Millainen snäppääjä oon?

Snapchat, snäppi tai kuten äitini sanoo ”se mihin lisätään kuvia hetkeksi aikaa”… Tämä sovellus on noussut viimeisen 1,5 vuoden aikana yhdeksi suosikikseni. Te ootte tykännyt älyttömästi näistä snäppikoosteista, koska näiden avulla sovellusta käyttämättömät pääsevät myös mukaan mun arkeen ja tekemisiin. Nyt keksin koosteen lisäksi kivan extran, nimittäin kerron samalla millainen snäppääjä oikein oon. Eiköhän aloiteta!

IDKUVA

Oon snäppääjä joka…

– Ei snäppäile turhia kuvia ja videoita. Oon mielummin kokonaan snäppäämättä kuin, että täyttäisin My Storyni turhilla jutuilla.

– Saattaa mennä jopa viikko, etten päivitä koko sovellusta. Sitten saattaa olla päiviä, jolloin snäppään aamusta iltaan. Eli sopisko tätä kuvastamaan sana fiilispohjainen?

– Jakaa siellä silloin tällöin reseptejä, joista voi ottaa screenshotteja.

snapchat

– Toteuttaa aina välillä pakettien unboxing videoita. Tein tällaisen viimeksi eilen!

– Ei turhaa leiki filttereillä (paitsi joskus Tatun kanssa, mutta ne kuvat jäävät vain tallennuksiin)

– Sen sijaan rakastaa lisätä jokaiseen kuvaan vähintään yhden emojin.

snapchat filter

– Kuvaa usein Nemoa. Yleensä ne parhaimmat otokset tallentuvat juurikin snäpin puolelle!

– Tykkää jutella siellä niin kavereiden kuin vaikkapa blogin lukijoiden kanssa.

– Ja tämän vuoksi onkin paremmin tavoitettavissa snäpin viestien kautta kuin puhelinsoitolla :D

Mut tosiaan löytää Snapchatista nimimerkillä @saijis.

Millainen snäppääjä sä oot? Entä mitä piditte tällaisesta postauksesta?


12 Responses to “Millainen snäppääjä oon?”

 1. Avatar Tuula sanoo:

  En osaa käyttää,eikä tarviikkaan,en tajua koko ideaa..

  • Saija Saija sanoo:

   Täysin totta, ei kaikkien tarvitsekaan. Sen vuoksi onkin kiva tehdä näitä koosteita teille niin näette, mitä kaikkea oon tehnyt :)

 2. Avatar Janette sanoo:

  Toi fiilispohjanen snäppääjä pätee kyllä täälläkin! Samoin toi, että paremmin saa kiinni snäin kautta kun puhelinsoitolla.:D

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Huh, onneksi löytyy muita samanlaisia snäppääjiä! Haha snäppi on vaan niin paljon kätevämpi yhteydenottopaikka :-D

 3. Avatar Emilia sanoo:

  Mä myös snäppäilen ihan fiilis pohjalta, en jaksa kattella muiden turhia snäppejä niin miksi sitä tekisi sitten omaansakkaan :) Sun mystorya on ihana aina kattella ja tykkään niin sun kuvista <3 mä lisään myös tosi useesti ainaki yhden pienen kuvan snäppeihin, ne on vaan niin hyviä ja osuvia melkein joka kuvaan :'D

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että löytyy muita fiilispohjaisia snäppääjiä :) Mun mielestä sellainen on just parasta! Silloin tietää, ettei käytä liikaa somea :p Oi kiitos paljon ihana, sun kommentti ilahdttu mua! Niin on, varsinkin ne Bitmojit, joissa on ”oma naama” :D

 4. Avatar neldei sanoo:

  Hei oon monesti miettiny et pitäs kommentoida mut en oo saanu viel aikaseks koskaan. Haluun kuitenki sanoo et mun mielestä on aivan ihana lukee ja nähä miten vastaat kaikkiin kommentteihin!:) vastaus on aina iloinen ja ei mikään ”kiva, kiitos”, vaan tuntuu et välität jokaisesta lukijasta. Ja tää joulukalenteriki, ajattelet tosi paljo muita! Muutenki blogisi on tosi laadukas ja näkee että panostat siihen ja otat lukijat huomioon :). Jatka samaan malliin, sulla on tosi hyvä asenne!

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun nyt kommentoivan ja vielä näin ilahduttavan kommentin :) Kiitos hirmu paljon!! Mä halusin järjestää joulukalenterin teidän iloksi, koska teiltä on tullut älytön määrä motivoivia kommentteja. Ja joulukalenteria on ollut ilo toteuttaa :) Mahtavaa, että se on saanut näin hyvän vastaanoton. Kiitos vielä :)

 5. Avatar Noora sanoo:

  En ookkaan ennemmin törmänny tälläseen postaukseen, mutta voi vitsi miten kiva idea! Melkein voisin itekkin tämän toteuttaa omaan blogiin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mä keksin tämän itse, kun halusin tehdä vähän monipuolisemman snäppikatsauksen. Hei toteuta ihmeessä, näitä kohtia oli hauska miettiä :p

 6. Avatar Roosa sanoo:

  Miks sun Bitmoji on tummaihoinen? :D

 7. Avatar Mari sanoo:

  Mä snäppään joka päivä! Siitä on tullut sellanen tapa jo et joka päivä jotain. Kerran täs melkein olin snäppäämättä, mutta sitten tungin jonkun kuvan kuitenkin sinne.

  Mun snäpit vaihtelee kuvista videoihin, omasta naamasta muihin juttuihin. Emmä tiedä ketä kiinnostaa mun turinat, mutta sosiaalisen ihmisen on pakko saada puhua ääneen välillä.

Kommentoi