Black parka jacket

idkuva67

timberland-kello

ruutuhuivi

timberland_

tupsupipot

Jacket House of Brandon (gift) | Sveater Noisy May | Leather Pants Vila | Shoes Timberland | Watch Timberland (gift) | Beanie Pieces

Heipodei  Mites teidän itsenäisyyspäivä on kulunut? Mun oma on mennyt töiden ja siivouksen parissa, haha. Linnanjuhlia tuli seurattua enemmän ihmisten snäppien kautta, mutta hengessä mukana jokatapauksessa. Tulin jakamaan teille kuvia uudesta talvitakistani, joka on siis paksu musta parka. Ah, takkirakkautta potenssiin sata. Ei mikään maailman kuvauksellisin, mutta älyttömän lämmin!

Kuvissa näkyy paremmin myös uusi Timberlandin kelloni, josta puhuin aikaisemmin. Se on täydellinen kombo saman merkin kenkien kanssa. Piristää kummasti muuten melko mustavalkoista asua. Jossa on itse asiassa tullut mentyä viimeisen viikon ajan, mutta toisaalta miksi sitä hyvää vaihtamaan.

Nyt nukkumaan, koska huomenna suunnistetaan äidin kanssa lahjaostoksille. Jokavuotinen traditio, jota en malta odottaa! Palaillaan taas aamulla uuden kalenteriluukun parissa. Hyvää yötä, xx.

*adlinks


6 Responses to “Black parka jacket”

 1. Avatar Julia sanoo:

  Todella kiva asu, rakastan tuota pörrötupsupipoa!!
  Omistan samaisen Vilan takin ja tykkään siitä super paljon. Niin lämmin ja mukava päällä.<3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmu paljon :) Tuo pipo on kyllä ihana!! Kuten myös takki, oon kans todennut nämä Vilan omat hyväksi. Niin laadukkaita ja lämpimiä <3

 2. Avatar Roosa sanoo:

  Voi miten ihanan lämpimältä näyttää! Ja vitsi oot muuten supermimmi kun ton joulukalenterin lisäksi jaksat postailla näitä normijuttujakin _vielä sun päivätyön lisäksi!! Bloggaajana itsekin kyllä tietää miten paljon aikaa yhteen postaukseen saa kulumaan..

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä takki on kyllä älyttömän lämmin :) Voi ihana sinä!! Kiitos <3 Ihana nähdä, että sitä arvostetaan. Täytyy kyllä myöntää, että tämä alkukuukausi on ollut älyttömän kiireinen. Mutta kalenteria on ollut ilo toteuttaa! Joo se on käsittämätöntä, miten paljon aikaa yhdenkin postauksen tekemiseen menee :o

  • Avatar Soile sanoo:

   Oon niin samaa mieltä! Monet joulukalenteria pitävät ei postaa muuta, mutta on ollut toodella suuri ilo huomata että täällä on kaikkea muutakin :) joka päivä on ihana kurkata blogisi kun tietää että se on täynnä mielenkiintoista sisältöä joka inspiroi jokaisella elämän osa-alueella! kiitos siis sinulle ja toivottavasti jatkat samaan malliin <3

   • Saija Saija sanoo:

    Ooh kiitos <3 Tästä tuli niin hyvä mieli, että suuri hymy nousi huulille :) On ollut mieltä lämmittävää huomata, että niin joulukalenteria kuin mun normipostauksia on arvostettu. Kyllähän tässä on työtä extramäärä, mutta mä tykkään tästä hommasta niin teen tämän enemmän kuin mielelläni :) Kiitos vielä <3

Kommentoi