Furry friend tag

Bongasin hetki sitten vanhan blogihaasteen, jossa vastausvuoro on heitetty perheen karvakaverille! Eli tällä kertaa ”höpöttelemästä” löytyy meidän pikkutyyppi, joka viihtyi kameran edessä normaalia pidempään. Saatiin siis sopivasti tähän tuoretta kuvamateriaalia. Nemo haluaa haastaa tähän myös mukaan kaikki karvaiset toverit ruudun toiselta puolelta 😉

chihuahua pentu

Olen… Ensi kuulla puoli vuotta täyttävä pitkäkarvainen chihu, Nemo. Vielä kooltaan melko pieni, mutta mamman mielestä kasvan viikko viikolta vain enemmän.

Parhaat päikkärit nukun… Lenkin ja syömisen jälkeen sängyssä, mieluiten iskän tyynyn päällä. Aina silloin, kun mua ei ole kukaan nostamassa sänkyyn niin joudun tyytymään omaan petiini. Ihan ok paikka sekin.

Paras kaverini on… Olen tavannut monia niin pieniä kuin suuria koiria, mutta ainakaan vielä kenestäkään ei ole tullut parasta kaveria vaan tutustumiset ovat alkuvaiheessa. Suvussa on yksi kultainennoutaja, joka haluaisi kovasti tutustua kanssani, mutta mä vielä pelkään sitä. Se on nimittäin niin iso!!

Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina… Nakkia. Rakastan nakkia yli kaiken. Mutta koska saan sitä valitettavan harvoin niin sanon toiseksi vaihtoehdoksi raejuuston. Eli käytännössä kaikki ihmisten ruoka maistuisi paremmin kuin omani 😉

IDKUVA

Kun minua pyydetään tuomaan lelua, kannan omistajani eteen… Keltaisen ankan. Mamman mielestä kuulemma joku pentulelu, mutta luulen sen kulkevan mukanani niin pitkään kuin se kestää. Iskä toi mulle myös uuden keltaisen lelun laivalta tuliaiseksi. Siitä on tullut toinen suosikkini. Kyseessä on ankka. Ei siis ole epäilystäkään, mikä on mun lempiväri.

Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Ehdottomasti kotihiiri, koti on mielestäni paras paikka!

Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Oh, näitä on ehtinyt kertyä pienen elämäni matkalle jo monia. Mutta ensimmäisenä tulee mieleen vierailut kahdessa mummolassa. Vaikka molempiin on joka kerta edessä puolen tunnin matka autossa istumista niin juoksentelen silti aina yhtä innoissani sisälle, koska tiedän saavani paljon rapsutuksia ja nameja.

Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Luonteeni puolesta tulisin varmasti juttuun monenkin eri tyypin kanssa, mutta plussaa olisi jos he olisivat samaa kokoluokkaa. Eli vaikka jotain chihuja!

chihuahua


No Comments
 • Janina
  Posted at 23:26h, 29 marraskuun Vastaa

  Voi mun Miksu mielelläni treffaisi Nemon! <3

  • Saija
   Posted at 23:48h, 29 marraskuun Vastaa

   Voi niistä kahdesta tulisi varmasti parhaat kaverit :)<3

 • Taru
  Posted at 23:51h, 29 marraskuun Vastaa

  Ihana Nemo ♡♡♡ Tää oli tosi kiva postaus 🙂 Rapsutukset Nemolle ❤

  • Saija
   Posted at 09:47h, 30 marraskuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle Taru 🙂 Mä välitän nämä terveiset Nemolle <3

 • Hanna
  Posted at 07:32h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi tää oli ihana postaus!<3

  • Saija
   Posted at 09:49h, 30 marraskuun Vastaa

   Mukava kuulla, että pidit tästä 🙂 Kiitos paljon Hanna kommentistasi ♥

 • Ansku k
  Posted at 08:35h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana postaus!:)

  • Saija
   Posted at 10:02h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiva nähdä teidän pitävän näistä Nemoon liittyvistä postauksista! Kiitti sulle 🙂

 • miramyy
  Posted at 17:45h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä kans kolme karvaturria tapais mielellään, ainakin toi mun pieni ADHD sais jonkun leikkikaverikseen 🙂

  • Saija
   Posted at 20:19h, 30 marraskuun Vastaa

   Voi se olisi kyllä kiva! Nemo on kans välillä ADHD, joten ne sopisivat hyvin yhteen :p

 • Aino
  Posted at 22:18h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana postaus 🙂 Tuli hyvä fiilis!

  • Saija
   Posted at 22:38h, 30 marraskuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle Aino! Ilahduttavaa kuulla tällaista palautetta 🙂

 • Katja korkiakoski
  Posted at 21:46h, 10 lokakuun Vastaa

  Mistä kennelistä tämä söpöliini on?

Post A Comment