllä niin hyvä mieli. Tällaiset sanat motivoivat eteenpäin :) Tuo takki on kyllä aivan ihana – niin kauniin värinen ♥

 • Avatar
  Satunnainen kävijä
  Posted at 21:19h, 02 tammikuun Vastaa

  Oletpas laihtunut paljon vuosien aikana! :0

  Toivottavasti voit hyvin.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:57h, 02 tammikuun Vastaa

   Kieltämättä vähän, mutta kroppa on varmasti muuttunut myös iän myötä. Kyllä kaikki on hyvin :)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 22:17h, 02 tammikuun Vastaa

  Nää on kyllä tosi kivoja postauksia :) Mä en myöskään jotenkin äkkiseltään ois tunnistanu sua ees tuosta vuoden 2015 kuvasta :D Ihanaa uutta vuotta ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:14h, 02 tammikuun Vastaa

   Kiitos paljon :) Haha enkö olekin eri näköinen! Kyllä nuo vaaleammat hiukset tekevät niin paljon… Tumma on selvästi enemmän mun juttu. Samoin myös sulle ihanaa uutta vuotta ♥

 • Avatar
  Maija Viola
  Posted at 00:13h, 03 tammikuun Vastaa

  Kieltämättä olet kyllä laihtunut. Kyllä mä noi kaksi viimeistä asua pukisin. Muita en todellakaan! :-D tosi ihana ja rohkea postaus! Mä en uskalla vuoden takaisia asuja vilkaista.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:07h, 03 tammikuun Vastaa

   Harmi, että sä et uskaltaisi julkaista :/ Mun mielestä vanhoissa kuvissa ei ole mitään hävettää vaan päinvastoin :) Kiva kuulla sun pitävän kahdesta viimeisestä asusta :)

 • Avatar
  Julia P
  Posted at 13:47h, 03 tammikuun Vastaa

  Samaa mieltä muiden kanssa että nää postaukset on tosi kivoja! :D moni bloggaaja katselee vanhoja asujaan kauhuissaan ja poistaa vanhempia postauksia pois ettei kukaan näkisi niitä vanhempia ”nolompia” asuja. Kiva kun sä teet eri tavalla ja tuot näitä vanhoja esiin ja kommentoit mitä olisi parannettavaa. Koska meillä ihan kaikilla on varmasti erilaisia pukeutumiskausia takanapäin jotka ei välttämättä enää oikein iskisi enää tänä päivänä! :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:37h, 04 tammikuun Vastaa

   Kiva, että nämä ovat näin pidettyjä :) Ehdottomasti! Mun mielestä vanhoissa kuvissa ei ole hävettävää, koska nehän vain näyttävät kehityksen. Niinpä, joku juttu on muotia nyt mutta vuoden päästä voin taas ”arvostella” kuinka en pukisi enää niin. Ajat muuttuu ja trendit muuttuu :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 17:59h, 03 tammikuun Vastaa

  Nämä tb -postaukset ja in&out -postaukset on aivan mun lemppareita!! Niin kivoja luettavia :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:29h, 04 tammikuun Vastaa

   Onko? Voi onpa kiva tietää, tuun toteuttelemaan molempia varmasti myös jatkossa. Kiitos paljon Emma kommentista :)!

 • Avatar
  Nikzzy
  Posted at 19:52h, 03 tammikuun Vastaa

  Hyvä postaus!:) selkeesti tyyli muuttunut ”naisellisemmaksi” :) toi punanen huivi on kyllä ihana! Todellakin piristys/pelastus moneen asuun, sheiniltäkö se on? Ja onko toi punanen takki sama mikä sheinillä näyttää aika tummanpunaiselta? Onko väri todellisuudessa noin eri?

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:31h, 04 tammikuun Vastaa

   Kiitoksia :) Joo on! Ja takki myös. Väri on todellisuudessa joku tämän kuvan ja nettikaupan kuvan väliltä. Ei niin tumma kuin sivuilla, mutta ei aivan näin vaalea kuin tässä. Se näyttää valossa hieman vaaleammalta. Mutta mun mielestä paljon kivempi livenä kuin mitä SheInin kuvissa :)

 • Avatar
  Sinituuli
  Posted at 12:16h, 04 tammikuun Vastaa

  Nää postaukset on kyl ihan lemppareita! Näistä kuvista huomasi, miten hyvin tumma hiusväri pukee sinua! Korostaa kasvojasi ihan eri tavalla kuin vaalea

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:35h, 04 tammikuun Vastaa

   Ihana nähdä näiden olevan näin mieluisia :) Tuo on totta! Tummasta ei ole enää paluuta vaaleaan :p

Post A Comment