Interior evening with bloggers

room2-sisustusliike

design letters

musta tiskiharja

Hei ja aivan ihanaa joulukuun ensimmäistä  Pakko tähän heti alkuun sanoa, että W-O-W. Ootte ihan uskomattomia!! Joulukalenterin startti sai aikaan älyttömän suuren suosion. On ollut mieltä lämmittävää huomata, että mun tekemä kova työ sen eteen on ollut tämän kaiken arvoista. En malta odottaa, että päästään uusien luukkujen kimppuun. Ennen niitä tulin päivittelemään reaaliaikaisia kuulumisia, nimittäin tulin hetki sitten kotiin eräästä blogitapahtumasta ja ajattelin nyt samantien kertoa, missä se oli ja mitä se piti sisällään.

lahjapaketit

kattausideat

IDKUVA

joulukuusi

Sisustus Room2-niminen Seinäjokinen liike kutsui meidät bloggaajat viettämään sisustuspainotteista iltaa! Kyseinen liike oli mulle entuudestaan täysin tuntematon, joten olin iloinen päästessäni tutustumaan siihen paremmin. Heidän liikkeessä myydään juuri muhun iskeviä sisustusjuttuja, kuten metallisia kynttelikköjä, Design Lettersin tuotteita, mustavalkoisia tekstiilejä, marmorisia alustoja yms.

blogi-ilta

kaput

tiramisu

ruisnapit

Ilta alkoi lasillisella kuohuvaa sekä niin liikkeen henkilökuntaan kuin muihin bloggaajiin tutustumisella. Ja kaiken kruunasi nämä herkulliset tarjoilut! Kana-caesarsalaatin suurena fanina voitte vaan kuvitella, mikä näistä oli mun suosikki. Okei, pala tuota tiramisukakkua menisi myös nyt ♥

room2 seinajoki

finnish-design

room2

Illan aikana päästiin myös itse stailaushommiin. Nimittäin meidät jaettiin tiimeihin ja jokaisen tiimin tehtävä oli stailata yksi osa liikettä aivan uusiksi. Haha, se jos mikä oli mielenkiintoista ja hauskaa!


15 Comments
 • Avatar
  Anniina
  Posted at 23:45h, 01 joulukuun Vastaa

  Oon aina kuvitellut Room2. tarjoavan vain sisustussuunnitteluja, eikä tuolla ole koskaan tullut poikettua vaikka Rengastien alueella tuleekin liikuttua viikoittain – tuo ”sisustusliikeen puoli” tuli täytenä yllätyksenä, täytynee pyörähtää joku päivä. :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:59h, 02 joulukuun Vastaa

   Arvaa mitä? Mä kans aluksi luulin niin :o Ja vähän epäilen, että monikaan ei tiedä siinä olevan sisustusliike. Mutta toivottavasti ihmiset löytäisivät sen :) Käy ihmeessä! Siellä oli vaikka mitä kivaa ostettavaa :)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 06:24h, 02 joulukuun Vastaa

  Kuulostaa kivalta illalta! Jostain syystä mäkin oon luullu heidän tarjoavan vaan sisustussuunnittelua! ;o No aina oppii jotain uutta! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:54h, 02 joulukuun Vastaa

   Oli kyllä hauska ilta :) Joo mä luulin kans aluksi! Mutta nyt, kun pääsi paikan päälle tutustumaan niin selvisi, että siellä voi myös shoppailla :)

 • Avatar
  X
  Posted at 07:54h, 02 joulukuun Vastaa

  Tosi kiva että joulukalenterin aikaan tulee myös muita postauksia!!! :) katoin eilen sun my storya ja sulla on tosi kiva ääni :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:13h, 02 joulukuun Vastaa

   Joo ehdottomasti haluan postailla myös muuta :) Ihana nähdä sun tykkäävän! Ja voi kiitos paljon, sun kommentti oli kiva piristys tähän aamuun :) xx

 • Avatar
  Empuskaa
  Posted at 09:53h, 02 joulukuun Vastaa

  Oi että, kuulostaa ihan älyttömän huipulta illallta :) ihanan paljon kaikkea kaunista sisustustavaraa <3 ja nam mitä herkut :) tuollaiset tapahtumat piristää kyllä arkea niin paljon :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 00:15h, 03 joulukuun Vastaa

   Oli kyllä niin onnistunut ilta :) Sanos muuta <3 Olisin voinut ostaa tuolta kaiken! Tällaisia iltoja/tapahtumia tulisi järjestää useammin, nämä nimittäin piristävät niin paljon :)

 • Avatar
  Niiva
  Posted at 13:42h, 02 joulukuun Vastaa

  Osaisikohan kukaan kertoa mikä on toiseksi alimman kuvan mustan ”kehikkomaisen” kynttilätelineen nimi? Ihanan näköinen kauppa muuten, harmi etten asu lähimainkaan

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:39h, 02 joulukuun Vastaa

   Mä en valitettavasti osaa sanoa :( Ehkä joku täällä osaa? He ovat suunnittelemassa ensi vuodelle verkkokauppaa, joten sitten ostaminen onnistuu kauempaakin (:

   • Avatar
    Niiva
    Posted at 10:26h, 04 joulukuun Vastaa

    Olisi ihana saada joulupöydän kattaukseen, joten jos joku tietää kyseisen kynttilätelineen niin kerrohan ihmeessä :)

    • Avatar
     Salla
     Posted at 10:39h, 05 joulukuun Vastaa

     Kynttilänjalka on
     Menu POV Candleholder, Table – Large :)

     • Avatar
      Niiva
      Posted at 13:44h, 06 joulukuun

      Kiitos!

 • Avatar
  Cami
  Posted at 18:07h, 02 joulukuun Vastaa

  Hui mäkin ehdin jo säikähtää, että joulukuussa tulee vain kalenteripostauksia, mutta onneks niin ei ollut :) Onko sulla suunnitelmissa muuten Helsingin reissua lähiaikoina? Olis mukava taas törmätä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:28h, 02 joulukuun Vastaa

   Mä hetki sitten mainitsinkin, että postailen täysin normaalisti kalenterin lisäksi :) Seuraava reissu taitaa olla tammikuun puolella, joten jos silloin vaan sopisi niin olisi kyllä kiva! Voisi jutella pidemmän aikaa :’)

Post A Comment