TB Style: joulukuu

Kivaa alkanutta viikonloppua! Musta ei yhtään tunnu siltä, että nyt on perjantai… Oon tehnyt lähes koko päivän taukoamatta töitä ja vielä täytyisi huominen sekä sunnuntai jaksaa. Ajattelin sitten ensi viikolla ottaa rennommin  Seuraavasta viikosta on muutenkin tulossa hieman erilainen, mutta kerron siitä lisää myöhemmin. Tulin vaihtuvan kuukauden kunniaksi jakamaan pitkästä aikaa uuden osan TB Style-postauksesta. Eli tässä tulee yhdet joulukuun asut vuosilta 2013-2016:

tb style

2013. Muistan kuinka näihin aikoihin oli muotia käyttää mahdollisimman paljon koruja, etenkin piikeillä varustettuja rannekoruja. Kullan ja mustan yhdistelmä oli selvästi mun suosikki jo tuolloin, mutta enää en kyllä voisi kuvitella pukeutuvani tähän asuun…

IMG_6396g

2014. Siis katsokaa, miten iso ero tämän ja edellisen asun kohdalla on? Tuolloin olin jo pikkuhiljaa alkanut löytämään sitä omaa tyyliä. Muistan palavasti, kuinka rakastuin tällaiseen asuyhdistelmään. Ja vielä tänäkin päivänä mun päältä saa bongailla samanlaisia lookkeja!

tb style posts

2015. Tämä oli itse asiassa viime joulukuun suosikein asu. Yleensä se on niin, että yksinkertaisin on kauneinta! Kuvissa näkyvä huivi on edelleen ehdoton suosikki, yhdistin sen viimeksi tähän tyyliin. Ja jalasta löytyi totta kai Timberlandit.

IDKUVA

2016. Tässä tuorein kuva eräältä päivältä, jolloin oli jäätävän kylmä ilma ja huono hiuspäivä. Molemmat ongelmat ratkaisi musta karvakaulus! Mun mielestä kyseisen kauluksen ja kamelitakin yhdistelmä on pettämätön.

Hei muistakaa, että kaikki postaussarjan osat löytyvät saman tagin alta täältä.

Näkyykö teidän silmään mun tyylissä muutoksia? Entä mitä piditte tästä postauksesta?


22 Responses to “TB Style: joulukuu”

 1. Avatar Heli sanoo:

  Hahah on kyllä huomattavasti muuttunut ja koko ajan parempaan suuntaan! Mutta missään vaiheessa ei oo mun mielestä ollut mitään semmosta ”järkyttävää”, toisin kuin mun 3vuotta vanhoissa kuvissa.. :D Ihania asuja kaikin puolin!

 2. Avatar Annika sanoo:

  Tosi kivoja asuja, varsinki nuo kolme viimeisimpaa!♡:)

 3. Avatar Maarit sanoo:

  Kiva postaus ja mun suosikki noista on ehdottomasti toi vuoden 2015 lookki, ihanan yksinkertainen ja sävyt sopii hyvin yhteen ja toi takki on super ihana! :o

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Maarit :) 2015 vuoden asu on selvästi teidän suosikki! Mä tykkään kans älyttömästi tuon kellon ja kenkien värien yhteensopivuudesta mustan sekä harmaan kanssa :)

 4. Avatar hanna sanoo:

  Näitä koontipostauksia on aina hauska kattoa! Näkee hyvin eron ensimmäisen ja loppujen kuvien välillä, ihan selkeesti olit alkanut löytään sitä omaa juttua. Oon vahvasti sitä mieltä että sulee sopii tälläiset tummat hiukset kyllä todella hyvin!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 5. Avatar Aino sanoo:

  Kiva postaus! Varsinkin vuoden 2015 asu miellytti silmää :)

 6. Avatar tiia sanoo:

  Siis osaat kyllä pukeutua! Mutta, oma lemppari on silti v. 2014! Ja muutenkin mun suosikkiaika sun pukeutumisessa on ollu reilu vuosi sitten. Silloin se oli sitä mitä itse havittelen :’D Nyt muuttunut jotenkin, eikä iske enää omaan tyyliin 100%. Mutta silti, pukee sua ja on sulla silmää pukeutumiseen selkeesti! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ja kiva, että löysit suosikkisi :) Tuo 2014 vuoden asu on kyllä sellainen, johon tulee pukeuduttua viikottain. Mä itse en näe paljoakaan eroa 2015 ja 2016 vuoden asuilla, mutta ihmiset näkevät asian eri tavoilla. Kiitos sulle kommentistasi :)

 7. Avatar Cami sanoo:

  Kyllä huomaa eron pukeutumisen kehittymisessä :) Tykkään eniten näistä 2015 vuoden asusta, vaikka onkin samantyylisiä 2016 vuoden asun kanssa. Vähän ton tyylinen karvakaulus ois munkin haaveissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kiva, että eron huomaa :) Ja että löysit oman suosikkisi! Karvakaulukset ovat kyllä ihan parhaat huonon hiuspäivän pelastajat. Noita vaan tuntuu olevan tosi vähän kaupoissa tarjolla :s

 8. Avatar Kat sanoo:

  viimevuoden asu on mun suosikki näistä :)

 9. Avatar Kata sanoo:

  Toi vuoden 2015 asu on kyllä mun ehdoton lemppari! Niin kuin itsekin sanoit yksinkertainen on kaunista ;) ihanasti menee noi värit yhteen ja vaaleus ylipäätänsä tossa asussa on jotenkin tosi raikasta <3 myös toi 2016 on upea, takki varsinkin niiiin ihana!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Kata :) Tämä oli ihanasti sanottu! Mukava kuulla valinnoille perustelut :) Yksinkertainen on kauneinta, ainakin melkein kaikissa asioissa. Tuo 2016 vuoden takki on niin upea, rakastan sen sävyä <3

 10. Avatar Empuskaa sanoo:

  On kyllä iso muutos :) tykkään sun tyylistä tosinpaljon <3 muistan kun tuo tokan asun kuvat oli ihan mun lemppareita <3 tykkään kyllä asusta vieläkin :) viime vuoden asukin on aivan ihana!! Uusimmassakaabbei mtn valittamista! Niin ja pakko sanoa että kyllä tumma tukka on sun juttu<3

  • Saija Saija sanoo:

   Vau kiitos ihana<3 Sä se sitten osaat kirjoittaa toinen toistaan piristävämpiä kommentteja :) Kiva nähdä sun löytäneen suosikin! Ja oot täysin oikeassa, tumma on niin mun juttu. En enää osaisi kuvitella itseäni vaaleilla hiuksilla. Tunnen oloni kotoisammaksi brunettena :p Kiitos vielä <3

 11. Avatar Anniina sanoo:

  Mä tykkään näistä postauksista todella paljon! :’) Eniten iskee 2014 tai 2015 vuoden asu. Niiden väliltä on hankala valita! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että pidät näistä postauksista :) Näitä on mielenkiintoista toteutella! Ja hei tosi kiva nähdä sun löytäneen kaksikin eri suosikkia (:

 12. Avatar Eeva sanoo:

  Nää postaukset on super kivoja! Ja noi kaks vikaa asua on IHANIA!

  • Saija Saija sanoo:

   Jättimäinen kiitos sulle! Ilahduttavaa kuulla, että nämä postaukset ovat sun mieleen :) xx

Kommentoi